- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 13 404
Esim. Voin ja suklaan sulatus ja muut vastaavat hoituvat kätevämmin. Myös vauvanruoan valmistuksessa on helpompaa saada tasalämpöistä.mikä ero näillä on ruuanvalmistuksen kannalta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Esim. Voin ja suklaan sulatus ja muut vastaavat hoituvat kätevämmin. Myös vauvanruoan valmistuksessa on helpompaa saada tasalämpöistä.mikä ero näillä on ruuanvalmistuksen kannalta?
Esim. Voin ja suklaan sulatus ja muut vastaavat hoituvat kätevämmin. Myös vauvanruoan valmistuksessa on helpompaa saada tasalämpöistä.
en ymmärrä mihin tämä perustuu. ruoka kuitenkin lämpeää yksillä samoilla mikroaalloilla ja niiden perusominaisuudet eivät tässä muutu mitenkään. eli mikroaaltojen välittämä energia joka ruuassa muuttuu lämmöksi ei jakaudu sen tasaisemmin tai mene yhtään syvemmälle riippuen uunin tehonsäätötavasta.
Tämä lähinnä riippuu siitä minkätaajuista se kanttiaalto sillä teholla on. Monissa etenkin halvemmissa mikroissa esim. se 80% teho saatetaan tuottaa niin että ensin 16s 100% ja sitten 4s 0% teholla. Tuo sitten noissa tarkemmissa sulatuksissa on ongelma, minkä jokainen voita mikrolla sulattanut varmasti tietää. Invertterimikroissa se teho on oikeasti sen 80% koko ajan. Ja jossain kalliimmissakin ei-invertterimalleissa tuo 100%-0% vaihtelu saatetaan tehdä riittävän nopeasti että oikeasti eroa ei juuri ole.
Ainakin omassa ikivanhassa mikrossa tuon tehonsäädön kuulee äänestä ja tuo matalatehojakso tosissaan mitataan sekunneissa eikä jatkuvasti tehoa ramppaamalla.
en edelleenkään ymmärrä käytännön merkitystä tässä 16/4s esimerkissäsi, vai onko sinun reseptien ohjeet tarkkuudella ”sulata 75014 milligrammaa voita 14,643 sekuntia”?
Pitäs saaha uutta mikroa. Ihan perus toiminnot riittää, lämmitys ja sulatus, sekä digitaalinen kello olisi hyvä olla. Hinta 50-200€. Onko suosituksia??
Kattelin Gigantissa ja Powerissa noita Samsungin mikroaaltouuneja, vaikuttas aika passeleilta. Malleja vaan näyttää olevan vaikka kuinka paljon. Mistä tietää mikä on uusin?
esim. Samsung mikroaaltouuni MS23K3515AS (teräs) - Mikroaaltouunit
powerissa alessa
Samsung MS23K3555EW mikroaaltouuni - Power.fi
www.power.fi
Noissa on aivan järkyttävän sekavasti laitettu nuo mallikoodit. Menee samaan sarjaan kun kävin ostamassa Prismasta sähköhammasharjaa, kolme samanlaista samoilla toiminnoilla, hinnat vaihteli jopa 50€ suuntaansa. Pyysin myyjän paikalle (joita tuli loppupeleissä kaksi) ja ihmeteltiin porukalla noita malli koodeja. Lopuksi saatiin selvitettyä että halvin harja oli uusin, joku kamppania menossa.Varmaan hermo menisi jos alkaisi selvittämään mikä on uusin, ja mitä siinä on eroa sitä edeltävään malliin. Luultavasti design, ja sitten ei tule muuta mieleen. Tehot lienee ollut samat vuosikymmeniä, perusominaisuudet mitkä mainitsit löytyy jokaisesta. Itsellä jeesuksen vanha digitaalinen mikro 900w jossa vaikka mitä toimintoja mitä ei tule edes käytettyä.
Noissa on aivan järkyttävän sekavasti laitettu nuo mallikoodit. Menee samaan sarjaan kun kävin ostamassa Prismasta sähköhammasharjaa, kolme samanlaista samoilla toiminnoilla, hinnat vaihteli jopa 50€ suuntaansa. Pyysin myyjän paikalle (joita tuli loppupeleissä kaksi) ja ihmeteltiin porukalla noita malli koodeja. Lopuksi saatiin selvitettyä että halvin harja oli uusin, joku kamppania menossa.
Mutta joo. Onko kellään antaa mitään mielipidettä? Kumpaan mikroon kallistua. Gigantin vai Powerin malliin. Ei noissakaan taida muuta eroa olla kun powerin mallissa tuo höyrytoiminto.
Jees. Tuli haettua Gigantista tuo edullisempi, siinä tarpeelliset ominaisuudet. Näyttää mikron takana lukevan valmistus June (Kesäkuu) 2020.Edelleenkään ei ole vastausta antaa, mutta katoppas maahantuojan sivuilta jompaa kumpaa mallia. Gigantilla taitaa olla kyllä vähän omat mallikoodit jonkun hintatakuun takia, jos sellaista edes on enää.
Tuossa vuosi takaperin ostin yhden muutaman kympin sähköhärpäkkeen mikä oli tarjouksessa - vilkaisin että löytyykö samaa vielä maahantuojalta, eipä ollut vaan uudempi malli, missä saattoi olla joku valo lisättynä tms. Ihan sama mulle koska perustekniikka tuskin on muutamaan vuosikymmeneen mihinkään muuttunut.
Sen sijaan että kahlin kaikki kaupat läpi niin kysytään täältä. Tummansävyinen mikroaaltouuni. Budjetti ei niin väliä, jos alle satasen pääsisi. Ei tarvitse mitään ylimääräisiä toimintoja, riittää että on tarpeeksi tilava ja tehoa lämmittää/sulattaa.
Itellä sama ja pidän kyllä, mä tosin käytän paljon grillitoimintoakin, se niksi siinä on pistää lautanen sen grilliritilän alle jolloin grillattavat (leivät) nousee lähemmäs sitä lämpövastusta.Tällaisen ostin viime vuoden puolella näemmä, ja on ollut hyvin toimiva: Whirlpool MWP 203 W –mikroaaltouuni, valkoinen 99,90
Grillitoiminto on kyllä jäänyt todella vähäiselle käytölle, käytännössä kun uunissa leivät lämpiää paljon tasaisemmin ja mukavemmin. Tuota on joskus saanut 60-70€ paikkeille alennuksesta. Mukavan kompakti, mahtuu hyvin 90-luvun keittiön mikrohyllyyn.
Nyt höpönlöpö.Tuota Whirlpoolia sai reilu vuosi sitten verkkiksestä 29 eurolla ja onneks en enempää siitä maksanut. Tehoton ja piippaili joka välissä todella äänekkäästi, eikä ääntä saanut pois muuten kuin irroittamalla kaiuttimen. Kello ei myöskään pysynyt ajassa. Lopulta käynnistyspainike lopetti toiminnan 13kk ikäisenä ja romu lähti kierrätykseen.
Nyt on joku vajaan satasen Samsung, jonka sai hiljaiseksi ihan painikkeilla. Tosin tässä on huonona puolena todella tumma luukku, jonka läpi on hankala nähdä mitä mikrossa tapahtuu.
Osta sellainen missä piisaa tehoa, vähintään 900w. Mikään ei vituta enempää kuin alitehoisella mikrolla putkuttaminen.Sen sijaan että kahlin kaikki kaupat läpi niin kysytään täältä. Tummansävyinen mikroaaltouuni. Budjetti ei niin väliä, jos alle satasen pääsisi. Ei tarvitse mitään ylimääräisiä toimintoja, riittää että on tarpeeksi tilava ja tehoa lämmittää/sulattaa.
Ja noi mikron kellothan ei pysy koskaan ajassa. Joka ainoa värkki niin kotona kuin töissä ikinä = kello pysyy ajassa surkeasti. Edistää jotain monta minuuttia viikossa. En ole enää aikoihin viittinyt säätää kelloa oikeaan aikaan vaan näyttäköön vakionollaa.
Onko tästä omistajahistoriasta mitään todisteita? Saattaa olla arvokas peli.No jaa, mulla on jeesuksen vanha Daewoo
Onko tästä omistajahistoriasta mitään todisteita? Saattaa olla arvokas peli.
No ruoan uudelleenlämmittämiseen?Itse olen miettinyt mikron myymistä. En ole liki 10 vuoteen käyttänyt, kun edellisessä kämpässä ei ollut sille sopivaa paikkaa. Nyt olisi keittiössä oma kolo sille mutta en ole ihan varma haluanko pitää tuota. Jos ei ole tarpeeksi käyttöä niin siinä olisi yksi (iso) tavara vähemmän mitä miettiä muutossa.
Mihin mikro toimisi paremmmin kuin esim. liesi ja uuni? Tai erityisesti mietityttää että mulle paras syy pitää mikro, jos se on energiataloudellisempi omassa kokkailussa. Siis päihittäisi lieden, uuni tietysti tuhlaa. Mikron nopeutta juuri missään en kaipaisi.
Aiemmin kämpässä missä tuota käytin, käytin myös pakastinta. En nyt varsinaisesti muista teinkö juurikaan ruokaa pakkaseen mutta kastikkeita kyllä tuli tehtyä, kun yhdelle ihmiselle kerta-annos on niin pieni ettei sitä erikseen viitsi tehdä. Ja leipiä joskus ostin enemmän ja pakastelin, ja sitten sulattelin, mutta en ole pitkään käyttänyt pakastinta, käyn miltei joka päivä kaupassa niin ei ole oikein edes mahdollisuutta varastoida ruokaa.
Mua vähän tympi myös mikron kova ääni ja tyhmä äänimerkki, ihan kuin kovan hurinan loppumisesta ei voi päätellä että se mikro sammui.
Itse olen miettinyt mikron myymistä. En ole liki 10 vuoteen käyttänyt, kun edellisessä kämpässä ei ollut sille sopivaa paikkaa. Nyt olisi keittiössä oma kolo sille mutta en ole ihan varma haluanko pitää tuota. Jos ei ole tarpeeksi käyttöä niin siinä olisi yksi (iso) tavara vähemmän mitä miettiä muutossa.
Mihin mikro toimisi paremmmin kuin esim. liesi ja uuni? Tai erityisesti mietityttää että mulle paras syy pitää mikro, jos se on energiataloudellisempi omassa kokkailussa. Siis päihittäisi lieden, uuni tietysti tuhlaa. Mikron nopeutta juuri missään en kaipaisi.
Aiemmin kämpässä missä tuota käytin, käytin myös pakastinta. En nyt varsinaisesti muista teinkö juurikaan ruokaa pakkaseen mutta kastikkeita kyllä tuli tehtyä, kun yhdelle ihmiselle kerta-annos on niin pieni ettei sitä erikseen viitsi tehdä. Ja leipiä joskus ostin enemmän ja pakastelin, ja sitten sulattelin, mutta en ole pitkään käyttänyt pakastinta, käyn miltei joka päivä kaupassa niin ei ole oikein edes mahdollisuutta varastoida ruokaa.
Mua vähän tympi myös mikron kova ääni ja tyhmä äänimerkki, ihan kuin kovan hurinan loppumisesta ei voi päätellä että se mikro sammui.
Juu minulla kanssa se kello vähän edistää, eipä ole ollut silti ongelmaPelkkä ruoan uudelleenlämmityksen tarve on riittävä syy. Toki tämän tarve on sitten suoraan verrannollinen siihen, kuinka paljon ruokaa itse tekee ja kuinka isoina annoksina.
Leivonnassa sulatustoiminto on myös ehdoton. Itse käytän voin sulatukseen/pehmennykseen sekä myös valmistaikinoiden ja esim. pakasteiden esikäsittelyssä.
Leipä ja esim. pullat sulaa kyllä riittävän nopeasti huoneenlämmössä, tai sitten leivänpaahtimessa / sen päällä olevassa telineessä.
Niin ja tosiaan tuon aiemmin suosittelemani Whirpoolin kello kyllä edistää häiritsevästi, noin 1-2min per viikko, jonka takia säädän sitä ehkä kerran kuussa, suht nopea ja pieni homma vaikka ärsyttääkin. Mielestäni tuossa on myös miellyttävät merkkiäänet.
Juu airfryer on hyvä, mulla on sit vielä noiden lisäksi pizzauuni, leipäkone, hampurilaispihvigrilli, rasvakeitin ja parilagrilliJoo en kyllä pystyis ajattelemaan elämää ilman mikroa.
Ei siinä juuri mitään tule varsinaisesti kypsennettyä, mutta juurikin uudelleen lämmitykseen ja poppareiden ja lättyjen tekoon yliveto laite kätevyydessä ja nopeudessa esim uuniin verrattuna. Uunissa toki tulee parempaa, mutta se Saarioisten roiskeläppä yöllä peli-illan jälkeen on sen verran kätevä tökkää mikroon ja 2min kulttua ääntä kohdin kun lämmittää koko uuni niin että sähkömittarin laakerit pitää rasvata ja aikaa kuluu puoli tuntia.
Tosin omassa kämpässä on kyllä uuninkin käyttö jäänyt todella vähäiseksi sen jälkeen kun ostin airfryerin.. se on melkein kuin mikron ja uunin välimuoto. Siinä tulee melkein kaikki tehtyä mitä uunissa aiemmin tehnyt.
Airfryen on siitä hyvä että se on niin monipuolinen. Mutta kyllä sai siitäkin hallituksen kanssa neuvotella ja vakuutella että se ei ole mikään yhden käytön voileipägrilli tai vohvelirautaJuu airfryer on hyvä, mulla on sit vielä noiden lisäksi pizzauuni, leipäkone, voileipägrilli, hampurilaispihvigrilli, rasvakeitin ja parilagrilli
Vaimolla menee hermot kun on miljoona kodinkonetta
Leipäkonetta käytän siis lähinnä taikinoiden tekemiseen kun on niin kätevä kun hoitaa nostamisen samassa astiassa...![]()
Mä itseasiassa itsekin pidin tuota ihan turhakkeena kun meillä on jo kiertoilmauuni mutta tossa kun kerran käytiin vaimon mummin luona niin hän oli ostanut airfryerin ja pisti pienen satsin ranuja tulemaan ja ne olivat paljon parempia kuin uunista, siitä viikko ni meilläkin oli sellainenAirfryen on siitä hyvä että se on niin monipuolinen. Mutta kyllä sai siitäkin hallituksen kanssa neuvotella ja vakuutella että se ei ole mikään yhden käytön voileipägrilli tai vohvelirauta![]()
Mihin tarvitaan mikroa joka on sekunnin tarkka?
Oma 20+ vuotias Panasonic pyörittää alustaa tasan 12 sekuntia per kierros ja kun aika asetetaan 10min, 1min, 10sek ja 1 sek nappuloita nakuttamalla, niin on tullut tavaksi käyttää 12sek jaollisia aikoja, niin on aina lämmityksen päättyessä kuppi samassa kohtaa kun oli mikroon laittaessakin. Kunhan tuosta aika jättää, niin seuraava hankinta on kyllä perinteisillä vääntönupeilla ajastettava.- joku mikron pyörivän alustan pyöritysnappula, monesti kahvallisessa kupissa kahva jää juuri takaseinää kohti kun lämmitys päättyy ja on ikävä ottaa kiinni kuumasta kupin kyljestä että saa kahvan esiin
Miks helvetissä siel on tomaatit mikrossaSuunnittelun kukkaset ketjusta
Oma 20+ vuotias Panasonic pyörittää alustaa tasan 12 sekuntia per kierros ja kun aika asetetaan 10min, 1min, 10sek ja 1 sek nappuloita nakuttamalla, niin on tullut tavaksi käyttää 12sek jaollisia aikoja, niin on aina lämmityksen päättyessä kuppi samassa kohtaa kun oli mikroon laittaessakin. Kunhan tuosta aika jättää, niin seuraava hankinta on kyllä perinteisillä vääntönupeilla ajastettava.
Jotakin tälläistä olen miettinyt, onko kenelläkään kokemusta näistä vähän enemmän ravintola/suurkeittiö käyttöön tarkoitetuista mikroista ?
Mikroaaltouuni Riga 1050-30M | PK-Myynti
Tuossa on kaikki hyvät ominaisuudet, vain kaksi vääntönuppia ja kahvallinen ovi. Hintaa tosin lienee 2-3 markettimikron verran ja rumakin tuo on.
Saako varmasti 40-60 eurolla?Tuossa on kaikki hyvät ominaisuudet, vain kaksi vääntönuppia ja kahvallinen ovi. Hintaa tosin lienee 2-3 markettimikron verran ja rumakin tuo on.
Heh. Myönnettäköön, että en ole markettimikrojen hintoihin lähiaikoinan joutunut tutustumaan, kunhan heitin stetsonia ravistaen jonkinlaisen kertoimenSaako varmasti 40-60 eurolla?![]()
Muotoilussahan ei mitään vikaa ole, tai rosterisssa, mutta tuosta punaisesta lätkästä säätönuppien alla en pidä.Ei vaan, mutta rumahan tuo ei ole. Jos viitsisi oikeasti laittaa rahaa ja vaivaa koneisiin, niin valinta olisi tietenkin ammattikone(vähän käytettykin kelpaisi) eikä joku akkojen trendiputiikin paska tai ylihintainen sairaalan vessan näköiseen samanlainen-kuin-kaikilla-muilla keittiöön integroitu. Jos tuota joku pitää rumana, niin varmaan klassista Chargeriakin ja uutta Nissan Kasvainta kauniina.
Samalla on paremmin valikoimaa ilman turhaa ja haitallista pyörivää lautasta.
Siis nykyisessä mikrossa on pyörivä lautanen ja se on tällä hetkellä asennettunsa senverran huonoon paikkaan, että esim. teekuppia keittäessä tai jotain jälkiuunileipäviipaletta pikasulattaessa on helpompi heittää se kuppi/leivän viipale lautaselle ihan etureunaan. (lämpiääkin paremmin kuin keskellä lautasta) Ja kun yksi kierros kestää tasan 12 sekuntia, on se kuppi lämmityksen päätyttyä taas siinä etureunassa, eikä sitä tarvitse kaivaa mikron perältä.Minua jäi kyllä niin kiehtomaan tuo 12 s jaollisien aikojen käyttäminen (miksi? Onko se vain kiva, vai jonkinlaista perfektionismia?) että tekee mieli suositella tätä nappimallia:
![]()
Mikroaaltouuuni Metos RMS510TS2 | Metos Verkkokauppa
Metoksen RMS510 TS2 mikroaaltouuni ammattikäyttöön nopeasti ja edullisesti.www.metos.fi
Pitää kyllä omastakin mikrosta selvittää kauanko kierrokseen kestää niin voi käyttää sitten sopivia aikamääriä että esim teekupin kahva on samaan suuntaan lämmityksen jälkeen kuin ennen lämmitystä. Harmi kun tuossa meidän mikrossa ei saa sekunnin tarkkuudella ajastettua niin ei ihan täydelliseksi tuota saa![]()
Juuri tähän ongelmaan vastaavat moneen kertaan mainitut invertterikäyttöiset mikroaaltouunit.Mikroaaltouuneissa yksi ongelma on siinä, että se magnetroni toimii käsittääkseni aina sadan prosentin teholla ja eri tehoasetukset saadaan katkomalla se teho pois päältä esimerkiksi täydellä teholla 20 sekunttia 100% tehoa ja 15 sekunttia pois päältä kokonaan loputtomon monta kertaa.
No nyt ymmärrän. Ihmettelin että eikö se nyt ihan sama ole mihin suuntaan se mukin korva sojottaaSiis nykyisessä mikrossa on pyörivä lautanen ja se on tällä hetkellä asennettunsa senverran huonoon paikkaan, että esim. teekuppia keittäessä tai jotain jälkiuunileipäviipaletta pikasulattaessa on helpompi heittää se kuppi/leivän viipale lautaselle ihan etureunaan. (lämpiääkin paremmin kuin keskellä lautasta) Ja kun yksi kierros kestää tasan 12 sekuntia, on se kuppi lämmityksen päätyttyä taas siinä etureunassa, eikä sitä tarvitse kaivaa mikron perältä.
Noissa kiinteäpohjaisissahan samaa engelmaa ei esiinny ja todennäköisesti lämmitettävä objekti on samassa kohtaa kun se oli mikroon laitettaessakin. Harvemmin tulee mitään omin voimin liikkuvaa tavaraa lämmiteltyä mikrossa![]()
Siis nykyisessä mikrossa on pyörivä lautanen ja se on tällä hetkellä asennettunsa senverran huonoon paikkaan, että esim. teekuppia keittäessä tai jotain jälkiuunileipäviipaletta pikasulattaessa on helpompi heittää se kuppi/leivän viipale lautaselle ihan etureunaan. (lämpiääkin paremmin kuin keskellä lautasta) Ja kun yksi kierros kestää tasan 12 sekuntia, on se kuppi lämmityksen päätyttyä taas siinä etureunassa, eikä sitä tarvitse kaivaa mikron perältä.
Noissa kiinteäpohjaisissahan samaa engelmaa ei esiinny ja todennäköisesti lämmitettävä objekti on samassa kohtaa kun se oli mikroon laitettaessakin. Harvemmin tulee mitään omin voimin liikkuvaa tavaraa lämmiteltyä mikrossa![]()
Voisi itsekkin laittaa tänne mielipiteen mikroista kun olikin niin viihdyttävä topikki. Mullekkin tuli uuteen keittiöön mikro vaikka pystyn laskemaan käyttökerrat kahden käden sormilla vuoden aikana.
Parhaat käyttötarpeet mikrolle mitä olen keksinyt:
-mikropopkornit
-keitot jälkilämmitys (lautasellista keittoa ei voi järkevästi lämmittää minun mielestäni liedellä. Ehkä jos olis ihan pikkuriikkinen tyylii litran kattila niin vois onnistua, mutta sellaisia ei kai saa kuin jostakin museosta.)
-pizzan palojen lämmitys jos haluaa lämmittää (monesti tulee syötyä kylmänä)
-ruokien uusintalämmitys varauksella jos on kiire (pidän paistinpannua parempana koska ruoka ei menetä makua eikä siitä tule sellasta vetelää kuraa.)
Iso syy miksi laitoin mikron oli se että se on jo asunnon jälleenmyyntiarvoa ajatellen järkevä laittaa keittiöremontissa koska suurinosa ihmisistä käyttää sitä. (saa sopivaan paikkaan ja sähköt on valmiiksi oikeassa paikassa.) Lisäksi se mahdollistaa ruuan lämmityksen silloin jos varsinainen hella/uuni on muussa käytössä. (koskee useamman henkilön talouksia.) Ruokaa en sulata mikrolla, koska on kannattavampaa nostaa lämpöseen edellisenä päivänä ja antaa sulaa itsekseen.
Jos olisi mahtunut niin olisin varmaan laittanut tuollaisen monikäyttöuunin mikron tilalle jolloin käyttömahdollisuudet heti laajenee huomattavasti. Nuo vaan vaatii sen 60cm kaapin niin ei voi laittaa 30cm yläkaappiin tällöin.
Tuohon enerkiatehokkuuteen lämmittäessä en ota kauheesti kantaa, varmaan mikro voisi olla hyötysuhteeltaan paras jos muut seikat ei painaisi.
Pöydällä mikroa ei kannata pitää koska pöytätilaa on melkein aina liian vähän ja se on suhteessa turhan arvokasta tilaa tähän tarkoitukseen, eli ylös tai alas intekroituna kaappiin jotta ei kulu kallista aikaa ylimääräiseen puhistamiseen. Jos on normi mikro, sen joutuu aika ajoin nostamaan kolosta pois jotta saa pyyhittyä pölyt veks.
Joku sanoo että intekroidut mikrot on liian pieniä. On totta että niissä sisätilavuus on pienempi kuin vanhoissa pöydälle asetettavissa, mutta ainakin itsellä mahtuu 26cm normilautanen sisään enkä keksi syytä miksi pitäisi olla isompi. Ei sillä mikrolla mitään kinkkuja sulatella.
En tuosta tekniikasta tiiä tarkemmin, mutta vanhat mikrot on liian epätarkkoja jos haluaa tehä popkorneja tai jotain tarkkaa lämmittää niin menee yli turhan helposti. Uudessa mikrossa ei tätä ongelmaa ole ollut.
Ja ei, kello ei saa jäljestää laatumikrossa vaan pitää pysyä siinä ajassa mihin se on asetettu.
Helppokäyttöisiä malleja on markkinoilla, mutta täytyy melkeen käydä liikkeessä testaamassa tai selvittää ennen ostoa miten toimii perustoiminnot jotta ei tarvii mitään 10 nappulan sarjaa naputella oikeassa järjestyksessä.
Onkohan sillä edes merkitystä missä kohti mikroa se on? Luulen että tuo lautanen on puhdistuksen helpottamista varten. Voihan se olla tietty että ne säteet tulee tietystä suunnasta ja sit ei lämpene kuin yhdeltä puolelta jos ei pyöri. Ei luulis kyllä että noin pienissä objekteissa olisi väliä.
Näin varmaan moni tekeekin, mutta kun tuote/ruoka pitää saada NOPEASTI sulaksi niin vaihtoehdot mikrolle on aika vähissä.Ruokaa en sulata mikrolla, koska on kannattavampaa nostaa lämpöseen edellisenä päivänä ja antaa sulaa itsekseen.
Öö.. mitä? Väitätkö siis että poppareihin väännät ajan ja sen mukaan teet popparit? Johan pussissakin lukee että "kun poksahdusten väli on xxx niin sammuta mikro". Mä ainakin veivaan jonku random ajan ja kuullostelen koska poksunta loppuu ja se on sillä hyvä. Vai ymmärsinkö jotain väärin?En tuosta tekniikasta tiiä tarkemmin, mutta vanhat mikrot on liian epätarkkoja jos haluaa tehä popkorneja tai jotain tarkkaa lämmittää niin menee yli turhan helposti. Uudessa mikrossa ei tätä ongelmaa ole ollut.
Näin varmaan moni tekeekin, mutta kun tuote/ruoka pitää saada NOPEASTI sulaksi niin vaihtoehdot mikrolle on aika vähissä.
Öö.. mitä? Väitätkö siis että poppareihin väännät ajan ja sen mukaan teet popparit? Johan pussissakin lukee että "kun poksahdusten väli on xxx niin sammuta mikro". Mä ainakin veivaan jonku random ajan ja kuullostelen koska poksunta loppuu ja se on sillä hyvä. Vai ymmärsinkö jotain väärin?
Ja muutenkin, niinkuin täällä aikaisemminkin mainittu, mihin tarvitaan mikrossa tarkkaa kelloa? Okei se korvikkeen lämmitys ainakin, mutta noin niinkuin normaalin safkan tai jonku mikrokiekon lämmityksessä riittäis puolen minutinkin tarkkuuden riittävän hyvin.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.