Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tuohon aikaan mielensäpahoittajat soittivat esimerkiksi YLE:n ja MTV:n ohjelmapäivystykseen, ja kai niillä valituksilla joskus jotain vaikutusta saattoi ollakin...Oli se kyllä hianoo aikaa kun ei ollut sosiaalisen median mielensäpahoittajia.
Oliko se jo 80-luvulla? Kuuntelin Yölinjaa joskus vuosituhannen vaihteessa öisin. Sauri oli nössö joka asetteli sanansa varovasti aina niin ettei vaan kukaan saisi aihetta valittaa siitä. Kuuntelin siksi että joillakin soittajilla oli jotain mielenkiintoista asiaa.Toinen avautumiskanava radion puolella oli Yölinja, jossa Pekka Sauri.
Mutta eikös psykologeilla yleensäkin ole tärkein funktio se kuunteleminen eikä mikään väitteleminen...Oliko se jo 80-luvulla? Kuuntelin Yölinjaa joskus vuosituhannen vaihteessa öisin. Sauri oli syvältä, munaton nössö joka asetteli sanansa varovasti aina niin ettei vaan kukaan saisi aihetta valittaa siitä. Kuuntelin siksi että joillakin soittajilla oli jotain mielenkiintoista asiaa.
Saurin kaikki ulosanti kuulosti niin äärivarovaiselta, hajuttomalta ja mauttomalta että epäilin ettei sen verenkierrossa ole yhtään testosteronimolekyyliä. Ennenkuin yksikään soittaja oli edes äänessä, jo heti ohjelmien alussa Sauri puhui sillä samalla tyylillä.Mutta eikös psykologeilla yleensäkin ole tärkein funktio se kuunteleminen eikä mikään väitteleminen...
Meillä ei näitä ollut mutta 80 - luvun alkupuolella oli vielä kokolattiamatto.Mites SodaStream tai vesisänky, anyone? Meiltä ei kotona löytynyt ko. vermeitä, mutta naapurit elivät kehityksen kärjessä ja sieltä löytyi molemmat.
Mites SodaStream tai vesisänky, anyone? Meiltä ei kotona löytynyt ko. vermeitä, mutta naapurit elivät kehityksen kärjessä ja sieltä löytyi molemmat.
Siitä tilaten: Kangasverhoiltu harmaa vesisänky 160x200 cm PARISVesisängyt oli mahtavia, mulla oli 2010 luvulle asti sellainen kunnes se oli niin vanha etten enää uskaltanut pitää sitä.
Mikään nykysänky ei vaan ole niin mukava, voisivat tulla uudestaan muotiin.
Ai jumalauta sentää. Kesälomalla tulee paljon Suomea kunneltua ja voi herranjestas että meinaa verisuoni poksahtaa päästä joka kerta kun se tulee. Toi pitäis ihan mielenterveyden kannalta jo jättää kuuntelematta.. Melkein ainoa Radio Suomen ohjelma jota ei vaan kykene kuuntelemaan. Toinen on joku etnomusiikin tunti joka ainakin kesäsin tulee joskus illalla 21-22 aikoihin. Se on melkoista kilikolia.Radion puolella Kansanradio lienee se, jossa pääsi ja pääsee edelleen avautumaan. Toinen avautumiskanava radion puolella oli Yölinja, jossa Pekka Sauri.
Ilman kuvaa,Mites SodaStream tai vesisänky, anyone? Meiltä ei kotona löytynyt ko. vermeitä, mutta naapurit elivät kehityksen kärjessä ja sieltä löytyi molemmat.
Öö.. mitä? Näähän on kovassa huudossa ja kokoajan vaan suosio nousee.Ilman kuvaa,
Niin tätä aikaa
No hiilihapotuslaitteet vähän ohi, mutta vesisängyt nousussa. (ainakin yritetään)
Öö.. mitä? Näähän on kovassa huudossa ja kokoajan vaan suosio nousee.
Kuten itsekin jatkoit, niin on. Lähes joka lajissa. Tietyissä lajeissahan on eri maailmanennätykset eri kausien välineille (muistaakseni keihäs on ainakin tällainen laji. WA:n (ex-IAAF) sivuilta löytynee ennätystaulukot)En tiedä onko varusteetkin muuttuneet.
TV-tarkastajathan vaikutti jopa asuntojen sisustamiseen. TV ei saanut (sen ei kannattanut) näkyä ulko-ovelle tai suoraan kadulta, mikäli TV-lupa oli "unohtunut"
80-luvun lopulla oli Ylen puolella Yöihmisiä, johon ihmiset saivat soitella. Juontajana oli Teppo Turkki. Konsepti oli molemmissa aika sama, ja oikeastaan syystäkin oli juontaja aika varovaisella kuuntelulinjalla liikenteessä - soittajilla oli monesti vaikeita ongelmia ja räväkämmällä linjalla olisi helposti tullut oikeusjuttuja.Juu, mutta alkuun Sauri oli Radio Cityllä ja Radio Suomessa vasta vuodesta 1997 alkaen.
Sekä miesten että naisten keihäs on laitettu uusiksi, miesten keihäs tavallaan kahdesti (80-luvun liitokeihäiltä meinasivat kentät loppua, 90-luvun alun rypyläkeihään katsottiin kai johtavan samaan, naisten keihäällä oli ongelmana suuri määrä lappeelleen tulleita heittoja), muuten yleisurheilupuolella ei ole välineitä tässä mielessä rukattu. Nämä uudet juoksukengät saattavat olla seuraava tapaus.Kuten itsekin jatkoit, niin on. Lähes joka lajissa. Tietyissä lajeissahan on eri maailmanennätykset eri kausien välineille (muistaakseni keihäs on ainakin tällainen laji. WA:n (ex-IAAF) sivuilta löytynee ennätystaulukot)
Voin varmuudella sanoa, että Yölinja-ohjelma kuului ainakin televisiossa "yötestikuvan" yhteydessä 1990-luvun alussa, ja oletettavasti kyseessä oli YLE:n kanavat (mutta saattoi olla joku muukin kanava, joita ei tosin montaa ollut, kuten Kolmostelevisio..). Joltain TV-kanavalta joka tapauksessa kuului. Ainakin Helsingissä.Juu, mutta alkuun Sauri oli Radio Cityllä ja Radio Suomessa vasta vuodesta 1997 alkaen.
Se oli vappuaatto 1985 ja Radio City.Kaupallisen radiotoiminnan alku Suomessa, kun ensimmäiset yksityiset paikallisradiot saivat luvat 1985
Itse asiassa Radio Lakeus ehti ensinSe oli vappuaatto 1985 ja Radio City.
Totta, City tuli sitten muutama päivä sen jälkeen näemmä.Itse asiassa Radio Lakeus ehti ensin
Toki Yleisradio oli aloittanut alueellisen radiolähetystoiminnan jo vuonna 1975 Ylen aikaisella pääkaupunkiseudullamyöhemmin Yleisradio alkoi "syödä" markkinoita omilla maakuntaradioillaan.
Yölinja tuli aikoinaan hetken aikaa myös telkkarista. Sauri puhui soittajien kesken hämärässä huoneessa.Voin varmuudella sanoa, että Yölinja-ohjelma kuului ainakin televisiossa "yötestikuvan" yhteydessä 1990-luvun alussa, ja oletettavasti kyseessä oli YLE:n kanavat (mutta saattoi olla joku muukin kanava, joita ei tosin montaa ollut, kuten Kolmostelevisio..). Joltain TV-kanavalta joka tapauksessa kuului. Ainakin Helsingissä.
Ja 90-luvun lama soi käytännössä kaikki paikallisradiot pois.Voisi sanoa, että 1980-luku oli jopa paikallisradioiden kulta-aikaa Suomessa.
Sähköisen median tarjonta oli ylipäätään aika rajallista tuolloin ja myöhemmin Yleisradio alkoi "syödä" markkinoita omilla maakuntaradioillaan.
Kyllä, mutta mielestäni 1990-luvun alussa kuului nimenomaan radiolähetyskin yöllisten testikuvien yhteydessä televisiossa jollain kanavalla. Voi olla että oli myös Kolmoskanava sitten se.Yölinja tuli aikoinaan hetken aikaa myös telkkarista. Sauri puhui soittajien kesken hämärässä huoneessa.
Muutenhan toi tuli sunnuntaisin niin että se alko joskus tosi myöhään.. olisko ollu peräti puolen yön jälkeen?
Ohhoh, 2002 loppunu. Ja mä muistan kun eilisen päivän kun yöllä sitä kuuntelin kun en saanu unta. Vittu mä oon vanha.Yölinja – Wikipedia
fi.wikipedia.org
Juu kuului se. Testikuvalla kuului aina Ylen radio taustalla.Kyllä, mutta mielestäni 1990-luvun alussa kuului nimenomaan radiolähetyskin yöllisten testikuvien yhteydessä televisiossa jollain kanavalla. Voi olla että oli myös Kolmoskanava sitten se.
Edelleen tulee radiolähetys uutisikkunan kanssa yöllä. Kolmoskanavalta tuskin tuli Ylen lähetystä.Kyllä, mutta mielestäni 1990-luvun alussa kuului nimenomaan radiolähetyskin yöllisten testikuvien yhteydessä televisiossa jollain kanavalla. Voi olla että oli myös Kolmoskanava sitten se.
Juu kuului se. Testikuvalla kuului aina Ylen radio taustalla.
Ironista sikäli että se oli viihdyttävämpää kuin katsoa nykyisiä tositv uusintoja öisin..
Tarkoitin nimenomaan Yölinja-ohjelmaa.Edelleen tulee radiolähetys uutisikkunan kanssa yöllä. Kolmoskanavalta tuskin tuli Ylen lähetystä.
Kaupallisen radiotoiminnan alku Suomessa, kun ensimmäiset yksityiset paikallisradiot saivat luvat 1985
Sorry, sehän tuli radio suomesta 90-luvulla vastaTarkoitin nimenomaan Yölinja-ohjelmaa.
Tätäkö meinasit (Wikipedia): "Yölinja-formaattia kokeiltiin myös televisiossa loka-joulukuussa vuonna 1992 Kolmoskanavalla. Ohjelmassa Pekka Sauri istui tuolissa öinen ikkuna taustanaan keskustellen, kuunnellen ja nyökytellen, kun ihmiset soittivat hänelle elämästään. Ohjelmaa esitettiin ainoastaan muutamia kertoja ennen sen lopettamista."?Kyllä, mutta mielestäni 1990-luvun alussa kuului nimenomaan radiolähetyskin yöllisten testikuvien yhteydessä televisiossa jollain kanavalla. Voi olla että oli myös Kolmoskanava sitten se.
Ei vaan edellä juuri sanoi että tuli testikuvan taustalla. Niinkuin nykyäänkin paitsi että testikuva on uutisikkuna öisin.Tätäkö meinasit (Wikipedia): "Yölinja-formaattia kokeiltiin myös televisiossa loka-joulukuussa vuonna 1992 Kolmoskanavalla. Ohjelmassa Pekka Sauri istui tuolissa öinen ikkuna taustanaan keskustellen, kuunnellen ja nyökytellen, kun ihmiset soittivat hänelle elämästään. Ohjelmaa esitettiin ainoastaan muutamia kertoja ennen sen lopettamista."?
En tarkoittanut tuota, mutta lienee mahdollista, että juuri Kolmoskanava on jo siis aiemmin lähettänyt Yölinjan radioversiota testikuvan taustalla öisin.Tätäkö meinasit (Wikipedia): "Yölinja-formaattia kokeiltiin myös televisiossa loka-joulukuussa vuonna 1992 Kolmoskanavalla. Ohjelmassa Pekka Sauri istui tuolissa öinen ikkuna taustanaan keskustellen, kuunnellen ja nyökytellen, kun ihmiset soittivat hänelle elämästään. Ohjelmaa esitettiin ainoastaan muutamia kertoja ennen sen lopettamista."?
Meiltä löytyi molemmat! Pienenä tuli usein nukuttua vanhempien välissä ja vesisängystä yrittivät aina kieltää, ettei siellä saa hyppiä. Ilonpilaajia olivat minun mielestä, se ääni vain oli niin hauska mikä siitä lähti pomppiessa.Mites SodaStream tai vesisänky, anyone? Meiltä ei kotona löytynyt ko. vermeitä, mutta naapurit elivät kehityksen kärjessä ja sieltä löytyi molemmat.
Oulussa oli kaksi kilpailevaa, Mega ja Kaiku. En nyt muista miten päin ne menivät, kummalla oli kumpi ohjelma, mutta toiselta tuli perjantaina parinhakuohjelma "Alakkonää mua?" ja toiselta sitten lauantaina jälkipeliohjelma "Saikkonää?"Voisi sanoa, että 1980-luku oli jopa paikallisradioiden kulta-aikaa Suomessa.
Sähköisen median tarjonta oli ylipäätään aika rajallista tuolloin ja myöhemmin Yleisradio alkoi "syödä" markkinoita omilla maakuntaradioillaan.
Radio Kaiku oli noista paljon viihdyttävämpi kaikessa amatöörimäisyydessään. Saikkonää taisi olla sen puolella. Megalla oli sitten Lyly Rajala, joka sai vaihtamaan kanavaa alta aikayksikön.Oulussa oli kaksi kilpailevaa, Mega ja Kaiku. En nyt muista miten päin ne menivät, kummalla oli kumpi ohjelma, mutta toiselta tuli perjantaina parinhakuohjelma "Alakkonää mua?" ja toiselta sitten lauantaina jälkipeliohjelma "Saikkonää?"
Yölinja ottettiin tuonne Radio Citystä (kuten jo aiemminkin mainittu). Saattoi olla jopa simultaanilähetys. Tuolla voi nähdä ko. ohjelman Radio Cityn ohjelmalistauksessa vuonna 1993, mutta muisikuvieni mukaan tuo oli mukana lähes alusta asti (1985), joka tapauksessa vuosien ajan ennen siirtymistä Ylelle.lienee mahdollista, että juuri Kolmoskanava on jo siis aiemmin lähettänyt Yölinjan radioversiota testikuvan taustalla öisin.
Voi ziisus. Toi ammatti on kai nykyään arvonimeltään siistijä. Siihen tarvitaan varmaan erikseen luuta-, rätti-, ja imuripassit että noin pitkälle pääsee prosesssissa.Muutama sivu oli juttua kuinka ennen noin vaan marssittiin tehtaaseen ja kysyttiin töitä.
Ja näin nykyään:
Onhan tuollainen ihmisen elämän pilkkaamista.Muutama sivu oli juttua kuinka ennen noin vaan marssittiin tehtaaseen ja kysyttiin töitä.
Ja näin nykyään:
Kyllä, mutta mielestäni 1990-luvun alussa kuului nimenomaan radiolähetyskin yöllisten testikuvien yhteydessä televisiossa jollain kanavalla. Voi olla että oli myös Kolmoskanava sitten se.