- Liittynyt
- 28.10.2016
- Viestejä
- 254
Hankin tämän ketjun vinkkamana sekä OPAn Kennon että Onyxin paistinpannun ja olen antanut kovaa testausta molemmille. Ruokaa tulee tehtyä joka ikinen päivä, joskus useammankin kerran.
OPAn paistinpannu toimi alkuun hyvin, mutta pinta näyttää ja tuntuu kuin olisi kulunut. Lisäksi tuohon OPAn kennomaiseen pintaan tuntuu jäävän ruokaa tjms. kiinni, mitä en ole saippualla saanut poistettua. Lisäksi kananmunan paisto ilman rasvaa ei enää tässä vaiheessa onnistu ilman että se jää kiinni. Paistinpannu on selkeästi painavampi kuin Onyxin vaikka onkin pienempi.
Onyxin paistinpannu lupaa, että sitä voi käyttää ja putsata metallisilla välineillä. Molempia olen käyttänyt, etenkin putsaukseen olen käyttänyt joka ikinen kerta teräsvillaa, joka tuli pannun mukana. Kahden viikon testauksen jälkeen pinnasta lähti pinnoitetta irti ja siihen tuli naarmuja. Otin tämän seurauksena yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa kuvan kanssa ja sain nopeasti vastauksen ja uusi pannu lähti postin mukana matkaan. Toinen pannu on saanut saman käsittelyn, mutta on kestänyt toistaiseksi käyttöä paremmin. Asiakaspalvelun mukaan tuossa ensimmäisessä olisi ollut pinnoitteessa vikaa. Kananmunan paisto ilman rasvaa onnistuu edelleen hyvin ja mitään ei jäänyt kiinni. Kananmuna vaati kevyen noston lastalla että se lähti liukumaan.
Molemmilla olen saanut hyvän paistopinnan, mutta kestävyyden puolesta Onyx tuntuu paremmalta ja sen putsaus on helpompaa johtuen teräsvillasta. Jos uudelle pannulle tulee tarvetta, niin todennäköisesti käännyn Onyxin puoleen uudestaankin. Alla vertailuna vielä molempien pinta useiden käyttöjen jälkeen.
OPAn paistinpannu toimi alkuun hyvin, mutta pinta näyttää ja tuntuu kuin olisi kulunut. Lisäksi tuohon OPAn kennomaiseen pintaan tuntuu jäävän ruokaa tjms. kiinni, mitä en ole saippualla saanut poistettua. Lisäksi kananmunan paisto ilman rasvaa ei enää tässä vaiheessa onnistu ilman että se jää kiinni. Paistinpannu on selkeästi painavampi kuin Onyxin vaikka onkin pienempi.
Onyxin paistinpannu lupaa, että sitä voi käyttää ja putsata metallisilla välineillä. Molempia olen käyttänyt, etenkin putsaukseen olen käyttänyt joka ikinen kerta teräsvillaa, joka tuli pannun mukana. Kahden viikon testauksen jälkeen pinnasta lähti pinnoitetta irti ja siihen tuli naarmuja. Otin tämän seurauksena yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa kuvan kanssa ja sain nopeasti vastauksen ja uusi pannu lähti postin mukana matkaan. Toinen pannu on saanut saman käsittelyn, mutta on kestänyt toistaiseksi käyttöä paremmin. Asiakaspalvelun mukaan tuossa ensimmäisessä olisi ollut pinnoitteessa vikaa. Kananmunan paisto ilman rasvaa onnistuu edelleen hyvin ja mitään ei jäänyt kiinni. Kananmuna vaati kevyen noston lastalla että se lähti liukumaan.
Molemmilla olen saanut hyvän paistopinnan, mutta kestävyyden puolesta Onyx tuntuu paremmalta ja sen putsaus on helpompaa johtuen teräsvillasta. Jos uudelle pannulle tulee tarvetta, niin todennäköisesti käännyn Onyxin puoleen uudestaankin. Alla vertailuna vielä molempien pinta useiden käyttöjen jälkeen.