@juhaa varmasti näinkin. Mutta enemmänkin taitaa olla vain "mukavuusvaruste". Ettei tarvitse olla tyhjäämässä lautasta joka kerran jälkeen. Huomenna käyn hakemassa grillin kuitenkin, niin on tässä aikaa tuumailla. Kyllähän se niin on jotta aina kun miettii, niin tulee se "no tämä on vain 50-100€ kalliimpi." Sitten kun olet ostamassa sitä 100€ kalliimpaa, niin ajattelet että jos laittaa sen 300€ kiinni tähän, niin satasella saisi vielä jotain ominaisuuksia ja "no kun se maksaa vain 100€ enemmän, että ihan sama ottaako sen 300€ tai 400€ grillin" Sitten mietitään sitä 400€ grilliä ja ajatellaan että no perkele, 500€ saisi vielä jotain lisää, eikä se ole kuin 100€ enemmän, mitä edellinen malli.
Lopputuloksena kuitenkin siinä nököttää se 500€ grilli ja onhan sitä hienoa esitellä kamuille ja naapurille. Tosiasiassa se sitten enimmäkseen on naudan ulkofilepihveille/hampurilaisille tai makkaroille. Ruuille, joille olisi kelvannut se ihan halvempikin grilli.
Sitten toisaalta, jos on oikeasti heavy user, niin taatusti se kallein malli on hyvä. Itse kun voisin korkeintaan ajatella savustusta epäsuorassa lämmössä, muihin roasteihin/erikoisempiin tekemisiin ei riitä taidot.
Siksi se 149€ ilman sitä tuhkakuppia tässä mietinnässä. Ei siinä etteikö rahaa olisi laittaa isompaan, mutta se järjellä ajatteleminen.
Lautanen on tyhjänä ennen seuraavaa grillaamista, ja jos tuulee, niin ei se tuhka sieltä pöllähtämällä tule kuitenkaan. Vaivahan se toki on, kun joutuu sitä lautasta tyhjäilemään, mutta ei sen nyt omakotitalossa asuvalle olla mikään kummempi homma.