Microsoft Flight Simulator (2020) PC / Xbox

Kun vaan silloin tällöin avaa XsX:llä tämän niin joka kerta yhtä pihalla pädikontroillesta, viimeksi en onnistunut kameraakaan vaihtamaan ja asetusvalikoissahan homma on kaikkea muuta kuin selvä, ei missään sellaista default-layoutin kuvaa tms että mistä mitäkin.
 
Oon nyt lennellyt Sveitsin ja Itävallan kiertueita, siis näitä valmiita, joissa koneena Cub Crafter. Aina kun laskeentuu kentälle legin lopuksi ja sitten lähtisi seuraavalle, niin ei olekaan enää GPS-reittiä saatavilla ollenkaan. Sitten jos käynnistää jonkin muun lennon ja palaa sen jälkeen takaisin tuonne ongelmalliseen lentoon onkin GPS-reitti tullut takaisin.
Onko muilla samaa vai enkö osaa? Muiden koneiden kanssa ei ole ollut samaa. Lennän Xboxilla.
 
Aiemmin oli puhetta lisänäytöistä ja mainitsin, että Airmanagerilla voi tehdä lisänäyttöjä, niin tein viikonloppuharrasteena käyttämättä jääneestä Raspberry 3:sta, parista enkooderista ja täältä ostamastani 4,3" kosketusnäytöstä harjoituskappaleen, jossa horisontti yms. Halusin vain päästä Garminin G1000:n kanssa hiiren käytöstä pois, joten tuossa oli tarvittavat napit ja enkooderit sen ohjaamiseen. Mitään tekemistähän tällä ei ole oikean cockpitin kanssa, ja jälkikin on viimeistelemätön, mutta kun oli ylimääräisiä osia käyttämättömänä, niin....

ohjain.jpg
VR-lentelyjen innostuksen hetkeksi laannuttua palasin vielä miettimään tätä ja totesin, että tuo 4,3" näyttö on liian pieni, jotta siihen sormella osuu helposti. Tilasin kokeeksi 7" näytön ja se näyttäisi olevan juuri tähän tarkoitukseen aika passeli. Resoluutiona edelleen 800x480 ja nyt ruudulle piirretyt napit ovat järkevän kokoisia, jotta niihin osuu sormella. Kotelo sille pitää rakentaa vielä, ehkä vähän paremmin kuin harjoituskappaleeseen. Kiinnostaisi 3d-tulostaa kotelo, mutta aika ei taida riittää sen opiskeluun.

Jos täällä on muita Air Managerin käyttäjiä, voin jakaa omia LUA-skriptejä.
 

Statistiikka

Viestiketjut
254 526
Viestejä
4 424 241
Jäsenet
73 377
Uusin jäsen
Kopander

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom