- Liittynyt
- 18.10.2016
- Viestejä
- 333
Pitää toki, mutta on sellainenkin konsepti kuin liian tuore. Se ei kuulu asiaan että parin desin juotavuuskin on todella huono kun kurkunpää ärtyy jokaisesta hörpystä ja polttelee vielä tuntia juomisen jälkeen. Sitä paitsi yleensä juuri noissa matalakatkeroisissa NE-humalamehuissa hop burn iskee suuremmissa pitoisuuksissa kun humaloinnin profiili on täysin erilainen. Jos moisia tapauksia ei ole tullut vastaan, niin saman saa helposti toistettua uuttamalla kokonaisen humalapelletin vaajaaseen desiin vettä ja maistamalla sitä.IPA pitää juoda tuoreena. Valitettavasti monta hyvää olutta on pilattu liian tasapainoiseksi, IPAn kuuluu olla röyhkeällä katkeroinnilla tai muuten se on vain humalamehua. Parhaimmillaan käy niin, että seuraava olut maistuu vielä samalta.