Game of Thrones

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Ano, 17.10.2016.

 1. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 425
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016


  Hyvin tehty "anteeksipyyntö". :rofl:
   
  emviiex, L0nkero, saikoni ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 2. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  438
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Huulisynkkaus aika hyvin tehty.
   
 3. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Blu-rayllä saattaa olla hitucen parempi versio Long Nightista. Miguel olisi ollut paljon parempia ideoita, mutta D&D ei antanut sen niitä toteuttaa.

   
 4. WaspPike

  WaspPike

  Viestejä:
  1 256
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Ihme ininää Long Nightistä. Hyvä vaan, ja taiteellinen jakso missä pimeys tuli eikä kellekään ollut pakokauhun keskellä selvää, että mitä tapahtui. Olen täysin tekijöiden puolella tässä.

  No ok, en 100%, sillä välillä olisi saanut kyllä paremmin käsittää että kuka kuolee, mutta ideana 10x parempi, kuin jakso normaalilla Hollywood toteutuksella olisi ollut.

  Ja sekin erinomaista, että geneerisiä lumizombeja ei tuon jakson jälkeen tarvinnut katsella.
   
 5. penttip

  penttip

  Viestejä:
  400
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Viimein ehti tämänkin katsomaan, ja en nyt kyllä ihan ymmärrä miksi tästä on niin kovin mieliä pahoitettu. Joo, olihan viimeinen kausi aika suoraviivainen, mutta kai nyt jokaisen pitäisi ymmärtää ettei noin pahasti vaiheessa olevaa tarinaa saa mitenkään vedettyä pakettiin kuudessa jaksossa siten, että pystytään säilyttämään alkusarjan tarinankerrontavauhti? Jo kaudella 7 alkoi olemaan hyppimistä paikasta toiseen, ja mielestäni siinä se jopa häiritsi enemmän, koska tällöin kerronta oli perusmoodissaan vielä kuitenkin hitaampaa. Nyt kun viimeinen kausi oli kokonaisuutena rakennettu elokuvamaisemmaksi, ei tuo suoraviivaisuus ainakaan minua suuresti haitannut. Tärkeää oli, että edes juonen päälinjat saatiin jotenkin päätökseen. Jos tuo olisi haluttu vetää "tyylillä" maaliin, olisi tarvittu vähintään kaksi täyttä kautta, yksi Night Kingin taisteluihin ja viimeinen Valtaistuinpeliin. Nyt kun tuota jaksomäärää ei ollut käytettävissä, oli lopputulos mielestäni ihan siedettävä.
   
 6. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Jaksojahan oli käytettävissä mielin määrin. dumb & dumberilla vain oli kiire päästä paskomaan seuraava SW trilogia, mikä saattaa onneksi jäädä toteutumatta.

  Kannattaa varmaan lukea viimeiset 10 sivua, niin ehkä ymmärrät, miksi fanit on tästä fiaskosta raivoissaan.
   
  Dimi ja Stanley H. Tweedle tykkäävät tästä.
 7. Pzaz

  Pzaz

  Viestejä:
  193
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ehkä juuri tuo "olisi tarvittu kaksi kautta" on se eniten ärsyttävä asia. Käsittääkseni kuitenkin HBO tarjosi mahdollisuutta kahteen lisäkauteen mutta kirjoittajatiimi ei halunnut ja teki sen jälkeen diilin Star Warsin kanssa. Kuluttajan silmään näyttää ikäänkuin ohjaajat olisivat rahan perässä pysäyttäneet epäilemättä yhden kaikkien aikojen parhaista tv sarjoista. Tämän lisäksi purkkajuoni verrattuna edellisiin kausiin vahvistaa tuota ahnetta käsitystä kirjoittajista. Tapahtumat eivät olleet loogisia ja juonta edistettiin ensin miettimällä mikä on cool ja sitten vasta että miten se implementoidaan juoneen.

  Henkilökohtaisesti vielä parinkin kuukauden jälkeen koen itseni petetyksi. Sarja oli loistava ensimmäiset kaudet ja samalla kasvoi mielenkiinto ja fanitus sitä kohtaan, mutta kaikki se paskotaan muutamassa kaudessa vain oman henkilökohtaisen intressin takia. Ymmärrän toki että kirjoittajilla on oma elämä ja he eivät ole mitään velkaa minulle. Toisaalta jos ei kiinosta tehdä sarjaa eteenpäin noudattaen niitä standardeja mihin on totuttu niin voisiko nakin siirtää eteenpäin ihmisille joilla on oikeaa paloa kirjoittamista kohtaan?
   
  ZZRX tykkää tästä.
 8. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Vahingossa Drogon sen tuolin poltti, kun sattui vain edessä olemaan :facepalm:

   
  Stanley H. Tweedle tykkää tästä.
 9. WaspPike

  WaspPike

  Viestejä:
  1 256
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Erittäin hyvä että tuli nopeasti valmiiksi eikä pitkittelyä. Kausi lisää geneeristen lumizombien kanssa olisi ollut kärsimystä. Hyvä että ne lopetettiin kerrasta. Sama lohhariakan kanssa, jos olisi yksi kausi ollut sen johdon alla, niin toistettaisiin taas uudestaan alkukausien teemoja ihan turhaan. Seiskakausi oli jo niin geneeristä ja turhaa hollywoodmättöä, että vika kausi oli oikein positiivinen piristys päätöksissään.
   
 10. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Odotahan vain, kun pääset 8 kaudelle :wtf:
   
 11. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  914
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Tää on alusta loppuun ku kauniit ja rohkeet tisseillä
   
 12. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  438
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Ööh mitä? Tämä kasikausihan oli myös ihan geneeristä hollywoodia mutta huonommalla käsikirjoituksella.
   
 13. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Tämän tapaset toteamukset pistää miettimään että tekikö noi oikeasti tahallaan tosta noin vitun paskan lopetuksen. Ei kukaan tervejärkinen selittele tollasta paskaa mitä noi on suoltanu vikan kauden osalta noissa haastatteluissa.
   
 14. ZZRX

  ZZRX

  Viestejä:
  614
  Rekisteröitynyt:
  16.05.2018
  Oliskohan ihan niin että aluks on ollu vähän rahankiilto silmis ja menny homma perselleen eikä enään oo saanut korjattuu. Nyt jälkeenpäin kun homma on jo kussu niin veetään läskiks haastattelus ja syötetään porukalle paskaa jolle sit nauravat keskenään.
   
 15. WaspPike

  WaspPike

  Viestejä:
  1 256
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  No ei sentään käytetty puolta kautta eeppisiin cgi lumizombitappeluihin, eikä Jon Snowsta tullut kunkkua jne. En kehu kasikautta, seiskan jälkeen vaan rima oli todella alhaalla.
   
 16. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Taisi Dumb & Dumber haukata paskaa, kun sössivät tämän. Ilmeisesti Star Warssit on peruttu ja käteen jäi vain Netflix soppari, jos siitäkään mitään tulee :lol:  Varmaan Netflixilläkin mietitään tämän kaksikon touhuja uudemman kerran.
   
 17. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  438
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Mitä sää oikein selität? Seiska ja kasikausilla oli molemmilla tasan yksi jakso missä keskityttiin zombitaisteluun. Molemmat jaksot oli täynnä kliseistä hollywood-paskaa.
   
 18. WaspPike

  WaspPike

  Viestejä:
  1 256
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  "Mitä mää oikein selitän"? Öö. Mistä moinen aggressiivisyys? No joka tapauksessa, selitän ihan vaan omaa mielipidettäni ja ennakko-oletuksiani siitä, että pelkäsin viimeisen kauden olevan Kuninkaan Paluu/Hobitti osa 3 -tyylistä mättöä lumizombeja vastaan alusta loppuun, jossa vihamiehet lopulta yhdistävätkin voimansa. Ja olin positiivisesti yllättynyt, että niin ei käynyt, vaan jaksoja oli vaan 1.
   
 19. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  438
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Sori, ei ollut tarkoitus kuulostaa aggressiiviselta. En näköjään vaan tajunnut tota sun pointtias. :D

  Omasta mielestäni White Walkerit olisi saanut kestää pidempään. Vähän hutaisten tehty loppuratkaisu kun koko sarjassa pedattu juonikuvio laitettu yhdessä jaksossa pakettiin.

  Mutta en ala enempää kaudesta selittelemään, siitä on jo tarpeeksi puhuttu ja se on jo takanapäin.
   
  WaspPike tykkää tästä.
 20. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Sinusta oli hyvä asia, että sarjan päävihollinen, jota on seitsemän kautta pohjustettu kukistetaan naurettavan taistelun lopuksi yhdellä tikarin iskulla? :facepalm:
   
 21. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ei tuo tikarin isku ollut niinkään se ongelma vaan kaikki mikä siihen johti. Sitähän ei siis ollut vaan tuo tapahtui aivan yhtäkkiä. Kuten valtaosa muistakin tapahtumista viimeisellä kaudella.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 22. WaspPike

  WaspPike

  Viestejä:
  1 256
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Ei, en sanonut noin. Yksittäisenä kohtauksena, ja ylipäätään rakenne, joka johti tuohon kohtaukseen, oli tökerö. Mutta olin vaan tyytyväinen, ettei kausi painottunut liikaa noihin, sillä en pidä eeppisestä mätöstä pahan maagisia voimia vastaan. Sarjan alkupuolella mitään sellaista ei ollut, ja raadollisessa realistisyydessään se olikin niin hyvä, eikä näissä fantasiaörvelö-tappeluissa. Ja olin tyytyväinen, että tästä ei lopulta tehtykään päävihollista, vaan se status jätettiin muille.

  Mutta täytyy sanoa että kukistaminen tapahtui niin yllättäen, että kun katoin netflixistä kauden vasta nyt kesällä, niin vikan jakson jälkeen listalla oli vielä yksi jakso, jonka neyflix-kuvassa oli lumizombi ja lohikäärme-eukko, niin tosissani uskoin, että siitä on vielä yks jakso nyt katottavana, vaikka edellinen vaikuttikin lopetukselta. Seuraavana päivänä kun "vikaa" jaksoa aloin kattoon, se olikin joku dokumentti, lol.
   
 23. Make

  Make Tekee järkeä. BANNED Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  537
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Omasta mielestäni tikarin iskulla voittaminen oli loogista. Itse asiassa, Jon Snow sanoi aiemmin sarjassa että juuri sillä tavalla voittaminen onnistuu että tapetaan pääjehu. Enemmän tossa tarinan osassa ihmetytti sankareiden aivopierut, kuten Dothrakien ryntäys pimeään ja sitten paskat housussa pakoon, sekä se kun Theonilta loppui nuolet niin sitten ei ollut muita aseita :bored:

  Enemmän jäi harmittamaan Daenerysin tarinan päättäminen kahdessa viimeisessä jaksossa samaan tahtiin kuin mihin aiemmilla kausilla olisi mennyt vähintään 4/5-osa kaudesta.

  Viimeisestä kaudesta huomasi että tehtiin kiireellä ja mutkat vedettiin suoriksi, mutta ei se mielestäni missään nimessä huono kausi ollut.
   
 24. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  :facepalm:

  Viimeisen kauden tapahtumissa ei missään ollut mitään järkeä. Tuo tikarointi oli aivan helvetin tökerösti tehty ja Arya valittiin siihen roolin, vain koska se oli yllättävää ja oli nainen.
   
  emviiex tykkää tästä.
 25. RouVix

  RouVix

  Viestejä:
  258
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  White Walkereista ei olisi koskaan saanut tehdä noin konkreettista, tikarilla tapettavaa, "paha koska mä nyt vaan olen paha"-pahista vaan jättää ne melkein luonnonvoimaan rinnastuvaan ja melkein jumalallisissa sfääreissä pyöriviksi voimaksi. Nyt niillä oli lähinnä jotain pikkumaisia kostofantasioita. Yhyy, children of the forest teki musta pahiksen, kannanpa kaunaa pari tuhatta vuotta ja koitan kostaa jollekin pyörätuolipojalle koska se on nyt se joku vitun korppi jolla on jotain tekemistä noiden childrenien kanssa, yhyy.

  Minne jäi kaikki se "ice and fire" -retoriikka, R'Hollor ja myy mystiikka? Ainiin, no sinnehän se jäi käsikirjoittajien roskikseen kun oli kiire kusta omille nilkoille.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2019
  M.P, SweeneyTodd, Toffeli ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 26. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  233
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Minua ei haitannut pätkääkään useimmat yksittäiset käännekohdat (kuten tuo Aryan tikarinisku), vaan se miten niihin päädyttiin. Juonenkuljetus oli yhtä sohimista ja poissaolollaan loistivat hienot keskustelut siteerattavine onelinereineen. Esimerkiksi miten paljon enemmän olisi voinut saada Varys-Tyrion-Daenerys -kuviosta. Kasikauden ylivoimaisesti parhaat jaksot olivat kaksi ensimmäistä, vieläpä isolla marginaalilla.
   
 27. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 472
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Yle2 näytetään nyt kautta numero 6 aina maanantaisin. Areenassa tietysti katseltavissa edelliset jaksot. Eilen tuli jakso 3
   
 28. Stud

  Stud

  Viestejä:
  220
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ja nekin olivat helvetin huonoja verrattuna kausien 1-4 tasoon.