Me "wanhat" ja pelaaminen (+30v)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Taneli-, 21.10.2016.

 1. Carcha

  Carcha

  Viestejä:
  107
  Rekisteröitynyt:
  15.01.2017
  Pelistä riippuen FOVia saattaa voida muuttaa. Se luo "kalansilmäefektiä", eli Field of View:tä kasvattamalla näet sivuille enemmän, mutta samalla keskellä ruutua olevat asiat tuntuvat kaukaisemmilta. Osalle pieni FOV voi luoda pahoinvointia First Person -peleissä, lisäksi kilpahenkisissä peleissä ylimääräinen näkyvyys sivuille on usein hyvä asia. Nämä on ne kaksi asiaa, miksi FOVin säätöä pidetään erityisen tärkeänä. Kolmas asia on ultrawide- tai sitä leveämmät näytöt. Jos pelin FOV mukautuu tavallista leveämmän kuvasuhteen mukaan automaattisesti, näkee ultrawide-näyttöjen omistajat automaattisesti normaalia enemmän sivuilleen ilman, että muu kuva muuttuu suhteiltaan omituiseksi.
   
 2. vipe

  vipe

  Viestejä:
  237
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toi salkku kourassa sitten aina aamuisin toimistolle, huoneen ovi kiinni ja "TelCo" lappu siihen? :D
   
  Kaitzschu ja Hair tykkäävät tästä.
 3. Riksy

  Riksy

  Viestejä:
  274
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
  Vähä ehki myöhässä mutta voin komppaa aika pitkälle. Tosin vain puucee puolella, mutta ei ole mikään peli sitten Half-Life 1 lani tykittelyjen jälkeen kolahtanut näin lujaa kuin Pubg. En tiiä mikä siinä pelissä on mutta ei tule juuri muuta pelattua, vaikka pelejä on listalla vaikka muille jakaa mitä pelata, aika vain tämä paskakikkare käynnistyy...
  Ja tosiaan ikää se 31v ja pelaaminen aloitettu nessillä ja siitä melko suoraan siirrytty pc hommiin. Pelattu on witcherit massa vaikutukset ja bäfät...

  Ps: millon taas pelataan BVK?:cigar2:
   
 4. BVK

  BVK

  Viestejä:
  60
  Rekisteröitynyt:
  25.06.2018
  Oon koko ajan täällä Sanhokissa, tuus juttelee.
   
 5. Paztak

  Paztak

  Viestejä:
  127
  Rekisteröitynyt:
  06.09.2017

  Voi kyllä,

  -96 oltiin vielä ala-asteelaisia jonneja kun ensimmäistä kertaa väkerrettiin lanit pystyyn ja Doom I sekä Doom II tulille.
  Sitä pallihien määrää kun kivet vaahdossa hakattiin pelejä sen päivän kestäneen säätämisen jälkeen, että saatiin kaikki toimimaan.
  Doomin kampanja oli co-oppina täyttä rautaa ja tuli pelattua kaikki doomit lisäosineen läpi kavereitten kanssa. Haastettakin oli sopivasti kun kenttä piti aloittaa aina alusta jos kumpikin kuoli. Siinä meinas tulla kiire juosta kentän alusta auttamaan toista Cyperdemonin myllyttämisssä ettei kuolo korjaa ja kenttä ala taas alusta. Warcraftia pelattiin 1vs1 ja yksi kaveri oli ihan löymätön tuossa. Olen vieläkin ihan varma, että se käytti "pot of gold" - koodia meitä vastaan vaikka ei tuota edelleenkään myönnä. Tästä lanittamisesta tuli perinne ja koneet oli yleensä lomilla jonkun kotona ruksuttamassa riippuen siitä kenen vanhemmilta milloinkin lupa saatiin. Yläasteella rupesi rauta paranemaan ja peleinä oli mm. Duke Nukem 3D, Quake sekä carmageddon Doomin ja warcraftin ohella. Pallit kasvoi ja hien määrä lisääntyi.

  Mitenkäs ekat onlinepelit? Yksi kaveri pelas 1000 markan kuukausilaskun jollain nettiräiskinnällä (en nyt muista pelin nimeä). Loppu Villen nettipelaamiset siihen, ei tullut Villestä Esport - ammattilaista.

  Huoletonta pallihikoilua kaihoisasti muistellen.
   
  Kaitzschu tykkää tästä.
 6. Seba_N

  Seba_N

  Viestejä:
  72
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2017
  Itselläni oli kanssa nuorempana Helsingissä isän firman maksama ISDN-yhteys niin olin kuulemma tehnyt ihan mojovan laskun puolessa vuodessa kun 2 linjaa kokoajan kuumana ja minuuttiveloituksella tottakai. Eniten sieppasi se että mulla oli toi susipaska systeemi kun kavereilla oli jo huikeita Welhon kaapelimodeemeja minkä nopeudet oli ihan eri luokkaa.
   
  Paztak tykkää tästä.
 7. Vesku

  Vesku

  Viestejä:
  71
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Seniiliosasto! ja nyt vasta huomasin :D
  Takana varmaan satoja tunteja Scorched earthissa.. Tuhansia wolfenstein enemy territory
  ( ja aikapaljon mekaanisella pallohiirellä, ja kyllä muistan edelleen kaikki kartat ulkoa.. puukkotapon lammasääni jääny päällimmäisenä mieleen )
  quake laneja, duke nukemia, test drive! modeemi-internetillä olen jaksanut odottaa yhtä kuvaa tautisen kauan nykyään menee hermot alle 2sec (kehitys),
  ekat assyt muistaakseni vuonna 1998. Eka kone Amstrad 286, en muista tarkempaa mallia. Olispa turbonappia.
  Nykyään strategiapelit, csgo tyyliset nopeatempoiset pvpfps, skill sf2 pub yleensä rundin paras, cv siellä hyvien joukossa en paras.
  pubg pelaan kavereiden kanssa ja pärjään ok mutta omaan makuun hidas ja try hard ei aina naposta.
  Rennosti pelaten far cry 5 tomb raiderit portal 2, ja battlefieldit. overwatch olisi kiva kokeilla.. yleensä ostan uudet kiinnostavat pelit
  game sense parantunut iän myötä, en koe hidastuneeni, pelaan junnujen kanssa koska henkinen ikätestitulos oli 14.
  tee 36 vee