Microsoft Flight Simulator (2020) PC / Xbox

Kiitti...juuri tuo taitaa olla 👍🙏
Se tulee sitten aina automaattisesti päälle tuossa kyseisessä tutustumislennossa (ellei ole päivityksellä korjattu). Ihmettelin ensin että miksi ihmeessä asetus ei tallennu, mutta noissa valmiissa skenaariossa voi tosiaan olla eri asetuksia päällä kuin normaalisti.
 
Kun vaan silloin tällöin avaa XsX:llä tämän niin joka kerta yhtä pihalla pädikontroillesta, viimeksi en onnistunut kameraakaan vaihtamaan ja asetusvalikoissahan homma on kaikkea muuta kuin selvä, ei missään sellaista default-layoutin kuvaa tms että mistä mitäkin.
 
Oon nyt lennellyt Sveitsin ja Itävallan kiertueita, siis näitä valmiita, joissa koneena Cub Crafter. Aina kun laskeentuu kentälle legin lopuksi ja sitten lähtisi seuraavalle, niin ei olekaan enää GPS-reittiä saatavilla ollenkaan. Sitten jos käynnistää jonkin muun lennon ja palaa sen jälkeen takaisin tuonne ongelmalliseen lentoon onkin GPS-reitti tullut takaisin.
Onko muilla samaa vai enkö osaa? Muiden koneiden kanssa ei ole ollut samaa. Lennän Xboxilla.
 
Aiemmin oli puhetta lisänäytöistä ja mainitsin, että Airmanagerilla voi tehdä lisänäyttöjä, niin tein viikonloppuharrasteena käyttämättä jääneestä Raspberry 3:sta, parista enkooderista ja täältä ostamastani 4,3" kosketusnäytöstä harjoituskappaleen, jossa horisontti yms. Halusin vain päästä Garminin G1000:n kanssa hiiren käytöstä pois, joten tuossa oli tarvittavat napit ja enkooderit sen ohjaamiseen. Mitään tekemistähän tällä ei ole oikean cockpitin kanssa, ja jälkikin on viimeistelemätön, mutta kun oli ylimääräisiä osia käyttämättömänä, niin....

ohjain.jpg
VR-lentelyjen innostuksen hetkeksi laannuttua palasin vielä miettimään tätä ja totesin, että tuo 4,3" näyttö on liian pieni, jotta siihen sormella osuu helposti. Tilasin kokeeksi 7" näytön ja se näyttäisi olevan juuri tähän tarkoitukseen aika passeli. Resoluutiona edelleen 800x480 ja nyt ruudulle piirretyt napit ovat järkevän kokoisia, jotta niihin osuu sormella. Kotelo sille pitää rakentaa vielä, ehkä vähän paremmin kuin harjoituskappaleeseen. Kiinnostaisi 3d-tulostaa kotelo, mutta aika ei taida riittää sen opiskeluun.

Jos täällä on muita Air Managerin käyttäjiä, voin jakaa omia LUA-skriptejä.
 
MIkä tässä on se virallinen marketplacen tarjousten yms vaihtumistahti? Kun välillä tuntuu että samat pysyy ikuisuuden eikä mitään uutta/vaihtelua vaan tule. Ts itsellä kyse lähinnä XsX-versiosta.
 
Hohhoijaa. Pitipä eilen mennä lentelemään taas floridan hurrikaanin silmään. Mutta MSFS2020 sanoo ei, ja kaatuu latausruutuun randomilla 0xC0000005:lla tai vielä innostavammalla "FlightSimulator.exe - Application Error - The instruction at 0x00007FF7CCFF47E0 referenced memory at 0x00007FF7CCFF47E0. The memory could not be written." -viestillä. Koneessa EI ole muistiongelmia minkään diagnostiikan mukaan. Lauantaina tuo vielä toimi mainiosti, eikä oikeastaan mikään ole setupissa muuttunut, ei näyttisajurit, ei addonit, ei windowsupdatet tai mikään muukaan. Tämä on jo kolmas kerta aikojen saatossa kun näin käy, ja mitkään itse sovelluksen asetusten reset-, repair- tai reinstall käskytykset eivät auta (eikä communitykansion tai rolling cachen tyhjäys). Ainoa jolla tiedän pääseväni taas lentelemään on täysi poisto ja uudelleenasennus, yli 250-gigaisine latauksineen.

Toivon uuteen versioon hieman laadunvalvontaa, ja jos/kun se nyt marraskuussa tulee (?) niin taitaa tämä vanha jäädä 4:ttä kertaa enää asentamatta. Toivon että lentotunnit ja achievementit siirtyy MS-tilin mukana myös uuteen, mutta en jaksa uskoa siihen.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
255 099
Viestejä
4 432 320
Jäsenet
73 496
Uusin jäsen
ozzy_fi

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom