Grillit & grillaus

Sen parilan voi laittaa myös ritilöiden päälle, jolloin kokoja on enemmän saatavilla. Esim. halpakaupoista voi löytyä vaihtelevan kokoisia valurauta pariloita hyvinkin kohtuuhintaan.
Mulla meni kaasuweberin emaloidut ritilät rikki kun piti random parilaa niiden päällä. Taipuivat kovasti ja emalipinnoite irtoili.
 
Kyllähän se emalin kuoriin pois suomen olosuhteissa ennemmin tai myöhemmin, kun säilytetään grilliä ulkona talvet.
Aikaisemmassa grillissä oli myös emaliset ritilät, mutta en yhdistänyt niiden kunnon heikkenemistä parilan pitoon ritilöiden päällä.
 
Lähes ilman kamadoja tarjolla.


 
Viikonloppuna tuli grillattua äidin luona ja oli ostanut Rainbow premium hiiliä: Rainbow grillihiilet Premium 4 kg | Prisma verkkokauppa

Ainakin uuden pussin ekat hiilet olivat todella hyviä, sopivan kokoisia ja ei tullut lainkaan silppua kun kaadoin pussista. En tiedä onko noissa sitten vaihtelua tai millaista silppua pussin pohjalta löytyy, mutta mieluummin noilla grillasi kuin tänään kotona Marienburg-pussin jämillä.
 
Olisi hankinnassa ensimmäinen kaasugrilli hintaa saisi olla ~300€.
Tulisi ihan perusgrillaamiseen ja ruoan laittoon, nelihenkiselle perheelle.
Olen katsellut tarjontaa läpi ja olen aivan pihalla tällä hetkellä, että mikähän olisi hyvä ja toimiva?
 
Ostaisin jonkun pienehkön pöytägrillin tai Cramerin. Pöytägrillejä saa alkaen kympeillä, jos ei halua merkistä maksaa. Cramerissa lämpenee myös paistinpannu/kattila hukkalämmöllä ja menee todella pieneen tilaan vastoituna. Käytettynä Cramerin saa kympeillä vaikkapa torista, tuo on varmasti laadukkain ja pitkäikäisin vaihtoehto.



 
Ostaisin jonkun pienehkön pöytägrillin tai Cramerin. Pöytägrillejä saa alkaen kympeillä, jos ei halua merkistä maksaa. Cramerissa lämpenee myös paistinpannu/kattila hukkalämmöllä ja menee todella pieneen tilaan vastoituna. Käytettynä Cramerin saa kympeillä vaikkapa torista, tuo on varmasti laadukkain ja pitkäikäisin vaihtoehto.



No näihin nyt ei mahdu edes kahdelle ruoat, neljästä puhumattakaan…

Tohon hintaan ostaisin ihan vaan weberin pallogrillin tai sitten jonkun random 3 polttimen kaasugrillin tarjouksesta, katoksen alle toivottavasti menee koska tossa hintaluokassa ei montaa vuotta grillit pysy kunnossa, varsinkaan säiden armoilla…

Edit: Halpiksista ehkä vähiten olen itse luciferin grilleistä kuullut omistajilta valitusta, ehkä sellanen?
 
Viimeksi muokattu:
No sehän riippuu minkälaisia syömämiehiä talosta löytyy. Crameriin menee kokonainen kana vartaaseen, ritilälle kg pari lihaa tai vaikka lohifile eli pitäs riittää neljälle. Pöytämalleja suosisin juurikin tuon keston takia, helppo säilyttää muuallakin kuin sateessa pihan perällä. Cramerit on vielä +40v ikäisinä ihan täydessä iskussa, omakin on jostain 70-80 luvulta ja melkein kuin uusi. Pysyy vähän erilailla kondiksessa, kun on helposti purettavissa ja puhdistettavissa.
 
Olisi hankinnassa ensimmäinen kaasugrilli hintaa saisi olla ~300€.
Tulisi ihan perusgrillaamiseen ja ruoan laittoon, nelihenkiselle perheelle.
Olen katsellut tarjontaa läpi ja olen aivan pihalla tällä hetkellä, että mikähän olisi hyvä ja toimiva?
Grillin valinta riippuu pitkälti siitä, mitä siltä odotat – haluatko kestävän ja laadukkaan grillin pitkäaikaiseen käyttöön, vai riittääkö edullisempi malli muutamaksi kesäksi. Suosittelen panostamaan hieman enemmän ja harkitsemaan esimerkiksi Napoleonin tai Weberin perusmalleja, kuten Napoleon Freestyle tai Weber Spirit.

Näissä merkeissä grillin tulilaatikko on valmistettu valualumiinista, mikä tekee siitä lähes ikuisen – se ei ruostu eikä pala puhki, toisin kuin monissa markettimalleissa, joissa säästösyistä käytetään terästä. Myös muut osat ovat yleensä huomattavasti laadukkaampia ja kestävämpiä.

Jos budjetti on tiukka (noin 300 €), hyviä vaihtoehtoja voivat olla esimerkiksi Motonetin Roastmaster, Tokmannin BBQ King tai Prisman House-sarjan 4-5 polttimen mallit. Ne tarjoavat kohtuullista laatua hintaansa nähden ja sopivat satunnaisempaan käyttöön. Sivukeitintä kannattaa miettiä, onko se todella tarpeellinen. Harva sitä oikeasti käyttää.

Jos taas haet pitkäikäistä, huoltovarmaa grilliä, johon on saatavilla varaosia vuosienkin päästä, Weber tai Napoleon on selkeä valinta. Niissä kaasupullo mahtuu usein kaapin sisään (mallista riippuen), toisin kuin useimmissa edullisemmissa markettigrilleissä, joissa ei ole kunnollisia suojauksia eikä tilaa pullolle kaapin sisällä.
 
Master Touchiin oli hakusessa parila, weberin oma on ihan siisti mutta pirun tyyris:

Sen sijaan torista 5€ hintaan 50cm muurikan pannu matkaan, jalat irti. Istuu todella hyvin tuossa grillissä kun taivutti vähän noita käsiosia ylöspäin ja otti tuon keskustan pois ritilästä. Kunnon rasvapoltot vielä tehtävä. Nyt saa smashburgerit, letut ja wokit tehtyä kätevästi.

20250517_1717422.jpg
 
Master Touchiin oli hakusessa parila, weberin oma on ihan siisti mutta pirun tyyris:

Sen sijaan torista 5€ hintaan 50cm muurikan pannu matkaan, jalat irti. Istuu todella hyvin tuossa grillissä kun taivutti vähän noita käsiosia ylöspäin ja otti tuon keskustan pois ritilästä. Kunnon rasvapoltot vielä tehtävä. Nyt saa smashburgerit, letut ja wokit tehtyä kätevästi.

20250517_1717422.jpg
Itelläki tollane vastaava hommattuna kamadoon mut en oo saanu aikaseks ottaa käyttöön, kerro sitten tuliko se kaltevuus ongelmaksi smashburgereiden teossa kun saat tehtyä…
 
Olisi hankinnassa ensimmäinen kaasugrilli hintaa saisi olla ~300€.
Tulisi ihan perusgrillaamiseen ja ruoan laittoon, nelihenkiselle perheelle.
Olen katsellut tarjontaa läpi ja olen aivan pihalla tällä hetkellä, että mikähän olisi hyvä ja toimiva?

Komppailen edellä esitettyjä suosituksia mitä kannattaa lähteä katselemaan tuolla budjetilla. Mulla on itsellä Roastmasterin 4-polttiminen ja se on hintaluokassaan ihan asiallinen laite. Nykyiset mallit vaikuttaa vielä pykälän paremmilta kuin tuo mun muutaman vuoden ikäinen, sen perusteella mitä olen katsellut myymälässä. Hintakin on kyllä noussut tässä kolmen vuoden aikana noissa, silloin sai 4-polttimiswn tarjouksesta 249 kun nyt on 349, 3-polttimiminen on jonkin verran edullisempi eikä kovin isoa eroa grillausalassa.
 
Kaasulla ”grillaamista” on tullut harrastettua pidempään, mutta kaipuu tulen ääreen vei kotareissun jälkeen voiton ja Motonetin rosteripallo on sulattanut sydämen piippusytyttimen, kemikaalittomien sytykkeiden ja erittäin hyvien + kohtuuhintaisten premiumhiilien (20€/10kg) ansiosta.

Pallo on toki rimpula, säädettävyys mallia korvakuulolta, mutta loistavaa ruokaa tuolla tekee koska miehestähän se lopulta kiinni on.

En välttämättä näe itseäni savustamassa, kaasutoiminen pizzagrilli on erikseen, mutta silti jos leikitään ajatuksella että keraaminen munagrilli olisi seuraava niin avatkaahan harrastajat ajatuksianne. Ehkä tässäkin mahdollisuus luo sitten uusia toimintatapoja. Olisi toki ajatus omassa pihassa savustetusta kalasta aika jees. :)

Piippusytytin sopii omaan arkiruoanlaittoon oikein mukavasti. Tuossa vaurioituneessa tapauksessa joku kommentoi epäilynsä piipun käytöstä, eikö kamado sitä kestä?

Ymmärtääkseni ei toisaalta välttämättä tarvitsisi, kun munan muoto itsessään tukee tehokasta alkupalamista?

Onko ison vihreän ja halvimman motomunan välillä todellista materiaalieroa? Verkkokaupan Ströme oli noin erimerkiksi erittäin vakuuttavan oloista tekoa. Jos metalliosat on rosteria ja keramiikassa ei merkittäviä eroja ole niin ikuinenhan tuo on. Ströme Kamado L -hiiligrilli 899,00

Noin 50cm pitää olla grillausalaa, 43cm pallon kanssa pärjää, mutta erilämpöisten alueiden kanssa tulee ahdasta.

Miksei laadukkaampi ja vähän isompi pallokin voisi tulla kysymykseen, mutta ruostumaton / ns. ikuinen materiaali kestävyyden osalta voisi olla nyt prioriteetti.
 
Suosittelen panostamaan hieman enemmän ja harkitsemaan esimerkiksi Napoleonin tai Weberin perusmalleja, kuten Napoleon Freestyle tai Weber Spirit.

Näissä merkeissä grillin tulilaatikko on valmistettu valualumiinista, mikä tekee siitä lähes ikuisen – se ei ruostu eikä pala puhki, toisin kuin monissa markettimalleissa, joissa säästösyistä käytetään terästä. Myös muut osat ovat yleensä huomattavasti laadukkaampia ja kestävämpiä.
Vahva suositus tälle. Napoleon Roguen perusmalli tuli hankittua muutama kesä sitten ja se toimii kuin junan vessa hyvin maltillisella ylläpidolla. Vaikka grilli on katoksen alla kesät talvet sään armoilla, niin mikään ei näytä edes kärsineen.

Erot ei ole vain mekaanisia vaan myös grillausominaisuuksissa on eroja. Esim. lämmönjako on hyvinkin tasainen, polttimissa riittää tehoa ja grillin saa tarvittaessa todella kuumaksi. Toisaalta myös matalammat "uunilämmöt" onnistuvat.

Kaasulla ”grillaamista” on tullut harrastettua pidempään, mutta kaipuu tulen ääreen vei kotareissun jälkeen voiton ja Motonetin rosteripallo on sulattanut sydämen piippusytyttimen, kemikaalittomien sytykkeiden ja erittäin hyvien + kohtuuhintaisten premiumhiilien (20€/10kg) ansiosta.

Pallo on toki rimpula, säädettävyys mallia korvakuulolta, mutta loistavaa ruokaa tuolla tekee koska miehestähän se lopulta kiinni on.
Tämä on sitten asian toinen puoli: halvallakin hiiligrillillä tuppaa tulemaan maukkaampaa grilliruokaa kuin hyvälläkään kaasugrillillä. Erinomaisen hiiligrillin hinnalla ei oikein saa edes rimpulaa kaasugrilliä.

En välttämättä näe itseäni savustamassa, kaasutoiminen pizzagrilli on erikseen, mutta silti jos leikitään ajatuksella että keraaminen munagrilli olisi seuraava niin avatkaahan harrastajat ajatuksianne. Ehkä tässäkin mahdollisuus luo sitten uusia toimintatapoja. Olisi toki ajatus omassa pihassa savustetusta kalasta aika jees. :)
Miksi kamado eikä kunnollinen hiiligrilli? Emaloitu Weber on hyvin pitkäikäinen.
 
Millä ja miten olette yleensä puhdistaneet hiiligrillin ritilää? Yleensä grillauksen jälkeen vedän teräsharjalla pinnat puhtaaksi grillin ollessa vielä kuuma mutta eihän tuolla ihan lopullista puhtautta saa. Onko suositeltavaa käyttää tököttejä tai vaikka asiaan tarkoitettuja puhdistusliinoja grillin jäähdyttyä? Kokemuksia?
 
Olisko ehdottaa jotain vähän massasta poikkeavaa pallogrilliä/hiiligrilliä? Plussaa jos valmistusmaa olisi joku muu kuin Kiina. Ei kamadoa.
 
Olisko ehdottaa jotain vähän massasta poikkeavaa pallogrilliä/hiiligrilliä? Plussaa jos valmistusmaa olisi joku muu kuin Kiina. Ei kamadoa.

Tuo olisi komea.
Vahva suositus tälle. Napoleon Roguen perusmalli tuli hankittua muutama kesä sitten ja se toimii kuin junan vessa hyvin maltillisella ylläpidolla. Vaikka grilli on katoksen alla kesät talvet sään armoilla, niin mikään ei näytä edes kärsineen.

Erot ei ole vain mekaanisia vaan myös grillausominaisuuksissa on eroja. Esim. lämmönjako on hyvinkin tasainen, polttimissa riittää tehoa ja grillin saa tarvittaessa todella kuumaksi. Toisaalta myös matalammat "uunilämmöt" onnistuvat.


Tämä on sitten asian toinen puoli: halvallakin hiiligrillillä tuppaa tulemaan maukkaampaa grilliruokaa kuin hyvälläkään kaasugrillillä. Erinomaisen hiiligrillin hinnalla ei oikein saa edes rimpulaa kaasugrilliä.


Miksi kamado eikä kunnollinen hiiligrilli? Emaloitu Weber on hyvin pitkäikäinen.
Weberiä on halua, brändistä en noin paljoa halua maksaa. Jos edes kanteen ei saa saranoita 300€ niin ei kiitos.

Kamado viehättää monipuolisuutensa takia, järjellä ajatellen mennään tuolla halpispallolla.
 

Tuo olisi komea.
Weberiä on halua, brändistä en noin paljoa halua maksaa. Jos edes kanteen ei saa saranoita 300€ niin ei kiitos.

Kamado viehättää monipuolisuutensa takia, järjellä ajatellen mennään tuolla halpispallolla.
Weberissä et maksa brändistä vaan laadusta.
 
Olisko ehdottaa jotain vähän massasta poikkeavaa pallogrilliä/hiiligrilliä? Plussaa jos valmistusmaa olisi joku muu kuin Kiina. Ei kamadoa.
Napoleon Pro-sarja tai Weberin Performer-sarjan pallot eivät ole ihan perinteisiä. Jälkimmäisellä on kova hintalappu ja ensimmäinen on kiinatuote.

Weberiä on halua, brändistä en noin paljoa halua maksaa. Jos edes kanteen ei saa saranoita 300€ niin ei kiitos.

Kamado viehättää monipuolisuutensa takia, järjellä ajatellen mennään tuolla halpispallolla.
Tästä on keskusteltu ihan riittävästi. Weber kestää huomattavasti kauemmin kuin satkun pallot. Kun on testannut weberin kansitelinettä, niin todennäköisesti ei koe saranalle enää tarvetta. Saranan kanssa kansi on vaikea saada tiiviiksi, jolloin lämmönsäätely on vaikeampaa. Itse en suostu ottamaan Weberiä saranalla, vaikka se onkin pallogrillien saranoiden parhaimmistoa.

Kamado lienee varma ja pitkäkestoinen valinta.

Napoleon.
On parempi ku weber.
Näin voi ollakin. Pro-sarjan grillit vaikuttavat erinomaisille. Mitkä ovat perustelusi paremmuudelle?
 
Mielestäni kohtuullisen hyvä video aiheesta laadukas hiiligrilli. Jokainen voi säätää painotuksia omien mieltymystensä mukaan. Hinnan vaikutus on yksi, mitä ei tietenkään voi unohtaa kuten tässä on tehty.

Tämän sisällön näkemiseksi tarvitsemme suostumuksesi kolmannen osapuolen evästeiden hyväksymiseen.
Lisätietoja löydät evästesivultamme.


Napoleonia vähän katselin sillä silmällä, ja tuossa nousi juuri siitä omat kaksi epäkohtaa esiin myös. Ehdottomasti valitsisin mallin missä grilli on kärryssä, ja valurautaritilä on toinen mitä en huoli. 70€ tuohon maksaa rosteriritilä, harmillista että ilmeisesti ei saa ostettua ilman tuota valurautaista joten ehkä pitäisi ajatella tuota sitten monikerroksisena tms.

Weberin puolella on ns. ekosysteemi toki, kuten tuossa videolla esitelty Weberiinkin saatavilla oleva digitaalisäätöyksikkö ehkä kertoo. Jälleen laji missä varustelu voi olla lähes loputonta.

Ehkäpä kuitenkin edelleen nautin toistaiseksi Motopallon hinta-laatusuhteesta, hiukan täytyy poistomyyntejä / yksilöitä tarkkailla. :)
 
Onko ison vihreän ja halvimman motomunan välillä todellista materiaalieroa? Verkkokaupan Ströme oli noin erimerkiksi erittäin vakuuttavan oloista tekoa. Jos metalliosat on rosteria ja keramiikassa ei merkittäviä eroja ole niin ikuinenhan tuo on. Ströme Kamado L -hiiligrilli 899,00

Noin 50cm pitää olla grillausalaa, 43cm pallon kanssa pärjää, mutta erilämpöisten alueiden kanssa tulee ahdasta.

Miksei laadukkaampi ja vähän isompi pallokin voisi tulla kysymykseen, mutta ruostumaton / ns. ikuinen materiaali kestävyyden osalta voisi olla nyt prioriteetti.

On niissä eroja, tuolla hintaluokalla jättäisin noi kopiot kauppaan, reilu satku lisää niin saa noin samankokoisen KJn Suomesta, jolla ikuinen takuu keramiikkaan, eikä mitään homehtuvia bambutasoja :)
 
Mietin Weberin Genesiksen ostamista, ehkä e-415. Onko näistä tarjouksia yleensä esim juhannuksen jälkeen? Muutto vasta silloin, joten tällä ei ole kauhea kiirus.

edit: hakemalla löytyikin viime vuodelta tällainen viesti juuri ennen jussia:
Myös isompaa mallia hyvällä alennuksella Gigantista, E-425s 1111e (norm. ~1700e). Weber Genesis E-425s kaasugrilli 36310069 - Gigantti verkkokauppa
Noin yleisesti weberit on yleensä tarjouksessa keväällä ja sit yksittäisiä loppusyksystä eri kaupoissa joista halutaan eroon. Juhannuksena ei ole mitään syytä antaa alennuksia koska asiakkaita riittää ilmankin silloin
 
Mietin Weberin Genesiksen ostamista, ehkä e-415. Onko näistä tarjouksia yleensä esim juhannuksen jälkeen? Muutto vasta silloin, joten tällä ei ole kauhea kiirus.

edit: hakemalla löytyikin viime vuodelta tällainen viesti juuri ennen jussia:
Myös isompaa mallia hyvällä alennuksella Gigantista, E-425s 1111e (norm. ~1700e). Weber Genesis E-425s kaasugrilli 36310069 - Gigantti verkkokauppa
Tehojen puolesta kannattaa katsoa myös vastaavat Napoleonin mallit.

Itse on tullut mentyä aikalailla täysi ympyrä tämän hankkeen kanssa.

Napoleonin vaunullinen pallogrilli: Napoleon PRO22K-CART-hiiligrilli vaunulla

Ströme Kamado L: Ströme Kamado L -hiiligrilli 899,00

Hintaeroksi jää kontaktien kautta 200€ suurin piirtein. Kamadon ikuisuus houkuttaa, toisaalta onko se pikagrillaukseen sopiva sitten ollenkaan…
 
Itse on tullut mentyä aikalailla täysi ympyrä tämän hankkeen kanssa.

Napoleonin vaunullinen pallogrilli: Napoleon PRO22K-CART-hiiligrilli vaunulla

Ströme Kamado L: Ströme Kamado L -hiiligrilli 899,00

Hintaeroksi jää kontaktien kautta 200€ suurin piirtein. Kamadon ikuisuus houkuttaa, toisaalta onko se pikagrillaukseen sopiva sitten ollenkaan…
Tuon Napoleonin sijaan yrittäisin kyllä metsästää Weber Performer kaasusytytyksellisen mallin mahd. edullisesti. Se on pikagrillaukseen kuningasvehje sytytysratkaisunsa ansiosta.

Silti valkkaisin kamadon, kerran sen ~700€ saisi.
 
Tuon Napoleonin sijaan yrittäisin kyllä metsästää Weber Performer kaasusytytyksellisen mallin mahd. edullisesti. Se on pikagrillaukseen kuningasvehje sytytysratkaisunsa ansiosta.

Silti valkkaisin kamadon, kerran sen ~700€ saisi.
En halua Weberiä.

Napoleonin kannen mekaniikka miellyttää enemmän, kattoaukosta ei pääse vettä grillin sisälle vaikka jäisi peittelemättäkin ja ritilä on eri planeetalta vaikka valurautaa vakiona onkin. 3 eri syvyyttä ritilälle jne.

Kaasusytytys on Weberissä yhtä tyhjän kanssa kun ei sytytä esim. 2 keskelle asetetusta hiilikorista kuin toisen kunnolla.

Torista Performereita löytyy parikin suht sopivasti, mutta ei.

Kaipa se tuo Kamado tosiaan kerralla on, kun ajatus peltigrillistä ei vaan miellytä.
 
Gigantissa saa 50€ alennusta grilleistä jos liittyy johonkin jäseneksi (kantis?).

Hain weberin outletistä ja tuo päälle, niin oli melki samoissa hinnoissa kuin ei-weberin vastaavat normi hintaisena. Siis se 600€ malli.
 
Minulla toimii vallan mainiosti, kun korit on aseteltu oikein.

Suosittelen kamadoa, kun peltipallot tuntuvat vastenmielisille.
Strömen Kamado huonohkoista takuista (2 vuotta) huolimatta tuli käteltyä. Kaikki muut materiaalit ns. ikuista eli keramiikkaa, rosteria ja alumiinia, bambuosat varmaankin menevät vaihtoon jollain aikavälillä ja itse kärry on tavallista terästä. Jonkinlainen kalusteintegraatio tulee varmasti ennemmin tai myöhemmin tehtyä.

120€ kotiinkuljetus vähän suolaisen puolella, mutta euron kilo ajattelu lohduttaa. Vantaalta nouto olisi ollut ainoa vaihtoehto niin eipä siinä tuntipalkoille olisi päässyt.
 
Varmaan ihan soiva peli, mutta tonnilla kopio kamado kehnolla takuulla.
Mustangissakin sentään 10v takuuta, laatupeleissä ikuinen keramiikan suhteen.
 
Varmaan ihan soiva peli, mutta tonnilla kopio kamado kehnolla takuulla.
Mustangissakin sentään 10v takuuta, laatupeleissä ikuinen keramiikan suhteen.
Ota tuosta 400€ pois niin ollaan oikeassa haarukassa.

Siksi minä tuohon malliin päädyinkin. Pieniä yksityiskohtia myös, kuten se että piipusta ei pääse vesi sisään toisin kuin monista muista jne.
 
Ota tuosta 400€ pois niin ollaan oikeassa haarukassa.

Siksi minä tuohon malliin päädyinkin. Pieniä yksityiskohtia myös, kuten se että piipusta ei pääse vesi sisään toisin kuin monista muista jne.

Mikä 400€? Eikö tuo ollut 1020€ toimituksen kans? Piipunhatun vaihtaa helposti, eikä paljoa maksa.
 
Mikä 400€? Eikö tuo ollut 1020€ toimituksen kans? Piipunhatun vaihtaa helposti, eikä paljoa maksa.
Kyllä se piippuhattu maksaa 70e+ sekä oikean kokoisen löytäminen voi olla aika tuskaa.

Itse viime kerralla kun verkkiksessä kävin niin vähän tutkailin tota niiden kamadoa ja pakko sanoa että todella pätevän oloinen oli.
Sen lisäksi sen koko taitaa olla 23 tuumaa eikä se 21 mitä L kamadot normaalisti ovat koska oli aivan järkyttävän kokoinen.
Piippuratkaisu oli tossa tyyliin paras mitä olen ikinä nähnyt ja kaikki vaikutti muutenkin niin laadukkaalta et jos tollasta isoa olisin ostamassa ni olisin itsekin tohon päätynyt.

Itselläni ollut mustangin L kamado ja toi oli mielestäni reilusti isompi kuin se.

Nykyäänhän iteltä löytyy Bono Media ja Cello 15, koska jopa se 21 oli aivan liian iso, kestää aina kauemmin lämmetä ja kuluu hiiliä sitä enemmän mitä isompi on.
 
Mikä 400€? Eikö tuo ollut 1020€ toimituksen kans? Piipunhatun vaihtaa helposti, eikä paljoa maksa.
Minä maksoin grillistä käyttämättömänä toimituksineen noin 700€. Vastaavaa alennusta en olisi saanut muusta mallista, siksi olikin helppo päätyä tähän.
 
Kyllä se piippuhattu maksaa 70e+ sekä oikean kokoisen löytäminen voi olla aika tuskaa.

KJ kamadoon löytyi helposti smokeware hattu, muista en tiedä, bastard vastaavia halvempia myös tarjolla.
Minä maksoin grillistä käyttämättömänä toimituksineen noin 700€. Vastaavaa alennusta en olisi saanut muusta mallista, siksi olikin helppo päätyä tähän.

Sitten jo eriasia kyllä :)
 
Master Touchiin oli hakusessa parila, weberin oma on ihan siisti mutta pirun tyyris:

Sen sijaan torista 5€ hintaan 50cm muurikan pannu matkaan, jalat irti. Istuu todella hyvin tuossa grillissä kun taivutti vähän noita käsiosia ylöspäin ja otti tuon keskustan pois ritilästä. Kunnon rasvapoltot vielä tehtävä. Nyt saa smashburgerit, letut ja wokit tehtyä kätevästi.

20250517_1717422.jpg

Pihviwokkia, toimii todella hyvin. Jos haluaa vähän savun makua joukkoon niin laittaa hetkeksi kannen kiinni.

20250524_142945.jpg
 
Onko täällä kokemuksia, niin hyviä tai huonoja grillin pariloista siinä 50€ hintaluokassa? Multa löytyy Weberin spirit 310 ja tekisi mieli ostaa kesäksi parila, jonka voi heittää vain ritilän päälle. En halua kuitenkaan panostaa parii sataa Weberin omaan joten mietin markettiparilan ostamista.
 
Onko täällä kokemuksia, niin hyviä tai huonoja grillin pariloista siinä 50€ hintaluokassa? Multa löytyy Weberin spirit 310 ja tekisi mieli ostaa kesäksi parila, jonka voi heittää vain ritilän päälle. En halua kuitenkaan panostaa parii sataa Weberin omaan joten mietin markettiparilan ostamista.
Ei kait noissa suuria eroja ole, itse vahingosta viisastuneena en enää ikinä osta parilaa johonka on joku pinnoite laitettu valmiiksi.
Jäi syömättä hampurilaispihvit teflonipinnoitteella..
 

Statistiikka

Viestiketjuista
284 030
Viestejä
4 875 946
Jäsenet
78 757
Uusin jäsen
latel4

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom