Grillit & grillaus

Edelleen on grilli hankkimatta, ja nyt olis 20% alennus mm. grilleistä Prisman verkkokaupassa, lähtisi etuovellinen ja sivukeittimellä varustettu Napoleon Napoleon Legend 365-DSIB kaasugrilli | Prisma.fi-verkkokauppa 680€ ja toimituksen saa ilmaiseksi kun hakee lähimmästä Prismasta. Pistää kyllä vakavasti harkitsemaan hankintaa. Yllättävän hyvä valikoima tuolla on myös muitakin grillejä.
 
Suositus tuolle SIZZLE ZONE™ sivupolttimelle, kärventämisen lisäksi ollut näppärä Rogue XT:n kanssa kun haluaa erittäin nopeasti grillatut makkarat, tai keittää perunat muun grillauksen ohella. Lisätarvikkeena saa näppärän tuulisuojan, millä ritilän voi myös nostaa ylemmäksi. Ainakin omassa polttimessa tehoa sen verran, että alimmalle tasolle harvoin käyttöä.
 
Suositus tuolle SIZZLE ZONE™ sivupolttimelle, kärventämisen lisäksi ollut näppärä Rogue XT:n kanssa kun haluaa erittäin nopeasti grillatut makkarat, tai keittää perunat muun grillauksen ohella. Lisätarvikkeena saa näppärän tuulisuojan, millä ritilän voi myös nostaa ylemmäksi. Ainakin omassa polttimessa tehoa sen verran, että alimmalle tasolle harvoin käyttöä.
Tuulisuoja voi olla tarpeen. Itsellä on tuo Sizzlezone ilman tasonsäätöä ja sillä kyllä pääsee kaasugrillilläkin nuotiomakkaran makuun: palaa pinnalta karrelle ennen kuin on sisältä kuuma. :rolleyes:

Eipä tuota grillailuun ole tarkoitettukaan vaan pintojen tekemiseen muulla tavoin kypsennettyyn lihaan.
 
  • Tykkää
Reactions: TLA
Pitäs savustella kassleria joulupöytään maanantaina. Ajattelin tänään laittaa suolaliemee yöksi. Onko joku 10% liemi 5 litran ämpärissä sopivan tuju vai voiko suolaantua liikaa jo?
 
Pitäs savustella kassleria joulupöytään maanantaina. Ajattelin tänään laittaa suolaliemee yöksi. Onko joku 10% liemi 5 litran ämpärissä sopivan tuju vai voiko suolaantua liikaa jo?
Kuulostaa aika voimakkaalta tuo 10%, toki lyhyt on suolausaikakin. Meinasitko ruiskusuolata vai pelkästään lillumaan ämpäriin? Voimakkaasti suolatussa nesteessä olon jälkeen suositellaan esim. muutaman tunnin puhtaassa vedessä liottamista että pinnan ylimääräinen suolaisuus katoaa.
 
Kuulostaa aika voimakkaalta tuo 10%, toki lyhyt on suolausaikakin. Meinasitko ruiskusuolata vai pelkästään lillumaan ämpäriin? Voimakkaasti suolatussa nesteessä olon jälkeen suositellaan esim. muutaman tunnin puhtaassa vedessä liottamista että pinnan ylimääräinen suolaisuus katoaa.
No ehkä se on sit parempi ottaa joku 5% liemi ja antaa olla pari päivää. Tuo on tiedossa, että vesikylpyä joutuu myös antamaan. En vedä ruiskulla, kun jotenkin en noissa low and slow tyylisissä savustushommissa tykkää siitä millanen rakenteesta tulee.
 
No ehkä se on sit parempi ottaa joku 5% liemi ja antaa olla pari päivää. Tuo on tiedossa, että vesikylpyä joutuu myös antamaan. En vedä ruiskulla, kun jotenkin en noissa low and slow tyylisissä savustushommissa tykkää siitä millanen rakenteesta tulee.

Mistä se ero tulee?
Ruiskulla suolaus tapahtuu vain nopeammin, kun suolan ”imeytyminen” ottaa aikansa varsinkin kun se lähtee tulemaan vain pinnoilta.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
295 705
Viestejä
5 052 095
Jäsenet
80 922
Uusin jäsen
vc2233

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom