luuponen
✜
- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 587
Erittäin hyvä ja tärkeä pointti. Etikkaan säilömällä menee melkeen pienet kivetkin parin kk.n päästä.
Jotain suht mietoja chilejä purkitin viim kesänä ni laitoin toiseen punasipulia ja toiseen valkosipulia mukaan mausteeks normimausteiden (maustpip,sok,suo,etik,sinapsiem.jne) kanssa.
Jouluna meni kinkun kanssa kaikki. Suosittelen vahvasti. Tänä syksynä menee/meni sieniä,kriikunoita,mustiatomaatteja purkkiin.
Säilömisessä on vain taivas rajana.
Jotain suht mietoja chilejä purkitin viim kesänä ni laitoin toiseen punasipulia ja toiseen valkosipulia mukaan mausteeks normimausteiden (maustpip,sok,suo,etik,sinapsiem.jne) kanssa.
Jouluna meni kinkun kanssa kaikki. Suosittelen vahvasti. Tänä syksynä menee/meni sieniä,kriikunoita,mustiatomaatteja purkkiin.
Säilömisessä on vain taivas rajana.
Menee offtopiciksi, mutta minä olen tehnyt noista melkein joka ruokaan sopivaa herkullista "chilisäilykettä" siivuttamalla ne pieneen purkkiin ja sinne sitten sekaan keitettyä etikkaa + mausteita oman maun mukaan (suolaa, mustapippuria, valkopippuria, sitruunapippuria).
Kuinka chilisato säilötään?