Google Stadia

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Kaiser Soze, 19.03.2019.

 1. Raparipa

  Raparipa

  Viestejä:
  52
  Rekisteröitynyt:
  13.03.2019
  Hjau, mutta oliko niin että nykyinen ei tuo 4k/60fps streamausta GeForceNow:sta koska rauta ei pysty siihen?
   
 2. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  961
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ainakin gamestream toimii 4k60fps... Miksi geforce now olisi sen kummempaa video streamia?
   
 3. Raparipa

  Raparipa

  Viestejä:
  52
  Rekisteröitynyt:
  13.03.2019
  Jaa, mitähän minä olen aivopierutellut kun kuvittelin että pullonkaula olisi ollut piirien puolella..? Niin, 4k puutehan saattaa tietenkin johtua siitä että GeforceNow on vielä beta vaiheessa...
   
  tammiat tykkää tästä.
 4. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  332
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Google Stadia julkaisi alkuviikosta parin minuutin mittaisen "Everything You Need To Know Before Launch" pätkän, josta varmaankin kannattaa lukasta kaikki disclaimerit. Esimerkiksi launchin yhteydessä tuo peliohjain toimii langattomasti ainoastaan Chromecast Ultralla. Ennakkotilaajilla ei pitäisi olla mitään hätää, koska heille toimitetaan nimenomaan tuo chromecast ultra.

  Kuvakaappaus videosta ja disclaimerista (klikkaa suurentaaksesi / video nähtävissä ^ em. linkistä) :
  sshot-21.png
   
 5. Juicce

  Juicce

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  29.07.2017
  Joskus kyselin kännykkäpelit striimausta telkkariin, se hanke jäi mutta pojalle pitää konsoli saada ja Stadia voisi olla hyvä ratkaisu. Mutta pari kysymystä, jotka lueskelun jälkeen jääneet epäselväksi.

  Eli jos just yläpuolella todettiin, että vaatii CC ultran, niin ei siis toimi kotona muissa telkkarissa, joissa on tavallinen CC? Tai ei voi viedä ohjainta kaverille ja pelata siellä?

  Puhelinta pystyy käyttämään näyttönä joissain puhelimissa, onko näistä jotain listaa? Noksu 7.1 olisi kiva olla tuettuna.

  Miten pelit käynnistetään? Kännykästä ja käynnistä nappi kääntää chromecastiin kuin videoiden kanssa konsanaan vai jotenkin suoraan TV/ohjaimen kautta?

  Onko noista maksuista tietoa, missä haarukassa menee pelien hinta ja onko ne kertamaksuja vai kuukausipohjaisia? Onko pelien hinnoissa eroa verrattuna Pro ja myöhemmin tulevassa kuukausimaksu tuomassa palvelussa? Meille kun riittää kuvanlaadun ja äänen puolesta ilmaisversiokin kun perus 4g-liittymällä yhteydet.

  Kiitos avusta.
   
 6. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  737
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Noihin kaikkiin ei taida vielä löytyä vastausta.

  -Mutta ainakin aluksi se toimii vain sillä Chromecast ultralla, mikä tulee myös tuon aloituspakkauksen mukana.
  -Ensin on tuettuna vain googlen pixel puhelimet. Ilmeisesti joskus tulevaisuudessa, ehkä, saattaa tulla tuetuksi muitakin puhelimia/tabletteja/mitä vain missä toimii google chrome-selain.
  -Stadian toiminnasta ja pelien käynnistämisestä ei varmaa tietoa taida olla. Esittelyvideollahan siirryttiin eri laitteilta toisille, eikä sitä erikseen käynnistetty. Joissakin lähteissä taas on mainittu että peliin voisi siirtyä vaikka suoraan jostakin streamista. Tai mainosvideosta.
  -Jos (ja kun) pelejä ostaa, olen ymmärtänyt että ne on kertamaksullisia ja jäävät tilille vaikka kuukausimaksusta luopuukin. Näin lukee stadia sivuilla:
  -Pelien hinnoista ei ole vielä tietoa.

  Tuolla 4g-liittymällä voi olla melko haastavaa saada kaikki irti tuosta pro-tilauksesta. Kannattaa tarkistaa täältä, mitä se sanoo:
  https://projectstream.google.com/speedtest

  Suosittelen odottelemaan ensikokemuksia ja sitten kun tuo ilmainen versio tulee mahdolliseksi, niin testata sillä.
  Tai jos 130€ ei ole iso sijoitus, ennakkotilaa sen ja testaa itse miten se toimii itselle/pojalle.
   
 7. Eldmor

  Eldmor

  Viestejä:
  1 050
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
 8. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  737
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Korjataan että ei ole mitään varmaa tietoa. Tuollakin on vain mainittu että tuskin on halvempia kuin muilla alustoilla:

   
 9. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Stadia tilaussivulle päivittynyt arvioitu toimitusaika, minulle tarjoilee ”viimeistään 25-26.11”.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2019
 10. Guru77

  Guru77

  Viestejä:
  67
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Lokakuun 4. Tehty tilaus ja näyttää:
  Toimitetaan viimeistään
  29. marraskuuta – 2. joulukuuta
   
 11. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Redditissä on keskustelua, että kuka sitten pääsee pelaamaan muka 19.11 kun toimituspäivät menee useimmills yli sen. Google kuitenkin Twittetissä kirjoitti, että tervetuloa kaikki Founderit pelaamaan 19.11.

  Siitä miten aktivointikoodi toimitetaan tuntuu olevan myös Redditissä keskustelua, yleinen mielikuva taitaa olla, että koodi tulee paketin mukana ja se luo harmitusta.
  Itse kuitenkin sain tilatessa tälläisen vietin sähköpostiini:
  Tarkkaile sähköpostiasi – Stadia-koodisi lähetetään sinne. Lunastuskoodi, jolla saat Stadian käyttöoikeuden ja 3 kuukauden Stadia Pro ‑tilauksen, lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen marraskuussa. Koodi on lunastettava vuoden kuluessa sen vastaanottamisesta.
  Kaiketi päästään kuitenkin tietokoneella pelailemaan 19.11.
   
 12. Retale

  Retale Köyhä

  Viestejä:
  616
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mikä lie sitten ongelma? Ovatko tilausmäärät niin isot, että logistiikassa tai laitteiden valmistuksessa tulee ongelmia? Vai eikö itse pelien striimaus toimikaan niin jouhevasti kuin demottiin?

  Vähän on kyllä alkanut viime aikoina mietityttämään, että jos kuitenkin odottaisi alkuhuuman ohi ja peruisi Founders editionin tilauksen. Onneksi hinta on kuitenkin niin maltillinen, että ei tuosta paljoa tappiota tule, vaikka flopiksi osoittautuisikin.
   
 13. Juicce

  Juicce

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  29.07.2017
  Kiitos vastauksesta.

  Olisi kyllä hyvä, jos tuosta käytöstä julkaistaisiin ennakkovideo. Jos alussa linkittyy CC ultraan ja ehkä jopa paketin mukana tulevaan, niin rajoittaa aika paljon. Toki ymmärtää, jos kuitenkin tietäisi, että muuttuu tulevaisuudessa.

  Jos pelit ovat tilikohtaisia, noin silloin voi olla kk-maksulla vaikka siirtyisikin maksullisesta ilmaiseen. Tilikohtainen on kyllä pienen lapsen kannalta hankala, jos vanhemman ostosten tekemistä ja kontrollointia ei ole otettu huomioon.

  Ymmärrän 4g haasteen, mutta tuon testin mukaan toimii ja toisaalta on meillä kahta hd-streamia pyöritetty samaan aikaan liki joka ilta. Mutta osin myös siksi tuo ilmaisversio riittäisi. Jos tilaus sisältää 3kk pro-versiota niin sittenhän melkein jo ollaan keväässä, jolloin ilmaisversiota on lupailtu ilmestyvän. Mutta jos pelin kk-maksu onkin vähän kalliimpi ilmaisversiossa, tuo pro-versio tulee äkkiä halvemmaksi.

   
 14. Retale

  Retale Köyhä

  Viestejä:
  616
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  HD-streamissä 4g toimiikin, kun sitä streamiä puskuroidaan. Näin yhteyden latenssilla ja mahdollisella nopeuden vaihtelulla ei ole niin suurta merkitystä. Stadiassa taas 4g:n suurempi latenssi ja nopeuden vaihtelu vaikuttavat suoraan siihen, kuinka nopeasti ruudulla tapahtuu jotain pelaajan painaessa ohjaimen nappulaa ja millä laadulla pelistreamiä renderöidään. Mutta kuten sanottua, jäähän tuosta Chromecast Ultra ja Stadia-ohjain, jotka voi myydä eteenpäin, jos pelikokemus ei ole tarpeeksi ”laadukas”. Eli ei tule kokeilu ihan mahdottoman kalliiksi.
   
 15. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Harvemmin noita pleikkareita tai xboxejakaan taitaa saada kovin ekoina viikkoina kaikki halukkaat. Isommat määrät tietysti niitä ostamassa, mutta isommat on varmasti kapasiteetitkin toimittaa niitä.
  Kerrallahan Google ei noita toimita vaikka pystyisikin, kun luvattu on että ne toimitetaan tilausjärjestyksessä ja ekat saa näin ollen varata pelinimensä ennen muita kuten ovat varmaan halunneetkin.
   
 16. Juicce

  Juicce

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  29.07.2017
  Nyt kun asian näin ilmaiset, niin totta. Kokeilu ei paljoa maksa. Nähtäväksi myös jää, kuinka nopeasti Google saa palveluun lasten suosikkipelit nykyisin ja tulevaisuudessa.

  Eipä taida tuo testikään mitata paljoa muuta kuin nopeutta. Mutta jos ei tuo liittymä riitä, niin tulisi hintaa stadialle, jos se on ainoa syy hommata liki kolmenkertaisella hinnalla oleva kuitu.
   
 17. Alex_

  Alex_

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2019
  Omissa tilaustiedoissa näkyy että toimitus viim. 26-27.11. Sopivasti black friday tuleekin samalla viikolla, toivottavasti alennuksessa heti RDR2 tai Metro Exodus.
   
 18. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Redditissä on noista puhetta ja jengi väittää että Google tuesta on sanottu noiden aikojen olevan bugi ja että ne oikeasti pitäs ruveta lähtemään postiin reilusti ennen 19 päivä.
  Tiedä sitten..
   
 19. Alex_

  Alex_

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2019
  Postiko nämä loppupeleissä toimittaa? jos näin on niin "pieni" lakon uhka alla..
   
 20. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Oiskohan Googlella jotain sopparia UPSin tai DHL:n kanssa kaikkien toimituksien kanssa. Kuitenkin ilmanen toimitus, mutta jokseenkin pitäisi olla täsmällinen niin liekö ne sitten postia käyttäisi.

  Uudempiin Googlen wifi purkkeihin tulossa päivitystä, jossa on gaming mode = Stadia etunenässä Nest Wifi 'Gaming preferred' option prioritizes Google Stadia - 9to5Google
  Tulisikohan noita sitten näihin vanhempikiin Googlen Wifi purkkeihin, kuitenkaan uusia ei vielä ole julkaistu.
   
 21. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Stadia appi ladattavissa Google Storesta.
   
 22. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  862
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Videolla käydään että Google Stadia on ilmeisesti aika raakile

   
 23. Tico

  Tico

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2017
  En ihan kokonaan jaksanut katsoa videota, mutta 10min katsomisen jälkeen tuli selvästi huomattua, että video on täysin yhden twitter kirjoittajan mielipide, jossa kritisoidaa ennimäkseen sitä, että Jenkeissä on paska netti ja peleistä pitää maksaa.
  Itselle tulossa founders edition Googlen mukaan 20-22pv (katsotaan tuleeko postissa:) ).
  Kirjoittelen sitten tarkemmin mitä olen mieltä.
   
  BaTTman tykkää tästä.
 24. Nisupulla

  Nisupulla

  Viestejä:
  297
  Rekisteröitynyt:
  26.09.2017
  Kannattaa myös muistaa, etteivät monet tämän hetken konsoleiden perustoiminnoista löytyneet heti julkaisussa. Esimerkiksi Nintendo Switchiltä puuttuvat yhä saavutuspisteet ja party chat.
   
 25. Seppo77

  Seppo77

  Viestejä:
  1 289
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Siis miten ihmeessä laskit tuon konsolin?
  Xbox Game PAss Ultimaten saa 80eur vuosi ja se sisältää siis Game Pass + onlinepelaamisen jne. eli muuta kulua ei ole. Viisi vuotta kertaa tuo 96eur on 480€ online juttuihin. Välillä saa halvemmallakin mutta laski ntämän hetken hinnalla minkä tuolta vakio kaupasta katsoin Get 3 Month Xbox Game Pass Ultimate Xbox One / PC cheaper | cd key Instant download | CDKeys.com
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2019
 26. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  961
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  No tuohan on helppo muuttaa tuohon kaavaan.

  Kuvitteellinen tuleva Xbox: 499 + 80 * 5 + 30 * 60 = 2690e
   
 27. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  737
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Itse silmäilin kolme ensimmäistä youtube arvostelua. Kaikissa todettiin että toimii, mutta puutteita löytyy. Yhdessäkään ei haukuttu stadiaa.
   
 28. Eldmor

  Eldmor

  Viestejä:
  1 050
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Teemu79, Cuthalu, Asmola ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 29. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  1 135
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Ite olen ymmärtänyt että stadia on huonoin juuri nyt ja paranee koko ajan. Tietysti itse seurailen rauhassa miten kehittyy ja ensi vuonna miettiä onko itselle sopiva palvelu.
   
 30. Seppo77

  Seppo77

  Viestejä:
  1 289
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Ei sitä konsolia tarvitse joka vuosi ostaa ja mistä ihmeestä tuo 30x60 tulee?

  Todellisuudessa konsoli 499€ ja 5 vuotta nettipelaaminen + Game Pass eli pelit kaikki yhteensä 979€
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2019
 31. Joenssen

  Joenssen

  Viestejä:
  99
  Rekisteröitynyt:
  13.09.2017
  Cuthalu tykkää tästä.
 32. psymbiote

  psymbiote

  Viestejä:
  263
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 33. eternality

  eternality

  Viestejä:
  479
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Ars techicassa oli myös aika haalea arvostelu, jäi vahvasti sellainen kuva että keskeneräisenä julkaistu.
   
 34. salojarm

  salojarm

  Viestejä:
  256
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2019
  Kyllähän tämän aika pitkälle pystyi arvaamaan kun ensimmäisen kerran kuulin että google tuo oman peli striimaus systeemin markkinoille että ei tuu mittään.. Liian aikaista teknologialle vielä. Hyvä että asiotia kehitetään mutta ei mitään järkeä julkaista tämmöisiä kenskeneräisenä.

  Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole edes niin nopeita nettiyhteyksiä että tuo tulisi toimimaan kunnolla saatikka että saisi sen 1080p resoluution, puhumattakaan 4K:sta.

  En ymmärrä mikä kiire googlella tämänkin asian kanssa oli kun olisivat voineet hyvin hioa tuota vuosia vielä koska ei tuolla markkinoilla ole mitään kilpailua. Olisivat tehneet kerralla ylivertaisen tuotteen eika keskinkertaista massaan sulautuvaa viritystä niinkuin nyt on käymässä.
   
  PCB, Maki-Taaki ja Seppo77 tykkäävät tästä.
 35. DJhessu

  DJhessu

  Viestejä:
  47
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2018
  Toi video oli kyllä laiskasti tehty. TheQuartering voisi muutenkin keskittyä videoitten tekemiseen, eikä tapella Twitterissä muiden kanssa.
   
 36. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  862
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sony alustalla ihmiset pitää vieläkin ostaa ne yksinoikeudet täydellä hintaa
   
 37. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017


  Ei tuo nyt kovin huonolta tuossa näytä ja tai nuo sano, että latenssia liikaa. Sen tuovat tuossa esille että corporate verkossa lagittaa ja washingon postin videollahan hyvin seilaa tuo latenssi(giffi pätkä ylempänä, jos sen videon katsoo kokonaan ja kaveri pelaa sitten kännykällä mobiiliverkon yli ja latenssi vähenee). Mitenkä hyvin kiertää stadian paketit palomuurien kautta, mutta pingi on hyvä kun se filteröidään nätisti läpi.
  Tossa videolla jopa RDR2 näyttää pyörivän ihan hyvin, vähän siinä kun aamu sarastaa niin näyttää että tippuuko framerate vähän? Taidan silti tuon Stadialle ottaa ja kattoa miten toimii, tod näkösesti paremmin kun mun 3600&980ti combolla + ei tartte ladata sitä.

  Päivittelin Google wifi purkinkin asetukset kuntoon, niin siellä päällä Stadia liikenteen etunenäily nyt sitten.

  Raportoin pettymyksiä sitten :D

  EDIT: Google tuota Founder editionia myi jotenkin niin, että toimitetaan sitten tilausjärjestyksessä. Jenkeissä porukalla niitä pakettejakin jo kotona vaikka elokuussa tilattu. Ittellä ei ole edes laskutettu vielä(kesäkuu 7).
  Aktivointikoodit toimitetaan vasta sitten kun paketti on lähetetty, kuitenkin aikaisintaan tuohon Launch-kellon aikaan, eli suomen aikaa 19.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2019
  Focus0, tmtl ja minix tykkäävät tästä.
 38. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
 39. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
   
 40. tmtl

  tmtl

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  Joo itsekin tilasin 7.6. mutta ei näy kortilla veloitusta eikä ole vielä toimitettu. Taitaa mennä toimitukset eri maissa kerralla köntteinä. Enään ei voi peruuttaa tai muuttaa toimitusosoitetta.
   
 41. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  @tmtl Se Cancel napin häviäminen ilmeisesti tarkoittaa että on lähtenyt tilaus "keräilyyn" tms, että on pian lähdössä. Niin, onko se pian sitten kuusi tuntia vai kaksi päivää...
   
 42. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  upload_2019-11-19_19-51-58.png
  Alkaa suomen paketit lähtemään.
  Mutta ei edelleenkään laskutettu :D

  DHL:llä tulee
   
 43. tmtl

  tmtl

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  upload_2019-11-19_20-6-25.png

  Ei ole lähtenyt vielä.. :(

  Ilmoittele jos saat koodin jossain vaiheessa? En tiedä onko niitä vielä jaettu vaikka seiskasta eteenpäin piti lähtee. Tuleeko Irlannista?

  EDIT: Ja kun menin taas tilaussivulle ja painoin F5 niin siellähän se lukee että Lähetetty! :)
   
  qettyz tykkää tästä.
 44. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Jenkeissä ovat saaneet koodeja heti about 5min avautumisen jälkeen, siellä paketteja lähti jo eilen aamulla toimitukseen. Redditissä aika monta viestiä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2019
 45. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  upload_2019-11-19_20-22-28.png

  Jos tuo pitää paikkansa, niin me suomalaiset tullaan saamaan koodeja sitten huomenna / ylihuomenna.
   
  tmtl tykkää tästä.
 46. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 516
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  IGN:n kaveri koitti YT streamissaa saada FPS countterin näkyviin asentelemalla omalle koneelleen kaiken maailman softia...

  Aika vaikee saada pilvessä, jollain servulla pyörivän pelin FPS näkyviin asentelemalla omalle koneelle softia... :facepalm::rofl:
   
 47. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  862
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vähän pelkään että tämä ei vain tule toimimaan vielä vuosiin

   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
  Cuthalu tykkää tästä.
 48. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Kolmelta yöllä tuli kutsukoodi.
  Tässä nyt sitten aamulla pikaseen testasin Destiny 2 hiirellä, täysin pelattava ainakin minulle. Pientä viivettä havaittavissa, jotenkin voisin ehkä verrata samaan kuin laittaisi vsyncin päälle.
  RDR2 pyörii ainakin chapter 1:ssä lähempänä 60fps kuin 30fps. Nättikin on.
  Lähinnä hassua oli ostaa RDR2 kun se poppasi pelattavaksi sitten ruutuun ehkäpä sekunti oston jälkeen.

  Illalla paremmalla ajalla sitten, ensi testit on että sain ihan mitä odotin. Nämä kokemukset tästä kehä 3 laidalta ja 100/10 elisa netillä. Google.fi ping on 17ms.
  Onhan tämä varmasti ihan eri kokemus esim jos yritän työpaikan netillä pelata.

  Edit:
  Kokoonpano siis oli tässä yllä PC, ethernetillä kiinni Google wifi purkissa missä päällä "stadia qos", zyxel vdsl modeemi siltaavana.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
 49. tmtl

  tmtl

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  Itse en koodia saanut. Ehkä tulee sitten tänään myöhemmin.
   
 50. tmtl

  tmtl

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  Itse kun kun en ole DHL toimituksia ikinä saanut niin osaako kukaan sanoa mitään kyseisistä toimituksista? Vaikuttaako postin lakko? Toimittavatko he ovelle vai postilaatikkoon ( toisaalta meidän laatikkoon ei sanomalehteä isompaa saa edes mahtumaan)? Soittavatko kun ovat toimittamassa?