Perkeleen naapurit.

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 834
Onkohan huono olo ja pitäisi saada lisää kamaa vedettyä.

En tiedä tarkemmin kun en käytä laittomia päihteitä.
Joo, sen toki osasin päätellä alkuperäisestä viestistä että kyseessä on narkkari, hullu tai hullu narkkari. Tavallista epätavallisempi tapaus kuitenkin. Voimia naapurin kanssa.

Pientä päivitystä tilanteeseen.
Romanien tavarat on käytävällä edelleen. Pitäisi nyt etsiä taho, johon olen asiasta yhteydessä.
Viikko takaperin joku juoppo läheisistä tuli riehumaan talomme pihalle ja oli kännissä heittänyt penkin ja roskapussin seinään. Aamulla linnut olikin jo kaikki roskat levittänyt.
Romaneja ei ole näkynyt liki yhtään. Nyt pari päivää sitten he tulivat takaisin. Tiedä sitten, että missä käyneet. Sillä ajalla, minkä olivat pois oli heidän postiluukkunsa rikottu. En tiedä millä asialla, mutta se nyt korjattu.
Muuten ollut rauhallista. Katsoo, mihin tilanne tästä etenee, kun he jostakin reissustaan ovat nyt palanneet tuohon naapuriin.
Muuten ollut rauhallista.
Ai saatana, melkein kuin kuvaus ruisrääkästä. "Pitää kräk kräk-ääntä parin sekunnin välein. Muuten lintu on hiljainen." Voimia naapurin kanssa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 834
Vasen polvi paskana ja oikea toimii joten keskimäärin polvet on kunnossa.
Siinä tehtiin nykyajan tasavertaisuusvinouman kompromissi eli mentiin järkevää keskitietä. Rikotaan vain toinen, saa valita kumpi ammutaan ja edestä vai takaa. Kaikkien on oltava jälkeenpäin tyytyväisiä ja valittaa ei saa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
247 580
Viestejä
4 320 865
Jäsenet
72 052
Uusin jäsen
FransH

Hinta.fi

Ylös Bottom