• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Feminismi ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus

JLM

Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 868
Syistä tämmöisiin mielipiteisiin voisi niistäkin tietysti jauhaa ja veikkaan että näkemyksemme eroavat siltä osin aika paljon, mutta se nyt on sinänsä vähän erillinen asia siitä että saksalaiselle kauppaketjulle voi olla ihan kannattavaa ottaa tämmöinen kanta koska siitä voi seurata positiivista julkisuutta valtaosan siitä väestöstä keskuudessa jolle yrittävät jotain myydä.
No sellainen moraaliposeeraus voi tietysti myydä tai sitten olla myymättä, riippuu ihan siitä millä meinaavat korvata Teslat. Jos tilalle tulee jotain kiinan paskaa, niin siitä paistaa kaksinaismoralismi kuuhun asti... :)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 180
Viestejä
4 349 208
Jäsenet
72 362
Uusin jäsen
akvavitix

Hinta.fi

Ylös Bottom