- Liittynyt
- 18.09.2020
- Viestejä
- 27
Jotenkin tuntuu, että pitäisi käydä ainakin tuo $40k alittamassa ennen kuin kunnon ralli voi alkaa. Tai jopa $35k-$30k..
No eihän näistä tiedä..
No eihän näistä tiedä..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Nojoo, vähän näyttää nyt siltä että tämän vuoden puolella ei tuo 100k toteudu. Aikaa vielä on hetki joulupukkirallille, mutta sen verran pitäisi entisiä ATH:ta ylittää kerralla että ehkä ei kuitenkaan.
Mutta härkämarkkinat eivät vielä ole ohi eikä 100k niin kaukana kuitenkaan, joten alkuovuodesta tuo voi hyvinkin jo mennä rikki.
Turha myöskään ennustaa mitään ellei ole siinä Tether-sisäpiirissä joka saa leikkirahaa taiottua.
Kummallisia ne teelehdet kun tulee eri tuloksiaMun teelehdet taas kertoi aivan toista. Miten se on mahdollista??? Kahden vuoden päästä sitten uudestaan sitä uutta ATH:ta.
Kummallisia ne teelehdet kun tulee eri tuloksia
Itse en usko härkämarkkinan loppumiseen ennen kuin tulee se täysi mania ja sitä seuraava pudotus.
Jostain luin että se CRO staketus jota normi käyttäjät siellä tekee on pienempi % kun mitä siitä sais jos menee stakettamaan muualle, varmaan siitä % erosta ottavat ne provikat.
350€ stakessahan ei ole prosentteja lainkaan. Pyörii niin kauan kuin pyramidiin tulee ihmisiä. 3500€ stakessa 10% mikä yksistäänkin on jo ihan absurdi. Toki siellä on noita muitakin lukitus ohjelmia jolla saa korkoa cryptoille. Ja mihin niiden prosenttien tuotto taas perustuu niin en mä ainakaan ole ymmärtänyt sitä
Mun mielestä tähän päätee varsin hyvin tämä scene:
Nopsa kysymys joilla on tili Suomesta rekisterity tili Krakenissa. Onko Monero-banni maakohtainen vai onnistuuko kaupankäynti suomalaisilla tileillä vieläkin? Aspalta ei saa selkeää vastausta ja maan vaihtaminen tuntuu kaatuvan omaan mahdottomuuteensa omalla kohdalla...
Kiitos, tämä tieto riitti ilmeisesti koskee edelleen vain brittejä. Sain heiltä niin epämääräisen vastauksen että en enää ollut varmaa koskiko se myös muita maita. Itsellä siis UK käyttäjänä tili.Vain staken puolella saldoa tällä hetkellä, mutta vaihtoparit ainakin löytyy edelleen. Tarkoitatko tuota brittejä koskevaa monero bänniä?
Eipä onnistunut crypto.comin kortin tilaus. Pitäisi joku proof-of-address laittaa.
Edellinen paperilasku mikä löyty on toukokuulta jonkun rännifirman kuitti mikä ei kelvannut.
Mitenhän noille saisi kerrottua, että in Finland we are not in kivikausi anymore?
Netti on täynnä mielipiteitä, siitä vaan valitsemaan mieluisa. Mitään analyysia ei oikein voi tehdä, kun arvo ei perustu mihinkään fundamentteihin.Mä vähän ajattelen itse enemmänkin 100k?
Johonkin näihin firmoihin mä otin ihan kuvakaappauksen e-laskusta ja kelpasi ihan hyvin. Taisi juurikin olla joku sähkösiirtoyhtiön lasku, näyttää hyvältä kun siinä lukee Turku energia sähköverkot tms. Vähän hassua musta että täällä tulostellaan noita ja otetaan kuvia, ja tai kuvia ruudulta. Eri asia jos e-lasku sellaisenaan ei menisi läpi.
Mun mietityttää BTC:n seuraavan 2+ vuoden näkymät. Ja siis erityisesti miten nykymeininki suhtautuu tuohon parin vuoden päästä tulevaan halvingiin.(800 päivää) Eikö useimmat sano että BTC pitäisi nousta selvästi puolituksen jälkeen. Jolloin puhutaanko jostain 200k, n. 3 vuoden päästä?
Mä vähän ajattelen itse enemmänkin 100k?
Useampi automaatti ei kysele kyc kysymyksiä Euroopassa.Miksi se on hämärää, jos haluaa henkilöllisyytensä salata netissä toimiessa? Siihenhän kryptojen piti muutenkin tuoda jonkinlaisen ratkaisun aikoinaan. Nyt jengi on ihan kauhuissaan koko ideasta, ja KYC:t niellään purematta.
Kryptoilta puuttuu käytännössä nykyään se tärkein käteisen rahan etu eli täydellinen anonymiteetti. Käteiseen anonymiteettiin ei liitetä kansan keskuudessa negatiivisia viboja. Miksi kryptojen kohdalla liitetään? Eikö sen pitäisi nimenomaan olla se tavoiteltu olotila, aidon vapauden mahdollistaja ilman kyttääjiä?
Valtiot kontrollinhalussaan ovat sitten oma asiansa.
Ja tallennusautomaatit eivät ole ratkaisu, koska niissäkin pitää tunnistautua. Valvontayhteiskunta rulettaa ja voi aina vain paremmin.
Kryptoilta puuttuu käytännössä nykyään se tärkein käteisen rahan etu eli täydellinen anonymiteetti. Käteiseen anonymiteettiin ei liitetä kansan keskuudessa negatiivisia viboja. Miksi kryptojen kohdalla liitetään? Eikö sen pitäisi nimenomaan olla se tavoiteltu olotila, aidon vapauden mahdollistaja ilman kyttääjiä?
Miksi se on hämärää, jos haluaa henkilöllisyytensä salata netissä toimiessa? Siihenhän kryptojen piti muutenkin tuoda jonkinlaisen ratkaisun aikoinaan. Nyt jengi on ihan kauhuissaan koko ideasta, ja KYC:t niellään purematta.
Kryptoilta puuttuu käytännössä nykyään se tärkein käteisen rahan etu eli täydellinen anonymiteetti. Käteiseen anonymiteettiin ei liitetä kansan keskuudessa negatiivisia viboja. Miksi kryptojen kohdalla liitetään? Eikö sen pitäisi nimenomaan olla se tavoiteltu olotila, aidon vapauden mahdollistaja ilman kyttääjiä?
Valtiot kontrollinhalussaan ovat sitten oma asiansa.
Ja tallennusautomaatit eivät ole ratkaisu, koska niissäkin pitää tunnistautua. Valvontayhteiskunta rulettaa ja voi aina vain paremmin.
Hyvä pointti. Itse asiassa en ole edes ajatellut koko asiaa. Mulle tulee jotenkin automaattisesti vaan mieleen, että ihan ok kyttäillä kryptotilejä (vertaa pankkitilit) koska muuten huumerahat jne.
Mutta tosiaan tää käteisen anonyymisyys(?) on vähän jo unohtunut. Harvemmin mitään tulee enää käteisellä ostettuakaan.
Nii ja sain crypto.comin kortin tulemaan! Neljä hylkyä meni ennenku onnistu. Jokaisen hylyn välissä viikko.
ensin ei kelvannut osakuva jostain rännifirman vanhasta laskusta.
toiseksi ei kelvannut koko kuva edellisestä laskusta
kolmanneksi ei kelvannut DNA:n nettilasku
neljänneksi ei kelvannut sähkölasku.
Sitten aloin jo ihmettelemään, että mitähelvettiä nyt. Viaksi ilmeisesti paljastui se, että se crypto.comin appi ei tunnistanut mun postitoimipaikkaa. Piti laittaa kunta siihen. (pieni postitoimipaikka kunnan sisällä, näitä täällä maalla vielä on). En ensin saanu sitä mitenkään muutettua mutta sitten huomasin, että siinä äpissä korttia tilatessa pystyy muuttamaan. Siinä varoteltii, että pitäs olla sama ku rekisteröity osote. Lollaten vaihdoin ja otin uuden kuvan sähkölaskusta ja meni alle päivässä läpi.
Muutaman kerran ehti ns,. mennä fiilikset koko korttiin mutta tulkoon nyt. Hauskaa myös, että se 350e arvosta staketus on tällä hetkellä alle sen 350e mutta sou not.
Valtiot tosiaan mielellään haluavat seurata rikollista rahaliikennettä ja estää rahanpesua. Itse kannatan ajatusta, koska se on käytännössä rehellisen veronmaksajan etu. Kryptot noin kokonaisuudessaan puhdas kupla, jonka arvo nousee silloin, kun korot nollassa ja rahasta tarjontaa liikaa ja se etsii yhä eksoottisempia sijoistuskohteita. Laskusuhdanteessa ei ole mitään takeita, että krypton arvo säilyy, vaan se todennäköisesti romahtaa.
Punanen kortti täälläkin ollut alkuvuodesta 2021 ja vain hyvää sanottavaa. Kylmäasemilla tosiaan tekee isomman katevarauksen kuin mitä näppäilee, mutta "yliveloitettu" osuus palautunut aina seuraavana päivänä. Huoltoasemilla ns sisälle/kassalle maksaessa ei ole ikinä ollut mitään ongelmia, maksu menee tankkauksen mukaan ja cashbackit napsahtanu normaaliin tapaan välittömästi.Mulla ollut punainen yli vuoden käytössä ja ei muuta kuin hyvää sanottavaa. Muistaakseni tällä hetkellä ei tankkaamisesta saa cashbakkii ja sitten ainakin kylmäasema varailee välillä ihan ihme summia/jos kate ei riitä niin siinä saattaa mennä tovi että saa rahat takas kun se imasee jonku ennakkosumman.
Toisin sanoen kortti toiminut 100% luotettavuudella kaikkeen muuhun paitsi tankkaamiseen. Se kannattaakin hoitaa muulla tavoin.
Siis sulla ei ollu stakattu mitään?Onko muille käynyt vastaavaa. Sain vasta crypto.com kortin enkä ollut vielä edes kerenyt käyttää sitä niin tili suljettiin ilman selityksia?
Rahaa en ollut myöskään kerenyt vielä siirtää tilille että ei sen puolesta iso ongelma mutta silti ihmetyttää mikä meni vikaan.
Siis sulla ei ollu stakattu mitään?
Kauanko sulla oli kortti / tili ilman että käytit olisko ollut niin että ne sulkee tilejä jos ei olet mitään raha liikettä?Ei ollut
Tänään FED:n loppupuheen jälkeen selviää suunta mihin lähdetään. Voi tulla hyvinkin railakas ralli loppuvuodelle, taikka sitten vielä maltillista laskua. Nuo mitkä tippuneet sen 50%-60% nousevat myös samaa tahtia helposti, jos nyt ei ihan jostain paskapoleteista kyse.Kyllä enemmän toilailun ja typeryyden puolelle menee omat kryptoseikkailut tämän vuoden osalta. Louhinnan osalta vieläkin voitolla, mutta FOMOn vaikutuksesta kevättalven huipuilla tehdyt ostot ovat sellaiset 50-60% pakkasella
Vaikka sitä itseään pitää muuten tasapainoisena sijoittajana, niin on se jännä miten noi hypet vaan vaikuttaa rauhallisempaankin kaveriin. Ei varmaan ainakaan tällä kierroksella omiaan pois saa, päin vastoin, tappio kasvaa varmaan jonnekin -90% seudulle ens vuonna. Paljoa ei ollut kiinni, mutta kyllä näin jälkiviisaana tunnelmat oli tosiaan maaliskuussa vähän erilaiset, myös oma suhtautuminen kryptoihin. Lottolappujahan nuo on.
Tänään FED:n loppupuheen jälkeen selviää suunta mihin lähdetään. Voi tulla hyvinkin railakas ralli loppuvuodelle, taikka sitten vielä maltillista laskua. Nuo mitkä tippuneet sen 50%-60% nousevat myös samaa tahtia helposti, jos nyt ei ihan jostain paskapoleteista kyse.
Eikös Binance ole siirretty jo EU:n alle, pois sieltä Kiinasta.Binance ilmoitti että pitää suorittaa tunnistautuminen (KYC) 20.12.2021 mennessä tai tili muuttuu "withdrawal only". Passikuvat ja selfie-videot jokseenkin epämääräiselle kiinalaiselle taholle tuntuu vähän ikäviltä, niin kai se on lähtö edessä.
Onko mitään yritystä mikä ei vaatisi tällaista sohlaamista?Binance ilmoitti että pitää suorittaa tunnistautuminen (KYC) 20.12.2021 mennessä tai tili muuttuu "withdrawal only". Passikuvat ja selfie-videot jokseenkin epämääräiselle kiinalaiselle taholle tuntuu vähän ikäviltä, niin kai se on lähtö edessä.
Ehdotuksia kyllä voisi laittaa jostain paikoista mistä on helppo ja turvallista ostaa kolikkoa ilman KYC juttuja.
Kucoin
Tuosta kuulin parissa paikassa mutta lukenu niin paljon kaikenlaisista ongelmista että on tiedä onko se sitten oikeasti kovin hyvä paikka?
Surullisen ikävää jälkeä saa aikaiseksi kyllä nolla tason perehtymisellä aiheeseen:
Jarmon unelma bitcoin-miljoonasta vaihtui velkahelvettiin – rahat päätyivät kansainvälisille huijareille: ”Halusin yllättää vaimoni”
Suomalaiset menettävät sijoitushuijauksiin vuosittain kymmeniä miljoonia. Jarmo on yksi uhreista, seurasimme hänen elämänsä raskainta vuotta.yle.fi
100k lukitaan about ensimmäiseen Googlella osuneeseen linkkiin. Fomo on kyllä kova...
Sikäli sääli, että esim. Googlen hakutuloksissa on usein mainoksina tai muina top-valintoina yllättävänkin hämyisää skeidaa. Luulisi ja toivoisi, että Googlella olisi varaa ja ambitiota tehdä astetta parempaa huijausfiltteröintiä. Saa ihan skarppikin kaveri olla oikeasti varovainen, kun kirjautuu Binanceen yms, että se domain on oikeasti täsmälleen oikea. Ja joka mailista saa tarkkaan katsoa, mistä onkaan lähetetty (joskin nykyiset lisäturvaominaisuudet toki jeesaavat ja helpottavat).
Kryptojen isoimpia heikkouksia nähdäkseni tällä hetkellä se, ettei edes tällainen nuorehko, IT-alan ammattilainen, joka on vuosikausia puljannut kryptojen parissa ole ihan selvillä, millaisia tietoturva- yms riskejä esimerkiksi crypto.comin appeihin ja siirtoihin liittyykkään (jos sinne jonain päivänä on ajatellut isommankin potin laittaa steikattavaksi tai debit-kortille). Ja perus rahansiirto jännittää joka kerta aivan kerpeleesti, vaikka kuinka tekee testisiirtoja, niin saa kuumotella, että tulee näpyteltyä oikeat chainit, memot yms, eikä vahingossakaan copy-pastessa ole lipsahtanut väärää kirjainta sekaan.
Toivon mukaan lähivuosina joku yksinkertaistaa ja suoraviivaistaa tätä puolta kryptoista. Juuri luin jotain analyysiä näistä eri layereistä, ja miten ne tukevat toisiansa, esim. ETH, MATIC jne. Saa kyllä olla ihan alan tutkija, että oikeasti pääsisi kärryille, miten monimutkainen kokonaisuus tämä skene onkaan. Siihen kun laittaa päälle, kuinka haastavaa on esimerkiksi selvittää, mitkä kryptoprojektit ovat oikeasti legittejä, ja missä haisee skeida (esim. Raptoreum esiintyy positiivisessa valossa ja "arvostettavien tubettajien" promoama, koska niin pirun kannattava, vaikka onkin ihan puhdas shitcoini ilman mitään oikeaa käyttöä tai tulevaisuuden tarkoitusta). Jopa nämä Chian kaltaiset pirun nimekkäät projektit tuntuvat vain tulevan ja katoavan ihan miten sattuu. Crypto.com on tältä osin hyvä esimerkki: Nyt about top 15 -coini ja pian kenties kolmanneksi tunnetuin kryptobrändi, ja vasta muutama vuosi sitten k#sivat Monacolla ihan kunnolla silloisten sijoittajien pakkiin. Eipä näitäkään kukaan enää muista saati jaksa kaivella.
Tuossa ylen tarinassa toki aina surullista, että ylipäänsä hölmö ja varaton ihminen voi edes päästä sadan tonnin luottoon käsiksi.
Edit. Googlasin ihan mielenkiinnosta Binancen, ja ylimpänä tuli binance.com ja viidentenä binance.org. Koita noista sitten ottaa selvää, onko firma ostanut kaikki domainit (miksei tällaisessa tapauksessa .orgia directata .comiin defaulttina?), onko jälkimmäinen joku decentralized exchange tms, vai onko kyseessä vain jonkun tekemä kopio alkuperäisestä sivusta...ei ole helppoa.
Surullisen ikävää jälkeä saa aikaiseksi kyllä nolla tason perehtymisellä aiheeseen:
Jarmon unelma bitcoin-miljoonasta vaihtui velkahelvettiin – rahat päätyivät kansainvälisille huijareille: ”Halusin yllättää vaimoni”
Suomalaiset menettävät sijoitushuijauksiin vuosittain kymmeniä miljoonia. Jarmo on yksi uhreista, seurasimme hänen elämänsä raskainta vuotta.yle.fi
100k lukitaan about ensimmäiseen Googlella osuneeseen linkkiin. Fomo on kyllä kova...
Tässä vielä iloisesti asennettu koneelle etähallinta ja annettu huijareiden käyttää konetta just miten haluaa. Tää huijaus on kryptoihin liittyvä ainostaan siltä osin että saatu kunnon fomo aikaan, muuten tältä kaverilta ois varmaan voinut viedä tai huijata ihan mitä tahansa.
Googlella löytyy isosti juttua. Esim. Forbesin artikkeli crypto.comista controversial history -kohdassa. Esim.Alkoi kiinnostamaan, olisiko heittää hyvää lähdettä tälle Monaco keissille?