- Liittynyt
- 02.11.2016
- Viestejä
- 6 909
No ei. Me mitään jonneja olla. Liikaa sokeria, ei viitti.Kuinka paljon techiläiset käyttää energiajuomia? Itsellä saattaa mennä muutama päivässä ja sitten taukoa taas jonkun aikaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
No ei. Me mitään jonneja olla. Liikaa sokeria, ei viitti.Kuinka paljon techiläiset käyttää energiajuomia? Itsellä saattaa mennä muutama päivässä ja sitten taukoa taas jonkun aikaa
No ei. Me mitään jonneja olla. Liikaa sokeria, ei viitti.
Saahan niitä sokerittomia. (Energiaton energiajuoma...)No ei. Me mitään jonneja olla. Liikaa sokeria, ei viitti.
Saahan niitä sokerittomia. (Energiaton energiajuoma...)
Kokeile lisätä glukoosisiirappia massaan.Tässä viimeaikoina yrittäny pariin otteeseen tehdä jäätelökoneella jäätelöä. Makunautinnot olleet vaihtelevia, mutta eniten vaivaa se, että millä kikalla sen jäätelön saisi pysymään jäätelönä ihan pakkasessakin ? Tähänmennessä joutunu syömään sen samantien, koska pakkasessa menee kivikovaksi. Jotain kemiaahan se vissiin vaatii.
Lahdessa kebabravintoloissa on usein nurkassa pölyttymässä sellanen pystyssä oleva kebab-varras-masiina. Lapsuudessa moisissa oli lihaa josta leikkurilla leikattiin lautaselle. Ei enää, nykyään mikro vain kilahtaa.
Onko muualla sama juttu? Miksi ei enää käytetä?
Jos Helsinki on lähempänä (kuten Aamulehdestä päättelisin), niin Döner Harjussa pyöritellään lihaa vartaassa. Ja taitaa olla oikeasti se maan paras kebula. Ei tosin kannata odotella sellaista perus kebupaikan mättöä vaan on oikeasti hyvää ruokaa tarjolla.Aamulehdessä oli juttua jostain Suomen parhaasta kebabmestasta, taisi olla jossain Oulun pohjoispuolella hivenen, siellä oli vielä varras ja se "partakoneen tyylinen" leikkuri käytössä, tekisi mieli lähteä maistamaan jos ei olisi niin pitkällä
Jos Helsinki on lähempänä (kuten Aamulehdestä päättelisin), niin Döner Harjussa pyöritellään lihaa vartaassa. Ja taitaa olla oikeasti se maan paras kebula. Ei tosin kannata odotella sellaista perus kebupaikan mättöä vaan on oikeasti hyvää ruokaa tarjolla.
Mausteita on hyvin ja tulisuuttakin sopivasti. Paikka kun on oikea ravintola ja ruoasta ihan maksetaankin sen mukaan, niin varmasti saat pyytämällä ihan niin tulisen kuin haluat.Kiitos! Vaan tärkein vielä, saako oikeasti tulisen kebabin jos haluaa vai pitääkö tuoda omat mausteet
Leivänpaahdin päästi toimintasavut karkuun, eli pitää hankkia uusi. Onko noilla käytännössä ulkonäköä lukuunottamatta merkittävää eroa minkä ottaa?
Onko vinkkiä tuollaisesta paksummilla väleillä olevista? Sämpylänpaahto kuulostaa potentiaalisesti hyvältä ominaisuudelta, en ole tykännyt siitä paahtimen päällä olevasta telineestä noiden paahtamiseen/lämmittämiseenItse ostin vastikään hivenen normaalia paksummilla väleillä olevan niin mahtuu sämpylän puolikkaatkin paahtumaan. Ritilän nosto sivupainikkeesta on myös hyvä niin ei tarvitse niin usein muita esineitä pienten juttujen ulos kaiveluun.
Onko olemassa mitään tulista chilikastiketta, mikä maistuu edes etäisesti yhtä hyvältä kuin sriracha? Poppamiehen ständiin upottanut varmaan 50€ ja lähes kaikkia sooseja on koeajettu, mutta srirachaan verrattuna maistuvat ihan perseelle - etikkaa vain ja makua ei ole miltei ollenkaan. Poppamiehen parhain omaan makuun on Barbados, jonka senkin kyllä vaihtaisin srirachaan alta aikayksikön.
Ei ihmetytä tuon soosin suosio kyllä ollenkaan.
PS: Chili- ja BBQ-soosit ketju loistaa poissaoloaan.
Onko olemassa mitään tulista chilikastiketta, mikä maistuu edes etäisesti yhtä hyvältä kuin sriracha? Poppamiehen ständiin upottanut varmaan 50€ ja lähes kaikkia sooseja on koeajettu, mutta srirachaan verrattuna maistuvat ihan perseelle - etikkaa vain ja makua ei ole miltei ollenkaan. Poppamiehen parhain omaan makuun on Barbados, jonka senkin kyllä vaihtaisin srirachaan alta aikayksikön.
Ei ihmetytä tuon soosin suosio kyllä ollenkaan.
PS: Chili- ja BBQ-soosit ketju loistaa poissaoloaan.
Spice Upilla muistaakseni myös jokin sriracha-kastikekkin.
Onko olemassa syy miksi et vain osta sitä Srirachaa? Tietysti kiva kokeilla uusia asioita, mutta jos tuntuu että kaikki muu on huonompaa, niin miksi vaihtaa?
Ihan tosissaan kysyt, että miksi en syö samaa ruokaa tästä hetkestä eteenpäin koko loppu elämääni vaikka kyseinen ruoka maistuisikin?
Lähinnä ajattelin että maustekastiketta kaipaa vain joihinkin ruokiin, jolloin en näe yhden ja saman, tutun ja turvallisen kastikkeen ostamisessa mitään väärää.
En ajatellut että tarvitset jokaikiseen ruokaasi jotain valmissoosia.
Pistä sitä srirachaa ja tarvittaessa nagaa (tai Trinidad Scorpion, Carolina Reaper tms.) jauheena lisäksi, jos poltetta kaipaa lisää. Jauheet kannattaa lisätä ruokaan jo ennen lämmitystä, että ehtii heräämään.Onko olemassa mitään tulista chilikastiketta, mikä maistuu edes etäisesti yhtä hyvältä kuin sriracha? Poppamiehen ständiin upottanut varmaan 50€ ja lähes kaikkia sooseja on koeajettu, mutta srirachaan verrattuna maistuvat ihan perseelle - etikkaa vain ja makua ei ole miltei ollenkaan. Poppamiehen parhain omaan makuun on Barbados, jonka senkin kyllä vaihtaisin srirachaan alta aikayksikön.
Pizzaa: La Festa, Da Max, Milan
Pizzaa: La Festa, Da Max, Milan
Hampurilaista: Da Max, Kauppuri, Rooster, Friends & Brgrs
Kebabia: Hadia, Troija,
kaikista noista saa varmasti kaikkia kolmea, mutta tuossa ns bravuuripainotukset
Tähän olikin jo jotain vastauksia tullut mut itse käytän ehkä 80% just srirachaa, 15% Texas Pete (joihinkin safkoihin tykkään tosi paljon) ja sit satunnaisesti kokeilumielessä jotain muita. Sriracha on niin monikäyttöistä että ei sitä oikeen muuta tosiaan tarvi, noi muut on vaan kokeiluja ja joskus hauskaa pistää jotain tosi tulista tai jotain muuta.Onko olemassa mitään tulista chilikastiketta, mikä maistuu edes etäisesti yhtä hyvältä kuin sriracha? Poppamiehen ständiin upottanut varmaan 50€ ja lähes kaikkia sooseja on koeajettu, mutta srirachaan verrattuna maistuvat ihan perseelle - etikkaa vain ja makua ei ole miltei ollenkaan. Poppamiehen parhain omaan makuun on Barbados, jonka senkin kyllä vaihtaisin srirachaan alta aikayksikön.
Valurautapannu. Kestää isältä pojalle tai tyttärelle.paistinpannut taas poisheittokunnossa. Mistä hyvä hintalaatusuhteella olevaa pannua? Noita lidlin pannuja käyttänyt muutaman.
ikean pannut ovat olleet niin halpoja että ostan 4-5kpl yhden 'laatupannun' hinnalla. laatupannukin naarmuuntuu/taipuu ajan kanssa, mielestäni parempi vain vaihtaa useammin uusi tilalle.
Valurautapannu. Kestää isältä pojalle tai tyttärelle.
ikea* tarkoitinkin enkä lidliä. Kaipa noita voisi taas ostaa.
löytyy näitäkin, tosi harvoin käytössä, en tykkää munia noissa paistella.
Ei ne erikoisemmat/kalliimmat pinnoitetut kestä sen paremmin kuin halvatkaan ja väärin käytettynä molemmat saa nopeasti pilalle. Ikealla on laatu melko tasaista, joillakin merkeillä on paljon maanantai-kappaleita.ikean pannut ovat olleet niin halpoja että ostan 4-5kpl yhden 'laatupannun' hinnalla. laatupannukin naarmuuntuu/taipuu ajan kanssa, mielestäni parempi vain vaihtaa useammin uusi tilalle.
Ei ne erikoisemmat/kalliimmat pinnoitetut kestä sen paremmin kuin halvatkaan ja väärin käytettynä molemmat saa nopeasti pilalle. Ikealla on laatu melko tasaista, joillakin merkeillä on paljon maanantai-kappaleita.
Vaimo osti Electrolux ESC7400 haudutuspadan pitkällisen googlettelun suosittelemana. On kyllä hyvä laite ja suhkoht edullinen.Onko suosituksia slow cookerista, mikä olis hyvä ja kohtuu hintainen?
FinnSpringin versio tehdään vuodelta 1912 olevalla perinteisellä reseptillä eli on siis tätä:Mistä saisi Pirkanmaan alueella Julmustia?
Ei sitä "pahaa" FinnSpringin versiota vaan oikeaa Stockmosia.
Aa, ok. Kiitos tiedosta.FinnSpringin versio tehdään vuodelta 1912 olevalla perinteisellä reseptillä eli on siis tätä:
Guttsta Kalla
Eipä taida. Lakristissa on ihan kiinteitä aineita, jotka eivät liukene. Parempi ostaa jotain lakritsiuutetta tai jauhetta, jos jostain löydät.Uuttuuko lakritsi vodkaan, jos pienii muruiksi ja tuuppaa samaan pulloon?
Ok kiitos nopeasta vastauksesta.Eipä taida. Lakristissa on ihan kiinteitä aineita, jotka eivät liukene. Parempi ostaa jotain lakritsiuutetta tai jauhetta, jos jostain löydät.
Luomuliha hinnasto | OmamaatilaMiten jauhelihasta saa maukasta?
Mausteiksi suolaa, pippuria ja älä kummastele, curryä ruokalusikallinen (tai sitte jotain kunnollista jauhelihamausteseosta).
Huoneenlämpöisyydellä ei niin justiinsa väliä, mutta paista sitä jauhelihaa ensteks köntsänä molemmilta puolilta ennenkuin hakkaa sen muruiksi. Maustaminen sitten paiston puolessavälissä taikka lopuksi.