Moottorilla varustetut polkupyörät (L1e-a,L1e-b) (yli 250 W)

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 287
@Dunlop olit oikeassa, kannatti vaihtaa ne jarrulevyt, noista lähtevä ääni ei ole läheskään niin häiritsevä eikä niistä lähde niin paljon ääntä.
Noi pitäis olla mukana uutena.
Mulla oli huoltopäivä, teloin aikasemmin kesällä takavanteen kun tulin noin metrin korkeudelta nokian kalliolla kiven kulmaan takavanne edellä.
Kuulin ja tunsin että nyt tuli vahinkoa kun rengas pohjasi suoraan vanteeseen asti.
Moottoriin tuli samalla jotain, jos yritti pyytää tarpeeksi vääntöä niin siitä alkoi kuulumaan sairas nakutus. (Magneetti irti ehkä? Pitää purkaa sadepäivänä.)
Pyörähuolto oikoi sen vanteen ja kiristi pinnat kohtuullisiksi että sillä pystyi ajamaan.
Tilasin uuden takavanteen moottorilla, vaihdoin ketjut ja rattaat samalla ja noi jarrulevyt.
Vaihdoin 4000km jälkeen loppuun kuluneet juggernautit schwalben jumbo jimeihin, pakko ensimmäisen 40km jälkeen suositella, parempi jousto kuin juggernauteissa ja selvästi parempi pito.
 
Liittynyt
09.06.2018
Viestejä
2 933
Tuossa on myös se mahdollisuus, että tuo kennoryhmässä kennot menneet huonommaksi kuin muut ja sen jännitteet laskee käytössä nopeammin kuin muut.
Mulla oli yks sähköpyörän akku, jossa oli kaksi huonompaa kennoryhmää ja latasin ne aina 4,2v ja ajon lopussa niissä jännite oli aina pienempi kuin muissa ryhmissä.

Toivottavasti sulla elpyy tuolla. Nythän sä voit testata laittamalla tuon akun kiinni ja ajelet jonkin aikaa ja teet uuden mittauksen.
Ennen siis kun alat isommin remontoimaan akkua.
Joo kyllä siellä on viallinen kenno koska jännite tippuu 50mV parissa päivässä eli ei paljon auta laittaa uutta BMS:ää koska se ei saavuta koskaan sitä jännitettä jossa tasaus tehdään ja viallinen kenno voi syttyä latauksessa.
Menee siis kierrätykseen!

Kiinasta tuli tänään postia että uusi akku matkalla, joku kuukauden verran ottaa aikaa kun veneellä varmaan tuovat.
Josko se kestäisi pidempään kuin 3vko:a.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
247 123
Viestejä
4 317 901
Jäsenet
71 975
Uusin jäsen
vildex762

Hinta.fi

Ylös Bottom