Netin kauppapaikat(Tori, huuto, ebay, ...)

Liittynyt
10.08.2021
Viestejä
3 965
Suomalaiset jäävät kotiin venyttelemään esinahkaa kun ei edes viitsitä ilmestyä paikalle. Ja laittaa negatiivista palautetta perään.
No en kyllä lähtisi tällä tavoin yleistämään. Suurimmaksi osaksi oikein mallikkaasti sujuneet kaupat kantisten kanssa. Muiden kanssa saattaakin joutua enemmän arpomaan. T. Kokemusasiantuntija
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
784
Suomalaiset jäävät kotiin venyttelemään esinahkaa kun ei edes viitsitä ilmestyä paikalle. Ja laittaa negatiivista palautetta perään. Toki joidenkin kanssa homma toimii kuin junan vessa.
Tuossa nyt myin koteloa torissa, kaksi englantia vääntävää olivat tulossa hakemaan, kumpikin katosi kuin pieru saharaan, suomalainen körmyniska sitten pisti viestiä ja haki kotelon pois kolmen viestin jälkeen.

Pointti ei ollut tässä kuin tuoda vertauskohta asiaan ja todeta näiden olevan sattumanvaraista.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
3 897
EDIT. Ja en enää viitsi muokkailla Tori-ilmoituksiani lisätäkseni sitä "varattu"-tekstiä tmv., koska ne tuntuvat aina sen seurauksena menevän tarkistukseen. Pari kertaa kestänyt n. 12 tuntia siinä ja ilmoitus on tietty ollut sen ajan pois näkyviltä.
Kaikki muutokset menee torin tarkistuksen kautta. Sitä ennen siellä pitäisi näkyä se vanha ilmoitus. En uskoisi että tuota olisi muutettu. Tosin jo vuosianhan sitten jossain lehdessä oli maininta että torissa on joku tekoälybotti joka hyväksyy niitä myös. Käytännössä joku tai jokin siellä myös hylkää valtavasti kohteita ilman mitään selkeää mainittua syytä miksi, turhauttava systeemi välillä. Tosin pariin vuoteen se ei ole hylännyt mun ilmoituksia, toisaalta olen myynyt halvempaa kamaa niin sekin voi vaikuttaa.


Tuo kauppiaspalaute on kyllä aika älytön, jälkikäteen ei voi tehdä mitään jos ostaja päättää antaa kostopalautetta.
Itsellä oli tälläinen tapaus, ostaja pyysi varaamaan seuraavaan viikkoon kunnes saa rahaa, vastasin etten varaile ja katsotaan ensiviikolla. No oli kuitenkin vielä myymättä ja kaupat tuli tehtyä, nyt sitten viimeisenä mahdollisena päivänä antoi huonon palautteen kun en varannut :rofl:
Torihan näihin ei puutu vaan sanoo suoraan etteivät edes vastaa ilmiantoon jos kyseessä ei ole esim uhkaus.
Sähän voit kommentoida sitä saatua palautetta ja lieventää sitä. Ajan myötä tuollaiset on varmasti vähässä merkityksessä, kun useimmille kertyy palautteita, ja tällöin jokaisen oma tyyli tulee esille.

Samaten nyt kun myyjätkin altistuu palautteelle niin siinä voi olla eroa miten eri asioita ilmaisee, vaikka päämäärä olisi sama.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 129
Viestejä
4 374 271
Jäsenet
72 732
Uusin jäsen
Derbixrace

Hinta.fi

Ylös Bottom