- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 777
""Kräusen" describes the bubbles that form during the fermentation of green (young) beer. The addition of a small amount of such green beer to an already mature beer is called "Kräusening". Kräusening adds the full flavor maturity of the stored beer to the liveliness of the green beer that is added. Schlenkerla Kräusen is an amber, unfiltered lager with a slight smoky taste."
Fastenbier taasen eroaa siten, että se on tarjolla perinteisesti vain paaston aikaan tuhkakeskiviikosta pääsiäiseen (joskin täällä pohjolassa ei kalenteria niin tarkkaavaisesti noudateta) ja on savuisuudeltaan ja paahteisuudeltaan Rauchbier Märzeniä kevyempi ja samalla myös vivahteekkaampi. Urbock taasen joka suhteessa Märzeniä runsaampi ja täyteläisempi savubock.
Fastenbier taasen eroaa siten, että se on tarjolla perinteisesti vain paaston aikaan tuhkakeskiviikosta pääsiäiseen (joskin täällä pohjolassa ei kalenteria niin tarkkaavaisesti noudateta) ja on savuisuudeltaan ja paahteisuudeltaan Rauchbier Märzeniä kevyempi ja samalla myös vivahteekkaampi. Urbock taasen joka suhteessa Märzeniä runsaampi ja täyteläisempi savubock.