Game of Thrones

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Ano, 17.10.2016.

 1. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Vastasin kun kysyttiin suosituksia :confused:
   
 2. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 855
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Öö.. häh? :confused:
  Mitähän sarjaa siellä on taas katottu? Jos tuo nyt ei ollu selvä jo useampi kausi sitten kun viitteitä vallan nousemisesta päähän oli selkeästi nähtävillä, niin viimeistään tämän kauden edetessä se olisi pitänyt arvata että noin tulee käymään.
   
  eba ja ttppii tykkäävät tästä.
 3. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 154
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Samaa sarjaa. En ole katsonut koko sarjaa alusta asti. 6, 7 ja 8 kaudet olen nähnyt kokonaan..

  E: 5 kaudestakin aika paljon nähnyt kyllä itse asiassa
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2019
 4. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 038
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Eiku etkoa.
   
 5. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 154
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Juu niin tuotakin. Kyllä mä silti odotan että tämäkin jatkuisi vielä jotenkin. Tuntuu ehkä vähän siltä että saatan olla yksin tämän odottamisen kanssa :vihellys:
   
 6. Cumbo

  Cumbo

  Viestejä:
  1 740
  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Suosittelen katsomaan kaudet 1-4. Huomaat eron laadussa. Ei ole lohikäärmeitä, mutta tarina, hahmot ja juonenkäänteet ihan kultaa.
   
 7. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 154
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Lohikäärmeiden takia mä olen tätä lähinnä katsonut. Pitää kyllä silti noi ekatkin kaudet joskus katsoa. Nyt olen vaan katsonut kohtauksia eri kausista mitä on tubesta löytynyt.
   
 8. Laquel

  Laquel This is where I get off.

  Viestejä:
  2 284
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
   
 9. Clebekki

  Clebekki

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2018
  Akshually kyllä lohharit vilahtelee silloin tällöin alkukausillakin, ne on vaa semmosia vaaveleita tai teinareita vielä, eli ei mitään top gun-toimintaa tokikaan.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 10. Humanoid

  Humanoid

  Viestejä:
  469
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Nämä "arviot" ovat kyllä uskomatonta tuubaa. Käydään jakso läpi kauttaaltaan (todella rasittavaa lukea) ja nakellaan random-kommentteja sinne tänne :facepalm:.
   
  Resetor tykkää tästä.
 11. Piccolo

  Piccolo

  Viestejä:
  203
  Rekisteröitynyt:
  05.01.2017
  Niin ne minunkin mielestäni on uskomatonta tuubaa. Tänne vaan kovasti linkkailtiin youtube sankareiden arvioita sun muuta missä porukka haukkui GoT:n jaksoa joten linkkasin tuon aivan siitä syystä, että on arvioita jotka saattavat jopa kehua sarjan jaksoa. Hauskintahan on tilanteessa kun osa innostui kommentoimaan ja haukkumaan kyseistä arviota jo sen takia, että siinä kehuttiin sarjan jaksoa :D. Mukava kun on hieman vastapainoa tilanteelle, eikä alennu samaan rinkirunkkaukseen mikä on meneillään.
   
  antijuntti tykkää tästä.
 12. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 154
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Kiitos tästä erittäin tärkeästä viestistä. Näin tärkeä viesti ei olisi tarvinnut lainausta ;)
   
  Laquel tykkää tästä.
 13. vemppu

  vemppu

  Viestejä:
  72
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Aika paljon tuossa analyysissä oli semmoisia, mitä en muistanut kun tätä kautta aloin katsomaan... Toivottavasti yle näyttää viimeisen kauden kunniaksti maratoonin niin pääsee muistelemaan kunnolla.
   
 14. Everdreamfin

  Everdreamfin

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Nyt kun on vähän aikaa sulatellut niin tässä hieman omia ajatuksia. Kausi kiistatta heikoin kaikista. Kun vertaa ja muistelee aiempia kausia niin kyllä älyllinen taso laski aika reippaasti. Paljon asioita jäi selittämättä ja pyyhkäistiin nopeasti sivuun, Night King, 3 silmän korpin rooli, faceless men, monet ennustukset.

  Netissä fanipojilla on ollut aikaa teoretisoida eri aspekteista vaikka mitä juttuja. Ei varmaan ollut käsikirjoittajilla mahkuja / lahjoja moiseen. Hahmot kyllä käyttäytyi todella typerästi ja henkilökaaret heitettiin romukoppaan. Kallistahan tuollaista sarjaa on varmaan tuottaa ja vaikea mutta olisi ollut varmaankin resursseja parempaan, mutta mutta. Olen tyytyväinen siihen mitä hahmoille kävi, vaikkakin se oli paskasti ja kiiruhtaen toteutettu.

  Daenyryksesta tuli oman pakkomielteen vanki ja hullu. Olisi vaatinut paljon enemmän pohjustusta, myönnän.
  Jon Snow pääsi takaisin pohjoiseen ja Ghost sai rapsutuksen
  Muitten starkien kohtalot ei niin kiinnosta.
  Jaimen olisin suonut elävän, ehkä maanpaossa Cersein kanssa.
  Tyrion olisi joutanut katuojaan, täysi *käsi* todellakin.

  Enää ei varmaan tule sarjaa joka kiehtoo samoin. Harmi kun lopetus oli niin keskiverto.
   
  Cuthalu ja Pennyw tykkäävät tästä.
 15. Telaketju88

  Telaketju88

  Viestejä:
  273
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Kai nyt sitten laitoit vedonlyöntiin rahaa? Nimittäin tuokin oli vedonlyönnin kohteena jo pitkän aikaa. Varma tieto kun kerran oli niin olisi olleet eläkepäivät helposti hankittavissa. Samalla sitten olisit laittanut muutkin varmat kohteet kiinni.

  Se on yhtä tyhjän kanssa jälkiviisastella. Yksikin tuttu kertoi tienneestä Trumpin voitosta heti kun se ilmottautui ehdokkaaksi. Ei kuitenkaan lyönyt vetoa asiasta vaikka persaukinen oli, 1000kerroin ei vain maistunut.
   
  Piccolo tykkää tästä.
 16. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Missä muka oli vedonlyöntikohteena :confused:
   
 17. Dzeeta

  Dzeeta

  Viestejä:
  256
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllähän monista katkerista viesteistä paistaa läpi ihmisten harmitus sarjan loppumisen vuoksi. Sama homma, kuin avioeroissakin, jätettävän osapuolen on helpompi käsitellä asia negatiivisten tunteiden kautta ja sysäämällä kaikki vastapuolen niskaan. Sarjassa taas "kaikki oli paskaa, käsikirjoitus paskaa, henkilöhahmot muuttuivat, kaikki oli ristiriidassa jne". Veikkaan, että aika moni tubearviokin tehty tunnekuohun vallassa huutaen niin, että sylki lentää. Lisäksi viimeinen kausi on ollut erityisen suurennuslasin alla, kun tiedetään sarjan loppuvan.
   
 18. Maxikose

  Maxikose

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Ei niissä tube arvioissakaan kauden kahta ekaa jaksoa huudettu ihan susipaskaksi. Mutta sitte kun alkaa näkymään pöljästi tehtyjä taisteluita joissa ei ole mitää taktista järkeä, joita ei edes nää koska koko jakso on niin tummaksi jääny koska kukaan ei ole vissiin esikatsellu miltä se näyttää pakattuna videopalveluun, joissa ei sitte kukaa oikein kuole, starbuksin kuppi pöydällä jo seuraavassa jaksossa.

  Alko näkymään just nuita kiirehtimisen merkkejä niinku se kuppi pöydällä, ku tommoset pitäs huomata näissä ison rahan tuotannoissa. Aletaan tuputtaa joka jaksossa joku uusi shokki ratkaisu ja juonen käänne niinku alkas tuotantoaika loppua, mutta pitäs kaikki juonen käänteet ehtiä näyttää ja puoliakaan ei oikein jakseta selittää, että miksi.

  Jos edes kaksi viimestä jakso olis tehty paremmin ni se olis pelastaa aika paljon, mutta tästä tuli nyt tämmönen ja on minusta haukkunsa ansainnut. Uudelleen katsomisen arvo on niinku nolla ku tietää kuinka huono loppu on.

  Miksei tätä sais haukkua ku tämä kauden loppu oli aika huonosti toteutettu ja liian kiireellä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
  vedenkeitin ja selectamatic tykkäävät tästä.
 19. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Ei voi ymmärtää miten aivot nollilla jotkut tätä sarjaa on katsonut, kun ei mitään moittimista tämän kauden lopetuksessa näe :shifty:

  Jopa tämä wtf editin lopetus on parempi, kuin sarjassa.


  :rofl:
   
  Cuthalu, Buff ja Jefes tykkäävät tästä.
 20. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 154
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Eihän täällä ole mitään muuta sivu tolkulla tehtykään kuin haukuttu. Pieni osa sentään tykkääkin.
   
 21. tuskin

  tuskin

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  31.08.2017
  Olihan tuo viimeinen kausi ja loppu vähän kädenlämpöinen, mutta kun on kokenut Lostin, Dexterin ja Prison Breakin (vai loppuiko se ollenkaan) niin en nyt ihan tyytymätönkään ole. Saatiin kuitenkin sarja semijärkevästi pakettiin ja voidaan jatkaa matkaa eteenpäin. Muutenkin tuntuu suosittujen sarjojen lopettaminen olevan melko vaikeaa, joku Sopranos tyylinen loppu tässä olisi ollut ehkä vähän rohkea. Tosin jos olisi vain annettu Winter Kingin jyrätä kuningaskunnat alleen, niin oltaisiin päästy samalle tasolle.
   
  Piccolo tykkää tästä.
 22. Mrrp

  Mrrp

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jakson loppuvaihella kun Jon kulkee porteista takaisin pohjoiseen ja se torvi soi kerran. Mietin, että olisi ollut hyvä kohta lopettaa koko sarja siihen, että torvi olisikin soinut kolmesti, jonka jälkeen olisi näkynyt musta ruutu jossa on siniset silmät ja lopputeksti.
   
 23. R+L=J

  R+L=J

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2019
  Veep, Breaking Bad, The Shield, The Wire, Six Feet Under, Eastbound & Down, 30Rock, The Americans mitä nyt äkkiä tulee mieleen sarjoja millä on ollut vähintäänkin hyvä loppu osassa loistava, ei se nyt niin vitun vaikeaa ole jos siihen viitsii panostaa. Nuo mainitsemasi sarjat huononivat radikaalisti jo paljon ennen loppua, erityisesti Prison Break mikä oli tyyliin ekan kauden jälkeen pelkkä vitsi. Dexterissä oli ensin 3-4 loistavaa kautta ja sitten putosi taso kautta linjan, toki viimenen jakso(ja kausi) vielä alleviivasi tätä.
  BSG ja SoA lisäisin umpisurkeisiin loppuihin
   
 24. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  159
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Luin tuon artikkelin tuoreeltaan ja mieleen tuli tuolloin pari asiaa. 1) Sinällään monet tuossa esitetyistä havainnoista koskien esim. eri hahmojen kohtaloa koko sarjan mittaan olivat totta, mutta siitä huolimatta tämän kauden toteutus oli suurelta osin paska. Vähän samaan tapaan jonkin klassisen näytelmän tai romaanin elokuva- tai tv-sovitus voi olla aivan silkkaa Scheissea, vaikka pohjalla olisi jotain hienoa. 2) Sujuvan kynän omaava voi varsin vakuuttavan tuntuisesti selittää asiat parhain päin, joihinkin se uppoaakin.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 25. Stanley H. Tweedle

  Stanley H. Tweedle

  Viestejä:
  2 304
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  "it comes out of fucking nowhere" :D:D

   
  Cuthalu tykkää tästä.
 26. vrds

  vrds

  Viestejä:
  350
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Ihan hyvä lopetus näillä eväillä mitä oli repussa. Ei nyt yhtä tähteä todellakaan, vaan sellainen 7.5. Pääasia että sarja on nyt paketissa. En jaksa enää jauhaa miten olisi ollut mahdotonta annetuilla raameilla vetää jokainen hahmo ja sivujuonne täydellisesti maaliin kahden viimeisen kauden jaksoilla ja ruutuajoilla. Sarjan yksi ongelma kun varmasti olikin että hyvä lähdemateriaali loppui samaan aikaan kuin aika. Lisäksi oli liian monta hyvin pohjustettua hahmoa (sekä myös muutama täysin turha ja floppi) ja juonia "lopetettavaksi" liian lyhyessä ajassa.

  Edir: jokainen voi spekuloida syitä ja olla tyytymätön ja pettynyt joka on ihan helvetin hyödytöntä ja turhaa sekä ei muuta asioita. En enää itse lähde täysin turhanpäiväiseen paskanjauhantaan. Onneksi on muitakin sarjoja ja elämää.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
 27. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Ei aika mihinkään loppunut, vaan D&D:n kiinnostus.
   
  Cuthalu ja Matolaatikko tykkäävät tästä.
 28. Vision

  Vision

  Viestejä:
  295
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Volyymit kaakkoon, kylmät väreet vaa iskevät kun tätä kuuntelee ja muistelee kuinka hieno sarja oli kyseessä ..

   
  Laquel tykkää tästä.
 29. Murhh

  Murhh

  Viestejä:
  206
  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Ihan kelpo lopetus oli. Ei suurempia moitteita.
   
 30. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 038
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Oli hyvä setti!
  Tosin tunnarina ei olisi toiminut mm. liian särön vuoksi. Kerran kuunneltuna ihan vitun makeeta.

  Tuosta tulikin mieleeni, että olikos tämä tunnari olevinaan Starkin perheen musa lopetuksen perusteella?
   
 31. Pennyw

  Pennyw

  Viestejä:
  236
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  No tämähän se ja ehkä kuitenkin hyvä että päästettiin näistä kuolinkorinoista ja annettiin niska laukaus ja päästettiin sarja autuaamille metsästys laitumille. Oisko nämä saanut yhtään parempaa kässäriä aikaan vaikka aikaa olis ollutkin?
   
 32. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Olisi se ainakin mahdollista ollut ja olisi ne voinut palkata kyvykkäämpää porukkaa mukaan.
   
  nkossu tykkää tästä.
 33. nkossu

  nkossu

  Viestejä:
  289
  Rekisteröitynyt:
  24.12.2016
  Nii kyllä noita käsikirjoittajia ois riittänyt ruuhkaksi asti
   
 34. Alensia

  Alensia Custom-titteli Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 079
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jep, yksinomaan tässä threadissa toistakymmentä :D
   
  Vaakajenga, Jefes, Taat ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 35. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 038
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Niin no, D&D ansaitsi kannuksensa tehdessään kirjoista ekat 4 kautta (kirjailijan tukemana), niin sitten kaikki oli auki ja vaikka lähdemateriaalin puute heti haitannut niin diilit kuten Star Wars oli neuvoteltavissa. Sen jälkeen pojilla oli vapaat kädet, kuten lopetuksen kiirehtiminen.
  Eli suomeksi: HBO jumittui näihin kaverihin, eikä ollut munaa ottaa uutta verta mukaan.
   
 36. R+L=J

  R+L=J

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2019
  Ja kirjat lukemattomilla ei ole mitään hajua kuinka pahasti D&D jo aiemmilla kausilla kusi lähdemateriaalin päälle, aivan järjettömän typeriä muutoksia mitä ei millään budjettisyillä kyennyt selittämään aina tokasta kaudesta lähtien kiihtyvään tahtiin loppua kohden.
   
 37. Pennyw

  Pennyw

  Viestejä:
  236
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Toki jouduttiin kusemaan ja se milloin tv versio olisi edes kalpea versio kirjasta? Ja noista muutoksista mitä on ollut kirjoihin niin juu. Omalla tavalla ymmärrän sen miten on päädytty siihen 1-4 kauden juttuihin ja siitä 6 joka olikin sitten ainut kausi jota edes pysty katsomaan pausettamatta streamia ja kysymään itseltään "mitä vittua just näin". Mutta nää 7-8 kaudet sitten kustiin ja paskottiin samassa ripulissa. Siihen en ota kantaa soiko jo D&D Imperiumin imperial march ja tähän päädyttiin. Paremminkin tämän olis voinut vetää:cigar2:

  (Mulla oli LOTR trilogian (kun se täällä mainittiin) filmasointiin ongelmia hyväksyä Jacksonin näkemys kirjasta ja kuinka se erosi miten koin sen kun 7vuotiaana sen ekan kerran tavasin. (Puhumattakaan hobitista)

  Siitä vaan vetoomusta laittamaan :)

  Edit: se miten paljon sarja on herättänyt tunteita on kyllä hyvä juttu ja se mitä en ottanut huomioon on Ramin Djawadi loistavilla sävellyksillä.  :) sori..
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2019
 38. Juhanator

  Juhanator --User is currently used by process-- Tukijäsen Team Stream

  Viestejä:
  588
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Hyvin veikattu alla Branista. Toisaalta ei minullakaan olisi lopulta ollut mitään ideaa vastaan, mutta hahmo kirjoitettiin loppua kohden jo mentaalisesti ihmiskunnasta irti, jolla ei vaikuttanut olevan enää fiiliksiä sukuunsa, hallitsemiseen ynm, lähinnä tarkkailijaksi ilman egoa. Siksi Tyrionin (käsikirjoittajien) valinta oli järjetön tässä konteksissa.

  Varmastikin kirjassa sama lopputulos, mutta elegantimpi matka siihen.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2019
  Cuthalu tykkää tästä.
 39. emerik

  emerik

  Viestejä:
  254
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kirjassa päädytään ymmärtääkseni samaan. Luultavasti tuolla valinnalla on luoda riittävän pitkä ajanjakso, että uusi järjestelmä koetaan luonnolliseksi. Joku muu kuningas voisi saada ajatuksen muuttaa järjestelmää. Toisaalta miksei tuo uuden kuningaan äänestäminen johda ihan samalla tavalla valtataisteluun.

  Mielenkiintoista lukea joskus, että miten tuo valinta oikein johtaa kirjoissa Braniin. Tv-sarjassa ajattelin, että Bran sysättiin sivuun kuten moni muukin juttu. Sikäli tuo valinta kuninkaaksi aiheuttaa ihmetystä. Tv-sarjassa lordit oli saaneet suurimman vallan, joten ne olisi kaikki itsenäistyneet omiksi pieniksi valtioksi. Ei mitään yhteistä uhkaa, joka olisi voinut ne yhdistää. Eikä kukaan olisi tuota Brania noteerannut, jos hahmo on tuollainen mitä oli. Grey Worm ei tule ainakaan menemään kirjoissa samalla tavalla eli olisiko kohtalo kuolla. Jälkiviisana kai on todettava, että sarja olisi pitänyt lopettaa täysin eri tavalla mitä kirja. Ehkä päättää yönkuninkaan voittamiseen? Tai sitten laittaa enemmän jaksoja, joka olisi pohjustanut hiukan paremmin tuota viimeistä jaksoa. Yleensä näissä kausissa rakennetaan asetelmaa viimeistä jaksoa ajatellen. Sikäli oli täysi yllätys että kahden vuoden aikana tätä lopetusta ei oltu saatu toteutettua hyvin.
   
  Juhanator tykkää tästä.
 40. Juhanator

  Juhanator --User is currently used by process-- Tukijäsen Team Stream

  Viestejä:
  588
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Valtaistuinpeli käynnistyi sillä hetkellä, kun Bran pudotettiin tornista. Branista tulisi kolmisilmäinen korppi, korpista Bran. Sukujen jännitteet pahenivat. Alusta saakka tämän yliluonnollisen voiman (Fantasiasarjahan tämä on) oli tarkoitus päästä "lihallisen" maailman johtoon yhden Starkin lapsen kautta. Siksi korpin symbolinen arvo oli sellainen, että se pidettiin sarjassa sekä julisteissa mukana.

  Lopulta maailmaa siis hallitsisi osin ihminen, osin jotain muuta. Kunhan "vanha", egokeskeinen ihmishallinto saatiin toistensa kimppuun ja suurin osa poistamaan toisensa hengiltä. Jotakin tällaista mietin kirjailijan mielessä liikkuneen. Ongelma on vain se, mikä tv-sarjan kanssa tuli. Materiaalia ei ollut lopulta ja D&D niputti homman kömpelösti loppuun, noudattaen ohjeistusta että Branista pitää tulla kuningas ja jollain tavalla loppuun on kiirehdittävä.

  Tv-sarja teki sitten todella kömpelöä jälkeä vikassa seasonissa. Loppu olisi huomattavasti parempi (Tyrionin kuningasvalinta tuntuisi loogiselta) kun muutamassa jaksossa olisi pohjustettu sitä, kuinka ahneet ja tyrannit kuolivat pois korpin "pelin" seurauksena ja täten Bran (eli nyt Korppi) joka oli kaiken aloittanut, käynnistäisi uuden aikakauden ihmiskunnassa. Näin itse kirjoittaisin, ajatusleikkinä.

  Näin pohdittuna ei ihme, että tv-sarjan lopun ratkaisut tuntuu hätäisiltä. Ihan kuin välistä puuttuisi paljon pohjustusta ja taustoitusta.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2019
  Cuthalu tykkää tästä.
 41. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  779
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  En pidättäisi hengitystä kirjojen ilmestymistä odotellessa. Luulempa ettei niitä edes tule. Hihii.
   
 42. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Se yksi kirja varmaan tulee, mutta päätösosaa tuskin koskaan ellei sitten palkkaa haamukirjoittajaa sitä tekemään.
   
  eba ja Vaakajenga tykkäävät tästä.
 43. antijuntti

  antijuntti

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  31.08.2017
 44. Clebekki

  Clebekki

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2018
  Miks siun kaikki kommentit on enemmän tai vähemmän toisten haukkumista?

  > Minä olen humaani ja empaattinen ihminen - yritän aina pohtia syitä ja seurauksia ja ymmärtää muiden ihmisten toimintaa, enkä hyppää lampaiden kelkkaan missä yksinkertaisessa kuorossa vaan "lyödään lyötyä".

  Puijaatko nyt kuitenkin vähän? Eikö se ole itsensä huijaamista? Harrastan koreografiaa ja virkkausta, joten tiedän nää jutut paremmin kuin muut. Mikä saa ihmisen noin mutkalle että ainoa tarkoitus on häiriköinti ja luoja siunaa valheilu ja toiseksi tekeytyminen?

  Harrastan myös joogaa ja petankkia, joten kykenen samaistumaan sinuun paremmin kuin muut, mikä on lähteesi ruonalle?
   
 45. Lagittaja

  Lagittaja

  Viestejä:
  1 900
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Ei soinut. He sanoivat ennen neljännen kauden alkua että haluavat tehdä 7 kautta ("..it's the goal we've had from the beginning") eikä vielä silloin mitään D&D+SW ole edes mietitty kun Disneyllä ollut ihan eri suunnitelmat jotka hieman muuttuivat tämän nykyisen trilogian myötä.
  Olettaisin että syynä tähän heidän haluun tehdä 7 kautta oli se että haluavat lopettaa kun sarja on vielä huipulla ja ihmisten mielessä jne eli voivat hypätä suoraan taas johonkin isompaan projektiin joka nyt sattumoisin tulee olemaan seuraava SW trilogia.
   
 46. Hevi

  Hevi

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Dokkari viimeisen kauden tekemisestä. Löytyy ainakin HBO Nordicista.

   
  Hkst ja Vision tykkäävät tästä.
 47. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Meemit jatkukoon :D
   
 48. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 154
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Ei näytä olevan Cmoressa.
   
 49. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Potkitaan kuollutta hevosta lisää.   
 50. ttppii

  ttppii

  Viestejä:
  222
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Miksi nuo arviot ovat youtube-videoina? Tekstimuodossa voisi nopeasti lukea. Podcastinäkin menisi niin voisi kuunnella autossa. Kenellä on aikaa katsella kolmen vartin youtube videoita?
   
  Matolaatikko, Keimo, lunkwill ja 2 muuta tykkäävät tästä.