- Liittynyt
- 20.10.2016
- Viestejä
- 852
Aika hyvin arvattu(?) Löysin kyseiden kohdan Google Mapsista myös. On varmaan tuo kyltti siirtynyt kesän aikanaTämä sijaitsee ilmeisesti Kuopiossa. Savolaista huumoria.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Aika hyvin arvattu(?) Löysin kyseiden kohdan Google Mapsista myös. On varmaan tuo kyltti siirtynyt kesän aikanaTämä sijaitsee ilmeisesti Kuopiossa. Savolaista huumoria.
![]()
Mulla on semmoinen kutina, että yleensä ottaen ulkomailla aamupalaa tarjoiloaan järkevämmin sinne klo ~12 asti, paremmin kuin suomessa.Vaikka hauskat kuvat ovatkin threadin aihe, niin tämä osuu. Ymmärrän jossain kaupunkikeskusta- tai bisneshotelleissa, että suuri osa asiakkaista haluaa aamupalansa varhain, mutta lomahotelleissakin aamupalatarjoilu loppuu usein 9:30-10:00 aikoihin. Se saisi 11, mieluummin 12 saakka, että tällainen iltavirkkukin saisi nukkua riittävän pitkään, eikä tarvitsisi kiirehtiä (huonehinnassa maksetulle) aamupalalle.
Heh, mulla kävi juuri samannäköisen parkkikiekon kanssa muutama vuosi sitten samalla tavalla. Suli kojelaudan muotoon helteellä, eikä yllättäen enää pystynyt pyörittämään. En tiedä mitä ihmeen muovia oli kun ei ollut edes näin kova helle kuin nyt on ja silti suli. Onneksi oli myös wanhempi parkkikiekko joka ei ole vielä ollut helteestä moksiskaan ja on edelleen käytössä.
Kyllä ne poikkeuksetta ovat loppuneet klo 10 ainakin aasian suunnalla matkustellessa.Mulla on semmoinen kutina, että yleensä ottaen ulkomailla aamupalaa tarjoiloaan järkevämmin sinne klo ~12 asti, paremmin kuin suomessa.
Ei ole itsellekkään tullut edes lomakohteissa vastaan missä hotellin aamupala olisi 10.30 myöhempään tarjolla. Kahviloissa ja ravintoloissa on usein aamiais menu klo 12 asti.Kyllä ne poikkeuksetta ovat loppuneet klo 10 ainakin aasian suunnalla matkustellessa.
Varmaan vielä isompi syy on, että tuossa ei olisi mitään järkeä hotellin itsensä kannalta. Ihan turhaa resurssien haaskausta, vaikkei sitä lounastakaan tuolla tarjottaisi. Jos ei ole kymmeneen mennessä saanut hilattua itseään ylös, ihan turha vinkua paskasta palvelusta.Varmaan yksi iso syy on, että yleensä hotellien aamupalan tarjoaa ravintola, missä on myös tarjolla lounas aikaan ruokaa. Ei resurssit riittä molempiin.
Ja jos olisi aamupala vielä menossa 12, osa ehtisi käymään aamupalalla ja lounaalla samassa pöydässä.
Ennenhän poliisin passikuvaohjeessa oli, että kuvaa ei saisi digitaalisesti käsitellä. Kuinkahan monta operaatiota sille kuvalle oli tehty, ennen kuin se siltä kennolta tuli kuvaksi digikamerassa. Nykyisinhän tämä "rajoitus" on poistettu, koska jos itseltäni kysytään, niin vaatimuksena olisi ollut se raakakuva kennolta, tai muuten sitä on digitaalisesti käsitelty.Monissa puhelimien kamerasoftissakin on nykyään vaikka mitä AI-käsittelyä, halusi tai ei. Kyllä toi voi omaan silmään ihan hyvin olla oikeasta tilanteesta otettu kuva.
Kiellon tarkoitus ymmerettävä, mutta epämääräinen termi josta sitten juristit voisi tapella.Ennenhän poliisin passikuvaohjeessa oli, että kuvaa ei saisi digitaalisesti käsitellä. Kuinkahan monta operaatiota sille kuvalle oli tehty, ennen kuin se siltä kennolta tuli kuvaksi digikamerassa. Nykyisinhän tämä "rajoitus" on poistettu, koska jos itseltäni kysytään, niin vaatimuksena olisi ollut se raakakuva kennolta, tai muuten sitä on digitaalisesti käsitelty.
Kuvaa ei saa muokata niin, että kuvattavan ulkonäön pienetkään yksityiskohdatmuuttuvat, eikä niin, että kuvan aitouteen voisi muokkausten vuoksi kohdistua epäilyksiä.Digitaalinen ehostaminen ei ole sallittua.
Mulla kyllä pakojalka vipattaisi jos tuon kokoinen kuoriainen tulisi vastaan, vaikka kuinka olisi kaljaa.Koppakuoriainen,vai kaljakoppakuoriainen.
![]()
Jep, ellei sattuisi olemaan pistoolia taskussa, jolla ton pedon voisi taltuttaa!Mulla kyllä pakojalka vipattaisi jos tuon kokoinen kuoriainen tulisi vastaan, vaikka kuinka olisi kaljaa.
Jep, ellei sattuisi olemaan pistoolia taskussa, jolla ton pedon voisi taltuttaa!
Osa hotelleista ajattelee ja tuotteistaa aamiaisen eri tavalla: esimerkiksi helsinkiläinen hotelli U14, jossa voi jäädä syömään viikonloppuisin aamiaista huoneen luovutuksen jälkeen klo 14 saakka.Varmaan vielä isompi syy on, että tuossa ei olisi mitään järkeä hotellin itsensä kannalta. Ihan turhaa resurssien haaskausta, vaikkei sitä lounastakaan tuolla tarjottaisi. Jos ei ole kymmeneen mennessä saanut hilattua itseään ylös, ihan turha vinkua paskasta palvelusta.
Hotellin aamiainen on viikonloppuisin järjestetty tavalla, johon en ole Helsingissä tämän tason hotelleissa törmännyt: aamiaisaika on liukuva, ja syödä voi kello 14:ään asti. Mikä mainio konsepti: luovutin huoneen kello 12 ja pääsin menemään aamiaiselle sen jälkeen. Ihanaa! Yleensä staycationin pilaa aina se, että kello pitää laittaa soimaan, jotta ehtisi aamiaiselle riittävän aikaisin. Täysin käänteentekevä kokemus.
Teki mieli laittaa Bill Cosby meme tähän, muttei sitten kehdannut.
Ei hauska, koska on vaan joku epävirallinen tarra. @asignofhumour
Lihis vai vihis päättäkää itse.Hintaa on kyllä reippaasti vihreellä tuotteella.
![]()
Mistäköhän voisi johtua…Lihis vai vihis päättäkää itse.Hintaa on kyllä reippaasti vihreellä tuotteella.
![]()
Lähinnä junttien, eli edelleen aika monen mielestä.Kenen mielestä nuo vege vs. lihatuote kuvat on hauskoja?
Kuuluu vähän samaan sarjaan että "meillä oli mökillä vegenakkeja ja niitä ei syönyt edes koira, höhö, höhöhöö"Lähinnä junttien, eli edelleen aika monen mielestä.
Juu, mutta en ne onkin vegenakkeja eikä lihanakkeja joten ei niiden pidä olettaa lihalta maistuvankaan. Se on eri asia tykkääkö, mutta lihaan vertaaminen on vähän pölhöä. Kuten kaikissa vegetuotteissa. Monilla on se ennakkoluulo että sen pitäisi automaattisesti maistua lihalta.No mitä olen maistanut vegenakkia ja makkaraa, niin melko paskaa ne on ollut. Jokin pakastevegehampurilaispihvi vielä noistakin kauheampaa.
Ja harvemmin koirille syötetään mitään vegesafkaa muutenkaan.
Joo en sitä ole kuvitellutkaan. Ei ole vaan tullut törmättyä hyvänmakuseen vegenakkiin tai makkaraan. myönnän etten kyllä kaikkia ole maistanut.Juu, mutta en ne onkin vegenakkeja eikä lihanakkeja joten ei niiden pidä olettaa lihalta maistuvankaan. Se on eri asia tykkääkö, mutta lihaan vertaaminen on vähän pölhöä. Kuten kaikissa vegetuotteissa. Monilla on se ennakkoluulo että sen pitäisi automaattisesti maistua lihalta.
Mä maistelin keväällä vinonpinon ja oli siellä sekä hyviä että huonoja. Harmi vaan että en oikein muista mikä oli mikäJoo en sitä ole kuvitellutkaan. Ei ole vaan tullut törmättyä hyvänmakuseen vegenakkiin tai makkaraan. myönnän etten kyllä kaikkia ole maistanut.
Pitää ehkä testata. Nykyisessä asuinpaikassa ei toi lidlikään niin kaukana ole ettei sinne jaksais kävellä.Mä maistelin keväällä vinonpinon ja oli siellä sekä hyviä että huonoja. Harmi vaan että en oikein muista mikä oli mikä
Mutta Lidlin vegetassuja ei voi liikaa kehua grillattuina. Paistettuina ei ole ihan niin hyviä, mutta grillattuna rapealla pinnalla niin on kyllä hyvää!
![]()
Jos saadaan vegetuote maistumaan samalta kuin lihatuote paremmilla ravintoarvoilla, eettisemmin ja ympristöystävällisemmin niin jokainen tolkun lihansyöjä siirtyy niihin. Paitsi tietysti ne ikijäärärät joille liha on lihaa eikä päätä käännä mikään.Itse taas en ymmärrä sitä, miksi vegeruoan pitäisi imitoida jotain, jota ne eivät edusta (nakit, vegetassut, liha ylipäätään). Miksi pitää ylipäätään olla joku "vegenakki" jos se ei edes muista nakkia maultaan? Ja sitten kun asiasta huomauttaa, nin sanotaan, että "mut hei sehän on ihan eri juttu koska se on vege!"
Itellä ei ole vegaanista ruokaa mitään vastaan, mutta luulisi että se olisi parhaimmillaan tuoreena ja mahdollisimman puhtaana, eikä tommosena kammottava yliprosessoituna massana, joka on puristettu johonkin lihatuotteen muotoon...
Juuri vastasin tähän. On kaikkien etu mitä enemmän saadaan siirryttyä lihasta vegeen ja siksi myös nuo "imitaatito" tuotteet on tärkeitä.Pitää ehkä testata. Nykyisessä asuinpaikassa ei toi lidlikään niin kaukana ole ettei sinne jaksais kävellä.
yks kyllä mikä tökkii myös noissa vegetuotteissa kun niistä pitää saada lihamaisia tuotteita.
Ihan kun pakko saada ihmiset vaihdettua lihasta pois korvikkeiden avulla. Hyviä vegesafkoja muutenkin monet.
No just tämä.Ongelmana on varmaan suomalainen makupaletti (ja ruokailutottumukset) jos lihaa joskus syöneenä siirtyy syömään vegaanisia tuotteita ja näitä lihatuotteitahan just yritetään imitoida. Joissain maissa, esim. Intiassa on ravinto ollut hyvin kasvispainotteista ja ruoka on pirun hyvää - eiks pitäis sieltä päin katsoa oppia eikä yrittää saada kasvista maistumaan lihalta tai lihaa muistuttavalta joka ei tule kyllä onnistumaan koskaan. Tosi hyviäkin vegesafkojakin maistanut, mutta näissä on avainsanana ne mausteet ja niiden oikeanlainen käyttö
Huaska tuo on . IMO. Lihis ja Vihis. Hyvin keksitty !Lähinnä junttien, eli edelleen aika monen mielestä.
Itse taas en ymmärrä sitä, miksi vegeruoan pitäisi imitoida jotain, jota ne eivät edusta (nakit, vegetassut, liha ylipäätään). Miksi pitää ylipäätään olla joku "vegenakki" jos se ei edes muista nakkia maultaan? Ja sitten kun asiasta huomauttaa, nin sanotaan, että "mut hei sehän on ihan eri juttu koska se on vege!"
Itellä ei ole vegaanista ruokaa mitään vastaan, mutta luulisi että se olisi parhaimmillaan tuoreena ja mahdollisimman puhtaana, eikä tommosena kammottava yliprosessoituna massana, joka on puristettu johonkin lihatuotteen muotoon...
Ittee aina hymyilyttää Vihis, kun kaupassa huomaa: Vihapiirakka.Huaska tuo on . IMO. Lihis ja Vihis. Hyvin keksitty !
En oo maistannu , mutta varmasti pistää vihaksi kun tuota puraisee.Ittee aina hymyilyttää Vihis, kun kaupassa huomaa: Vihapiirakka.![]()
Minusta Vihikset ovat ihan hyviä ja sopivia välipalaksi ja evääksi. Nytkin niitä on pakkasessa, ja ne saa nopeasti mikrossa lämmitettyä.En oo maistannu , mutta varmasti pistää vihaksi kun tuota puraisee.
Jep, ei ole hirveän hankalaa ymmärtää että jos haluaa notskilla grillata makkaraa, niin ei silloin samaan kontekstiin sovi joku palak paneer. Pitäisi kaikki arjen ruoat ja tavat keksiä täysin uudestaan. Kyllä joo, intialaisilla on hyviä kasvisruokia, mutta niiden kokkaaminen vaatii ihan vähän muuta kuin ranskalaisten lyömisen uuniin nakkien kanssa. Makupalettikin on hieman eri.Olen vähän samoilla linjoilla, että kasvikset ovat parhaimmillaan kasviksina, mutta tuotteiden valmistajien ja myyjien kannalta tuossa vegenakki-hommassa lienee pointtina mahdollistaa arjen keittiövalinnat. Teet uunimakkaraa, kokeile kasvismakkaraa. Teet hampurilaisia, kokeile kasvispihviä. Teet jauhelihapastaa, kokeile kasvisproteiniia. Tai vaikka tuohon kuvaan viitaten, kokeile lihapiirakan tilalla vastaavaa vegetuotetta. Näin helpotetaan sitä, ettei ihmisten tarvitse kasvispainoitteisempaan ruokavalioon siirtyessä laittaa koko reseptikirjaa ja arjen ateriavalikoimaa uusiksi.
Itse taas en ymmärrä sitä, miksi vegeruoan pitäisi imitoida jotain, jota ne eivät edusta (nakit, vegetassut, liha ylipäätään). Miksi pitää ylipäätään olla joku "vegenakki" jos se ei edes muista nakkia maultaan? Ja sitten kun asiasta huomauttaa, nin sanotaan, että "mut hei sehän on ihan eri juttu koska se on vege!"
Itellä ei ole vegaanista ruokaa mitään vastaan, mutta luulisi että se olisi parhaimmillaan tuoreena ja mahdollisimman puhtaana, eikä tommosena kammottava yliprosessoituna massana, joka on puristettu johonkin lihatuotteen muotoon...
Jos saadaan vegetuote maistumaan samalta kuin lihatuote paremmilla ravintoarvoilla, eettisemmin ja ympristöystävällisemmin niin jokainen tolkun lihansyöjä siirtyy niihin. Paitsi tietysti ne ikijäärärät joille liha on lihaa eikä päätä käännä mikään.
Juuri vastasin tähän. On kaikkien etu mitä enemmän saadaan siirryttyä lihasta vegeen ja siksi myös nuo "imitaatito" tuotteet on tärkeitä.
Olen vähän samoilla linjoilla, että kasvikset ovat parhaimmillaan kasviksina, mutta tuotteiden valmistajien ja myyjien kannalta tuossa vegenakki-hommassa lienee pointtina mahdollistaa arjen keittiövalinnat. Teet uunimakkaraa, kokeile kasvismakkaraa. Teet hampurilaisia, kokeile kasvispihviä. Teet jauhelihapastaa, kokeile kasvisproteiniia. Tai vaikka tuohon kuvaan viitaten, kokeile lihapiirakan tilalla vastaavaa vegetuotetta. Näin helpotetaan sitä, ettei ihmisten tarvitse kasvispainoitteisempaan ruokavalioon siirtyessä laittaa koko reseptikirjaa ja arjen ateriavalikoimaa uusiksi.
Fanikunnan keksimähän tuo nimi on ja sitten se jossain vaiheessa vaihdettiin siihen, mutta itke toki lisää. Pikkusen lisää ääntä vielä että sieltä maaseudulta kuuluu.Huaska tuo on . IMO. Lihis ja Vihis. Hyvin keksitty !
Onko tolle lähdettä, että vegaanien mielestä on ok. väittää lihansyöjille, että kasviskorvike on oikeaa lihaa? En usko että tuo ainakaan kovin yleistä olisi.Jostain syystä vegaanien mielestä on ihan hyväksyttyä lihansyöjälle salaa syöttää näitä kasviskorvikkeita lihana. Mutta jos vegaanille toteaa kasvispyöryköiden tarjoamisen jälkeen niiden olleenkin ihan sitä aitoa rustoista ja kone-erotetuista jänteistä tehtyä lihatuotetta, niin ei kyllä hyvä heilu.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.