Google Stadia

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Kaiser Soze, 19.03.2019.

 1. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  @namlepo onhan tuo founders edition ollut saatavilla jo muutaman kuukauden. Itse ostin sen 7.6.
   
 2. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017

  Kattoikos tuota Connectia kovin moni?
  Jokseenkin pettynyt olo jäi tuosta tarjonnasta, jotain indie pelejä tullut sinne ja "oikeista" peleistä lienee uutena listalla vain tuo Cyberpunk.

  Näistä viiveistä kun ollut puhetta, niin paljonkohan lienee vertailukohtana on viive kun meillä minun ikivanha 2006 vuosimallin full hd sony, siinä steamlink ethernetillä sitten tietokoneessa ja viivettä on mahdoton havaita.
  Tuo telkku ittessään varmaan jo lisää viivettä 30ms+.

  Paljon on merkitystä Stadialla missä asuu ja millä yhteydellä pelaa, jos itse pingaan google.fi 17ms ja sitten lapista joku 4g mokkulalla pelailee niin äkkiä taitaa tula viivettä jokunen kymmenen lisää.

  Paljonko on sitten liikaa? Aloittelin tuossa Crysis 3:sta pelaamaan ja vsyncin heitin päälle, ensimmäinen reaktio oli että hyi helv... mutta nyt sitten useamman tunnin/päivän jälkeen en enää huomaa sitä, siihen on jotenkin tottunut.

  Mortal Kombatin saaneet mukaan tuohon, siinäpä peli missä nopeutta tarvitsee. On ainakin pelitekijöillä uskoa kun ovat mukaan lähteneet.
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2019
 3. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  910
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei taida googlea kiinnostaa pelaajat jotka asuvat lapissa ja pelaavat 4g mokkulalla. Kymmenet miljoonat pelaajat asuvat isoissa metropoleissa joissa on googlen datakeskus kaupungin ytimessä.

  Normaali 30fps konsolipelissä vsyncin kanssa on helposti 100ms - 200ms input lagia ja päälle lisätään television input lagi. Ei tämä konsolipelaajia ole paljoa haitannut. Jos Google lähettää 60fps streamia ja sisäisesti vielä renderöi peliä 120fps niin input lagi peliengine tasolla on murto-osa tuosta konsolilagista. Kysymysmerkiksi jää enää kuinka paljon siirtotie tuo lagia. 100ms lappiin ja 15ms frankfurtin keskustaan.
   
 4. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  1 004
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  5g tulee ja pelastaa
   
 5. Jumi

  Jumi

  Viestejä:
  1 043
  Rekisteröitynyt:
  27.03.2017
  Mainostettiinko tuota Stadia-esitystä ollenkaan? Katsoin twitchistä gamescom-kanavalta Microsoftin esityksen ja sen jälkeen ei tullutkaan mitään, ennen kuin nyt vasta jatkuvat avajaiset. Tuntuu että haluavat piilotella. :D
   
 6. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Aika vahingossa minäkin tuon redditistä bongasin tänään, mutta toisaalta aika nettipimennossa viikko mennyt..
   
 7. Alex_

  Alex_

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2019
  Jos tekee ennakkotilauksen niin toimitetaanko ohjain + chromecast samantien, vai meneekö marraskuulle?
  Olisi tarvetta tuolle chromecastille välittömästi..
   
 8. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Ne tulee marraskuussa.
   
 9. Alex_

  Alex_

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2019
  Okei, kiitos tiedosta.
   
 10. =Jeppe=

  =Jeppe=

  Viestejä:
  69
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mitenkäs MMOt (Elder Scrolls Online) tai always online pelit joilla omat tilit kuten Ghost Reconit ja lähes kaikki muutkin Ubisoft pelit, toimii Stadian kanssa? Käytetäänkö Stadian kautta omaa erillistä pelikohtaista tiliä joihin eteneminen tallentuu ja onko mahdollista lopettaa Stadian käyttö ja jatkaa pelien pelaamista progression säilyttäen omalla koneella tuolla erillisellä pelikohtaisella tilillä?

  Antaako Stadia ladata yksinpelien tallennuksia omalle koneelle jos päättääkin ostaa ja alkaa pelata yksinpeliä paikallisesti omalla koneella?

  Pelien sisäisten mikrotransaktioiden ja kuukausimaksujen toimiminen mietityttää myös, sillä nekinhän vaatii erilliset pelikohtaiset tilit ja saako niitä Stadiasta enää ulos?
   
 11. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Eli meneekö tuo nyt niin, että joudut ostamaan nuo pelit erikseen ja ne sijaitsee kaikki sitten stadiassa - eivätkä ne linkity noihin pelilaunchereihin (steam/battlenet)? Itse ainakin toivon että tuo olisi kuin GeforceNOW Betassa, jossa voit linkittää steamiin ja pelata pelejä, jotka jo omistat.

  Alkujaan odotin, että Stadia olisi kuukausimaksullinen palvelu, jossa maksua vastaan pääsisit pelaamaan kaikkia julkaisuja origin accessin (tai netflixin, HBO:n tms) tapaan... Ei kai tässä auta muuta kuin odotella ja ihmetellä mihin suuntaan tuo palvelu kehittyy.

  Founderissa vissiin tuo "Destiny 2: The Collection" olisi eka perkki.

  vqoybjm5kr231.png

  Kuvan lähde | Reddit postaus.
   
 12. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  910
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Varmaan toimii kuten mikä tahansa muukin pelikonsoli eli toimiiko sinun PlayStation version pelin tallennukset pc:llä Ja pystytkö lataamaan niitä ps4:ltä pc:lle. En ajattelisi stadiaq PCnä joka on pilvessä vaan se on oma pelialusta joka sattuu olemaan pilvessä kuten Xbox PlayStation tai PC
   
 13. Alex_

  Alex_

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2019
  Hieman nyt itseäni vielä epäilyttää tämä kuukausimaksullinen palvelu.. jos kympillä kuukaudessa pääset pelaamaan tyyliin yhtä peliä alkuun. Saa nähdä miten pelit tullaan hinnoittelemaan.
  Ymmärsin että jos nyt tilaa pro:n ja siirtyy jatkossa maksuttomaan versioon niin jo ostetut pelit myös häviää tililltä, tai sitten olen ymmärtänyt ihan väärin. Jos se noin menee niin ei tuossa ole mitään järkeä :O
   
 14. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Itse ymmärsin puolestani että pro:lla saat 4k ja 5.1 äänet suoratoistona, tarjouksia/alennuksia peleihin ja sitten välillä noita perkkejä (eli pelejä veloituksetta). Homma alkaa pro puolella (founders edition) ilmasella Destiny2 paketilla. Ja kaikki stadiassa rahalla ostamasi pelit on pelattavissa myös tuolla basic puolella (jos irtisanoo ton pro:n), mutta basicilla striimi on max 1080p, 2.0 äänillä ja ilman pelitarjouksia ja ilman perkkejä.

  Sitä en tiedä mitä tapahtuu peleille jotka "on saanut" pro:sta ilmaiseksi, että ovatko nuo ilmaiset pelattavissa ainoastaan silloin kun pro on päällä -- otaksun että näin on, eli että olisivat käytössä vain kun pro on aktiivisena.

  Ja aika randomilla näyttää toimivan tuo stadian nopeustesti:
  https://projectstream.google.com/speedtest

  Luvut heittelehtii testi toisensa perään aika radikaalisti. Itellä käytössä kiinteä kuitu. Eka tulos oli 21M, perään 81M. Nyt kun kokeilin niin 67M ja perään 90M.

  Edit: tarkennusta
   
  Viimeksi muokattu: 21.08.2019
 15. Thokri

  Thokri

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  mikäs ton stadian myyntipointti oikein on kun en itse heti huomaa?

  En näe mitään mielenkiintosia excluja joita varten ennemmin ostan toiset konsolit ja taas pcllä pelaan itse ainakin enemmän sellaisia jotka vaatii hiiri+näppis.

  Silmänkarkki tulee aina olemaan nätimpää pcllä (+modit) ja halpuus vain pistää mietityttämään kuinka paljon dataa google sulta ottaa ja mainostaa.
   
 16. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  910
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  No jos ei muuta huomaa niin aika ilmiselvä laiteinvestoinnin minimointi. 600e pc investoinnilla pelaat 60kk eli viisi vuotta 10e/kk hinnalla. Tuon 60kk aikana stadian rauta päivittyy paremmaksi mutta 600e PC ei.
   
 17. jarski

  jarski

  Viestejä:
  698
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Itellä kans kuitu ja nopeudet heitteli testissä 145-160M.
   
 18. sushukka

  sushukka

  Viestejä:
  797
  Rekisteröitynyt:
  16.04.2017
  Jep, Stadia kuitenkin hyvin vaativa nettiliittymän suhteen eli jos sitä tarvitsee alkaa päivittämään, niin siitä seuraavat lisäkuukausikulut voi helposti taas kääntää kupin toisin päin. Monen tekijän summahan tämän järkevyys on, mutta tuo varmasti hyvää hintapainetta niin konsolipuolelle kuin PC:n verkkopelikauppoihinkin.
   
 19. Retale

  Retale

  Viestejä:
  613
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuli laitettua ennakkotilaus sisään ihan mielenkiinnon vuoksi. Toki näitä pelien streamauspalveluita on muitakin, mutta ei tässä mittakaavassa. Lisäksi Googlella pitäisi ainakin olla resurssit haastaa perinteiset konsolivalmistajat.

  Itse näen tuon kympin kuukausimaksun vuokrana Googlelle heidän pelikoneen käytöstä. Samalla käytössä on aina tarpeeksi tehokasta rautaa uusimpien pelien pyörittämiseen 4k ja 60fps. Juuri niin kuin @PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ tuolla ylempänä totesi.

  Ainut miinus omissa kirjoissani on, että nettiyhteyden on oltava tarpeeksi vakaa ja laadukas. Millään 4g- tai ADSL-yhteydellä en tätä hankkisi. Ja jos Stadia paljastuu lopulta täysin surkeaksi, jäähän tuosta käteen Chromecast Ultra ja ohjain, jotka voi myydä eteenpäin. Ei tule kokeilulle hirveän suurta hintalappua.

  Onnistuessaan Stadia tulee mullistamaan konsolimarkkinat. Televisioissahan on jo nyt Androidia ja joissain jopa Chromecast sisäänrakennettuna. Vaikea nähdä miksi kasuaalit pelaajat ostaisivat monen sadan euron konsolia erikseen, kun uuden telkun mukana se tulisi jo sisäänrakennettuna. Tai vaihtoehtoisesti ostaa vanhaan telkkuun sen muutaman kympin Chromecastin. Edellyttäen toki, että se nettiyhteys on kunnossa. No, marraskuussa ollaan toivottavasti vähän viisaampia.
   
  BaTTman tykkää tästä.
 20. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  669
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Samoilla linjoilla, että testataan. Jos ei toimi, niin käteen jää silti jotain. Tällä hetkellä ei ole intoa investoida tonnia pelikoneeseen.

  Pelaileeko joku pc:llä 4g-liittymällä? Tai siis varmasti pelailee, mutta miten hyvin se toimii?
   
 21. Retale

  Retale

  Viestejä:
  613
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Julkisella ip:llä höystettynä ainakin Apex ja Pubg toimivat kavereiden kanssa ihan hyvin, kunhan linjaa riitti. Oikeastaan paremmin kuin osasin odottaa. Tämä kuitenkin vain sen hetkisen oman kotiverkon kokemuksella.

  4g-liittymissä on kuitenkin niin paljon eroja ihan päätelaitteista lähtien, etten varauksetta suosittelisi sitä kenellekään, jos vain kuitu tms. on vaihtoehtona. Itsekin siirryin sitten kuituun juurikin vakaamman yhteyden ja pienemmän latenssin takia.
   
  BaTTman tykkää tästä.
 22. Bitutus

  Bitutus

  Viestejä:
  823
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Reissussa pelaan kännykällä jaetun netin kautta ja latenssi pyörii jossain 40-70 välillä - siis kun se toimii. Viime jouluna huomasin, että kun oli lumisade ja koko kaupunki oleellisesti sisällä viettämässä iltaa, niin verkkopelaamisen sai unohtaa siihen paikkaan.
   
  BaTTman tykkää tästä.
 23. sushukka

  sushukka

  Viestejä:
  797
  Rekisteröitynyt:
  16.04.2017
  Joo, 4G on hyvin monella tässä maassa se oikeasti käytössä oleva internet-väylä. Mitä noita raportteja olen katsellut, niin monessa lasketaan kuitukotitalouksiksi myös ne, joissa se kuitu tulee jonnekin talojakamoon, mutta ei mitään takeita että se on oikeasti asukkaiden käytössä. Itse tunnen monia talouksia joissa noin niin kuin periaatteessa olisi kuitu tai vastaava tarjolla, mutta käytännössä yhteydestä vastaa joku oma tai firman 4G. Isot firmat varsinkin tekevät kokonaisdiilejä operaattoreiden kanssa, jolloin työntekijä voi valita ilmaisen (työpaikan tarjoama käyttöetu) 4G-yhteyden tai sitten maksaa sen vaihtoehtoisen liittymän omasta pussistaan. Itselläni käytössä nyt 4G kun operaattori päivitti läheiseen tolppaan paremmat kaistat ja pyöritään jossain 30-60Mbs korvilla, parhaimmillaan 100Mbs, ping 16ms. Silti taloudessa on useampia ihmisiä, niin ei tarvita kuin se joku netflixi, ruutu tai latailu niin 4K-pelistriimailun voi unohtaa. Samoin ruuhka-ajat ovat myrkkyä ja useimmiten juurikin silloin voisi olla aikaa pelailla jotain.

  Konsolien asema on vahva ja niiden kanssa on pelailtu jo kymmeniä vuosia. Siinä on myös oma taikansa hakea kaupasta joulupukin konttiin se uusi keisteissön X. Käytetyt pelit, pelien lainaamiset, konsolikauppojen pelialet...enpä tiedä. Toisaalta maailma muuttuu, monelle riittää se fullhd, 5G on tulossa jne.
   
  Retale tykkää tästä.
 24. jarski

  jarski

  Viestejä:
  698
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Mulla ainoa jarru tuon kokeiluun on tällähetkellä heikko pelitarjonta. Tuohon voi toki tulla nopeakin muutos, jos Stadia saa tuulta alle.
   
 25. Retale

  Retale

  Viestejä:
  613
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos saisivat RDR2:n marraskuun julkkariin, niin sillä pärjäisi Cyberpunk 2077:ään asti. Cyberpunkilla sitten loppu vuosi ja ehkä jouluksi 2020 voisi kaivata uutta pelattavaa :cigar2:
   
 26. Alex_

  Alex_

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2019
  Far Cry 6 trailerissa näytti olevan stadia logo.
   
 27. moelanen

  moelanen

  Viestejä:
  79
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Founder Edition myi loppuun Manner-Euroopassa ja tilalle tuli Premium edition. Tässä versiossa ei pääse valitsemaan pelaajanimeään, ohjain on valkoinen, eikä mukana tule kaverille annettavaa kokeilupassia.

  Stadia – Pelejä ilman konsolia – Google Store
   
 28. Retale

  Retale

  Viestejä:
  613
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jotenkin kuvittelin, että kun Founders Edition myy loppuun, niin se on sitten siinä ja ensi vuonna lisää. En kyllä muutenkaan ole ihan ymmärtänyt, että onnistuuko pelaaminen ekana päivänä esim. Chromecast HD:lla, PS/Xbox ohjaimella ja Pro-tilauksella. Applen laitteilla ei ainakaan pitäisi onnistua ennen ensi vuotta?
   
 29. Retale

  Retale

  Viestejä:
  613
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ja sieltähän se RDR2 pamahti Stadian julkkariin :geek:

  Red Dead Redemption 2 Coming to PC November 5th - Rockstar Games


  ”Red Dead Redemption 2 is currently available on PlayStation 4 and Xbox One systems and will also be available this November as a launch title for Google Stadia.”
   
 30. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 454
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Nytten on kova vetonaula.
  Edit: Eikun tulee myös PC:lle.
   
 31. Jumi

  Jumi

  Viestejä:
  1 043
  Rekisteröitynyt:
  27.03.2017
  Red Dead Redemption 2 on niin tuskallisen hidas pelata (realististen aikaa vievien animaatioiden takia?) että voi toimia ihan hyvin Stadialla. ;D
   
 32. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  910
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
 33. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 491
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuohan vaatii just sellasia pelejä, jotka on kehitetty etunenässä tuonne pilviympäristöön eikä sellaisia vielä ole. FPS ja graffat voi olla paremmat pilvessä kuin lokaalisti, mutta eihän se input latenssi poistu mihinkään vaikka siellä kuinka ennustettaisiin pelaajan seuraavia liikkeitä.

  Suomessakin on jo pelifirma kehittämässä noita pilvipelejä:
  Unohda konsolit ja pc – pian ohjain kytketään suoraan televisioon tai älypuhelimeen
   
 34. Ahr

  Ahr

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Branch predictor - Wikipedia

  Markkinamiehet vain keksineet uuden termin vanhalle tekniikalle. Veikkaisin, että nyt uutuutena tätä tuodaankin piiltä ylemmäs softakerrokseen, kuten Googlella on tapana tehdä.
   
 35. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 455
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Että missä... Ei ole FC6:sta kyllä mitään julkaistu. Ei edes sitä, että se olisi tekeillä. :think:
   
 36. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  787
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Oliskohan se tämä teaser/trailer mutta taitaa olla feikki
   
 37. Partis

  Partis

  Viestejä:
  52
  Rekisteröitynyt:
  24.03.2019
  Juu todellakin on feikki, koska tuossahan on kolmosen Vaas.
   
 38. EnterSandman

  EnterSandman Köyhä

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Geforce now kautta tuli pelattua vähän aikaa sitten ac black flag läpi ja kyllä se pelikokemuksena pärjää hyvin konsoleille. Pientä nykimistä ajoittain mutta ei mitää johon pelaaminen kaatuisi. Odyssey ei toimi kuitenkaan kunnon grafiikoilla, johtuu ilmeisesti siitä ettei ihan tykkirautaa millä toistaseksi pyörii nvdian serverillä.

  Mutta kyllähän näille saattaa löytyä hyväkin markkinarako ainakin niille joilla yhteysnopeus riittävä :tup:
   
 39. Alex_

  Alex_

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2019
  No niin onkin feikki näköjään. Nopeasti vilkaisin kelauksella kyseisen videon läpi kun ei kyseinen pelisarja ole enää juurikaan kiinnostanut ja osui stadia logo silmään...
   
 40. Kitupiikki

  Kitupiikki

  Viestejä:
  53
  Rekisteröitynyt:
  24.04.2018
  Tein tuon googlen stadia nettiopeus testin 3 kertaa, ja ei pääse nauttimaan stadia palvelusta ainakaan meidän kiinteellä nettiliittymällä (kaapeli 300M/10M) tulos oli download nopeus 7Mb 9Mb ja 8Mb. :D
   
 41. Guru77

  Guru77

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itsellä kuitu 1000/100 ja dowload >800Mb eli olisiko sulla jotain häikkää yhteydessä..
   
 42. Ahr

  Ahr

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itselläkin näyttäisi tulevan yli 200 megaa vanhahkon wifi-purkin yli.
   
 43. amoult

  amoult

  Viestejä:
  183
  Rekisteröitynyt:
  21.12.2016
  Paska wifi-purkki? Oletko koittanut suoraan piuhalla, että tietäis onko ongelma yhteydessä vai omissa laitteissa? Kyllä 300M yhteydellä pitäis tulla kovemmat lukemat..
   
 44. Kitupiikki

  Kitupiikki

  Viestejä:
  53
  Rekisteröitynyt:
  24.04.2018
  Juu piuhalla tää on ei wifi. Ns "tavallinen" nopeustesti antaa sen 300 megaa down ja 10 up eli nopeustesti missä se valitsee aina lähimmän/parhaimman serverin. Tämä on aina ollu tämmönen eli nopeus palveluntarjoajaan on se "luvattu" 300/10 mutta minne tahansa muualle maailmaan nopeus tippuu 10 megaan tai alle, esim stadia, ja youtube nopeus putoo jopa alle 5 megaan :D. Mobiilinetti 4g 150 antaa kyllä hyvät nopeudet tasan samalla koneella, eli download aina vähintään 50 megaa
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2019
 45. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  910
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Your connection is great.
  Based on your current download speed of 807.031 Mbps, we expect you’ll have a high-performance gaming experience on Stadia. Go back to the Google Store.

  Tuollaista sanoo täältä napapiiriltä Stadian speedtestillä.
   
 46. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Youtubessa oli viiden maissa Made by Google streami. Siinä kerrottiin, että Stadia palvelu aukeaa 19.11.
   
 47. Raparipa

  Raparipa

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  13.03.2019
  Auttakaas nyt vajaatehoista ylämäessä: Onko stadiassa myös "game syncciä", eli pelit mitä omistat steamin/GeforceNow kautta ovat pelattavissa stadiassa? Mietin kumpaan kelkaan hypätä, nVidian vai Stadian..
   
 48. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Vain Stadiaan ostetut pelit on siellä pelattavissa.
   
 49. Raparipa

  Raparipa

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  13.03.2019
  No voihan *****.

  Noh, yllättäen tänään "ilmestyi" uusi nVidia Shield TV Pro? 4k, HDR, etc?

  https://www.amazon.com/NVIDIA-SHIELD-Pro-Streaming-Player-Android/dp/B01J4JWM7Q  Jos näin, hyppään siihen kelkkaan koska sen voisi olettaa toimivan GeforceNow kanssa sitten samoilla 4k spekseillä kuin stadia. Stadia voi survoa nyrkkinsä sitten ihan minne vaan survotuttaa.
   
 50. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  910
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eli vuotojen mukaan käytönnön ero on vain dolby vision tuen lisääminen. Nykyinen malli tukee jo 4k HDR.