• Huom! TechBBS-foorumi on päivitetty uusimpaan Xenforo 2.1-versioon. Kyseessä oli iso päivitys, jonka seurauksena ulkoasu täytyy työstää kokonaan uudelleen, lisäosat päivittää ja toiminallisuuksia säätää. Päivityksen jälkeinen työ ja viilailu jatkuu kulisseissa ja palautetta voi antaa palautealueella, kiitos.

Kuinka SER-jäte prossuilla pärjää nykyään ?

Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Oikeastaan, voisi olla myös mielenkiintoista / hyvä mainita näillä videoilla (ainakin osalla) että "piti myös testata tätä ja tällä mutta päästi toimintasavut pihalle". Koska varmaan aika monelle "ei tullut mieleen" että jos ostaa alle 100€ vermeet 5-10v vanhoina voi hyvinkin jo testatessa tulla toimintasavut pihalle.

En väitä että normaali yksilö joka katsoo youtube videon olisi tyhmä mutta moni tuntuu elävän olettamuksella "jos näen tämän youtubessa se toimii jokaisella ihmisellä tai ainakin minulla".

Mahdollisesti jopa video "kootut mokat & hajoamiset" tms. voisi saada hyvinkin katsojia. Jos siis on videota siitä miten laitteet hajoavat tai kestää sen että ihmiset naureskelevat kun sanat menevät toisella kotimaisella solmuun ja ruuvari tippuu näpeistä. Ihmiset jaksavat katsoa jopa videoita miten eräs tietty suomalainen somevaikuttaja kalsareillaan avaa olutpullon, juo sitä ja kertoo mielipiteensä joten :D
Mutta voihan se uusikin päästää savut heti kättelyssä, joten...
Eikä itselleni ole osunut kuin kaksi emolevy rikkoa eli wanha Asuksen P5Q Pro päätti olla toimimatta windowsin uudelleen käynnistyksen jälkeen ja toinen oli Asuksen M5A97 EVO R2.0, mikä päätti yks kaks että prossu ei ole asennettu.
Myöskin pari LGA1366 prossua rikoin kun testasin yhtä rikkinäistä emoa.

Se on kyllä totta että monella on ihme olettamuksia, yksikin tuolla youtuben kommenteissa että "Ajattelin kellottaa prossuni (i5-4670k) 4.7GHZ:n" ja olikin pakko kommentoida heti että et voi päättää että se menee 4.7GHz. Kaikki ovat yksilöitä, että osa kellottuu hyvin ja osa ei niinkään hyvin.

Myöskin paljon tullut paskaa niskaan kun olen paska ylikellottaja kun en saanut Haswelleistäni tai Ivyistä tuon enempää irti :facepalm:
Sitten vielä kun kommentoin että prossun pitää kestää vähintään 2h + 2h Prime95 rasitustestit että hyväksyn sen. Niin heti tuli että se on ihan tyhmä raskas testi että pitäis testata vaan peleillä ja Cinebenchillä että onko se vakaa vai ei :facepalm:

Mitä tulee kootut mokat, niin eipä oikein muita käy kuin puheitten äänittelyt menee päin persettä. Eli tyylin puhun jotain aivan muuta mitä kässärissäni lukee, mutta eipä tule noita säästeltyä.
Isoimmat mokat ovat usein nuo live striimini missä usein kaikki menee päin persettä :D

Asiasta toiseen, tuossa eilen suomentelin kaikki viimeisimpien (kaikki missä puhun suomea siis) videotteni otsikot ja video tiedot. Eli suomalaisille ne nyt näkyvät kaikki suomeksi, että jos vaikka silleen sais kanavalle lisää suomalaisia.

Ja joku venäläinen selvästi epäili testejäni jos tuo Googlen Translator yhtään nuo oikein käänsi:
Откуда взяты графики -гистограммы ? Это же все -чужое ! Показал бы лучше,что намерил непосредственно сам ! -> lontooksi: Where do the histogram graphs come from? It's all alien! It would show better that he measured directly!

Графики тестов -откуда взяты ? Ведь не свои же ! -> lontooksi: Test charts, where are you from? After all, not your own!

Tiedä nyt miten noihinkin pitäis vastata :rofl:
 
Viimeksi muokattu:

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 063
Tiedä nyt miten noihinkin pitäis vastata
Vastaa:
"
Всички права запазени.
Притежавам всички търговски и други права!

Не говоря за Русия.
"
(tuo on bulgariaa ja vapaasti suomentaen tarkoittaa:
kaikki oikeudet pidätetään.
Omistan kaupalliset ja muutkin oikeudet!
En puhu venäjää. [tai en puhu venäjästä, eli tuon voi lukea myös pienenä piikkinä])

Edit: tiedän, ei ole kohteliaan kommentointitavan mukaista, mutta ei myöskään se että jos video on suomeksi / englanniksi tullaan vaikka venäjäksi tai kiinaksi kirjoittamaan siihen ja odotetaan vastausta. En minäkään esim. englanninkielisille foorumeille mene kirjoittamaan suomeksi ja sitten valita kun ei tule vastauksia :)
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
No niin nyt vähän tuloksia kuinka wanha kunnon Core 2 Duo E8500@4.42GHz suoriutui eSports peleistä:

CS:GO
AVG FPS: 77
1% LOW FPS: 46

DOTA 2
AVG FPS: 49
1% LOW FPS: 25

Overwatch
AVG FPS: 44
1% LOW FPS: 6

Quake Champions
AVG FPS: 58
1% LOW FPS: 40

Quake Live
AVG FPS: 115
1% LOW FPS: 95

Rocket League
AVG FPS: 148
1% LOW FPS: 81

Overwatch toimi yllättävän huonosti ja piti oikein tarkastaa vanhoista C2D videoistani että pyörikö se niin huonosti vuonna 2017... Ja kyllä tuo toimii nykyään paljon huonommin, että mitä sitten ovatkaan tehneet pelille niin enää se ei ole C2D:lla pelattava.
DOTA2:n otin jonkun suositun matsin ja näemmä tuokin peli vaatii lopulta aika paljon raudalta kun ruudulla oikein tapahtuu.

Quake Championsin sain nyt toimimaan paremmin kun viimeksi kaikki muut oli LOW:lla paitsi textuurit olivat Mediumilla. Joten nyt kun textuurit ovat myös LOW:lla niin loppu ihme nykäisyt.

Tässä pelikuvaa DOTA2, Overwatch sekä Quake Champions:


En kyllä tiedä mitä tuon Fortniten kanssa teen kun moni sitä aina pyytää, mutta itse sitä inhoan. Eikä siinä ole local peli mahdollisuutta tai edes replaytä mikä löytyy DOTA2:sta ja Overwatchista.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
09.04.2019
Viestejä
158
Kyllä ainakin vanhemmalla XTU versiolla onnistuu tuollaisen Z420 kellottaminen jossain määrin. Tuolla juttua aiheesta z420/z620 overcklock - HP Support Community - 6853518 Sillä XTU:lla ei jostain syystä pysty kuin asettaan 6-ytimen turbotaajuudet, mutta kun ensin asettaa Throttlestopilla tai muulla ne turbokertoimet ja sitten käyttää XTU:ta, niin saa kaikkien ytimien kertoimet asetettua. En sen enempää tutkinut, kun koneen sain jo kaupaksi, mutta varmasti jollain keinoa saisi suoraankin sit asetettua, mutta jostain syystä ei "aktivoitunut" suoraan tuolla Throttlestopilla kertoimien asetukset. CPU:n MSR rekkareita tuo XTU:kin mun mielestä komentaa. Tuolla 1680 v2:lla meni 3,6-3,7GHz kaikilla ytimillä. Toki hetken aikaa taisi mennä jopa 4GHz kaikilla, mutta sitten tuo TDP limitti pudottaa kellot. Periaatteessa ainakin mitä parempi jäähdytys, niin sitä korkeemmat kellot on saavutettavissa TDP:n rajoissa.

Tuo Ivy tuki noissa HP:n myllyissä selviää tarkastamalla biosin boot block date. Jos se on 03/06/2013, niin toimii v2 prossuilla. Tuokin on jossain tapauksissa mahdollista päivittää esim. erillisellä flasherillä suoraan bios-piirille. Muutamia Z820 koneita päivittänyt ja niissä onnistui, jos emon revisio oli 1.01 tai uudempi. Tai näin luin joltain foorumilta, itse kokeilin vain 1.01 emoissa ja ne ainakin sain pelittään.
 
Liittynyt
30.12.2017
Viestejä
150
Kiitos tiedosta. Pitääpä kokeilla. Tuon boot block daten mukaan on vanhempaa mallia. Kuulostaa hieman riskaabelilta tuo biosin fläshäys mutta tutkinpa asiaa tuolta netin syövereistä, jos jotain infoa löytyisi.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
No niin, nyt kakkos osaa pukkais:


Tuossa tullut tehtyä uusia videoita oikein urakalla, eli Athlon 2 X4 645 sekä Budjetti X79 pelikone ja nyt Ryzen 5 2600 videota olisi tarkoitus alkaa kohta editoimaan kasaan. Mutta innostuin nyt tuota Geforce Now:sta ja ajattelinkin että huomenissa tekisi siitä pika testi videon.
Eli testaisin sitä ihan tällä pöytäkoneella ja puhelimellani, miten se käytännössä toimii ja tietenkin ne hyvät ja huonot puolet.
Ja tuo olisi kirjaimellisesti pika testi eli täysin suomalaisille suunnatun tuosta teen eli ei lontoota missään kohtaa videota ja julkaisu olisi heti kun saisin sen valmiiksi. Eikä normaali keskiviikko klo 20.00.

Tuossa muuten Geforce Now:ta äkkiäseltään jo vähän testailinkin:


Otti muuten yks Jenkki sitten vähän itseensä kun sanoin että vihaan niiden käyttämää sanaa Bro. Ja kun se ehdotteli ties kuinka monennetta kertaa että kanava pitäis siirtää täysin englanniksi, että saisin lisää tilaajia/katsojia. Tietenkin vastasin että mun paskaa englantiani tuskin sekään kuuntelisi.
Myöskin että yks sun sama kasvaako kanava vai ei. Ei kiinnosta asia enää.
Haluan vaan ylikellottaa vanhoja CPU:ta ja jakaa tulokset maailmalle ja se siitä.

Vastaus oli sitten että minun pitäisi poistaa kanavani Youtubesta ja etsiä toinen "Tube" omalla kielelläni kun Youtube ei ole minulle :rofl:
Tietenkin oli pakko sanoa että empä ole nähnyt semmoista Youtube sääntöä että kaiken pitää olla englanniksi ;)
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Tässä on tullut kahden viikon lakko käytettyä hyödyksi eli tullut videoita tehtyä oikein urakalla :)

Tällä hetkellä testi penkissä on tämä (vakaus testit vielä meneillään):

kellotus.png

Ja BitTuben puolella julkaisin Budjetti X79 pelikone videon ja KYLLÄ mukana on se etupaneelin repäisy ;)

Sitten noin neljässä tunnissa kyhäsin pikatestin Geforce Now:sta jos se kiinnostaa:

Tuo on ensimmäinen tuommoinen videoni ja sen kyllä sitten huomaa... yllättävän vaikeaa muuten tehdä erityyppinen video yks kaks mihin on tottunut.
Ja normaalisti testeineen minulle menee yhteen videoon aikaa kolmesta neljään päivään. Että tuo tuli joo tehtyä ehkä turhankin nopeasti.
 
Liittynyt
06.01.2017
Viestejä
1 353
Oikeastaan, voisi olla myös mielenkiintoista / hyvä mainita näillä videoilla (ainakin osalla) että "piti myös testata tätä ja tällä mutta päästi toimintasavut pihalle". Koska varmaan aika monelle "ei tullut mieleen" että jos ostaa alle 100€ vermeet 5-10v vanhoina voi hyvinkin jo testatessa tulla toimintasavut pihalle.

En väitä että normaali yksilö joka katsoo youtube videon olisi tyhmä mutta moni tuntuu elävän olettamuksella "jos näen tämän youtubessa se toimii jokaisella ihmisellä tai ainakin minulla".

Mahdollisesti jopa video "kootut mokat & hajoamiset" tms. voisi saada hyvinkin katsojia. Jos siis on videota siitä miten laitteet hajoavat tai kestää sen että ihmiset naureskelevat kun sanat menevät toisella kotimaisella solmuun ja ruuvari tippuu näpeistä. Ihmiset jaksavat katsoa jopa videoita miten eräs tietty suomalainen somevaikuttaja kalsareillaan avaa olutpullon, juo sitä ja kertoo mielipiteensä joten :D
Eikös suomalaisen toinen ns: kotimainen kieli ole ruåtsi?

Toisaalta ennemmin itsekkin laskisin englannin merkittävämmäksi kieleksi Suomessa kuin ruattin:cigar2:
 

Chloe

Mestari
Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 392
Kaapista löyty Pentium E5200, katotaas mihin tosta on. 50% OC eli 3.75GHz kevyt aloittelu kun Windows 7:n laittelin testikäyttikseksi, korttina HD 3450 ja varmaan parit muutkin vanhemmat kortit testailen vielä.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Tulee sitten se Jonsbon C2:n rakentamani LGA1155 kone takaisin :(
Toimi melkein 2kk hienosti ja nyt aloitti ihme sammuilut kesken pelin. Yritimme kaikkia säätöjä ratukkaan, jolla vika hetkeksi jopa häviskin mutta palasi taas.

Että empä voi muuta kuin palauttaa rahat ja ottaa kone takaisin tutkittavaksi/korjattavaksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 297
Tulee sitten se Jonsbon C2:n rakentamani LGA1155 kone takaisin :(
Toimi melkein 2kk hienosti ja nyt aloitti ihme sammuilut kesken pelin. Yritimme kaikkia säätöjä ratukkaan, jolla vika hetkeksi jopa häviskin mutta palasi taas.

Että empä voi muuta kuin palauttaa rahat ja ottaa kone takaisin tutkittavaksi/korjattavaksi.
Minua kiinnostaa kyllä selvittelyn tulokset. On sukulaisilla vielä 3x LGA1155-systeemiä käytössä.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Minua kiinnostaa kyllä selvittelyn tulokset. On sukulaisilla vielä 3x LGA1155-systeemiä käytössä.
Ajattelin jos vaikka livenä tuota sitten testailis Twitchissä.
Semmoinen kutina että ongelma on taas emossa kun oli aikaisemminkin.
Kun kerran kone yks kaks sammuu ja kuitenkin GPU:n ja CPU:n lämmöt ovat OK.

Voipi olla että joutuu tuohon hommaamaan semmoisen pienen kiina x79 emon ja tökätä siihen vaikka 2620 v2:n.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 297
Ajattelin jos vaikka livenä tuota sitten testailis Twitchissä.
Semmoinen kutina että ongelma on taas emossa kun oli aikaisemminkin.
Kun kerran kone yks kaks sammuu ja kuitenkin GPU:n ja CPU:n lämmöt ovat OK.

Voipi olla että joutuu tuohon hommaamaan semmoisen pienen kiina x79 emon ja tökätä siihen vaikka 2620 v2:n.
B75 Huanan/Huananzhi olen ostanut yhdelle prosessorille korvaajaksi. Toimi hyvin, virransyöttö kyllä heppoinen. Ei ole K-mallia siinä koneessa kiinni. B75-emot näyttäisi olevan järjestään parempia kuin H61. Halvimmilla ei kai boostaa täysille kellloille. Tällä näytti toimivan kaikki.

Siellä joku uusi budjettiemolevy, joka on alle 50€ posteineen. Nyt en etsi halvinta, mutta tämä:

USB2 ja ei tue M.2 , mutta hinta on pieni ja voisi sopia koteloon. Ei ole kokemusta tästä emolevystä.

--

Nyt eilen ostin 2x 2650v2 ja saatan ostaa niille dual cpu emolevyn. Koko projektissa ei ole hirveästi järkeä, niin katsotaan, miten löydän sille budjettia. Alustavasti kuitenkin tapahtuu, ja odottelen seuraavia tarjouksia (AE:n 10v-päivät??) ennenkuin tilailen.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
B75 Huanan/Huananzhi olen ostanut yhdelle prosessorille korvaajaksi. Toimi hyvin, virransyöttö kyllä heppoinen. Ei ole K-mallia siinä koneessa kiinni. B75-emot näyttäisi olevan järjestään parempia kuin H61. Halvimmilla ei kai boostaa täysille kellloille. Tällä näytti toimivan kaikki.

Siellä joku uusi budjettiemolevy, joka on alle 50€ posteineen. Nyt en etsi halvinta, mutta tämä:

USB2 ja ei tue M.2 , mutta hinta on pieni ja voisi sopia koteloon. Ei ole kokemusta tästä emolevystä.

--

Nyt eilen ostin 2x 2650v2 ja saatan ostaa niille dual cpu emolevyn. Koko projektissa ei ole hirveästi järkeä, niin katsotaan, miten löydän sille budjettia. Alustavasti kuitenkin tapahtuu, ja odottelen seuraavia tarjouksia (AE:n 10v-päivät??) ennenkuin tilailen.
Juu tuon pitäis juuri mahtua.
Mutta tässä jo harkitsin että romutanko vaan koko koneen, ettei tule vastoinkäymisiä vieläkin enemmän.
Kun Nanon voisin laittaa takaisin rouvan/pojan koneeseen RX 570:n tilalle.
Powerin ja SSD saisin menemään tulevaan AM3 koneeseen (Crosshair V Formula + FX-8320 + GTX 970).
Sitten tarvis vaan cooleri ja kotelo tuohon.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 297
Juu tuon pitäis juuri mahtua.
Mutta tässä jo harkitsin että romutanko vaan koko koneen, ettei tule vastoinkäymisiä vieläkin enemmän.
Kun Nanon voisin laittaa takaisin rouvan/pojan koneeseen RX 570:n tilalle.
Powerin ja SSD saisin menemään tulevaan AM3 koneeseen (Crosshair V Formula + FX-8320 + GTX 970).
Sitten tarvis vaan cooleri ja kotelo tuohon.
Olisi vuodenvaihteessa kelvannut tuo kotelo, kun olisi ollut muut osat siihen. Nyt ei ole enää emolevyä ja poweri on vaihtunut isompikokoiseen.. Jos olisit Helsingissä, niin kyllä vaihtokaupat onnistuisi, esim. tuohon tarvitseemaasi jäähyyn.

Jos tuo riittää, niin AM3-jäähy olisi tarjouksessa:
FX-8xxx:t on kyllä kiukaita..

Cooler Master lisää kaikkiin koteloihinsa ARGB:n, mutta niitä ei ole vielä Suomessa myynnissä. Silverstonen uudet CES-kotelot on suurimmaksi osaksi:
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Olisi vuodenvaihteessa kelvannut tuo kotelo, kun olisi ollut muut osat siihen. Nyt ei ole enää emolevyä ja poweri on vaihtunut isompikokoiseen.. Jos olisit Helsingissä, niin kyllä vaihtokaupat onnistuisi, esim. tuohon tarvitseemaasi jäähyyn.

Jos tuo riittää, niin AM3-jäähy olisi tarjouksessa:
FX-8xxx:t on kyllä kiukaita..

Cooler Master lisää kaikkiin koteloihinsa ARGB:n, mutta niitä ei ole vielä Suomessa myynnissä. Silverstonen uudet CES-kotelot on suurimmaksi osaksi:
Ai FX:t ovat kiukaita ?
Kyllä Intelin kamat käyvän PALJON kuumenpina.
Varsinkin nuo Intelin LGA2011 ja LGA1366 kamat syövät enemmän virtaakin... toki ovat aivan eri nopeus luokassakin.

Ja onhan noilla ihan eri maksimi lämpö rajatkin eli:
Inteleillä ollut jo ikuisuuden: 100C
FX:llä 75C
Phenom 2:lla 65C

Tuosta jäähystä että aika hyvä tarjous, mutta saa nyt olla. Kun eka pitäis keksiä mistä sais rahaa koneen takaisin maksuun. Kun pari viikkoa lakossa teki aika hallaan pankkitililin saldolle.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
^^ myyt vanhoja pois. Esimerkiksi mulle kelpaisi muuan 2011 kannan prosessori. :whistling:
Eli myisin prossut pois ja kohta ostaisin ne takaisin?
Eihän siinä ole mitään järkeä.

Ja ylimääräistä rautaa olen myynyt näiden kone projektien muodossa ja en nyt odottanut saavani tuota konetta takaisin.
Kun minulla ei ollut sen kanssa ongelmia ja uudella omistajalla se toimi joulukuun lopulta tähän päivään.
Että perjaatteessa voisin olla mulkku jättää asian sikseen, mutta en halua olla semmoinen henkilö.
 

Alensia

Custom-titteli
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 740
Käytetty nyt on aina käytetty ja kaksi kuukautta on jo, varsinkin yksityishenkilöiden välillä, varsin antelias takuuaika. Ite näitä käytettyjä myydessä oon sanonu että jos jotain ongelmaa tulee niin saa toki soitella, pyrin korjaamaan jos korjattavissa on, kama on käytettyä ja lähtökohtaisesti toimivaa mutta sen kummempaa takuuta en näille anna. Varmaan sadasta koneesta kaksi on soitellut perään, toinen oli kuljetuksen aikana liikahtanut näytönohjain mutta toisesta oli takuunalainen SSD porsinut, vaihdoin sen uuteen ja vein vanhan takuuseen. Ei tulis mieleenkään hyvittää koko konetta jos joku nyt tois koneen takaisin ja siinä jotain rikki ois.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Käytetty nyt on aina käytetty ja kaksi kuukautta on jo, varsinkin yksityishenkilöiden välillä, varsin antelias takuuaika. Ite näitä käytettyjä myydessä oon sanonu että jos jotain ongelmaa tulee niin saa toki soitella, pyrin korjaamaan jos korjattavissa on, kama on käytettyä ja lähtökohtaisesti toimivaa mutta sen kummempaa takuuta en näille anna. Varmaan sadasta koneesta kaksi on soitellut perään, toinen oli kuljetuksen aikana liikahtanut näytönohjain mutta toisesta oli takuunalainen SSD porsinut, vaihdoin sen uuteen ja vein vanhan takuuseen. Ei tulis mieleenkään hyvittää koko konetta jos joku nyt tois koneen takaisin ja siinä jotain rikki ois.
No joo. Yritän saada sen tutkittavaksi, silleen että voin maksaa postit. Ettei vaan yritä kusettaa ja katsotaan onko se oikeasti rikki. Jos ei suostu niin... hiljaista pitelee.

EDIT: Enkä ajatellut juttua kauhean tarkkaan alunperin kun kaupanpurkuja pyyteli kun itse olin ollut siinä kohtaa kaksi päivää 39C kuumeessa.

Onneksi tuo parempi puoliskoni (eli siis vaimo ) takoi järkeä nuppiini juuri että käytetty - > se toimi yli kuukauden - > en ole yritys = ei velvoitteita.

Olen vissiin vaan liian kiltti/rehellinen, mutta otan sen kyllä remonttiin jos siis saan sen.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Ai niin uutta videota löytyis:


Että hyvä prossu ois edelleen jollei yhä useampi peli nykyään tarvisi SSE4:sta.

Tosin tuohon on kuulemma kiertotie. Eli Intelin sivuilta pitäis löytyä joku käskylaajennus emulaattori.
Jolla pystyy ajamaan ohjelmia/pelejä jotka käyttävät esim sse4 ja jopa avx niillä prossuilla joissa ei tuota tukea ole.

Itse löysin kasan juttua siitä Intelin sivuilta, mutta en itse emulaattoria.
 

Chloe

Mestari
Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 392
Aikanaan kun hankin itse X6 1055T:n niin tovin päästä downgradesin X4 965 BE:hen koska tuolloin (2012) ei kuudella ytimellä tehnyt pelikäytössä mitään. :D

FX-sarja kun julkaistiin niin peleissä otti niin pahasti turpaan Phenomeilta tuolloin 2011-2012, että tarkoituksella tuli Phenom hankittua. Ja hyvin se muutaman vuoden palveli kunnes tuli hankittua käytetty 2500K.
 

Alensia

Custom-titteli
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 740
Juu toki itselläkin se mentaliteetti että tsekkaan mikä vikana jos useammankin kuukauden päästä reklamaatio tulee ja jos pienellä vaivalla kuntoon saa niin mikä jottei, mutta esim emon paskoontuminen alkaa olla sen kaliiberin vika että nostan kädet pystyyn ja esitän valittelut, jos nyt ei ihan helvetin enkeli ole ostajana. Voihan noita omia myymiäni koneita olla hajonnut vaikka huru mykke mutta ehkä ostajat ovat hyväksyneet kohtalonsa käytettyä tavaraa yksityiseltä ostaessa. Jänniä ja opettavaisia näiden SER-kohteiden vianselvittelyt joka tapauksessa yleensä ovat :)
 

Chloe

Mestari
Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 392
Vähän sama juttu itsellä. Sitten kun lisätään sekaan vielä se tosiasia, että käytännössä aina käytettynä ostetut romppeet tulee kellotettua maksimiin, niin tapauskohtaisesti olisi kohtuu vittumaista lähteä sitten vänkäämään hajosiko kellotusten takia vai vanhuuttaan.

Oma käytäntö on perävalotakuulla jos nyt ei mitään täysin erikoista tapahdu myymässäni SER:issä. DOA-tapaukset toki myös oma juttunsa.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Juu toki itselläkin se mentaliteetti että tsekkaan mikä vikana jos useammankin kuukauden päästä reklamaatio tulee ja jos pienellä vaivalla kuntoon saa niin mikä jottei, mutta esim emon paskoontuminen alkaa olla sen kaliiberin vika että nostan kädet pystyyn ja esitän valittelut, jos nyt ei ihan helvetin enkeli ole ostajana. Voihan noita omia myymiäni koneita olla hajonnut vaikka huru mykke mutta ehkä ostajat ovat hyväksyneet kohtalonsa käytettyä tavaraa yksityiseltä ostaessa. Jänniä ja opettavaisia näiden SER-kohteiden vianselvittelyt joka tapauksessa yleensä ovat :)
Tässä minua ihmetyttää se kun ajoi ainakin omien sanojensa mukaan Prime95:sta ja Superpositionioni ohjeitteni mukaan eikä ollut ongelmia.
Mutta aina Overwatchissa 1 - 2 matsin jälkeen kone sammui.

Harmi kun tämän myin toiselle puolelle suomea niin en itse suoraan pääse sitä tutkimaan. Muut olen aina myynyt tähän lähialueelle (40km säteellä)
 

Alensia

Custom-titteli
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 740
Jos pystyisi testaamaan useammalla (mitä useammalla, sen parempi) pelillä niin voisi yrittää eristää ongelmaa. Yksinkertaisimmillaan Overwatch-asennus vaan on korruptoitunut syystä X ja se aiheuttaa nuo ongelmat. Itselle muistuu mieleen kun 7700K-kokoonpanon kanssa oli mystinen ongelma; kaikki Prime95, IBT yms. raskaan sarjan testit oli vakaita, samoin kaikki muut pelit mutta League of Legends kyykkäsi toisinaan. Voltteja piti lisätä 0,01V joka lopetti tuon ongelman.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 297
Laittakaa lisää LLC:tä, jos rasituksessa kyykkää.
Tai sitten alikellottaa prosessoria. Se on vaan aina ikävää, kun ei saa edes peruskelloja irti..
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Tuo ongelma on nyt ratkaistu isolla kasalla tekstareita.

Syykin ongelmaan selvisi heti kun kysyin että kun se "sammuu" niin:
1. Jääkö tuulettimet pyörimään (AMD ajuri juttu)
2. Häviääkö kaikki virrat, eikä kone starttaa pariin minuuttiin (tämän tekee jos emon VRM:t ylikuumenee)

Vastaus oli 1. Ja se oli päivittänyt siihen paskimmat mahdolliset ajurit, eli 19.12.1:t.
No neuvoin DDU:n ja sen käytön ja annoin linkit mistä saa ainakin omassa käytössäni hyvin toimineet 19.5.2 ja 19.11.1.
Eli tämä ongelma on loppuun käsitelty.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Tuossa ois nyt ajettu kaikki paitsi Apex Legends (lataa juuri siihen jotain päivitystä) tällä FX-8120:llä, joten onko Bulldozer ansainnut haukkunsa ?
No eipä oikeastaan kun kaikki pelit toimivat oikein komeasti, mitä nyt RDR2:ssa tuli pieni nykäisy.

Mutta huvittavaa oli että monessa pelissä tämä on aivan tasoissa Phenom 2 X6 1090T:n kanssa joka siis oli "vain" 3.9GHz kelloilla. Tosin sitten löytyi pelejä joissa FX meni menojaan Phenomiin verrattuna.... myös virrankulutuksessa jossa FX-8120 on tasoissa Xeon X5675:n kanssa eli virtaa imi kivat 320W.

FX-8120.png
FX-8120 RAM.png


Ja tuossa sitten huvikseen testasin kuinka tämä suoriutuu MechWarrior 5:sta ja hyvinhän se rullaa maksimi detaileilla.


Muuten AMD vs Nvidia väittely ketjussa joku Nvidia fan boy intti että AMD:llä on tuossa MechWarrior 5:ssa isoja suorituskyky ongelmia jos käyttää zoomia pelissä. Itse en huomannut mitään ongelmaa vaikka menen testi penkissä vieläkin 19.5.2 ajureilla, eikä millään MechWarrior 5 optimoiduilla.

Niin ja olen manannut täälläkin jo monta kertaa hidasta 4G nettiäni, niin eilen löyty postilaatikosta DNA:n kirje... Jossa tarjotaan valokuitu liittymää 450€:lla :)
Tietenkin piti heti laittaa DNA:lle viestiä että kyllä kiitos tänne tuommoinen :)

EDIT: Vähän meinaa hyytyä FX Mechwarrior 5:ssa kun ruudulla alkaa olemaan paljon mechejä:

 
Viimeksi muokattu:

Chloe

Mestari
Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 392
Mjaa, toisaalta taas kun noilla nykyisin ehkä tekeekin jotain, niin itse alusta on jo pahasti vanhentunut. PCIe 2.0, DDR3, ei M.2:aa...
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Mjaa, toisaalta taas kun noilla nykyisin ehkä tekeekin jotain, niin itse alusta on jo pahasti vanhentunut. PCIe 2.0, DDR3, ei M.2:aa...
No eikös ne kaikki SERit ole jo vanhentuneita ?
Eikä nyt PCIe 2.0 ole mikään ongelma vielä, saatika DDR3:t ja NVme SSD:t taas ovat mitä ovat.

Kun eipä niiden suuresta nopeudesta ole normaalissa käytössä ole mitään hyötyä verrattuna normi SATA3 SSD:n.
Hyötyä olisi sitten vasta jos omistais 10gigabitin kotiverkon ja että NASissa myös asemat olisivat NVme SSD:tä.

Muuten huvittaa kun Youtubessa tulee aina näitä juttuja: Että tee se ja se niin saat lisää tilaajia. Ööö ihanko enää asia kiinnostais pätkän vertaa.
Nytkin yksi intti että pitäis tehdä myös vakiona testit eikä kellotettuna, minä vaan että ei kiinnosta kun ovat niin tylsiä tehdä.
Mutta pitäis kuulemma ajatella muita ja eikä siihen kauvaa menis aikaa.... Eipä vissiin :rofl:

Ihmisillä ei ole hajuakaa kuinka kauvan tommosen testi videon tekemiseen kuluu aikaa, että en todellakaan ala kallista aikaani tuhlaamaan johonkin stock kello testeihin.
Kun ensinnäkään se ei kiinnosta minua, joten silloin en myöskään käytä aikaani niihin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 297
No eikös ne kaikki SERit ole jo vanhentuneita ?
Eikä nyt PCIe 2.0 ole mikään ongelma vielä, saatika DDR3:t ja NVme SSD:t taas ovat mitä ovat.

Kun eipä niiden suuresta nopeudesta ole normaalissa käytössä ole mitään hyötyä verrattuna normi SATA3 SSD:n.
Hyötyä olisi sitten vasta jos omistais 10gigabitin kotiverkon ja että NASissa myös asemat olisivat NVme SSD:tä.

Muuten huvittaa kun Youtubessa tulee aina näitä juttuja: Että tee se ja se niin saat lisää tilaajia. Ööö ihanko enää asia kiinnostais pätkän vertaa.
Nytkin yksi intti että pitäis tehdä myös vakiona testit eikä kellotettuna, minä vaan että ei kiinnosta kun ovat niin tylsiä tehdä.
Mutta pitäis kuulemma ajatella muita ja eikä siihen kauvaa menis aikaa.... Eipä vissiin :rofl:

Ihmisillä ei ole hajuakaa kuinka kauvan tommosen testi videon tekemiseen kuluu aikaa, että en todellakaan ala kallista aikaani tuhlaamaan johonkin stock kello testeihin.
Kun ensinnäkään se ei kiinnosta minua, joten silloin en myöskään käytä aikaani niihin.
PCIe 2.0 ei ole ongelma, harvalla on näytönohjainta nytkään, jossa se on ongelma. Esimerkiksi mikään GTX -sarja ei kärsi sen kanssa, ei GTX 1080 , eikä GTX 1660 Ti. Jossain laskennassa se voi tulla vastaan, mutta ei peleissä. Ja mun SER:eissä on M.2-asema.. SATA3-liittimiä kyllä kaipaisin lisää. Tilasin kortin Aliexpressistä, katsotaan, miltä sen kanssa näyttää.

Stock-kellotestit kiinnostaisi minuakin, mutta älä vie iloa harrastuksesta, ja tee niinkuin muut käskee. Jokainen harrastaa omalla tavallaan. Jos breakkaat ja saat miljoona tilaajaa, sitten voi alkaa kuuntelemaan niiden toiveita, mutta ei näillä katselumäärillä..

Kerran ajattelin, että tuossa viikonloppuna pyöräytän muun tekemisen ohessa videon, jossa käytän RX 570:aa i7-8700:ssa, Ryzen 2700X- ja E5-2650v2 -koneissa. Sain ajettua nuo Xeon-testit, siinä meni yksi arki-ilta ja ne eivät olleet kaikilta osin tyydyttäviä täällä, kun minulla vähän oli hakusessa ne asetukset ja koetin tuottaa toistettavia tuloksia. Sain noin 4 peliä testattua yhdessä illassa. Ei se siitä. Jos tätä tekisi työkseen, niin sitten jaksaisin tätä tehdä, mutta nyt vaan arvostan teitä kavereita, jotka jaksatte testata näinkin monta peliä, editoida videoon pelikuvaa ja julkaista niitä testitulostaulukoita. Vaikka Youtube-kanava ja sponsorit tuottaisi 100-500€/kk, niin en ryhtyisi viikonloppujani tämmöiseen käyttämään.

Ja uusin leluni on X5670. Muut menee eteenpäin X99:iin, minä otin askeleen taakse. Tänä vuonna on 10v synttärit :)
 

Alensia

Custom-titteli
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 740
RX 5500 XT 4GB:llä ainakin olisi ongelma, kun näyttää jo PCIe 3.0 olevan pullonkaulana. :btooth:
Mutta tässä tapauksessa puhutaan pahimmillaan vuosikymmenen eroista raudan iässä. Tuskin kovin yleinen skenaario että vuoden 2009 emoon lyödään vuoden 2019 näyttis :D muutenkin sen verran niché tilanne että helposti kierrettävissä.

M.2:n suurimpana hyötynä itse olen nähnyt johdottomuuden, paljon mukavampi kasailla kone (etenkin modulaarisella powerilla) kun ei tarvitse johtoja vedellä :) Saa niitä M.2-lättyjä S-ATA:nakin, ensimmäinen on siis formaatti ja jälkimmäinen signalointitapa :D nykyään onneksi hintaero S-ATA vs. NVMe ei ole kovin suuri. Itse päädyin WD Blue SN500:aan kun hyvällä hintaa oli tarjouksessa.

Noihin "tee näin ja noin" kitinöihin, selvästi eivät osaa ottaa huomioon että Zetteri tekee (ymmärtääkseni) ensisijaisesti omaksi ilokseen noita testejä. Kyllä minäkin olen antanut (toivottavasti rakentavaa) palautetta esim. Sampsalle, mutta se onkin eri asia - hän tekee sitä työkseen :)
 

Chloe

Mestari
Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 392
Mutta tässä tapauksessa puhutaan pahimmillaan vuosikymmenen eroista raudan iässä. Tuskin kovin yleinen skenaario että vuoden 2009 emoon lyödään vuoden 2019 näyttis :D muutenkin sen verran niché tilanne että helposti kierrettävissä.
En välttämättä sanoisi noin, joku reippaasti kellotettu Xeon X5650 esimerkiksi kuitenkin vielä täysin käyttökelpoinen, joten ihan hyvin mahdollinen skenaario. :comp:
 
Liittynyt
30.12.2017
Viestejä
150
Hmm. Nyt on Xeon E5-1620 v1 paritettuna GTX1660 kanssa ja en ole täysin tyytyväinen suorituskykyyn. Keskimääräinen fps on ihan hyvä esim Pubgissa ja Tarkovissa mutta nuo dropit... Pubgissa droppaa pahimmillaan jostan 90-100 paikkeilta 50 tai vähän alle. Ryzenin kanssa tätä ei esiinny noin pahana. Selvästi kyse on prossun ja muistien rajoitteista kun ongelmaa esiintyy silloin kun on paljon pelaajia lähettyvillä. Pubgille tämä tieten tunnusomaista.

Tulossa on pian E5-1650 v1 jossa on pari ydintä lisää ja 200mhz korkeammat boosti-kellot. Jos se vähän auttaisi. Muisteja ja kelloja ei saa kiristettyä tässä Z420:n emossa. Mutta ei kai voi valittaa, kun sain koneen kuitenkin 60 eurolla.
 

Alensia

Custom-titteli
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 740
En välttämättä sanoisi noin, joku reippaasti kellotettu Xeon X5650 esimerkiksi kuitenkin vielä täysin käyttökelpoinen, joten ihan hyvin mahdollinen skenaario. :comp:
Mahdollinen, joskin tuskin kovin yleinen - tuo Xeon on kovaa hinta-tehosuhdetta hamuaville harrastajille, RX 5500 ei välttämättä niinkään :smoke: sen hinnalla kuitenkin saa käytettynä aika paljon sypäkämpiä kortteja.
 
Liittynyt
30.12.2017
Viestejä
150
Pitäisi hankkia kyllä joku 1366 alusta kun sen alustan prossut kellotettuna pyyhkisi lattiaa näillä stock kelloilla olevilla 2011 Xeoneilla. Eikä maksa paljon mitään.
 

Chloe

Mestari
Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 392
Mahdollinen, joskin tuskin kovin yleinen - tuo Xeon on kovaa hinta-tehosuhdetta hamuaville harrastajille, RX 5500 ei välttämättä niinkään :smoke: sen hinnalla kuitenkin saa käytettynä aika paljon sypäkämpiä kortteja.
Hyvä pointti kieltämättä. Hinta/laatusuhdetta hakeva todennäköisesti kääntyisi käytetyn RX570/580/GTX 970/1060 tms. puoleen jos Xeoninkin hankkinut sen takia.

Täytyy sitä kuitenkin pohtia aina mahdollisia skenaarioita. :D
 
Liittynyt
30.12.2017
Viestejä
150
Paras SER alusta oli kyllä 1,1ghz P3:t tuplaprossu emolla. Joskus 10 vuotta sitten. Ongelma vaan oli sen emon AGP väylä, joka nikotteli Radeon 9800 kanssa. Sain sen toimimaan kuitenkin ja esim Half-Life 2 ja Morrowind pyöri varsin pelattavasti. Joskus haikeudella tulee muisteltua ja katsottua, että löytyisikö sopivaa emoa. Ei vaan retropelailu kiinnosta, niin koristehan se vain enää olisi. :D
 

Chloe

Mestari
Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 392
Pentium III/Celeron Tualatin ytimellä olis kyllä hieno hankkia, hyvät emot noille maksavat vaan helvetisti, joten parempi pysytellä suosiolla AMD:n parissa kun tuon ajan SER:llä leikkii. :btooth:

1000 @ 1463MHz ja emon jännitesäätöhän se tuli ensimmäisenä vastaan. Toimiva Maxtor DiamondMax 9+ tuossa oli melko uskomatonta. :D

 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
PCIe 2.0 ei ole ongelma, harvalla on näytönohjainta nytkään, jossa se on ongelma. Esimerkiksi mikään GTX -sarja ei kärsi sen kanssa, ei GTX 1080 , eikä GTX 1660 Ti. Jossain laskennassa se voi tulla vastaan, mutta ei peleissä. Ja mun SER:eissä on M.2-asema.. SATA3-liittimiä kyllä kaipaisin lisää. Tilasin kortin Aliexpressistä, katsotaan, miltä sen kanssa näyttää.

Stock-kellotestit kiinnostaisi minuakin, mutta älä vie iloa harrastuksesta, ja tee niinkuin muut käskee. Jokainen harrastaa omalla tavallaan. Jos breakkaat ja saat miljoona tilaajaa, sitten voi alkaa kuuntelemaan niiden toiveita, mutta ei näillä katselumäärillä..
Ei edes PCIe 1.0 ole ongelma Vega 64:n kanssa, mutta RX 5700:lla alkaa olemaan ongelmia. Mutta ongelmat eivät liity itse PCIe juttuihin vaan vanhoihin BIOSeihin. Jotka eivät kaikki ole yhteensopvia noiden uusien Ratukoiden kanssa.
Tiedä sitten onko vihreässä leirissä asiat paremmin vai ei.

Ja tuo kuka pyyteli vakio kello testejä Youtubessa vielä pyyteli että pitäis olla myös mukana kohtalaisen kellotuksen tulokset. Että ihmiset näkisivät paljon hyötyä tulee maksimiin kellottamisesta jne.
Sanoinkin että juu jos tämä olisi työni, mutta eipä ole. Joten pitää tehdä ajan käytön kanssa kompromissejä.
Kun aikaisemmin tein vakio ja kellotus testit, mutta ne veivät kaikki aikani joten jotain pitä jättää pois.

Se vaan että ajattelen vaan itseäni. No tottakai pitää ajatella itseäni, koska ei ole aikaa kaikkeen ;)
Joten keskityn siihen mikä itseäni kiinnostaa ja välillä otan muutakin mitä muut ovat pyydelleet kuten E5-2689 testi oli sellainen.
 

Chloe

Mestari
Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 392
Ja tuo kuka pyyteli vakio kello testejä Youtubessa vielä pyyteli että pitäis olla myös mukana kohtalaisen kellotuksen tulokset. Että ihmiset näkisivät paljon hyötyä tulee maksimiin kellottamisesta jne.
Sanoinkin että juu jos tämä olisi työni, mutta eipä ole. Joten pitää tehdä ajan käytön kanssa kompromissejä.
Kun aikaisemmin tein vakio ja kellotus testit, mutta ne veivät kaikki aikani joten jotain pitä jättää pois.

Se vaan että ajattelen vaan itseäni. No tottakai pitää ajatella itseäni, koska ei ole aikaa kaikkeen ;)
Joten keskityn siihen mikä itseäni kiinnostaa ja välillä otan muutakin mitä muut ovat pyydelleet kuten E5-2689 testi oli sellainen.
Ihan oikein. En näe itsekään mitään järkeä tuon ajan kamoilla ajella mitään kevyttä vakiocoolerilla suoritettua pikkukellotusta, vaan nimenomaan maksimit vakaat jotka irtoaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 297
Se vaan että ajattelen vaan itseäni. No tottakai pitää ajatella itseäni, koska ei ole aikaa kaikkeen ;)
Joten keskityn siihen mikä itseäni kiinnostaa ja välillä otan muutakin mitä muut ovat pyydelleet kuten E5-2689 testi oli sellainen.
Aina on joku, joka ei ole tyytyväinen, eikä kaikki ihmiset ole vaivasi arvoisia. Otat kyllä ihmisten kommenteista turhaa stressiä, ei ne maksa sinulle noista videoiden teosta, niin ei sinulla ole velvoitteita sinne päin. Nuo videot vaatii paljon työtä, älä nyt niin paljon töitä tee, että harrastuksesta tulee pakkopullaa.

Kiitos E5-2689 testistä vielä kerran. Jäi tuo prosessori kauppaan ihan testisi takia ja säästyi omat rahat. Erityisen hienoa nähdä myös, jos joku ei toimi odotetusti. Tässä ei päästy stock-kelloihin kaikilla kuormilla (ja perusemolevyllä), niin en tule ikinä tätä hankkimaan. Sen sijaan v2:ia on hankittu ja tämä trendi jatkuu.

Ihan oikein. En näe itsekään mitään järkeä tuon ajan kamoilla ajella mitään kevyttä vakiocoolerilla suoritettua pikkukellotusta, vaan nimenomaan maksimit vakaat jotka irtoaa.
Kommentoijilla kuitenkin on joku purkkaviritysemolevy alla, jossa myytäessä luki "suositellaan vaan 65W TDP prosessoreille" ja he haluavat sitten siihen laittaa FX-malliston parhaita. Olen näitä nähnyt itse joitakin ja sitten perään mietitään, kun pelit pätkii. AMD:lla ovat ostaneet APU-pakettikoneen ja Intelillä jonkun H-sarjan emolevyn (myöskin pakettikoneessa tai sitten vaan halvin).

Nyt Zetterillä on niinkuin suunnilleen parhaat emolevyt noissa testeissään, eikä se aina käy helposti ilmi. Sitä jos koettaa omalla halpalaudallaan replikoida, voi käydä köpelösti.

--

Kyselin Sampsalta joskus paljon Youtube tuottaa puhdasta katselutuloa ja se oli silloin jotain päälle tonnin muistaakseni. Jos tuolla näkyvyydellä ei saa enemmän rahaa, niin enpä kyllä itse vaivautuisi. Liikaa töitä ja liian vähän aikaa. Varsinkin ihmiselle, jolla on jo normaali työ siinä rinnalla.
 

Chloe

Mestari
Team AMD
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 392
Jaa katohan, alkaako 2011-3 Xeonit tulla pikkuhiljaa jo 2011 Xeonien rinnalle Kiinalaisine emolevyineen.

 
Liittynyt
28.09.2019
Viestejä
62
Zetteri kun on varsinainen ser, pro niin toivomuksena olisi amd r290 4gb modailu 390 biosilla ja testaus vaikutus tehokulutukseen ja pelitehoon, Itsellä on strix 290 oc joka unlockautuisi 290x mutta en ole sitä tehnyt.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 580
Aina on joku, joka ei ole tyytyväinen, eikä kaikki ihmiset ole vaivasi arvoisia. Otat kyllä ihmisten kommenteista turhaa stressiä, ei ne maksa sinulle noista videoiden teosta, niin ei sinulla ole velvoitteita sinne päin. Nuo videot vaatii paljon työtä, älä nyt niin paljon töitä tee, että harrastuksesta tulee pakkopullaa.

Kiitos E5-2689 testistä vielä kerran. Jäi tuo prosessori kauppaan ihan testisi takia ja säästyi omat rahat. Erityisen hienoa nähdä myös, jos joku ei toimi odotetusti. Tässä ei päästy stock-kelloihin kaikilla kuormilla (ja perusemolevyllä), niin en tule ikinä tätä hankkimaan. Sen sijaan v2:ia on hankittu ja tämä trendi jatkuu.Kommentoijilla kuitenkin on joku purkkaviritysemolevy alla, jossa myytäessä luki "suositellaan vaan 65W TDP prosessoreille" ja he haluavat sitten siihen laittaa FX-malliston parhaita. Olen näitä nähnyt itse joitakin ja sitten perään mietitään, kun pelit pätkii. AMD:lla ovat ostaneet APU-pakettikoneen ja Intelillä jonkun H-sarjan emolevyn (myöskin pakettikoneessa tai sitten vaan halvin).

Nyt Zetterillä on niinkuin suunnilleen parhaat emolevyt noissa testeissään, eikä se aina käy helposti ilmi. Sitä jos koettaa omalla halpalaudallaan replikoida, voi käydä köpelösti.

--

Kyselin Sampsalta joskus paljon Youtube tuottaa puhdasta katselutuloa ja se oli silloin jotain päälle tonnin muistaakseni. Jos tuolla näkyvyydellä ei saa enemmän rahaa, niin enpä kyllä itse vaivautuisi. Liikaa töitä ja liian vähän aikaa. Varsinkin ihmiselle, jolla on jo normaali työ siinä rinnalla.
En minä noilla stressaa vaan enemmänkin vaan aina naurattaa kaikki pyynnöt. Kun pyydetään kyllä kaikkea ja sitten kun itseä ei asia kiinnosta niin heti saa vaan paskaa niskaan.
Sama kun tuossa aikaisemmin että testit pitäis tehdä RTX 2080 Ti:lla ja 4k:lla tietenkin ;)

Kun tuntuu olevan porukalle jotenkin itsestään selvää että kaikkilla testaajilla on 1300€ näytönohjain nurkissa pyörimässä :lol:

Ja tietenkin pelit ovat aina väärät jne..
Yksikin 2600K videoon kommentoi että tahallani otin siihen pelit joilla 2600K pärjää.
Eikä tullut yllättäen koskaan vastausta kun sanoin testi pelit valitsin r5 1600:lla, joten en tiennyt kuin ne käyttäytyy 4/8 tai 4/4 prossuilla.

Mutta teki mitä vaan aina joku on jurputtamassa jostain.
Joten nykyään olen keskittynyt siihen mistä itse pidän ja unohdan muut.

Tässä muuten uusin videoni jossa testataan paljon "rikkinäinen" X6 Phenom 2 kellottuu ja suoriutuu:


Jaa katohan, alkaako 2011-3 Xeonit tulla pikkuhiljaa jo 2011 Xeonien rinnalle Kiinalaisine emolevyineen.

Tuota muuten minulta kyseltiin jo ;)
Ilmoitin suoraan että ei ole tulossa... Tällä hetkellä yritän saada hommattua uusia pelejä + r5 3600:n + X570 emon. Joten kaikki muu saa jäädä.
 
Liittynyt
28.09.2019
Viestejä
62
peleistä sen verran että epic game store taitaa olla aika halpa jakamaan jopa melko uusia julkaisuja nyt kc deliverance ja ylihuomenna assassin creed syndicate ilmaisena jaossa, lisäksi indie pelejä
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjuja
80 419
Viestejä
1 638 184
Jäsenet
36 226
Uusin jäsen
MoXa

Hinta.fi

Ylös Bottom