• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Keskustelu: Poliittiset ja yhteiskunnalliset meemit

ATE

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 286
Kummasti twitterissä voi kaikenlaisia muita slurreja ja vihapuhetta viljellä vapaasti.
Ei voi

Miten muuten Elon on tämän järkeillyt, että cisgender nähdään slurrina? Onko transgender myös? Käytetäänkö cisgenderiä yleisesti loukatakseen?
Juuri siksi se käsittääkseni kiellettiin kun sinitukat alkoivat käyttämään sitä haukkumasanana niin tasapuolisuuden nimissä myös se kiellettiin haukkumiskäytössä ja ilmeisesti myös provamiskäytössä mitä tuo pelkkä kys. sanan postaaminen vähän taitaa olla.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
12 039
Miten muuten Elon on tämän järkeillyt, että cisgender nähdään slurrina? Onko transgender myös? Käytetäänkö cisgenderiä yleisesti loukatakseen?
ilmeisesti myös provamiskäytössä mitä tuo pelkkä kys. sanan postaaminen vähän taitaa olla.
Näihin kysymyksiin en osaa vastata enkä tiedä johtuuko se enemmän minusta vai kysymyksenasettelusta. Kuitenkin tämä aiheeseen liittyvä yleistoteamus vastaa aika pitkälle. Harvoinhan tutkimuksen ulkopuolella on tarvetta puhua tai puhutaan cis-ihmisistä ellei ole tarkoitus haastaa riitaa tai muuten vittuilla. En yleensä näe tarvetta korostaa, että joku ikävä henkilö ei ole homoseksuaali tai vähemmistökulttuurin edustaja. Kun joku kokee aiheelliseksi invalidoida jotakuta sillä, että hän ei ole transoletettu, pitäisi hämisaistin kutittaa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
251 049
Viestejä
4 378 331
Jäsenet
72 697
Uusin jäsen
otto12322

Hinta.fi

Ylös Bottom