• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Greta Thunberg

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 400
Mistä otsikon ihminen saa rahansa? Pystyykö ruotsalaisella työttömyyskorvauksella lentämään pitkin Eurooppaa?
Hän näyttää puolustavan kaikkea, mitä vasemmisto puolustaa: Extinction Rebellion, Hamas, LBTQ+ jne. ja nyt on viettänyt Suomessa muutaman kauniin kesäpäivän tuhlaamassa poliisien resursseja.
 

Diziet Sma

Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 423
En jaksa uskoa, että kukaan olisi Hamasin puolella, vaan ehkä kuitenkin siviilien puolella ja kansanmurhaa vastaan?
"Siviilien puolella oleminen" ja Israelin sotatoimista puhuminen propagandatermillä "kansanmurha" tarkoittavat Israelin painostamista lopettamaan sotatoimet eli jättämään Hamasin terroristit rauhaan, jotta nämä voivat edelleen jatkaa terrorismia. Ihan sama mitä selitellään, kyllä siinä silloin ollaan aivan suoraan Hamasin puolella.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 748
Viestejä
4 296 374
Jäsenet
71 697
Uusin jäsen
taaplaaja

Hinta.fi

Ylös Bottom