- Liittynyt
- 21.11.2018
- Viestejä
- 1 370
En vaatinut maapallon toselta puolen valitettavasti. Suomen naudalla ja Australian naudalla lienee saman vahvuinen rasvakerros. Tarkeintä lienee lihaksessa oleva rasva.
Naudanleikkaajan terveiset. Suomalainen nauta on vallan mainiota ja siitä saa hyvät brisketit. Rinnan marmori vaihtelee suuresti, mutta sitä on huomattavasti vähemmän rinnassa vs ulkofile. Riippuen rodusta, mutta liharotuja kannattaa suosia. Esimerkiksi tuo Angus.
Angus ei ole kovin marmoripitoista, rasvaista kylläkin.
Rinnan rasvaisuus riippuu kuinka hyvin se on putsattu rasvasta. Paljoa ei suomen markkinoille mene rintaa, mutta jos ihmiset alkaisi enemmän sitä vaatimaan, niin tilanne voisi muuttua
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)