Nettitreffit + Tinder

Liittynyt
25.04.2017
Viestejä
2 450
Yksi tärkeimmistä on varallisuutta osoittava kuva. Setelitukku tai Porche yms. toimii.
Olennaista tällaisissa on tehdä se niin, ettei se ole ilmiselvää, vaan että ne ovat ikään kuin normielämän ohessa tulevia juttuja. Sellaiset liian osoittavat esittelykuvat eivät toimi, koska tuovat sen liian nenille ja vaikuttaa juntilta sekä epävarmalta. Naiset vaistoavat sen hyvin, jos jokin on vain esittelyä tai sitten normaalia päivittäiselämää, joka nyt vain sattuu olemaan paremmin kuin muilla.

Kaipa tuo ajatus tuosta aukeaa.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Olennaista tällaisissa on tehdä se niin, ettei se ole ilmiselvää, vaan että ne ovat ikään kuin normielämän ohessa tulevia juttuja. Sellaiset liian osoittavat esittelykuvat eivät toimi, koska tuovat sen liian nenille ja vaikuttaa juntilta sekä epävarmalta. Naiset vaistoavat sen hyvin, jos jokin on vain esittelyä tai sitten normaalia päivittäiselämää, joka nyt vain sattuu olemaan paremmin kuin muilla.

Kaipa tuo ajatus tuosta aukeaa.
Ei anna painoarvoa materiaalille vaan "I dont give a fuck" mentaliteetilla. Sä omistat sen koska, no, sä satut omistaa sen. Tämä pätee ihan kaikkeen.
Hyvä pointti kuitenkin!
 

Sally_Spectra

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
07.06.2021
Viestejä
2 367
Olennaista tällaisissa on tehdä se niin, ettei se ole ilmiselvää, vaan että ne ovat ikään kuin normielämän ohessa tulevia juttuja. Sellaiset liian osoittavat esittelykuvat eivät toimi, koska tuovat sen liian nenille ja vaikuttaa juntilta sekä epävarmalta. Naiset vaistoavat sen hyvin, jos jokin on vain esittelyä tai sitten normaalia päivittäiselämää, joka nyt vain sattuu olemaan paremmin kuin muilla.

Kaipa tuo ajatus tuosta aukeaa.
Totta totta. Joku kuva paidattomasta pihatien/talon remonttia duunaavasta ja taustalla Porche autotallin edessä voisi toimia. Tulee kanssa tuo handy man look samalla. Tällä miehellä on rahaa mutta vasara pysyy kanssa kourassa. Tietenkin lisäksi pitää olla kuva kun harrastat jotain intellektuellia, esim taidenäyttelystä tai konsertista hyvä puku päällä, ettei pelkäksi duunarihommiksi mene.
 
Liittynyt
17.06.2022
Viestejä
283
Bumblessa on kyllä tuota ideaa, että naiset tekisi aloitteen vain niille miehille, joista ovat oikeasti kiinnostuneita. Omien kokemusten mukaan sekään ei mitenkään takaa kumminkaan, että saisi edes omaan viestiin enää vastausta. Yleensä jos nainen laittaa vaan jonkun Moi-viestin, niin vastausta ei ole tulossa. Bumblessahan pitää laittaa eka viesti vuorokauden sisällä matchista tai se poistuu. Niin ilmeisesti tuollaisella pikaisella viestillä lukitaan se profiili ja mietitään vasta sitten, onko se edes oikeasti kiinnostava.

Eli tältä pohjalta tuo @Desperado kaipaama seulomisen jättäminen naisille ei välttämättä toimisi, vaikka kuinka heidän pitäisi tykätä ensin. Sinänsä kyllä ymmärrän turhautumisen, koska meneehän siihen kuvien rullailuun aikaa ja monikaan match ei silti johda mihinkään. Ehkä perimmäinen ongelma on siinä, että moni tuntuu ajattelevan tuota vaan ajanviettona ja katsoo tuleeko mitään 5/5 ihimistä vastaan. Ja jos ei tule, niin aina etsitään sitä seuraavaa parempaa, eikä tutustuta kunnolla niihin jo olemassa oleviin matcheihin. Tämän ratkaiseminen onkin jo sitten huomattavasti vaikeampaa millään sovelluksella, vaikka tuolla No Futuren Tinder gold kikalla voikin saada hieman parempaa onnistumisprosenttia viesteihin.
Bumblea olen käyttänyt minimaalisesti, ja 3 matchista 1 teki aloitteen, olisikohan ollut hei- vai moi-aloite. Sama nainen oli myös Tinderissä matchina, ja siellä nainen myös teki hei- tai moi-aloitteen. Siellä keskustelu tuppasi siihen, eli 3 viestiä laitoin eikä mihinkään vastannut. En tajua miksi halusi keskustella Bumblessa. Minä en jaksanut Bumblessa jatkaa keskustelua parin viestin jälkeen. Moni voisi sanoa että olikohan botti, mutta Tinderissä naisella oli vahvistettu tili. Todennäköisesti ei samasta etunimestä ja iästä huolimatta tunnistanut minua samaksi ihmiseksi.. Kertoo jotain siitä että montako sataa matchia sillä on, kuin myös nuo hei- ja moi-aloitukset.

Otan mieluummin deittisovelluksen joka ei toimi ja johon menee tunti vuodessa kuin deittisovelluksen joka ei toimi ja johon menee 200 tuntia vuodessa. On parempaakin viihdettä kuin selata Tinderin profiileja ja lätkiä likeä ja nopea, ja kerran pari viikossa viestitellä randomien kanssa jotain. Bumblen käyttäjämäärä Suomessa on 1% Tinderiin nähden. Tinderin käyttäjämäärä Bumblen koodausta hieman paremmalla koodauksella (isoin ero siis se, että miehet eivät voisi selata profiileja, vain nähdä niiden naisten profiilit joilta ovat saaneet viestin) voisi toimia, Suomessa ainakin. Tinderissä suurin osa matcheista on kidnapattu maksumuurin taakse, eli pitäis hommata Gold jotta voisi lätkiä liket takaisin naisille joilta on jo saanut liken. Koska noita tulee vastaan tipoittain, ahkerallekin selaajalle vain noin kerran viikossa. Toinen huono toki se, että itekin sain lähes 10 likeä päivässä yhden viikonlopun ajan, jonka jälkeen Tinder shadowbannasi minut, ehkä 2-3 ilmiannon perusteella. Yksi noista saattoi olla yksi vanha tuttu yli 10 vuoden takaa, joka tuli matchiksi mutta jolle en laittanut viestiä. Muutamassa päivässä poisti matchin, joka muuten on jostain syystä vakio vanhojen tuttujen (joku kenet on treffannut joskus kerran tai pari tai joku kenen kanssa on ollut pientä säätöä joskus) kanssa.

Olen ollut Tinderissä yhtäjaksoisesti kahdeksan vuoden ajan, ja ekaa kertaa kun alkoi tulla säännöllisesti 3 matchiä päivässä niin sitä kesti 3 päivää, kunnes tulikin shadowbänni. Kyllä pännii. No ainakin nyt on motivaatiota viestitellä vanhoille mätcheille. Onhan niitä lähes sata joilla en ole vielä viestiä pistänyt. Yleensä olen halunnut saada noin 20 matchia, joista sitten olen valinnut kiinnostavimman jolle olen laittanut viestin. En näe itselleni järkevänä laittaa systemaattisesti jokaiselle matchille viestiä. Siinä kun laitan likeä en puntaroi naisen potentiaalia juuri mitenkään, jos en pidä naista kamalana niin laitan liken. Noin 75% olen pitänyt kamalana. Minulle like ei ole sen osoitus että koen naisen positiivisesti. Vaan että koen hänet neutraalisti. Aikoinaan laitoin superliken niille ketkä koin positiivisesti. Nyt Superlike maksaa puolisen euroa, joten jäävät laittamatta. Nykyään aloitusviestin laittaminen on osoitus että koen naisen positiivisesti. Alle 10% matcheista koen positiivisesti. Jos taas niitä poistelisi sieltä lähes heti kun matchi tulee niin sekin laskisi tinderscorea algoritmin takia. Sekin laskee jos ei laita matcheille viestiä. Tästä syystä olenkin nyt alkanut laittaa jotain sellaisia viestejä matcheilleni, joihin he vastaisivat (koska jos eivät vastaa niin sekin laskisi tinderscorea).

Hienoa että tulee viestiteltyä naisten kanssa, ei siksi että olisin kiinnostunut keskustelemaan heidän kanssaan, vaan koska minulla on pieni toivon muru, että shadowbännini kestää vain pari viikkoa, ja voin päästä siitä parantamalla tinderscoreani, viestittelemällä sellaisten naisten kanssa keiden kanssa en haluaisi viestitellä... Yleensä liketkin laitan monelle vain siksi ettei algoritmi pitäisi minua liian nirsona. Tinder-algoritmi on siis vähän kuin joku ilkeä äitipuoli joka rankaisee jos en siivoa huonettani... Siltä se tuntuu välillä.

Ennen Tinderiä tapasin netin kautta noin 10 naista vuodessa, Tinder-aikana alle naisen per vuosi. Kissin ja NRJ:n chatit, MSN Messengerit, Irc-galleriat, Suomi24-treffit, Cityn deittipalsta, ja muut tuollaiset toimivat minulle hyvin, eikä ollut mitään ongelmaa, vaan päinvastoin piti valikoida ketkä oikeasti haluan tavata. Siellä oli monia NHL-pelaajien x-tyttökavereita, rokkarien silloisia tyttökavereita, missejä, malleja, pornotähtiä, lentoemäntiä, Mika Salon pokailemia, näyttelijöitä, radiojuontajia, miehen kanssa asuvia jotka pyysivät kanssaan suihkuun, poliisittaria jotka pyysivät pesemään selän, sun muita. Nyt tuntuu olevan mahdotonta saada match jonkun 100-kiloisen tupakkaa polttavan yh:n kanssa. Viestistä puhumattakaan. Tapaamisesta puhumattakaan.

" Tinderissähän saat seulottua sitä massaa maksamalla Goldin ja sitten valikoimalla vain niistä ketkä ovat tykänneet sinusta ensin." On giganttinen ero saada rajata ilmaiseksi kaikista Tinderin naisista vaikkapa ne jotka harrastavat sarjojen ahmimista eivätkä polta tupakkaa, kuin rajata sarjojen ahmijat niistä 30 liken laittaneesta joiden profiilit näen Goldin maksettuani. Jälkimmäisessä on turha rajata mitenkään koska määrä on niin pieni. Kun taas jos oikeasti saisi rajata hakuehdoilla, niin ei 100000 naisesta olisi mitään järkeä rajata vain yhdellä hakuehdolla. Tähän lisäksi vielä se että Suomessa 100 mailia on hyvin pieni matka. Suomi on yksi maailman harvimmin asuttuja maita. 100 mailia on järkevä etäisyys Usan metropoleissa asuvalle, mutta suomalaisten Tinderin käyttäjien tulisi nähdä kaikkien suomalaisten profiilit. Voin arvata että Helsingissä asuvat eivät halua pitää maksimivälimatkana niin isoa lukua, että siihen tulee Viron sisämaastakin populaa... Tinder on suunniteltu usalaisia ajatellen. New yorkilaisille käyttäjille ei tule edes maksimisäteellä vastarannan populaa vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 181
Noi shadowbannit on ihan sun omaa keksintöä. Joka ainoa kerta kun olen tinderöinnin Stadissa aloittanut, on tykkäyksiä tullut kymmeniä kunhan profiili on ollut edes jotenkin järkevä. Nyt viimeisimmällä kerralla esittelyteksti oli erittäin sisäpiirin läppää, joskin aika hyvin muotoiltuna, ja esim nykyinen kumppani sanoi miettineensä pitkään että ”like” vai ”ei helvetissä!”. Silti tämä erittäin kieli poskessa-teksti osoittautui ihan toimivaksi myös, vaikka oli tarkoitettu lähinnä ”mä en jaksa tinderiä just nyt ja silti notkun täällä” tyyppiseksi läpäksi.

kun poistin tinderin hetken deittailun jälkeen, niin joku 60+ tykkäystä jäi jonoon, ja varmaan n. 50 matchia ketkä eivät kuitenkaan olleet vaivautuneet viestittelemään. Karkealla arviolla tinder oli n. 3 kk aktiivisena, ja sinä aikana 200-300 likeä tuli itselleni vaikken todellakaan aktiivisesti edes käyttänyt. Se on toki totta että koko tinder toimii pääasiallisesti vain ruuhka-Suomen alueella, mutta ihan kohtuudella sieltä on kiinnostavia ihmisiä löytynyt muuallakin.

Tuon tulevan exän kanssa jutellessa sain sen kuvan, että satoja likejä sieltä tulee helposti ja ihan turha maksaa mistään goldista kun ne omat suosikit voi kuitenkin poimia melkein varmoiksi osumiksi. Niinhän se meilläkin meni, että hän laittoi liken ja minä ihan koiranpentuna goldilla matchasin.
 

InarinIhme

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
01.01.2019
Viestejä
340
Ei mulla kyllä oo tinderissä mitään ongelmia saada matcheja ja sit deittejä. Kriteerinä on vain että on normaali (ei siis polyamoriset ym)
Ehkä se on helpompaa näin setämiehenä kun ei etsi Rydmanin tavoin 16v tyttöjä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
193
Legit shadowbanneja tuskin helposti heruu, mut kyllähän Tinderistä toki joku rating algorytmi löytyy. Aiemmin perustu muistaakseni elo ratingiin, nykyään tais olla vähän mystisempi. Eli jos esim. spammaa tykkäyksiä suurelle osalle jengistä eikä itse saa niitä läheskään samaan tahtiin niin rating laskee kyl nopee, jolloin sun profiilia näytetään pienemmälle määrälle jengiä, joka heti pudottaa mahdollisten matchien määrän aika minimaaliseksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 950
No kyllä kaikkein pahiten naista vanhentaa pullan ja muun mössön ylensyönti, josta toki kärsiikin vähintään 2/3 heistä ja käytännössä useampikin.

Monet parikymppisetkin näyttää ihan mummoilta tänä päivänä.

Mä pystyn tinkimään melkein kaikesta muusta, mutta tuosta en. Sinänsä harmi, koska mitä jää jäljelle? Ei montaa jää.
En tiedä johtuuko siitä että noihin parikymppisiin alkaa olla jo se 15-20v ikäeroa, mutta nuorempana läheskään kaikki laihat ei näyttäneet hyvältä. Läskit tietysti vielä vähemmän. Nykypäivänä laihat hyväkroppaiset teinit alkaa olla vähemmistössä joten ne näyttävät lähes poikkeukselta setämiehen silmiin todella hyviltä.

Ts. nykypäivänä hyvältä näyttämiseen ei vaadita muuta kuin että et vedä vitusti mättöä ja siideriä ja ole ruma valas.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Ostin tuon goldin ja en odottanut tykkäyksien alla olevan mitään ihmeellistä. Eipä ollutkaan, suurin osa lähtee vasemmalle kun nuo tarkemmin katson läpi. On siellä jokunen ihan potentiaalinen yksilö.
Naiset yliarvioi kyllä tasonsa. Johtunee varmati siitä kun saavat tolkuttoman määrän mätsei ja etenkin sitten hyvännäköiset miehet seksin perässä mätsäilee. Myöhemmin mietteitä sitten lisää. En jaksanut odottaa -50%, joten maksoin tuon 23€/kk siitä. Aika suolasta ja saa kyllä antaa ilmaisversiosta enemmän jos jatkossa edes harkitsen maksamista.

Tässä nyt yhden tapasin tuossa keskiviikkona ja vaikutti kyl mukavalta muikelolta, myös ihan mukiinmenevä. Hyviä keskusteluja ja selkeästi arvonsa tietävä. Ei mitää hillittömiä viboja tullut ensi kerralla mut kahtoo päivä kerrallaan. Hänellä ei ollut korua mitä hiplata (kuten naisilla usein on tapana), mut sukitteli kyllä sen verran vaivihkaa chisunsa häntää, että ei jäänyt epäilyksen varaa :D
 

Kamis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
588
Ehkä oma lopputulema on se että niin sanotut tekijä miehet pyörittää näitä nettitreffi hommia. Tämmöiset vähänkään normaalimmat ihmiset ei välttämättä menesty, liian tavalliset ja vaikuttaa naisten mielestä joltain peruspentiltä.
 

Sally_Spectra

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
07.06.2021
Viestejä
2 367
Ehkä oma lopputulema on se että niin sanotut tekijä miehet pyörittää näitä nettitreffi hommia. Tämmöiset vähänkään normaalimmat ihmiset ei välttämättä menesty, liian tavalliset ja vaikuttaa naisten mielestä joltain peruspentiltä.
Kyllähän se noin pääosin on. Pätee tietenkin myös toiseen suuntaan, eli tietynlaisia naisia sieltä löytyy.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
2 649
Itse en kyllä mikään tekijämies ole, mutta ehkä jonkinlaista "persoonallisuutta" omaava. Panoreissut ja muut hurmunleet eivät ole minua varten, mutta kyllä tuota mätsiä tulee ja nyt hyvää viestittelyä menossa. :)

Tälläinen hippiäinen löytää kyllä yleensä sen vastaparin. Ymmärrän että jollain ns. tavallisella miehellä normaalien hyvien perhe ym. unelmien kanssa voi olla vaikeaa kaiken kilpailun keskellä.
 
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 181
En itsekään kyllä tunnista mitään ”tekijä mies” geenejä. Ja alunperin eksyin koko tinderiin kun lopetin alkoholin käytön kokonaan, eikä se sosiaalisesti ahdistuvana introverttinä 35+ miehenä ollutkaan enää niin luontevaa löytää seuraa iltariennoista.

Toki alakulttuurihommissa pyörivänä tunnistan myös että en ole ehkä se ”tavanomaisin tallaaja”, mutta eiköhän meistä jokainen pidä itseään ainutlaatuisempana kuin lopulta onkaan.

Ainoa ohje mitä tinderöintiin voin antaa on, että ole oma itsesi, etenkin jos treffeille asti aiot, äläkä ota stressiä. Hyvät tyypit tulee kohdalle silloin kun sitä vähiten osaa varoa.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Liittynyt
12.05.2020
Viestejä
263
Mätsien tulo on taas hiljentynyt melkein kokonaan, taitaa algoritmi olla taas aallonpohja-vaiheessa. Kuvat ei ole muuttuneet mihinkään eikä tekstikään hirveästi ja näillä on kuitenkin välillä tullut mätsejä edes vähän.

Toisaalta mitä niillä mätseillä tekee kun ei treffeille pääse kuitenkaan. :dead:
 
  • Tykkää
Reactions: a-p

Kamis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
588
Nainen voi meikata itsensä minkä näköiseksi haluaa niissä kuvissa. Miehen pitää olla luonnollisen komea tai ruma, tuo hieman häiritsee itseä ja vääristää näitä nettitreffi alustoja. No toisaalta siellä on miehet kisailemassa niistä naisten tykkäyksistä, että siinä mielessä tuo ei merkitse lopulta mitään. Mutta ei ole kyllä tietoa että millä profiileilla miehet niitä osumia saa, mutta aavistus kyllä on.

Sen vois vielä lisätä, että en todellakaan ole mikään naisvihaaja, tullut vaan niin pirun kyyniseksi tähän nettitreffailu kulttuuriin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 181
Mies voi ”meikata” itsensä ihan minkä näköiseksi haluaa niissä kuvissa. Sitä kutsutaan suihkussa käymiseksi, parturiksi, vaatekaupaksi ja photoshopiksi. Se kuinka pitkälle tota tuunaamista kannattaa harrastaa on toki ihan oma kysymyksensä. Mutta kannattaa nyt sen verran kysellä vaikka naispuoleisilta ystäviltä, että onko nää mun tinder-kuvat ihan paskoja vaiko hyviä. Semmonen reality check oman ulkokuvan suhteen on varmaan ihan paikallaan, etenkin jos itsellä on epävarma olo omasta habituksesta. Kyllä naiset yleensä kertovat aika suoraan mikä omassa ulkonäössä on miellyttävää, niitä virheitä tietty harvemmin suostuvat erittelemään…
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 027
Oletteko kokeilleet kirjoittaa mahdollisimman epätodennäköiselle eli käsittämättömän kauniille? Varsin kokeilin eilen ja ihme kyllä vastaushan sieltä tuli :D
Ehkä hänelle oli vain päässyt kertymään liiaksi asti luppoaikaa ja tilapäinen vakava mielenhäiriö iskenyt kovan helteen vuoksi :D
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 137
Badoo alkoi yhtäkkiä näyttämään mainoksia ihan kunnolla. Aiemmin feedissä tullut mainoksia välillä "swipettäväksi" kuten Tinderissä, mutta tänään yhtäkkiä sovelluksen alaosaan ilmeistyi mainosbanneri ja muutaman swipen välein näyttää pidemmän videomainoksen. Epätoivoinen yritys saada ostamaan maksullinen jäsenyys?
 

Sally_Spectra

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
07.06.2021
Viestejä
2 367
Oletteko kokeilleet kirjoittaa mahdollisimman epätodennäköiselle eli käsittämättömän kauniille? Varsin kokeilin eilen ja ihme kyllä vastaushan sieltä tuli :D
Ehkä hänelle oli vain päässyt kertymään liiaksi asti luppoaikaa ja tilapäinen vakava mielenhäiriö iskenyt kovan helteen vuoksi :D
Minkä takia joku "käsittämättömän kaunis" olisi joku este? Vai meinaat, että itse olet todella ruma?
 
Liittynyt
17.06.2022
Viestejä
283
Noi shadowbannit on ihan sun omaa keksintöä.
Ekassa kuvassani oli julkkis ja minä. Olen sattumalta saman ikäinen kuin se julkkis. Etunimeni ihan eri. Oletan että moni tuota julkkista inhoava (enemmän mielipiteitä jakava kuin Roope Salminen) on ilmiantanut profiilini koska ei pidä siitä julkkiksesta. Ja moni myös siksi että luulevat jonkun esittävän sitä julkkista.

Muista kuvistani ja profiilitekstistäni olisi selvinnyt että en ole se julkkis tai yritä esittää sitä.

Alkuun (kuvien vaihtamisen jälkeen) tuli 20 tykkäystä 3 päivässä, sen jälkeen tullut 1 tykkäys 21 päivässä. Luulisi että 20 tykkäystä 3 päivässä nostaisi Tinder-scoreani.

Saattoi olla 30 päivän kevyt shadowbanni, eli kohta taas alkaisi taas joitakin likejä tulla.
 
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 181
Minkä takia joku "käsittämättömän kaunis" olisi joku este? Vai meinaat, että itse olet todella ruma?
Vähän oudolta kuulostaa ilman tarkempaa selitystä? Jos teidän iät on edes jossain haarukassa keskenään (ja onhan ne kerran olette molemmat likettäneet) ja jos kiinnostuksen kohteet tai profiilit ylipäätään jotenkin resonoi, niin miksei vastaisi?

Meinaatko että naiset kerää tuolla helvetisti osumia mutta ei viestitä kenellekään? Etenkin ilmaisessa tinderissähän on se raja, monestako profiilista saa tykätä vuorokaudessa. Just juhannuksena juttelin taas aiheesta nykyisen kumppanini kanssa, ja hän sanoi selanneensa muutamassa päivässä koko Stadin tinderin läpi. Tykkäyksiä antoi max sen mitä tinder ilmaiseksi sallii, eli onko se 10-20 per vuorokausi?
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Ekassa kuvassani oli julkkis ja minä. Olen sattumalta saman ikäinen kuin se julkkis. Etunimeni ihan eri. Oletan että moni tuota julkkista inhoava (enemmän mielipiteitä jakava kuin Roope Salminen) on ilmiantanut profiilini koska ei pidä siitä julkkiksesta. Ja moni myös siksi että luulevat jonkun esittävän sitä julkkista.

Muista kuvistani ja profiilitekstistäni olisi selvinnyt että en ole se julkkis tai yritä esittää sitä.

Alkuun (kuvien vaihtamisen jälkeen) tuli 20 tykkäystä 3 päivässä, sen jälkeen tullut 1 tykkäys 21 päivässä. Luulisi että 20 tykkäystä 3 päivässä nostaisi Tinder-scoreani.

Saattoi olla 30 päivän kevyt shadowbanni, eli kohta taas alkaisi taas joitakin likejä tulla.
Musta tuntuu et toi algoritmi vaan pistää sut mappiin ö. Mulla kävi uuden tilin kanssa sama. Pitäs boosteja ostaa. Tai en tiiä. Joku Tinder ammattilainen voisi kommentoida.

Tästä goldista täällä perämetällä ei oo mitää hyötyä ollut :D enkä käytä boostei tai super tykkäyksiä 330km päästä kotoa.

Kattoo loppuviikolle uudestaan ku palaan huudeille.

E: Tai sitten shadowbanni tosiaa jos on jonku muun naama myös mukana. Who knows.
 
Liittynyt
13.02.2017
Viestejä
1 449
Jos pitää koiraa lainata kuvaan niin sama kun alatte käydä huorissa. Se että on niin feikkiä niin se ainakin on sitten aitoa :D

Ja koiraeukot skippaan suosiolla itse.
 
Liittynyt
05.08.2017
Viestejä
3 813
Jos pitää koiraa lainata kuvaan niin sama kun alatte käydä huorissa. Se että on niin feikkiä niin se ainakin on sitten aitoa :D

Ja koiraeukot skippaan suosiolla itse.
Jos se on tyyliin lähisukulaisen tai kaverin koira, niin ei kai siinä ole sit mitään ihmeellistä? Sanoo vaan sit että se oli hoidossa, ja vaikka koirat on kivoja ei oikein ole kerrostaloon viitsinyt hommata omaa koiraa tjsp. :)
 
Liittynyt
05.04.2022
Viestejä
198
Jos se on tyyliin lähisukulaisen tai kaverin koira, niin ei kai siinä ole sit mitään ihmeellistä? Sanoo vaan sit että se oli hoidossa, ja vaikka koirat on kivoja ei oikein ole kerrostaloon viitsinyt hommata omaa koiraa tjsp. :)
Eikai tuossa ole mitään ihmeellistä, jos tykkää koirista ja voisi mahdollisesti oman joskus hankkia jne. Mutta jos ei tykkää koirista ja vaan sen kuvan takia lainaa koiraa, niin onhan se aika feikkiä :D Saattaa myös osua omaan nilkkaan tuo, kun ei kaikki naisetkaan tykkää koirista ja saattaa mennä koirakuvan takia vasuriin, vaikka muuten olisikin tullut tykkäystä.
 
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 181
Itse vihaan kuvissa poseeraamista ja selfieiden ottamista, mutta kai nyt hitto jokaisella on nykyään sen verran kuvia itsestään että ei erikseen tarvitse alkaa jotain koirakuvia lavastamaan tinderiä varten?

Omat kuvat edellisellä kerralla oli peilikuva, duunikuva, harrastuskuva, vaellusretkikuva ja variaatioita näistä. Sellaisia mitkä mielestäni oli onnistuneita ja näytti minulta. Niistä myös kävi aika laajasti ilmi elämänarvoni ja kiinnostuksen kohteitani, ainakin niille ketkä osasivat kuvia lukea.

minulla ei ollut: koirakuvaa, kissakuvaa tai marsukuvaa, vaikka eläimistä hitosti diggailenkin, autokuvaa, juopottelu tai edes kaljatuoppikuvaa, benjihyppykuvaa, sukelluskuvaa, punttikuvaa, aurinkolasit silmillä -kuvaa, paidatonta kuvaa tai kuvaa jostain etelän lomakohteesta. Vaikka kaikki noi ovatkin ihan kivoja asioita varmasti.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Ihan hyvin taas mätsei tullut, Tinderissä sekä Badoossa. Bumblessakin useamman kanssa keskustellut, mutta taisi jokainen ghostaa jo :D Goldissa se hyvä puoli että kun kiertää naapurikyliä niin meikäläisestä tykkäneet voi suoraa swaippaa jompaan kumpaan ilman sen suurempaa vaivaa.

Keskusteluja saanut jonku verran mut nyt ihmisillä on ihan jäätävä kynnys nähdä livenä. Liekö se tää kesä, helle ja lomat. En tiiä. Mut lopputalvesta ja keväällä sai paljon paremmin treffei ja jopa seksiä aikaiseksi. Nyt on ollut jo kohta kuukauden hiljaista. Parit kolmet treffit tainnut olla kesäkuun aikana.

Jos ei tässä kesällä löydy mitää niin täytyy sitten syksyllä raportoida että onko naisoletetut spontaanimpei treffeille kuin nyt. Toki oon mä itsekin ollut vähä kiireisempi tässä.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Ihan hyvin taas mätsei tullut, Tinderissä sekä Badoossa. Bumblessakin useamman kanssa keskustellut, mutta taisi jokainen ghostaa jo :D Goldissa se hyvä puoli että kun kiertää naapurikyliä niin meikäläisestä tykkäneet voi suoraa swaippaa jompaan kumpaan ilman sen suurempaa vaivaa.

Keskusteluja saanut jonku verran mut nyt ihmisillä on ihan jäätävä kynnys nähdä livenä. Liekö se tää kesä, helle ja lomat. En tiiä. Mut lopputalvesta ja keväällä sai paljon paremmin treffei ja jopa seksiä aikaiseksi. Nyt on ollut jo kohta kuukauden hiljaista. Parit kolmet treffit tainnut olla kesäkuun aikana.

Jos ei tässä kesällä löydy mitää niin täytyy sitten syksyllä raportoida että onko naisoletetut spontaanimpei treffeille kuin nyt. Toki oon mä itsekin ollut vähä kiireisempi tässä.
Vastaan itselleni. Mätsei on paljon mut ghostausta sitäkin enemmän :D En jaksa kohta enää viestitellä. Ihan uskomaton määrä ghostauksia. Tällä kesällä on pakko olla vaikutusta.

Tosin nyt taas mätsien kohdalla hiljaista. Tuo gold ei taida vaikuttaa millään tavalla siihen kuinka esiintyy vastakkaiselle sukupuolelle vaan ne boostit on sitä varten sitten.

Kaupunkien vaihtelu auttaa. En tiiä miks toi Tinder vetää ihan jumiin kotikaupungissani?
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Boostit on aivan turhaa. Vedin tässä äske sellaisen ku tuli goldin mukana, 1 tykkäys :D Tosin tästä olisi varmasti hyötyä isommassa kaupungissa. Hyvinkäällä näköjään turhake. Super tykkäykset menny myös hukkaan.

Ainut asia minkä goldista hyötyy on se että näkee suoraan tyypit jotka tykkää sinusta.

Toisinsanoen elkää ostako goldia ellei teillä ole paljon tykkäyksiä siellä alla.

Hitto tää paske koko aja mainostaa platinumia nyt ku on goldi käytössä.

Tähän mennessä omat kokemukset aika surkeita. Gold pitäs mun mielestä olla paljon halvempi. Silloin miehet ostais sitä aktiivisemmin IMO.

Menee kyllä ihan epälineaarisesti noi mätsit muutenkin. Välillä hiljaista, sitten kerralla useampia. En ole päässyt edelleenkään kärryille tuosta Tinderin sielunelämästä.

Tämän Goldin jälkeen resetoin mun tilin. Onhan tää yhtä putkeen ollut jo useamman kuukauden. Monesti pitänyt tehdä tili uudelleen, mutta mätsei tulee sen verran tasaisesti etten sitten jaksanut.
 
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 181
Stadissa sillä boostilla tuntui aina saavan jonkun 10-30 tykkäystä. Tietty vaikuttaa milloin sen käyttää, viikonloppuyönä voi saada aika erilaisia tyyppejä kuin vaikka maanantai-iltana.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Stadissa sillä boostilla tuntui aina saavan jonkun 10-30 tykkäystä. Tietty vaikuttaa milloin sen käyttää, viikonloppuyönä voi saada aika erilaisia tyyppejä kuin vaikka maanantai-iltana.
Stadissa tuntuu tuleva mätsei ilma boosteiki ainaku sielpäin käy piipahtaa. Täytyy seuraava boosti jos joskus sellanen tulee käyttää sielläpäin.
 
Liittynyt
17.06.2022
Viestejä
283
Blue tick verification ei onnistu. Aina tulee virhe parin minsan jälkeen.

Ei pyydä tekemään poseja, vain olemaan ensin liikkumatta (kasvot ovaalin sisässä) ja sitten tulemaan lähemmäs. En löydä netistä tietoa että se kellään ois samanlainen...

Oletan että Tinder pitää minua bottina, ja haluaa vain kasvoni talteen jotta voi laittaa mustalle listalle.

Tuorein Android-versio asennettuna.

Millainen tuo "en ole catfish" verifikaatio teillä muilla on?
 
Liittynyt
25.04.2017
Viestejä
2 450
Blue tick verification ei onnistu. Aina tulee virhe parin minsan jälkeen.

Ei pyydä tekemään poseja, vain olemaan ensin liikkumatta (kasvot ovaalin sisässä) ja sitten tulemaan lähemmäs. En löydä netistä tietoa että se kellään ois samanlainen...

Oletan että Tinder pitää minua bottina, ja haluaa vain kasvoni talteen jotta voi laittaa mustalle listalle.

Tuorein Android-versio asennettuna.

Millainen tuo "en ole catfish" verifikaatio teillä muilla on?
Samanlainen. Ehkä et muistuta kuvaasi.
 
Liittynyt
17.06.2022
Viestejä
283
Muistutan kuvaani. Mulla vaan on siinä aurinkolasit, tosin silmät näkyy läpi hyvin. Tekoäly ei silti taida tunnistaa... Ja videoklippeihin se ei kai edes vertaa...?
 
Liittynyt
17.06.2022
Viestejä
283
Ei tunnista edes minsa sitten otettuja kuvia. Sama paikka, sama valo, samat vaatteet, sama ilme.

Teen seuraavaksi niin että tallennan videokaappausta siitä kun teen tuota verifikaatiota, ja lataan kuvaksi siitä videosta otetun/rajatun kuvan. Mutta tuskin se silloinkaan tunnistaa.

Otan myös pois aurinkolasikuvani, koska saattaa olla että riittää että ei tunnista yhtä kuvaa niin ei tunnista mitään...

edit: vahvistus onnistui. Otin aurinkolasikuvan pois ja latasin kuvan joka on suoraan edestä päin. Lievästi sivuun katsominen oli liian hämäävää tekoälylle.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
364
Otan myös pois aurinkolasikuvani, koska saattaa olla että riittää että ei tunnista yhtä kuvaa niin ei tunnista mitään...
Ne aurinkolasikuvat kannattaa muutenkin jättää pois. Ehkä yks yleisimpiä "ei jatkoon" aiheita naisilla eri artikkeleiden ja kommenttien perusteella, ja Tinderin tilastojenkin mukaan aurnkolasit laskee oikealle swaippausten määrää jotain 15 %. Vähän sama ku jotkut kalan kanssa poseeraamiset.
 
Liittynyt
17.06.2022
Viestejä
283
Ne aurinkolasikuvat kannattaa muutenkin jättää pois. Ehkä yks yleisimpiä "ei jatkoon" aiheita naisilla eri artikkeleiden ja kommenttien perusteella, ja Tinderin tilastojenkin mukaan aurnkolasit laskee oikealle swaippausten määrää jotain 15 %.
Kannattaa varmaan myös salata että pelaan lautapelejä ja että mulla ei ole ajokorttia. Ja ammatiksi kannattaa laittaa ehkä lentokapteeni. Eihän se totta ole, mutta kun suosion maksimointihan se juttu näissä on...

Mutta ei oikeasti haittaa jos joku jättää laittamatta Liken vain sellaisen aurinkolasikuvan takia josta näkee silmäni (tai vaikka ei näkisikään). Ei kuulosta naiselta johon haluaisin tutustua.

Tällä hetkellä oletan että olen saanut 23 päivään vain 1 Liken, koska Tinder romahdutti Tinder-scoreani kun huomasi etten laittanut yhdellekään edellisen viikonlopun 7 matchista viestiä, ja koska aloin nirsoksi - eli laitoin Liken vain noin 15-20%:lle, ja 30-70% on se optimi määrä. 3 päivässä 20 Likeä, sen jälkeen 0,05 per päivä, eli vain 140-kertainen pudotus. Ja ei tuoreella profiililla, vaan 8v vanhalla.

7. kesäkuuta alkaen olen saanut vain 1 Liken. Samana päivänä lisäsin biooni mm. että olen Teuvo Hakkaraista raittiimpi ja Darth Vaderia romanttisempi. Tuon voi tulkita sääntörikkomukseksi, jos tuon tulkitsee niin että pidän Teuvo Hakkaraista [sensuroitu sana]. Mutta eihän tuossa Teuvoa sanota miksikään, vaan minua vaan raittiimmaksi kuin Teuvoa. Uskon sen olevan totta, koska juon 2-3 olutta 2-3 kuukauden välein.

Onko naiset sit tulkinneet että käytän alkoholia runsaasti ja yritän vain valkopestä totuutta? No, siellä se tiedoissa lukee että Tupakointi: ei koskaan, ja Alkoholi: harvoin.

Tämä on tätä spekulointia taas, kun ei kerrota mihin olen syyllistynyt. Voihan se olla, että tuollainen tapa kuvailla itseään ei vetoa naisiin. Kaveri joskus kertoi että sai hyvän suosion deittipalstalla kun kuvaili itseään mm. tyyliin "Olen urheilullinen, katson paljon jäkistä tv:stä" jne.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 181
Siis ootko sä keräilemässä jotain likejä tuolla, vai lipsahtiko nyt ihan vahingossa tommoseksi salaliitto-insinörtteilyksi?

Ja jos sie tykkäät sekä harrastat lautapelejä sekä olet kiinnostunut lautapelaavista ihmisistä, niin totta helkkarissa se kannattaa profiilissa mainita. Ihan samoin kuin jos haet kalastusta harrastavia ihmisiä. Niitä lautapelaavia naisia, etenkin nuorempia, vaan taitaa olla enemmän niin tinderissä kuin täällä tinderin ulkopuolisessa todellisuudessakin.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 027
Jokohan se upporikas vaimo löytyi, kuulosti siltä, että mikään ei olisi ongelma enää tästälähin jos vain hyvin jatkuu :D
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
2 649
Minusta näyttää, että lautapelit on ihan kohtuu kova juttu! Itse kyllä mainitsen myös, että videopelitkin kiinnostaa ja pelaan. Yhtäkään tärkeää juttua en peittele.

Yksi olutkuva löytyy. Juon muutaman kerran vuodessa. Sitä en kummemmin edes selittele. Kai olemuksesta näkyy jo ehkä etten tinttaa elämäntapana. :D
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Mielenkiintoista välillä. Yhden kanssa jutustelin hyvinkin ja sovin reffit. Hänellä oli siis koira niin yhtäkkiä oli poistanut mätseistä ja ihmettelin että miksköhän ihmeessä. Muistin, että viimeinen kyssärini oli "Mikä siun karvapyllyn nimi on?" ja sitten oli kadonnut :D Nainen tais tulkita tän ilmeisesti jotenkin epämääräisellä tavalla. Samankaltaisia kyssäreitä aikasemminkin latonut naisille ja ei ole kukaan poistanut mätseistä. Yleensä jos mielenkiinto lakkaa niin ne vain ghostaa, tai oikeastaan aina. Ei ole kuin pari kolme jotka ovat poistaneet mätsin jälkeen.

Nyt ei oo taas mätsei tullut moneen päivään mun onhan noita nykyiseltään tuossa ja juttu luistaa muutaman kanssa. Toisaalta ihan sama. Mun pitäis tehdä profiili uudestaan, koska alkanut käymään vähiin nuo Tinder-profiilit. Tästä syystä varmaan niitä mätsejäkään ei tule.
 
Liittynyt
24.02.2017
Viestejä
2 159
Mielenkiintoista välillä. Yhden kanssa jutustelin hyvinkin ja sovin reffit. Hänellä oli siis koira niin yhtäkkiä oli poistanut mätseistä ja ihmettelin että miksköhän ihmeessä. Muistin, että viimeinen kyssärini oli "Mikä siun karvapyllyn nimi on?" ja sitten oli kadonnut :D Nainen tais tulkita tän ilmeisesti jotenkin epämääräisellä tavalla. Samankaltaisia kyssäreitä aikasemminkin latonut naisille ja ei ole kukaan poistanut mätseistä. Yleensä jos mielenkiinto lakkaa niin ne vain ghostaa, tai oikeastaan aina. Ei ole kuin pari kolme jotka ovat poistaneet mätsin jälkeen.

Nyt ei oo taas mätsei tullut moneen päivään mun onhan noita nykyiseltään tuossa ja juttu luistaa muutaman kanssa. Toisaalta ihan sama. Mun pitäis tehdä profiili uudestaan, koska alkanut käymään vähiin nuo Tinder-profiilit. Tästä syystä varmaan niitä mätsejäkään ei tule.
Ehkäpä misulla on oikeasti karvanen pylly ja sille nimi, sekä mietti, että" mitähän heebo tuumaa, kun pääsee näkemään karvaisen pyllyni. Oksentaa varmaan" ja siksi poistanut sut :cool: :D
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
3 751
Ehkäpä misulla on oikeasti karvanen pylly ja sille nimi, sekä mietti, että" mitähän heebo tuumaa, kun pääsee näkemään karvaisen pyllyni. Oksentaa varmaan" ja siksi poistanut sut :cool: :D
Hahah, no kerta tää on ensimmäinen ku nainen poistaa tuon kysymyksen johdosta, meinaa suurin osa mätseistä omistaa koiran. No en mä aina noin ole kysynyt, mutta kuitenkin :D
Siis voihan se olla että poisti jostain muusta syystä, mutta vaikea uskoa tässä kohtaa. Voihan se olla, että ymmärsi väärin. No tuskin olisi huumorit kohdanneet meillä joten väistin pommin, moving forward.

Tai sitten hän ihan oikeasti luuli, että kysyn hänen (karvaisen) perseensä nimeä ja huumori loppu siihen. Hahah. Tai sitten tämä oli loukkaus hänen koiraansa kohtaa, who knows :D
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.05.2020
Viestejä
263
Blue tick verification ei onnistu. Aina tulee virhe parin minsan jälkeen.

Ei pyydä tekemään poseja, vain olemaan ensin liikkumatta (kasvot ovaalin sisässä) ja sitten tulemaan lähemmäs. En löydä netistä tietoa että se kellään ois samanlainen...

Oletan että Tinder pitää minua bottina, ja haluaa vain kasvoni talteen jotta voi laittaa mustalle listalle.

Tuorein Android-versio asennettuna.

Millainen tuo "en ole catfish" verifikaatio teillä muilla on?
Jotkut sanoo, että ei kannata tuota verifikaatiota tehdä, koska sen jälkeen niillä on sinun pärstästä joku hashi ja sitä et enää saa sieltä pois... vaikka poistaisit tilin ja rekisteröisit uusiksi niin naamasta tunnistetaan ja sitten jotain. :cigarbeye: Uskokoon ken tahtoo, mutta itse en ole tehnyt.
 

kuoris

Tukijäsen
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
2 791
Kannattaa varmaan myös salata että pelaan lautapelejä ja että mulla ei ole ajokorttia.
Sanoisin että suurin osa naisista pitää lautapeleistä. Jos pelaat tietokoneella monta tuntia päivässä se kannattaa jättää pois jos et halua nimenomaan samanlaista naista (harvassa?).
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
225 141
Viestejä
3 980 825
Jäsenet
68 041
Uusin jäsen
Ipsuli

Hinta.fi

Ylös Bottom