Kuntosali, urheilu ja painonpudotus

Mistä sen todellisen lähtöpainon josta turvotus on poissa tietää? Niin ei mistään, jos on syöty mitä on mieli tehnyt.

Kyllähän kehonkoostumusmittaukset antaa rasvan lisäksi nestepitoisuuksiakin, voi seurailla ennen/jälkeen ensi viikkojen (jos turhaa aikaa). Saa siis jotain osviittaa. Mut jos tarkan haluaa niin se on päästävä/mentävä liikuntabiologian laitokselle koehenkilöksi.

Mut siis joo karkeesti 1/3 vettä ei-elintoimintojen-kannalta-oleellisen varastorasvasolun sisällöstä. Ja sitä oleellista rasvaa on kropassa salesti alle 10 %.

Eli jos sulla on rasvamassaa vaikka 30 kg (mikä ei monelle näytä olevan ongelma) niin se monta kiloa nestettä lähtee kyllä hyvistä varastoista ulos.

Sehän on toki hyvä siinä mielessä, että mitä enempi rasvaa(ja nestettä) niissä kropan miljoonissa rasvasäkeissä on, sitä nopeammin kroppa antaa luvan polttaa rasvaa eli merkittävässä ylipainossa sitäkin voi tapahtua pirun kovaa tahtia (rasvaa 1-2 kg/vko mistä voi joku normaalipainoinen kiristellessään/viimeistellessään vaan haaveilla jäädessään 0,25-0,5 kg/vko nurkille) nesteen poistumisen ohessa. Eli lihavien ei kannata masentua, ottaa tuonkin vahvuutena.

Kelatkaa miten monimutkanen ihmiskroppa on kun sen viestintäjärjestelmät tietää tasan tarkkaan varastoidun rasvan tilanteen ja antaa sen mukaan lupaa paljonko saa lähteä helposti ja nopeasti. Ja siinä on myös sisäänrakennettuna kello jonka täyttyessä tulee kapulaa rattaaseen eli rasvanpolttoahan ei voi oikeesti jatkaa loputtomiin tai toki yrittäähän voi mut ei onnistu (fysikaalinen fakta, vaatii taukoja ja "kevyitä viikkoja" eli jos nyt joku meinaa polttaa rasvaa pidempään ku puoli vuotta yhtä soittoa niin älä hulluttele ku vituks menee ellei pidä parin kk taukoa välissä esim. ylläpidolla tai pikku plussilla. Painoahan voi toki tiputtaa pidempäänkin, mikäli tykkää lihasta poltella kitudieeteillä).
 

Statistiikka

Viestiketjut
254 379
Viestejä
4 422 464
Jäsenet
73 348
Uusin jäsen
Wikuw

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom