- Liittynyt
- 10.03.2017
- Viestejä
- 4 484
Nouto ei maksa mitään. Ei toki auta jos ei täälläpäin asu.50e toimitus ja vaan uusimaa.... Meinasi jo tilat....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Nouto ei maksa mitään. Ei toki auta jos ei täälläpäin asu.50e toimitus ja vaan uusimaa.... Meinasi jo tilat....
Itse sain juuri suurehkon omenapuun ihan ilmaiseksi kun tuttava hävitti sen pihastaan. Vedin moottorisahalla kiekoiksi ja kiekot pilkoin kirveellä sen kokoiseksi palikaksi mitä weberin pusseissakin on. Nyt on varmaan loppuelämäksi savustuspuuta.
Käytin rypsiöljyäKetjuöljystä pikantti lisämaku savustukseen
Vastaa että värillä ei väliä. Voisi olettaa, että ainakin mustaa löytyy yhä ja se käy hyvin yhteen punaisen kanssa.Kirjoitin tossa aiemmin kun ostin weberin smokey joe premiumin että jokin siinä kannen ilmanottosäätimessä on naarmuttanut maalit pois.
No weberiltä sanoivat suoraan että punaista väriä ei valmisteteta enää eli he ei voi auttaa asiassa mitenkään (joten hei hei 10 vuoden weberin takuun, en käsitä miten se tässä kohtaa enää voisi toimia)
En olisi huolissaan teräketjuöljystä, jos grillihiilestä tulee samaan aikaan tämän kaltaisia lisämausteita. Tuossa on gravity feed -grillin hiilisäiliön kansi, johon on kuivunut tuota hiilen palamisesta tulevaa mönjää ja menee tavallisella hiiligrillillä suoraan paistotilan läpi.Ketjuöljystä pikantti lisämaku savustukseen
Kiitoksia vastauksista Pitääpi hakea toi perus master touchi ja käyttää se satku pizzakiveen ja grillausoluihin
Tämä on hyvä suositus. Pihdit toimii myös hyvin kuumien hiilien & brikettien asettelussa. Ja piippusytytin tietysti myös hankintaan. Weber, ei käsiin hajoava Cello tmv.Osta kaveriksi kunnon grillipihdit samalla, eli nämä Weberit tai kopiot näistä: Premium -pihdit | Ruoanlaitto | Grillaustarvikkeet - FI
Parin kympin sijoitus, mutta ei ole tarvinnut katua. Kolmen kilon kinkku on muun muassa tullut nostettua noilla pois grillistä. Ja silti näppärät pikkutavarankin kanssa.
Tämä on hyvä suositus. Pihdit toimii myös hyvin kuumien hiilien & brikettien asettelussa. Ja piippusytytin tietysti myös hankintaan. Weber, ei käsiin hajoava Cello tmv.
EDIT: Ja mm. ritilän irrotettava keskiosan nostaa näillä helposti kuumanakin syrjään, jos tarvii vaikkapa hiiliä lisätä enemmän.
Weber Master touch muutamalla satasella tai sitten "merkitön" muutaman kympin pallogrilli jos pitää oikeasti olla halpaMillainen grilli olisi hyvä terassille satunnaiseen grillailuun? Pohdiskellut jonkinlaista halvempaa hiiligrilliä.
Riippuu mitä tykkää grillailla. Makkarat ja maissit "kypsyy" millä tahansa välineellä. Pitkissä tasaista lämpöä vaativissa kypsytyksissä sitten laadukkaampi vehje, kuten suositeltu Weber parempi.Millainen grilli olisi hyvä terassille satunnaiseen grillailuun? Pohdiskellut jonkinlaista halvempaa hiiligrilliä.
Weber Master touch muutamalla satasella tai sitten "merkitön" muutaman kympin pallogrilli jos pitää oikeasti olla halpa
Riippuu mitä tykkää grillailla. Makkarat ja maissit "kypsyy" millä tahansa välineellä. Pitkissä tasaista lämpöä vaativissa kypsytyksissä sitten laadukkaampi vehje, kuten suositeltu Weber parempi.
Mustang Phoenix hiiligrilli
www.palokauppa.comMustang Basic 47 hiiligrilli | Karkkainen.com verkkokauppa
Hiiligrilli Ø 44 cm ritilällä varustettu hiiligrilli.<br />Grillausritilä kromatusta lankateräksestä.<br />Hiiliritilä on galvanoidusta lankaterästä.<br />Kannessa ja pohjaosassa kiiltävä emalointi.<br />Grillin alla on irroitettava tuhka-astia, jonka kautta myös säädetään ilman määrää...www.karkkainen.com
Mitenkäs nämä halvemmat merkit, jotka eivät ole Weberiä? Löytyykö muiltakin valmistajilta ihan hyvää kamaa?
Mustang Phoenix hiiligrilli
www.palokauppa.comMustang Basic 47 hiiligrilli | Karkkainen.com verkkokauppa
Hiiligrilli Ø 44 cm ritilällä varustettu hiiligrilli.<br />Grillausritilä kromatusta lankateräksestä.<br />Hiiliritilä on galvanoidusta lankaterästä.<br />Kannessa ja pohjaosassa kiiltävä emalointi.<br />Grillin alla on irroitettava tuhka-astia, jonka kautta myös säädetään ilman määrää...www.karkkainen.com
Mitenkäs nämä halvemmat merkit, jotka eivät ole Weberiä? Löytyykö muiltakin valmistajilta ihan hyvää kamaa?
Kyllä hinta jossain määrin kertoo myös laadun. Tuo halpis mustang maksaa sen pari sataa vähemmän kuin Weber, niin eihän laatu tai materiaalit voi olla vastaavia. Kyllä silläkin saa kuitenkin ruokaa tehtyä ja jopa varaosia on saatavilla. Eli, jos haluat pihistellä, ota tuo halpa Mustang ja grillaile menemään. Eipä tuossa paljoa rahaa kukkarosta katoa ja varmasti toimii sekin. Voipi fuskata ja olla vähän huojuvaisempi, mutta on sitä grillattu kertakäyttögrillilläkin ihan hyvää ruokaa.Mitenkäs nämä halvemmat merkit, jotka eivät ole Weberiä? Löytyykö muiltakin valmistajilta ihan hyvää kamaa?
Joo olisi mahdollista ostaa toi Mustang Phoenix 100€ hintaan, niin taidan mennä sillä sitten. Oletko nähnyt itse paikan päältä tuota Phoenixia, miltä vaikutti?Tuo mustang phoenix oli itellekin se ainoa mitä harkitsin master touchin lisäksi, ostin kuitenkin master touchin (ja pyörillä olevan muovisen säänkestävän apupöytävaunun 10e torista) ja oon ollu tosi tyytyväinen valintaani.
En oo nähnyt, tuo pöytä siinä on silti ainoa hyvä, weberi kyllä on vitusti laadukkaampi, näkyy sillä että kokoaminen ei vie koko päivää, osat ei ole ruosteessa vuoden päästä ja säätimet toimii helvetin hyvin.Joo olisi mahdollista ostaa toi Mustang Phoenix 100€ hintaan, niin taidan mennä sillä sitten. Oletko nähnyt itse paikan päältä tuota Phoenixia, miltä vaikutti?
Jos nyt olen ihan oikein tuon Mustangin käsittänyt, niin ne on jotain geneerisiä kiinalaisia joihin vain lätkäistäön Mustangin logo (muisss maissa joku muu). Joten noita varaosia saa varmaan melko rajoitetun ajan ja en kyllä laskisi niiden varaan. Napoleonilla oli joku ihan varteenotettava Pallogrilli, joka taisi olla Weberiä halvempi. Siitä ei vaan taida hirveästi olla kokemuksia täällä.Kyllä hinta jossain määrin kertoo myös laadun. Tuo halpis mustang maksaa sen pari sataa vähemmän kuin Weber, niin eihän laatu tai materiaalit voi olla vastaavia. Kyllä silläkin saa kuitenkin ruokaa tehtyä ja jopa varaosia on saatavilla. Eli, jos haluat pihistellä, ota tuo halpa Mustang ja grillaile menemään. Eipä tuossa paljoa rahaa kukkarosta katoa ja varmasti toimii sekin. Voipi fuskata ja olla vähän huojuvaisempi, mutta on sitä grillattu kertakäyttögrillilläkin ihan hyvää ruokaa.
Jos taas rahaa on laittaa yli 150€, niin osta se Weber, kuten suositeltiin.
Mustang hiiligrilli Cobolt 57.
Työskentelykorkeus: 82cm.
Kupu: Ø 58x18cm. Hiilipesä: Ø 57,5x30,5cm.
Kuvussa ja hiilipesässä kiiltävä metallipinnoite.
Kromattu grilliritilä: Ø 53,5(4 mm).
Galvanoitu hiiliritilä: Ø 42cm(5 mm).
Jalat ruostumatonta terästä 59x3,2cm/53x3,2cm.
Rengas 16,5x4,2cm.
Kävin tutustumassa Mustang Cobolt grilliin ihan paikan päällä ja en nyt näin äkkiseltään mitään vikaa siinä keksinyt. Osat ainakin kokeilemalla vaikutti ihan jämäkiltä eikä mitenkään erityisen ohuilta.
Näissäkin tosin onko kyseessä tuotteen vai pakkauksen paino, niin heittoa voi jonkin verran olla.Mustang painaa 8,5 kg ja Weber 17,2 kg, joten kyllä siinä metallissa aikamoinen ero on. Bauhausin myymä Kingstone Deluxe painaa 13,3 kg ja ainakin kuvauksen mukaan olisi emaloitu kupu, toisin kuin Mustangissa. Eikä ole montaa euroa Mustangia kalliimpi.
Kyllä voin ihan näppituntumalla sanoa että tuo pihalla oleva weberi painaa tuon 17kg. Tai ainakin lähelle sitä. Ja ite jalusta tuossa ei paina juuri mitään, ohutta alumiinputkea ja muovirenkaat.Näissäkin tosin onko kyseessä tuotteen vai pakkauksen paino, niin heittoa voi jonkin verran olla.
Näissäkin tosin onko kyseessä tuotteen vai pakkauksen paino, niin heittoa voi jonkin verran olla.
Mun neuvo on et osta mielummin käytetty hyvä kuntoinen Weber, jos vaan budjetti kestää.
Kävin tutustumassa Mustang Cobolt grilliin ihan paikan päällä ja en nyt näin äkkiseltään mitään vikaa siinä keksinyt. Osat ainakin kokeilemalla vaikutti ihan jämäkiltä eikä mitenkään erityisen ohuilta.
Sit sellainen huomio että mm. weberin master touchissa tulee gbs ritilä mukana, joka helpottas hommaa todella paljon versus tollanen kiinteä ritilä. jos vaikka ihan grillin sytyttämistä ajattelee, riittää että nostat ton keskellä olevan pikkuritilän pois ja kippaat hiilet koriin vs. se että nostat koko ritilän pois.
Ainiin ja ritilävälikin voisi olla leveämpi saisi enemmän liekkiä pihvin alle.
Mustang Phoenix hiiligrilli
www.palokauppa.comMustang Basic 47 hiiligrilli | Karkkainen.com verkkokauppa
Hiiligrilli Ø 44 cm ritilällä varustettu hiiligrilli.<br />Grillausritilä kromatusta lankateräksestä.<br />Hiiliritilä on galvanoidusta lankaterästä.<br />Kannessa ja pohjaosassa kiiltävä emalointi.<br />Grillin alla on irroitettava tuhka-astia, jonka kautta myös säädetään ilman määrää...www.karkkainen.com
Mitenkäs nämä halvemmat merkit, jotka eivät ole Weberiä? Löytyykö muiltakin valmistajilta ihan hyvää kamaa?
Kromattu grilliritilä ja lämpöhylly. Emaloitu teräskupu lämpömittarilla ja rst-kahvalla. Myös hiilitila emaloitua terästä
Mulle on joku Prisman halppis Futur ollut 11 vuotta eikä ole älyttömän ruosteessa. Rakenteeltaan grilli on ihan vankan tuntuinen, mutta käytössä onhan tuo aika kuraa. Lämmitysteho on huono ja epätasainen ja puhtaanapito on ihan hemmetin työlästä. Tulee enemmän nykyään käytettyä hiiligrilliä, koska tuon siistinä pitäminen on niin työlästä...Mikäs olisi vähiten paska halpiskaasugrilli tällä hetkellä? Budjetti noin 300€. Ehkä 400€ asti voisi venyä hyvillä perusteluilla. Tärkein ominaisuus olisi se, että ei nyt ihan parissa vuodessa lahoaisi alta pois ja toki sillä mielellään pitäisi pystyä grillaamaankin
Anton Oliver EX-4 nyt päälimmäisenä mielessä ja ominaisuuksiltaan varmasti riittäisi hyvin, mutta täälläkin joku kommentoi vehkeen ruostuneen parissa vuodessa. Onko kaikki nämä halpikset vain pari vuotta kestäviä ruostepommeja ja vastaavasti kestääkö nuo weberit ja muut kalliimmat automaattisesti moninkertaisesti pidempää käyttöä?
Mulla on nimenomaan toi EX-4 malli. Tai se on oikeesti äidin pihalla, mutta enivei. Tais olla poistomyynnissä noin 199eur ja hintaansa nähden ihan ok. Saa tarpeeksi kuumaksi ja on laadukkaan oloinen. Saattaa olla, että joku Weberi pitää lämmön tasaisemmin (cruise), mutta niissä on myös hintaakin enemmän. Vuoden käytön jälkeen ei mitään merkkejä 'kulumisesta'.Mikäs olisi vähiten paska halpiskaasugrilli tällä hetkellä? Budjetti noin 300€. Ehkä 400€ asti voisi venyä hyvillä perusteluilla. Tärkein ominaisuus olisi se, että ei nyt ihan parissa vuodessa lahoaisi alta pois ja toki sillä mielellään pitäisi pystyä grillaamaankin
Anton Oliver EX-4 nyt päälimmäisenä mielessä ja ominaisuuksiltaan varmasti riittäisi hyvin, mutta täälläkin joku kommentoi vehkeen ruostuneen parissa vuodessa. Onko kaikki nämä halpikset vain pari vuotta kestäviä ruostepommeja ja vastaavasti kestääkö nuo weberit ja muut kalliimmat automaattisesti moninkertaisesti pidempää käyttöä?
Mikäs olisi vähiten paska halpiskaasugrilli tällä hetkellä? Budjetti noin 300€. Ehkä 400€ asti voisi venyä hyvillä perusteluilla. Tärkein ominaisuus olisi se, että ei nyt ihan parissa vuodessa lahoaisi alta pois ja toki sillä mielellään pitäisi pystyä grillaamaankin
Anton Oliver EX-4 nyt päälimmäisenä mielessä ja ominaisuuksiltaan varmasti riittäisi hyvin, mutta täälläkin joku kommentoi vehkeen ruostuneen parissa vuodessa. Onko kaikki nämä halpikset vain pari vuotta kestäviä ruostepommeja ja vastaavasti kestääkö nuo weberit ja muut kalliimmat automaattisesti moninkertaisesti pidempää käyttöä?
Tottakai tekee. Eihän siitä puutu kuin se tuhkasäiliö. Jos ei haittaa että tuhkat putoaa lautaselle ja vähän maahankin niin kyllähän se on hyvä grilli. Parempi kuin kopio master touchit. Motonetissä näkyy olevan 57cm malli 149 euroa joten hinta on kyllä tosi edullinen.Tekeekö noilla Webereillä, jossa ei ole tuhkakuppia mitään?
Muuten eivät eroa tuosta kalliimmasta master touchista?Tottakai tekee. Eihän siitä puutu kuin se tuhkasäiliö. Jos ei haittaa että tuhkat putoaa lautaselle ja vähän maahankin niin kyllähän se on hyvä grilli. Parempi kuin kopio master touchit. Motonetissä näkyy olevan 57cm malli 149 euroa joten hinta on kyllä tosi edullinen.
Taitaa olla ohuet lankaritität kun MT on kunnon paksusta materiaalista?Muuten eivät eroa tuosta kalliimmasta master touchista?
Mulla on 3 polttimen Weber spirit ollut nyt 10+ vuotta. En tiedä meneekö tänäpäivänä ihan tuohon hintaväliin, mutta sillon taisi olla 450€ tarjouksessa tms. Kerran teetätin flavor barsit paikallisella metallipajalla uusiksi kun vanhat emaloidut ruostui puhki. Korivaunun pohjalla pientä ruostumista, en ole jaksanut tehdä mitään. Itse grillin kansi, joka on vissiin ainoa 10v takuun piirissä oleva, on edelleen uuden veroinen. Eli Weber osaa nuo emalihommat kyllä. Polttimet itse uudenveroiset, kun ovat noiden flavor barien alla niin hyvin suojassa. Grillin olen varmaan kerran kunnolla putsannut uudin putsaus aineella tms. Muuten menty "polttaen puhtaaksi" menetelmällä. Ritilöissä, jotka olivat tuohon aikaan ohutta emalipeltiä alkaa tuostetta olevaan aika kunnolla, mutta kasassa pysyy edelleen, messinkiharjaa + öljyä välillä niin käy ja kukkuu =)Mikäs olisi vähiten paska halpiskaasugrilli tällä hetkellä? Budjetti noin 300€. Ehkä 400€ asti voisi venyä hyvillä perusteluilla. Tärkein ominaisuus olisi se, että ei nyt ihan parissa vuodessa lahoaisi alta pois ja toki sillä mielellään pitäisi pystyä grillaamaankin
Anton Oliver EX-4 nyt päälimmäisenä mielessä ja ominaisuuksiltaan varmasti riittäisi hyvin, mutta täälläkin joku kommentoi vehkeen ruostuneen parissa vuodessa. Onko kaikki nämä halpikset vain pari vuotta kestäviä ruostepommeja ja vastaavasti kestääkö nuo weberit ja muut kalliimmat automaattisesti moninkertaisesti pidempää käyttöä?
Elikkäs noi halvemmat Weberit samaa tasoa noiden kaliimpien halpisten kanssa?Taitaa olla ohuet lankaritität kun MT on kunnon paksusta materiaalista?
Panattoni, market leader in industrial real estate in Europe, will build a dedicated facility for Weber, US manufacturer of grills and accessories. The 50,000-square-metre BTS (built-to-suit) facility will be developed in Zabrze, and the tenant will move in in August 2021.
Verkkokaupassa muuten grillejä tarjouksessa, myös tuo Anton.Mikäs olisi vähiten paska halpiskaasugrilli tällä hetkellä? Budjetti noin 300€. Ehkä 400€ asti voisi venyä hyvillä perusteluilla. Tärkein ominaisuus olisi se, että ei nyt ihan parissa vuodessa lahoaisi alta pois ja toki sillä mielellään pitäisi pystyä grillaamaankin
Anton Oliver EX-4 nyt päälimmäisenä mielessä ja ominaisuuksiltaan varmasti riittäisi hyvin, mutta täälläkin joku kommentoi vehkeen ruostuneen parissa vuodessa. Onko kaikki nämä halpikset vain pari vuotta kestäviä ruostepommeja ja vastaavasti kestääkö nuo weberit ja muut kalliimmat automaattisesti moninkertaisesti pidempää käyttöä?