• Live: io-techin Tekniikkapodcast tänään perjantaina noin klo 15:05 alkaen. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>

Perunalastut

Liittynyt
31.12.2016
Viestejä
1 756
Tuli testiin Lay’s Heinz lastuja. Ihan maukkaita, tulee ostettua joskus myöhemminkin. Mukavan kirpsakka maku vaihtelun vuoksi.
Piti myös nämä kokeilla, epäilyksistä huolimatta. Vähän kuin tomaatin makuisia etikkasipsejä. Pussi tuli tyhjättyä mutta tuskin toista ostan.
 
Liittynyt
14.10.2017
Viestejä
123
Nämä ovat varmaan taas näitä otatko haasteen vastaan -tuotteita. Mitään makuelämyksiä jostain kapsaisiinipommeista ei varmaan irtoa, jos koko suu on heti turta.
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
3 798
En ehtinyt ketsuppilastuihin asti kun piti näitä Estrellan sriracha-majoneesilastuja kokeilla ensin. Hyviähän ne oli tosiaan. Tällä kertaa mukana on jopa ihan pientä tulisuudenalkua, ottaen huomioon isompien valmistajien tavan arastella chilin kanssa.

Ei nämä pöllömpiä ole, yllättävän hyvin replikoitu Sriracha soossin maku, joka ei nyt ihan aina ole kaikista mieluisin, mutta aikanaan Srirachassa asuneena näitä syö vaikka nostalgian takia. :kahvi:
 
Liittynyt
12.04.2018
Viestejä
1 288
Nämä ovat varmaan taas näitä otatko haasteen vastaan -tuotteita. Mitään makuelämyksiä jostain kapsaisiinipommeista ei varmaan irtoa, jos koko suu on heti turta.
Tuossa tulee varmasti monella Taffelia ikävä. Subjektiivistihan se tietysti on mutta itselleni riitti vallan mainiosti Chazzin jalapeno & habanero pepper. Sen voi vielä syödä kerralla.
 
Liittynyt
14.10.2017
Viestejä
123
Blair's Death Rain -pussin olen vetänyt sellaisenaan pari kertaa. Oli poltetta mutta ei ihan tolkuttomasti, joten makukin tuli esiin. Ovatko nuo Chazzit jotenkin Blair'siin rinnastettavissa chilin määrässä?
 
Liittynyt
21.08.2019
Viestejä
393
1714240551218.png

Estrellan heittämällä viime vuosien paras maku sriracha-mayo on tehnyt paluun. Oli pari vuotta sitten myynnissä vain kesän ajan, jollain "Summer-xxx" -nimellä. Vaan voihan perkele Estrella minkä teit!!! Valkosipuli ei tähän kuulu ja päin vastoin sotkee makupaletin. Kyllä näitä nyt vieläkin popsii, mutta arvio enää 4-/5
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 454
Piti myös nämä kokeilla, epäilyksistä huolimatta. Vähän kuin tomaatin makuisia etikkasipsejä. Pussi tuli tyhjättyä mutta tuskin toista ostan.
Itsekin kokeilin noita Lay's Heinz -sipsejä. Ei niin erityisen hyviä mutta ei pahojakaan, ihan ok mutusteltavaa esim leffaa katsoessa. Aika vahvasti tuli mieleen että söisi ranskanperunoita ketsupilla. Varmaan ensimmäisen kerran tuli mieleen että voisi olla aavistuksen vähemmän jopa makua että olisi tullut perunan maku vähän paremmin läpi, nyt ketsuppimaku tuli ehkä aavistuksen korostetusti esiin. Voisihan noita joskus uudestaankin kokeilla. En tiedä onko jo poistumassa lähikaupasta vai onko vaan niin suosittu maku kun pari päivää sitten otin viimeisen pussin, muita Lay's -sipsejä näytti olevan reippaasti hyllyssä.
 
Liittynyt
14.10.2017
Viestejä
123
Testasin myös ketsuppilastut ja kyllähän ne muitta mutkitta menivät. Huomasin myös Estrellan uudet Sea salt & Vinegar -lastut. Eihän tästä kauaa ole kun join toisia Estrellan etikkasipsejä...? Nämä kuitenkin tulevat maalaissipsivariaationa, joten katsotaanpa nyt vielä. Juu kyllä, maalaiset tosiaan tekivät ilmeisesti perunalastunsa kivestä, sillä sen verran kitalakea kurittavaa purutuntumaa näissä on taas. Tultuani tajuihin verenhukasta voin sanoa sentään, että ovat parempia kuin ne Salt & Vinegar -överit, koska etikkaa on käytetty fiksummin. En tiedä onko tämä kovuus nyt kuitenkaan kovin imartelevaa perunalastuille, etenkin kun ne oikein sirpaloituvat suussa ensipuraisulla.

 
Liittynyt
31.12.2016
Viestejä
1 756
Testasin myös ketsuppilastut ja kyllähän ne muitta mutkitta menivät. Huomasin myös Estrellan uudet Sea salt & Vinegar -lastut. Eihän tästä kauaa ole kun join toisia Estrellan etikkasipsejä...? Nämä kuitenkin tulevat maalaissipsivariaationa, joten katsotaanpa nyt vielä. Juu kyllä, maalaiset tosiaan tekivät ilmeisesti perunalastunsa kivestä, sillä sen verran kitalakea kurittavaa purutuntumaa näissä on taas. Tultuani tajuihin verenhukasta voin sanoa sentään, että ovat parempia kuin ne Salt & Vinegar -överit, koska etikkaa on käytetty fiksummin. En tiedä onko tämä kovuus nyt kuitenkaan kovin imartelevaa perunalastuille, etenkin kun ne oikein sirpaloituvat suussa ensipuraisulla.

Ostin näitä sattumalta myös eilen, ensimmäistä kertaa. Pari viikkoa sitten ostin estrellan niitä tavallisia etikka-sipsejä, muistoissani laittaisin samaan etikkaisuus överi kastiin. Mutta tosiaan maalaiset ilmeisesti vain ei jaksa tehdä ohuita viipaleita tai kuoria perunoita, muuten aika sama.
 

SweeneyTodd

Smooth Operator
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 781
Näitä jalapenolastuja löytyi tosiaan täältäkin. Alkuperä näemmä Belgiassa. Osa lastuista oli melko öljyisiä, mutta ohuita ja rapeita olivat kaikki. Jalapenosta taitaa tulla ihan häivähdys tiettyä hedelmäisyyttä ja polte on juuri sopiva perunalastuille, joten se ei turruta aisteja, mutta on läsnä. Tulisuuden ja koostumuksen kanssa siis onnistuttu, mutta maku on muuten aika peruskamaa.

Nämä tuli eilen testattua ja oli kyllä oikein hyviä. Sopivasti pieni tulisuus ja mukavan rapeita. Kyllä näitä tulee ostettua toistekin.
 
Liittynyt
21.08.2019
Viestejä
393
Onhan valkosipuli aika oleellinen ja alkuperäinen ainesosa srirachassa.
Jos nyt puhutaan sriracha-kastikkeesta, niin alun perin nimen omaan "pickled garlic" on yhtenä ainesosana. Maistuu hyvin vienosti taustalla. Thaikuissa on tullut nautittua tätä "aitoa" eräitäkin kertoja.

Sen sijaan tässä Estrellan uutuusvirityksessä valkosipuli kuittaa pääosan esittäjän tittelin. Ei vaan enää ole niin toimiva kombo, kuin vuoden 2022 Sirarcha Mayo, joiden pussista kuva ohessa.

1714386887395.png
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
3 798
En ole noita aiempia maistanut, vain tätä nykyistä, joka maistuu juuri sille mitä ennakkoon arvelinkin, etikkaisen pikantti maku etäisesti srirachakastikkeen suuntaisella maulla.

ei tästä nyt mitään suursuosikkia tullut itselle, pussi on viikon vanhentunut yksikseen ja edelleen noin puolivälissä. :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 990
Onkohan Taffel muuttanu jotenkin Jumbo juustonaksujen tekoa? Maku sama kuin aina mutta rakenne jotenkin todella höttöinen. Ennen ollut kiinteämpiä mutta nyt tuntuu kun olis vaahtoa syöny..
 

Sande_

white male
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
321
Pitääpä koittaa etsiä näitä. Tähän mennessä paras on ollut Pirkka Ranch & Jalapeno, mutta yllättävänä kilpailijana tullut toi Pringles Flamin' Cheese.

Kiitos kaikille sibs asiantuntijoille
Nuo ei sitten maultaan ollut lähelläkään Pirkan Ranch & Jalapeno sipsejä. Itsellä jäi pussi syömättä, maistui joltain jalapeno etikkaliemeltä :sick:
 

4play

(■_■¬ )
S Y N T H W A V E
NOSTO
Liittynyt
27.08.2018
Viestejä
323
Huomasin myös Estrellan uudet Sea salt & Vinegar -lastut. Eihän tästä kauaa ole kun join toisia Estrellan etikkasipsejä...? Nämä kuitenkin tulevat maalaissipsivariaationa, joten katsotaanpa nyt vielä. Juu kyllä, maalaiset tosiaan tekivät ilmeisesti perunalastunsa kivestä, sillä sen verran kitalakea kurittavaa purutuntumaa näissä on taas. Tultuani tajuihin verenhukasta voin sanoa sentään, että ovat parempia kuin ne Salt & Vinegar -överit, koska etikkaa on käytetty fiksummin. En tiedä onko tämä kovuus nyt kuitenkaan kovin imartelevaa perunalastuille, etenkin kun ne oikein sirpaloituvat suussa ensipuraisulla.

Suurena etikkasipsien ystävänä ääni näille Estrellan lastuille. Taffelin vastaava sortuu taas siihen helmasyntiin, että lastut ovat kuivahkoja eikä etikkaisuutta ja suolaa ole tarpeeksi. Estrellalle tosiaan miinus vähän turhan ärhäkästä suutunutumasta, eli lastut "sirpaloituu" ensipuraisulla. Kärkipaikkaa omassa rankingissa pitää ne parin vuoden takaiset Estrellan etikkalastut, jotka muuttuivat "uuden reseptin" myötä astetta huonommaksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 990
Suurena etikkasipsien ystävänä ääni näille Estrellan lastuille. Taffelin vastaava sortuu taas siihen helmasyntiin, että lastut ovat kuivahkoja eikä etikkaisuutta ja suolaa ole tarpeeksi. Estrellalle tosiaan miinus vähän turhan ärhäkästä suutunutumasta, eli lastut "sirpaloituu" ensipuraisulla. Kärkipaikkaa omassa rankingissa pitää ne parin vuoden takaiset Estrellan etikkalastut, jotka muuttuivat "uuden reseptin" myötä astetta huonommaksi.
Toi "sirpaloituminen" on pelkästään hyvä asia ja siitä erottaa hyvän sipsin. Taffelit ja Oikiat on semmosia pahvinpaloja missä ei ole sipsien kaipaamaa rapeutta.
 
Liittynyt
17.07.2018
Viestejä
1 457
Nämä ainakin olivat ihan paskoja, miksi meninkin ostamaan. Ei mitään makua, kuin pahvia söisi.
BBQ-maku kuulosti paperilla hyvältä. Kai se on pakko uskoa että hyvänmakuisia maissinaksuja ei ole olemassakaan.

maissi.jpg
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 990
Nämä ainakin olivat ihan paskoja, miksi meninkin ostamaan. Ei mitään makua, kuin pahvia söisi.
BBQ-maku kuulosti paperilla hyvältä. Kai se on pakko uskoa että hyvänmakuisia maissinaksuja ei ole olemassakaan.

Tässä olet kyllä huomattavan väärässä. Doritos maissilastuja kun ostaa niin johan piisaa makua ja sormet on tahmaisia kuin Hot Rodien aikaan kaheskeetluvulla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 990
No pitääpä kokeilla sitten uudestaan. Jotain Doritoksia tuli joskus maistettua ja ei vakuuttanut.
En tiiä onko noissa kuinka paljon eroa, mutta kyllä Doritoissa omasta mielestä ainakin mausteita piisaa. Se että tykkääkö ite maissilastuista on sitten eri asia.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
241 588
Viestejä
4 216 304
Jäsenet
71 080
Uusin jäsen
TonyR

Hinta.fi

Ylös Bottom