- Liittynyt
- 06.01.2022
- Viestejä
- 1 914
Hiiligrilliä vaarallisempana pitäisin tupakointia parvekkeella.
Ja halvatusti ärsyttävämpänä.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hiiligrilliä vaarallisempana pitäisin tupakointia parvekkeella.
Noilla kriteereillä ei voi väärin valita vaikka minkä ostais.Meneeköhän amatöörigrillaajalla metsään jos ostaa tämän 199€?
Mefisto kaasugrilli 4 poltinta harmaa
Grillailu on tyyliin 10 kertaa kesässä paistaa makkarat, joten hinta edellä mennään. Tuossa kuitenkin 4 rosteripoltinta ja ihan hyvät arvostelut jne.
Oli se sitten hiii- tai kaasugrilli, niin noiden halpisten kanssa joka tapauksessa lentää erilaiset mefistot, luciferit ja perkeleet. Jätettä ovat. Itsehän olen vain näillä romuraudoilla grillaillut mitä tulee peltigrilleihin. Hirveää paskaa. Weber ja vastaavat merkkituotteet ovat ihan sietämättömissä hinnoissa eli käytännössä vain Onnela-tyylin 30k millionaire kerskakuluttajille. Toki omalla rakentamisella saa hyvää halvalla. Tiilistä ladotulla grillillä pääsee aika laadukkaaseen asennelmaan edullisesti, mutta se ei toki onnistu jossain opiskelija-asuntosäätiön parvekkeella.
Oikeaa hommaa.Nonnih.
Tässä aiemmin tosiaan kyselinkin että olisko mitään 3rd party parilaa jossain myynnissä Napoleon Legend 365 (jossa samat mitat kuin freestylessa) jossa ei olisi mitään emalointia päällä.
Lyhyt vastaus: Ei ole, ainakaan järkevästi saatavilla.
Muistin että torissa on tyyppi kuka myy pizzateräksiä ja pistinkin hänelle kyssärin että onnistuisiko hänen tollanen tehdä, ja oli kuulemma ennenkin sellasia tehnyt joten annoin hänelle mitat ja toiveet millainen siitä tulee.
Napoleon 365 kaasugrilliin tosiaan menee 45x29.5cm kokoinen parila, koska vakiona mukana tulee kaksi ritilää mistä toinen on kahden polttimen ja yksi yhden polttimen kokoinen, tämä parila hommattiin siis korvaamaan se isompi ritilä.
Mitat ovat siis 45x29.5cm ja 20mm korokereunoilla (kolmella sivulla), paksuutena ja materiaalina 5mm hiiliteräs.
Etuosa jätettiin auki ja siinä myös nostoreikä.
Ideana oli siis saada samaa tavaraa mitä blackstone parilagrillit käyttää.
Tein rasvapolton ihan niinkuin blackstonelle eli lämpöä kunnolla alle ja sitten pihtien väliin nukkaamaton rätti tms ja levittää rasvaa pinnalle (itse käytin amazonista ostettua rasvasumutinpulloa) ja sillä rätillä tasoittaa sitä siihen vähän väliä.
Tein tuota noin tunnin verran ja pinta on nyt saippuan liukas ja 5mm paksuus varaa lämpöä niin hyvin että ruoasta tulee ihan perhanan hyvää tässä.
Ensitestinä tein tällä paistinperunat jotka nekin toimivat tolla pinnalla tosi hyvin, vaikka on tunnetusti vähän hankalia tarttumisen kanssa, sen jälkeen tullut tehtyä myös smashburgereita joista en kuvaa muistanut ottaa, ja nyt viimeiseksi tänään tein smashgyroksia.
Eli ensin parilalla ranut, sitten smashpihvit ja vielä perään lämmitin siinä parilalla pitaleivät.
Iso suositus kyllä näille pariloille, saa just sellaista kun itse haluaa ja hinta on varsin kohtuullinen (näillä ominaisuuksilla hintaa on n.75e).
Tyyppi myös postittaa näitä.
Kyseessä siis tämä tyyppi:
![]()
Pizza / paistoteräs | Tori
uusia pizza / paisto teräksiä soveltuvat moneen paistamiseen koti uunissa tai grillissä. 460x360mm 8mm viistetyillä reunoilla ja pyöristetyillä kulmilla hintaan 50 Ja pyöreänä 350mm 8mm viistetyillä reunoilla 40 myös 420x400 kulma pyöristyksillä 50. 0446796088www.tori.fi
Sit vielä kuvasaastetta ruoasta ja tietenkin parilasta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()