Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Nähtävästi niin keraaminen kuin teflonkin ovat tarkkoja siitä ettei liian kuumana saisi käyttää. Tuo on oire käyttövirheestä, että alkaa tavara lähes uudella pannulla jäämään paistaessa kiinni, liian kuumana on käytetty.Alkuun keraaminen tuntui liukkaalta. Nyt jää tavaraa jo kiinni. (Käyttöä ehkä 2kk). Oispa teflonia.
Tämä.Nähtävästi niin keraaminen kuin teflonkin ovat tarkkoja siitä ettei liian kuumana saisi käyttää. Tuo on oire käyttövirheestä, että alkaa tavara lähes uudella pannulla jäämään paistaessa kiinni, liian kuumana on käytetty.
Hyvä nyrkkisääntö olisi ettei käytä koskaan lämmityslevyä täysillä ( ei edes alkukuumennuksen aikana ) ja maksimissaan muutoinkin vaikkapa neljä/kuudesosa teholla, siitäkin todella pian lämpöä laskien.
Joo mullakin on tuo paksupohjainen rosteripannu pihvinpaistoon. Saa lämmittää sen minkä rasvat kestää lämpöä. Pinnoitetut pannut on sitten munan paistoon.Tämähän se ongelma on. Pitäs paistaa muttei saa tulla liian kuumaksi, mikä voi joissain tapauksissa tarkoittaa ettei pannu ole tarpeeksi kuuma ko. hommaan. Siksi hyvä olla eri pannu kovaan paistamiseen ja jättää herkät aineet non-stickille.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.