En tunne ketään, joka olisi pettynyt kumpaankaan, Napoleoniin tai Weberiin. Yksityiskohtia katsoen Weber ei ole kauheasti kehittynyt, ja tosiaan sekä itse grilli että tarvikkeet on Weberillä ylihinnoiteltuja.
Katso sitä teholukemaa, se on yksi olennaisimpia speksejä. Materiaalit on sitten toinen asia. Ruostumaton teräs ritilässä on huoleton ja ns. ikuinen, vaikka ei niin paljoa lämpöä varaajaan mitä valurauta. Valuraudan rasvapoltto, puhtaanapitäminen ja esimerkiksi talvella sisällä säilyttäminen vaativat oman pienen huomionsa ja vaivansa.
Napoleon kaasugrilliksi ehdottomasti, myös hiiligrilliksi jos pallogrilliä hakee. Hintaero jäi sen verran pieneksi, että itse päädyin kamadoon eikä ole tarvinnut katua. Hintaero säästyy takaisin jo hiilenkulutuksella tällä menolla muutamassa vuodessa.