• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Keskustelua Suomen maahanmuutosta, maahanmuuttopolitiikasta ja niihin liittyvistä ilmiöistä (KR 2.0)

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 687
Yllä useamman viestin voimin käyty yleisen tason asuinpaikka ja tukikeskustelu ei kuulu tähän ketjuun. Keskittykää ketjun aiheeseen, kiitos.
 
Liittynyt
07.07.2017
Viestejä
2 586
Hesari ja Lakeuden Romanit -yhdistys ovat huolissaan, että ulkopaikkakuntalaiset romanit pilaavat kaikkien romanien maineen.

HS Seinäjoella | HS:n tiedot: Ainakin osalla ravintolassa ampuneista romanitausta – ”Vetävät maton alta”, sanoo paikallinen romaniaktiivi HS:n tietojen mukaan ainakin osa välikohtauksessa olleista oli romanitaustaisia Suomen kansalaisia. Kaksi paikallista romaniaktiivia arvioi, että ennakkoluulot ja rasismi romaniväestöä kohtaan saattavat lisääntyä lauantai-illan ravintola-ampumisen jälkeen.

Mahtaakohan tämä romanien maineen pilaamisesta huolissaan oleva seinäjokelainen Pentti Stenroth olla sama henkilö kuin Pentti Stenroth Seinäjoelta, joka on aiemmin saanut 6 vuoden tuomion huumekaupasta?

 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 509
^Onko mahdollista, että tämä arjen sankari on sama isokyröläinen Stenroth, joka sai vuonna 2004 kaksi vuotta ja kaksi kuukautta istumista kahden suomalaisen vanhuksen huijaamisesta?
TS: Kuopion käräjäoikeus tuomitsi tiistaina kolme pohjanmaalaista miestä ehdottomiin vankeusrangaistuksiin kahden iäkkään savolaisnaisen huijauksesta.
Miehet saivat väärillä henkilötiedoilla ja katteettomilla sijoituslupauksilla naisilta rahaa ja sekkejä noin 320 000 euron arvosta. Varoja on edelleen kateissa 200 000 euroa.
Käräjäoikeus katsoi viime kesänä sattuneet teot törkeiksi petoksiksi. Vastaajat isokyröläinen Pentti Juhani Stenroth , kurikkalainen Väinö Jalmari Stenroth ja isokyröläinen Hannu Juhani Ventelä saivat kukin kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistuksen.
Tässä on nähtävissä suomalaisten journalistien ongelma. Haastateltavien taustoja ei tarkisteta millään tavalla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 509
Maahanmuuttajilla on ongelma: uimataidottamuus on erittäin yleistä.
Jopa Hesari kertoo asian:
Hukkumistilastoissa ei eritellä ihmisten syntyperää tai etnistä taustaa. Mutta jotain tiedetään.
”Mutta monet hukkumiset ja läheltä piti -tilanteet ovat viime vuosina koskeneet maahanmuuttajataustaisia ihmisiä”, sanoo Jukka Lundgren, joka työskentelee Helsingin kaupungin uimarannoista vastaavana tiimiesimiehenä.
...
Maahanmuuttajataustaisten aikuisten uimataidosta on vielä vähemmän tarkempaa tietoa. Maahanmuuttajien uimataito vaihtelee merkittävästi riippuen heidän lähtömaistaan. Joistain kehittyvistä maista muuttaneiden kohdalla enemmistö voi olla uimataidottomia.
...
Myös kulttuurin säädyllisyyskäsitys estää joskus naisia harrastamasta uintia miesten nähden uimahallien yleisillä vuoroilla
Tarttis tehrä jotain, sanoisi Mauno Koivisto, jos eläisi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 632
Viestejä
4 336 826
Jäsenet
72 252
Uusin jäsen
Jonestus

Hinta.fi

Ylös Bottom