Grillit & grillaus


Itse olen kovasti tykännyt tuosta Inkbirdistä. Maksoin muistaakseni n. 70e pari vuotta sitten.

Meater tyylinen mittari vetää pidemmän korren oikeastaan pelkästään silloin, jos pitäisi vartaassa pyörivää lihaa valvoa.

Onko muuten tähän INKBIRD tarkoitettu sisälämpötila anturia? Noissa halvemmissa on ja saa muutettua et seuraa tempature rangea
 
Onko muuten tähän INKBIRD tarkoitettu sisälämpötila anturia? Noissa halvemmissa on ja saa muutettua et seuraa tempature rangea
Mitä vaan noista neljästä voi käyttää grillin lämpötilan tarkkailuun. Äpistä vaan asettaa mittarille tiedon, että mitä ollaan mittaamassa.
 
Keskustelun innoittamana tilasin Inkbirdin pikamittarin IHT-1S heidän eu sivuiltaan. Sähköpostin antamalla -15% alennus ja ilmasilla posteilla jäi maksettavaksi 29,75e. Meater+ löytyy jo, mutta joskus tuntunut näppärämmältä tollanen pikamittari. Kesä tulossa niin aikaa vertailla. Postitus tosin Kiinasta joten saa nähdä kerkeekö kesä mennä ennen ku paketti on perillä.
 
Keskustelun innoittamana tilasin Inkbirdin pikamittarin IHT-1S heidän eu sivuiltaan. Sähköpostin antamalla -15% alennus ja ilmasilla posteilla jäi maksettavaksi 29,75e. Meater+ löytyy jo, mutta joskus tuntunut näppärämmältä tollanen pikamittari. Kesä tulossa niin aikaa vertailla. Postitus tosin Kiinasta joten saa nähdä kerkeekö kesä mennä ennen ku paketti on perillä.
Itse tilasin tänään thermapen one hintaan 90e. Löytyy jo tuollainen "halpis" pikamittari, mutta joka kerta ärsyttää se kun hakee useamman sekunnin sitä lämpötilaa.

Toki löytyy myös meater+ sekä monipiikkinen langallinen inkbird. Kaikille on paikkansa.
 
Itse tilasin tänään thermapen one hintaan 90e. Löytyy jo tuollainen "halpis" pikamittari, mutta joka kerta ärsyttää se kun hakee useamman sekunnin sitä lämpötilaa.

Toki löytyy myös meater+ sekä monipiikkinen langallinen inkbird. Kaikille on paikkansa.
Noissa pikamittareissa on järjettömiä eroja. Tommonen muutaman sekunnin haku tunnu missään, mutta joskus ostin jostain Biltemasta vai mistä lie semmosen paistihaarukan näköisen mittarin niin sillä kestää varmaan 40s hakea oikeaa lämpöä..
 
Itse tilasin tänään thermapen one hintaan 90e. Löytyy jo tuollainen "halpis" pikamittari, mutta joka kerta ärsyttää se kun hakee useamman sekunnin sitä lämpötilaa.

Toki löytyy myös meater+ sekä monipiikkinen langallinen inkbird. Kaikille on paikkansa.

Nii en mä tiedä paljon maksaa jotkut huippumallit, mutta tossa luvataan 2-3 sekunttia ja kattelin jonkun videon missä ei tainnu mennä sitäkään. Ihan riittävä ainakin omaa tarpeeseen.
 
Olihan hankalaa ostaa kaasugrilliä.
Kaikki halpiset oli yhtä "huonoja" verrattuna Weberiin ja Napoleoniin.
Päädyin sitten K-raudan Cello 3 Classiciin 199€ hintaan.
Toi toivottavasti vähiten huono.
Nyt voi päästää 13 vuotiaan Campingazin eläkkeelle joka alkoi olee "aavistuksen" heikossa hapessa...
 

Liitteet

  • IMG20240505163907.jpg
    IMG20240505163907.jpg
    826,9 KB · Luettu: 297
Nii en mä tiedä paljon maksaa jotkut huippumallit, mutta tossa luvataan 2-3 sekunttia ja kattelin jonkun videon missä ei tainnu mennä sitäkään. Ihan riittävä ainakin omaa tarpeeseen.
Jep onhan se vähän hassua maksaa kolminkertainen hinta sekunnista.. mutta tätä tää harrastaminen on, aina "tarttee" uusia leluja. Olipa se sit sekunnin tai muutaman niin kyllä tollanen silti tarpeellinen on ja ajaa vähän eri asiaa kuin esim meater. Tollasella voi esim vartaista mitata lämmöt.
 
Nuo nopeat mittarit on termoparilla toteutettuja, löytyy Inkbirdiltä ja kalliimmalla Thermapeniltä. Jälkimmäiset kalibroituja, joten niissä (ainakin) pitää lukemat paikkansa.

Pitäs kyllä joskus verrata noita keskenään, kun molempia löytyy ja hintaero on aika huima. :hmm:
 
Jep onhan se vähän hassua maksaa kolminkertainen hinta sekunnista.. mutta tätä tää harrastaminen on, aina "tarttee" uusia leluja. Olipa se sit sekunnin tai muutaman niin kyllä tollanen silti tarpeellinen on ja ajaa vähän eri asiaa kuin esim meater. Tollasella voi esim vartaista mitata lämmöt.

No just tällä lähin kokeilemaan. Voi tökkiä grillissä eri tuotteita nopeasti. Täytyy jos ”kalibroida” meaterin kanssa niin saa vähän haisua pyöritäänkö saman asteen sisällä vai ulkona.
 
Miksi sitä lihaa pitää tökkiä pikamittarilla jos on jo jokin toinen probe mittaamassa?
 
Miksi sitä lihaa pitää tökkiä pikamittarilla jos on jo jokin toinen probe mittaamassa?

no esim jos on isompi palanen mikä ei ole tasapaksuinen jokapuolelta niin isompaa päähä lyöny yleensä meaterin ja loppuvaiheilla sitten tökkinyt pienemmästä päästä ettei ihan kengänpohjaksi mene.
 
Onko noissa kaasupullon vaihdoissa suurta hintaeroa? Komposiittipullo päässyt loppumaan.
 
Äkkiseltään halvin oli 27.90€ puuilo, mutta mä käytän AGAn automaatteja 29.90€, koska ei tarvitse asioida henkilön kanssa.
Edit: komposiittivaihto ja automaatilla on se tarjous vielä, että vaihtavat ilmaiseksi 11kg metallin 10kg kompsiittiin. Jos sellaista preferoi.
 
Kyllä se kompo kantsii ottaa.. kevyempi jne.

Tikuista sen verran, että se Weberin tikku on nopea ja näytöstäkin saa selvää 5/5.
 
Mikäs on paras puhdistusväline emaloidulle grilliritilälle? Messinkistä grilliharjaa suosittelevat tai sitten ihan nylonista.
 
Nylon kyllä kuulostaa uudelta ja oudolta, jos kuumasta puhutaan. Jos/kun ne möhnät on ns. hiillostettu, niin eipä siihen hirveitä vaadita. Messingillä menisin. Ei sitä kovin tarvitse hinkata.
 
Hehku paistomittari näyttää aika samalle Meaterin kanssa:
Onkohan jotain yhteyksiä keskenään?
 

Toi näköjään aika hyvässä alennuksessa.. Onkohan toi mistään kotoisin

Todennäköisesti tuo ei ole mikään "oikea alennus", vaan 199€ on käytännössä normihinta.. Toukokuu on grillien myynnin ykköskuukausi, joten tuotteiden "oikeista" myyntihinnoista ei silloin anneta mitään -60% alennuksia.

Tuo Big Horn -grilli näyttää samanlaiselta kuin kaikki muutkin halvat esim. Mustang, Landmann, jne. Todennäköisesti tuo on muutamassa vuodessa aika karmeassa kunnossa ja myös hankala pitää puhtaana.
 
Kaveri osti Motonetista viime syksynä RoastMaster kaasugrillin ja nyt keväästä kukki jo monesta kohtaa. Itellä noin 20v vanha Weber Genesis Silver ja ei tässäkään ole näkyvillä pinnoilla samalla tavalla ruostetta, kaapin sisältä kyllä löytyy ja runkoputken alaosasta. Laittanu myös merkille että nuo halvat peltirimpulat ei edes kuumene samalla tavalla kuin tämä Weber ja kaasuakin menee enemmän. Weber kaikinpuolin paremmin tehty, pelti on paksumpaa ja cookbox on ruostumatonta valua.
 
Todennäköisesti tuo ei ole mikään "oikea alennus", vaan 199€ on käytännössä normihinta.. Toukokuu on grillien myynnin ykköskuukausi, joten tuotteiden "oikeista" myyntihinnoista ei silloin anneta mitään -60% alennuksia.

Tuo Big Horn -grilli näyttää samanlaiselta kuin kaikki muutkin halvat esim. Mustang, Landmann, jne. Todennäköisesti tuo on muutamassa vuodessa aika karmeassa kunnossa ja myös hankala pitää puhtaana.
No kyllä hintahistorian mukaan on ollut ainakin powerissa 499€ hintaan myynnissä.
Toki jos on sama kuin Denver Bighorn 3000 niin virtasenkauppa myy sitä nytkin 139€ hintaan.
 

Liitteet

  • Screenshot_2024-05-18-15-59-06-21_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-05-18-15-59-06-21_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    96,3 KB · Luettu: 46
Tulipa tilattua tuo weber master touch. Tilasin sunsetcarcoalilta kovapuuhiiliä.
Hiilet tuli mut ei viel grilliä, niin aattelin kysyä, et kummat on paremmat low n slow grillaamiseen? Nuo QUEBRACHO hiilet vai briketit?
Grillattua on tullu monta vuotta, mutta kunnon hiiligrilliä ei oo viel ollut. Halpiksia parit on ollut.
Ja toki itse tehty offset smoker, mikä on ollut hyvä.
 
No kyllä hintahistorian mukaan on ollut ainakin powerissa 499€ hintaan myynnissä.
Toki jos on sama kuin Denver Bighorn 3000 niin virtasenkauppa myy sitä nytkin 139€ hintaan.

No tottakai ne pitää hetken ajan tuota "normaalihintaa" voimassa, että ei tule mitään sanomista kuluttajaviranomaisten kanssa.

Mutta ihan oikeasti 499€ hinta tuosta grillistä on lähinnä hyvä vitsi.. Sillä hinnalla saa jo Weberin tai Napoleonin grillin, jotka ovat ihan eritason laatua. Tuollaisen peltirimpulan "oikea hinta" on juuri tuon "tarjouksen" verran eli parisataa euroa. Sillä hinnalla saa vastaavia grillejä lähes joka kaupasta.

Mutta kyllähän tämä näyttää jo melko huolestuttavalta, jos ihmiset uskovat näitä "tarjoushintoja" ihan tosissaan. :rolleyes: Tuon grillin kohdalla tuo hintakikkailu on ihan samaa kuin tehdään monen elektroniikan ja huonekalujen osalta.
 
No tottakai ne pitää hetken ajan tuota "normaalihintaa" voimassa, että ei tule mitään sanomista kuluttajaviranomaisten kanssa.

Mutta ihan oikeasti 499€ hinta tuosta grillistä on lähinnä hyvä vitsi.. Sillä hinnalla saa jo Weberin tai Napoleonin grillin, jotka ovat ihan eritason laatua. Tuollaisen peltirimpulan "oikea hinta" on juuri tuon "tarjouksen" verran eli parisataa euroa. Sillä hinnalla saa vastaavia grillejä lähes joka kaupasta.

Mutta kyllähän tämä näyttää jo melko huolestuttavalta, jos ihmiset uskovat näitä "tarjoushintoja" ihan tosissaan. :rolleyes: Tuon grillin kohdalla tuo hintakikkailu on ihan samaa kuin tehdään monen elektroniikan ja huonekalujen osalta.

On varmaan iha paska grilli ei siinä, mutta kyllä toi on ollu tolla 499 kuukaudesta toiseen vaikka kuinka pitkään. Ei tossa mun mielestä mitään tarjouskusetusta oo.
 
On varmaan iha paska grilli ei siinä, mutta kyllä toi on ollu tolla 499 kuukaudesta toiseen vaikka kuinka pitkään. Ei tossa mun mielestä mitään tarjouskusetusta oo.

No tottakai se on tarjouskusetus.. Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin käytännössä touko-kesäkuussa myydään valtaosa grilleistä. Joten se on ihan sama, että mikä hinta Powerin sivuilla on tuolle grillille joskus tammi-huhtikuu aikavälillä. He tietävät, että kukaan niitä ei osta silloin muutenkaan.

Ei kai nyt kukaan oikeasti kuvittele, että tuo 499€ olisi mitenkään järkevä hinta tuollaiselle romulle. :rolleyes: Tuollaisia saa 200-300 eurolla monesta kaupasta.
 
No tottakai se on tarjouskusetus.. Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin käytännössä touko-kesäkuussa myydään valtaosa grilleistä. Joten se on ihan sama, että mikä hinta Powerin sivuilla on tuolle grillille joskus tammi-huhtikuu aikavälillä. He tietävät, että kukaan niitä ei osta silloin muutenkaan.

Ei kai nyt kukaan oikeasti kuvittele, että tuo 499€ olisi mitenkään järkevä hinta tuollaiselle romulle. :rolleyes: Tuollaisia saa 200-300 eurolla monesta kaupasta.

Onhan siellä ihan hyvät arvostelut.. Varmaan ihan soiva peli
 
Hiilet tuli mut ei viel grilliä, niin aattelin kysyä, et kummat on paremmat low n slow grillaamiseen? Nuo QUEBRACHO hiilet vai briketit?
Siitä on vuosia kun viimeksi olen weberilla low n slow :ta tehny, joten hirveästi ei kokemusta. Mutta joka tapauksessa, briketeistä saa semmoisen "käärmeen" (googlaa barbeque ja snake method tms), joka palaa hitaasti pahuksen monta tuntia. Quebrachoilla olen saanut poltettua kromauksen pois mun weberin ritilästä, eli pahimmillaan palaa ihan järkyttävän kuumana.
TLDR: kokeile briketeillä.

Tämän sisällön näkemiseksi tarvitsemme suostumuksesi kolmannen osapuolen evästeiden hyväksymiseen.
Lisätietoja löydät evästesivultamme.
 
Kamadokysymys: 13 vai oliko se 15-tuumasen kamadon näyttää saavan alle kahteensataan joko torista tai Tokmannilta. Mutta onko siinä mitään järkeä minulle?
Grillaan nykyisin weberillä (se iso madter touch).
pääasiassa epäsuoralla lämmöllä, koska en tykkää kun rasva alkaa kärytä ja tiivistyy joka hemmetin pintaan grillin sisällä.
grillaukseni on käytännössä vain nopeita tuotteita: kanan paistileikkeet tai raakamakkarat ovat ehkä ne pisimpään grillissä viipyvät proteiinit. hitaammille mulla on sousvide.
hiilien ruokaan tuoma aromi on se ykkösjuttu.
viimeaikoina hiilinä yleensä weberiä tai biolan grillistiä. Marienburg on liian mietoa, quebranchot ja muut kestää liian kauan saada toimintakuntoon.
briketeistä en välitä.

arvioisin, että weberini on käyttövalmis noin 10 minsaa sytytyspalan sytyttämisestä kun piippusytytin (pieni) on vähintään jo puoliväliin syttynyt. Mitenkäs kamado? Hiilet varmaan syttyy ihan samalla tavalla, mutta pitäkö itse kamadon lämpenemistä odotella lisäksi jonkin aikaa? (Huom. Pieni kamado)

Mihin kamasoissa tippuu kaikki rasva ja höyrystyykö se käryksi joka tarttuu joka sisäpintaan?

onko täällä ketään joka on tehnyt pizzaa kamadossa?
 
Tulipa tilattua tuo weber master touch. Tilasin sunsetcarcoalilta kovapuuhiiliä.
Hiilet tuli mut ei viel grilliä, niin aattelin kysyä, et kummat on paremmat low n slow grillaamiseen? Nuo QUEBRACHO hiilet vai briketit?
Grillattua on tullu monta vuotta, mutta kunnon hiiligrilliä ei oo viel ollut. Halpiksia parit on ollut.
Ja toki itse tehty offset smoker, mikä on ollut hyvä.
Itse käyttänyt kaikkeen grillaamiseen sunsetcharcoalin kovapuuhiiliä. En nää mitään syytä käyttää brikettejä mihinkään.

Low 'n slow onnistuu hyvin kun hankkii jonkun slow 'n sear tai vastaavan halvemman kopion amazonista. Lokero täyteen hiiliä ja sytyttää toisesta päästä muutamalla sytytyspalalla. Savustuspalikoita päälle.
 
Kamadokysymys: 13 vai oliko se 15-tuumasen kamadon näyttää saavan alle kahteensataan joko torista tai Tokmannilta. Mutta onko siinä mitään järkeä minulle?
Grillaan nykyisin weberillä (se iso madter touch).
pääasiassa epäsuoralla lämmöllä, koska en tykkää kun rasva alkaa kärytä ja tiivistyy joka hemmetin pintaan grillin sisällä.
grillaukseni on käytännössä vain nopeita tuotteita: kanan paistileikkeet tai raakamakkarat ovat ehkä ne pisimpään grillissä viipyvät proteiinit. hitaammille mulla on sousvide.
hiilien ruokaan tuoma aromi on se ykkösjuttu.
viimeaikoina hiilinä yleensä weberiä tai biolan grillistiä. Marienburg on liian mietoa, quebranchot ja muut kestää liian kauan saada toimintakuntoon.
briketeistä en välitä.

arvioisin, että weberini on käyttövalmis noin 10 minsaa sytytyspalan sytyttämisestä kun piippusytytin (pieni) on vähintään jo puoliväliin syttynyt. Mitenkäs kamado? Hiilet varmaan syttyy ihan samalla tavalla, mutta pitäkö itse kamadon lämpenemistä odotella lisäksi jonkin aikaa? (Huom. Pieni kamado)

Mihin kamasoissa tippuu kaikki rasva ja höyrystyykö se käryksi joka tarttuu joka sisäpintaan?

onko täällä ketään joka on tehnyt pizzaa kamadossa?
Jos tykkäät tollasesta savuisasta mausta ruuassa, niin kannattaa toki tehdä miedolla lämmöllä pidempään kypsennettäviäkin proteiinejä johon kamado on kieltämättä hyvä.

Kamadossa ei kyllä rasva sisäpinnoissa häiritse, riittää kun käyttää sen kerran kunnolla kuumana, niin rasvat on tuhkana tiessään. Hiilten osalta käyttäisin kyllä esim noita quebrachoja jos kerran sulla piippu onkin. Vedän niillä tai jollain muilla kovapuuhiilillä kamadolla yksinään ja jos on kiire, niin piipulla sytyttäen. Kamadohan on itsessäänkin kuin piippusytytin mutta kapean piipun veto on kyllä reippaasti kovempi nimenomaan tollasessa sytyttimessä, joten säästää aikaa.

Yhteenvetona voisi sanoa: Perusgrillaukseen kamado ja weberi toimii aikalailla molemmat yhtä hyvin. Kamadon edut tulee jos kokkailee pidempään esimerkiksi savusteluhommia yms. Onhan se miehekkäämpikin. En ostaisi vaan tollasta pikkumallia, vaan kerralla kunnon iso.
 
Olisiko jollain vinkata hyvää kotimaista grillikastiketta?
Siis sellaista mitä millä voisi valella lihaa mutta myös mikä makunsa puolesta sopisi vaikka dippailuun?
 
Olisiko jollain vinkata hyvää kotimaista grillikastiketta?
Siis sellaista mitä millä voisi valella lihaa mutta myös mikä makunsa puolesta sopisi vaikka dippailuun?
Makuasiat on aina vähän vaikeita.. mikämakuista esim pitäisi olla?
 
Olisiko jollain vinkata hyvää kotimaista grillikastiketta?
Siis sellaista mitä millä voisi valella lihaa mutta myös mikä makunsa puolesta sopisi vaikka dippailuun?
Ikinä en ole kuullut että grillikastiketta käytettäisiin dippailuun mutta pikaisella tutkimuksella vaihtoehtosi kotimaisuuden vuoksi ovat joko Rainbow tai saarioinen. Muut tulee ulkomailta vaikka kotimainen brändi olisikin
 
Ikinä en ole kuullut että grillikastiketta käytettäisiin dippailuun mutta pikaisella tutkimuksella vaihtoehtosi kotimaisuuden vuoksi ovat joko Rainbow tai saarioinen. Muut tulee ulkomailta vaikka kotimainen brändi olisikin
Niin ja tarkoitetaanko tässä grilauskastiketta van näitä makeita ns "BBQ sooseja" joita voi käyttää sekä valelemiseen että valmiiseen lihaan kuumentamatta.
 
@Juzzi Anteeksi, dippailu nyt oli huono sanavalinta. Tarkoitin siis sen lihan kastamista siihen kastikkeeseen siinä lautasella.
Eli voisi "pursottaa"...

@Mikkos Sellainen Makean tulinen, kuitenkin sokerinen. Eli juuri sellainen "BBQ soosi"
Tosin en ymmärrä miksi laitoit nuo hipsut tuon sanan ympärille

Edit2; Saarioisen Memphis Smoky BBQ, täytyypä tuota testata
 
@Juzzi Anteeksi, dippailu nyt oli huono sanavalinta. Tarkoitin siis sen lihan kastamista siihen kastikkeeseen siinä lautasella.
Eli voisi "pursottaa"...

@Mikkos Sellainen Makean tulinen, kuitenkin sokerinen. Eli juuri sellainen "BBQ soosi"
Tosin en ymmärrä miksi laitoit nuo hipsut tuon sanan ympärille
Eikai tuo selvinne kuin kokeilemalla. Kaikkia BBQ sooseja voi käyttää kastikkeena. Se mikä on hyvää on makuasia, mutta miksi pitää olla suomalainen? Vaihtoedot tippuu aika paljon, joskin pienten valmistajien sooseja on jonkin verran mutta ei niitä ihan joka paikasta löydy.
 
Olisiko jollain vinkata hyvää kotimaista grillikastiketta?
Siis sellaista mitä millä voisi valella lihaa mutta myös mikä makunsa puolesta sopisi vaikka dippailuun?

Itse tekemällä saa kotimaista ja just sellaista kun sattuu tulemaan :) useamman kerran kun kokeilee niin jossain vaiheessa varmaan jopa sellaista, jota haluaa
 
Itse tekemällä saa kotimaista ja just sellaista kun sattuu tulemaan :) useamman kerran kun kokeilee niin jossain vaiheessa varmaan jopa sellaista, jota haluaa
Mä oon tehny soosia tällä ohjeella jo pitkään, toki varioinut, mutta näin pohjana.
 
Itse tekemällä saa kotimaista ja just sellaista kun sattuu tulemaan :) useamman kerran kun kokeilee niin jossain vaiheessa varmaan jopa sellaista, jota haluaa
Itse tekemällä varmasti joo, mutta haluan ottaa sen purkin kaapista silloin kun haluan.
Juu lisäaineita on mutta...
 
Itse tekemällä varmasti joo, mutta haluan ottaa sen purkin kaapista silloin kun haluan.
Juu lisäaineita on mutta...
Noissa kaupan sooseissa on niin paljon sokeria ja suolaa, että jos teet kotiin samanlaista vaikka isomman satsin itse, niin se säilyy kyllä ihan samalla tavalla kun kaupankin soosi :D
 
Hiilet tuli mut ei viel grilliä, niin aattelin kysyä, et kummat on paremmat low n slow grillaamiseen? Nuo QUEBRACHO
Ainiin, mulla on nykyisin tarpeettomana smokenator Smoker Kits for Weber Kettle and Gas Grills - SMOKENATOR , ei kylläkään noin kirkkaan värinen ja ilma-aukotkin hieman eri muotoisia. Tarpeettomana, koska sousvide. Itse käyttänyt hiilien kanssa. Grillisti hiilillä pääsi semoiset 2.5h per lisäysväli. n. kuuden tunnin ribsejä tein. olihan se hieman säätämistä hiilillä, mutta ehkä toimii paremmin briketeillä.
Yv. jos kiinnostaa. 30€?
 
Ainiin, mulla on nykyisin tarpeettomana smokenator Smoker Kits for Weber Kettle and Gas Grills - SMOKENATOR , ei kylläkään noin kirkkaan värinen ja ilma-aukotkin hieman eri muotoisia. Tarpeettomana, koska sousvide. Itse käyttänyt hiilien kanssa. Grillisti hiilillä pääsi semoiset 2.5h per lisäysväli. n. kuuden tunnin ribsejä tein. olihan se hieman säätämistä hiilillä, mutta ehkä toimii paremmin briketeillä.
Yv. jos kiinnostaa. 30€?

Minkälainen tuote tämä on, sinulle varmaan ehti kertyä kokemuksia? Saavuttaako tuolla jotain etuja brikettikäärmeeseen verrattuna? Onko lämpötilan säätö helpompaa tai jotain muuta vastaavaa isoa plussaa? Tuote on konseptina mielenkiintoinen, mutta tuottaako pallon käyttäjälle lisäarvoa.. :hmm:
 
Mitä etua tuosta smokenaattorista on samanmuotoiseen brikettikoriin jotka tulee weber grillin mukana? Itse savustan weberin 57cm pallolla siten että koriin sopiva läjä brikettejä jotka sytytetty piippusytyttimellä punaiseksi. Alaventtiili sen verran auki että juuri ja juuri näkyy päivänvaloa ja yläventtiiliä kiinni noin puoleenväliin. Lämmöt tasaantuu aika nopsaan tuonne 120-150 asteen väliin. Brikettien päälle sitten pieniä omenapuun halkoja maun mukaan. Tuo eka brikettikorillinen pitää lämmöt 4h ja täyttö antaa 3h lisää aikaa. Käytännössä 10-12 tunnin pulled pork savustuksiin riittää kanne raotus kolmen-neljän tunnin välein kun lisää muutaman briketin.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
283 979
Viestejä
4 876 752
Jäsenet
78 737
Uusin jäsen
jurgga

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom