• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Feminismi ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus

Liittynyt
14.08.2023
Viestejä
995
Suvaitsemattomuutta ei tarvitse suvaita, näin avaamatta linkkiä.
Kerta suvaitsevaisuus on jokin yleispätevä pyhä arvo, voiko olettaa että vaimon pieksääjät, pedofiilit, raiskaajat yms. pitää myös suvaita?

Tietenkään suvaitsemattomuutta ei tarvitse suvaita jos ei ole suvaitsevainen.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.06.2018
Viestejä
9 168
Ja puhe on väkivaltaa jota vastaan voi puolustautua voimakeinoin.

Ei luulisi olevan kenellekkään yllätys, jos muutama jeesustelija tulee puhumaan homouden synnistä pride tapahtumaan eikä se todellakaan oikeuta väkivaltaan. Pride itsessään on melko suvaitsematon, eli aika moni voisi sinun logiikalla käydä mättämässä heitä turpaan.

Tämä retoriikka aiheuuttaa vain kaaosta pitkällä aikavälillä, eli kannattaa vähän miettiä sanomisia. Sananvapaus on kuitenkin ehkä tärkein oikeus meillä, vaikka sanoma ei itseä hotsita se täytyy vain kestää.
Mitä tuossa siis tapahtui? Repivät kylttejä vai muuta?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 737
Viestejä
4 290 480
Jäsenet
71 717
Uusin jäsen
ThunderRoad

Hinta.fi

Ylös Bottom