Far Cry 6 (PC, Xbox One/Series X, PS4/PS5)

Liittynyt
13.06.2019
Viestejä
268
Osaako foorumilaiset varmistaa, että onko mitään merkitystä ostaako PS4-version (sis. päivityksen PS5) vai PS5-version? PS5:lla tarkoitus siis pelata.

Aika no-brainer maksaa PS5-versiosta 10 - 15e enemmän vai enkö ymmärrä tässä jotain? :confused:
Eipä siinä muuta eroa ole kuin että ps4-levyn kun pistät ps5:een, niin joudut lataamaan koko ps5-version netistä. Tämä siis voi haitata jos haluat heti pelaamaan ja sulla on hidas netti :D edit. eli noin 55gb.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
2 066
Onko kenellekkään tullu prossun mukana tullutta farcry 6 peliä?
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
2 066
Miten se peli tuonne yhtäkkiä ilmestyisi, jos koodia ei ole tullut prossun mukana?

Pelin saaminen vaatii kuitenkin kuponkikoodin.
Ne jotka on aikaisemmin saanu sen koodin ja laittanu siihen ohjelmaan. Ite tein sen jo vuosi sitten ja nyt ihmettelin, kun peliä ei näy. Jos prossu ostettu kamppanian aikana, sun olisi pitäny saada se koodi. Ite sain verkkokaupasta vasta sitten kun ite kyselin perään.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
1 378
AMD prossun mukana tullut avain piti lunastaa tuolla AMD Rewards sivulla 30.1.2021 mennessä. Samalla sivulla FC6 odotutti itseään kunnes nyt tiistaina sinne ilmestyi reclaim FC6 linkki. Eli enää ei saa tuota peliä AMD:n koodilla, joe et ole syöttänyt sitä tammikuussa.

Jätin HD tekstuurit lataamatta, mutta nyt luetun perusteella 3080 ja 1440p pitäisi pelata niillä ok, eli HD:t lataukseen. En myöskään odota peliltä mitään. Niin samaa olleet ja FC5 oli jo niin puuduttava huonoine juonineen, että taisi olla ensimmäisiä pelejä mistä tuli fiilis että loppuisi jo. Mitä noita videoita katsonut, niin samaa luvassa.
 
Liittynyt
04.02.2017
Viestejä
703
Erikoinen tilanne. FC6 saattaa olla hieno kokemus, jos ei ole vanhoja muistissa "pilaamassa" tunnelmaa. Jos maistuu, niin seuraavaksi FC5.
Itse olen lähtenyt massasta poiketen ensimmäisenä FC5 liikkeelle. Tähän asti se sekä New Dawn pelattu cooppina läpi. Nyt olisi tarkoitus samalla linjalla jatkaa kohti FC6. Viihdyttävää kaksin perseillessä, ei niinkään yksin. :tup:
 

Rane

Coordinator @ Diablo 4 clan "iotech"
Tukijäsen
Liittynyt
01.11.2016
Viestejä
2 893
Benchmark on nyt ajettu omalla koneella (RTX 3090 & AMD 5900X). Ultrawide-resolla, ultra-asetuksilla (+HD tekstuurit) ja RT-päällä Average FPS 86. Tarkempi kuvaaja spoilereissa. :comp:

1633592754075.png
 
Liittynyt
01.11.2020
Viestejä
124
Prossun kylkiäisenä tän sai itekin joskus aikalailla tasan vuos sitten. Vähän alle. Pitihän se testata tälleen FC4 viimesimpänä pelanneena (jonka kanssa iski ähky jo ennen 10h kun peli ei varsinaisesti muutu, tai ole muutenkaan kovin erilainen edeltäjästään) et minkälaista edistystä on tän sarjan kohdalla tapahtunut.

Joutui valitettavasti toteamaan et tää on edelleen se sama saatanan vuonna 2012 julkastu Far Cry 3 jos erehtyy pikkasenkin pintaa syvemmälle katsomaan. Ei mulla kyllä mitään muita odotuksia ollutkaan, ubisoft kun on varsin tunnetusti kunnostautunut siinä et lähestulkoon jokanen open world-yksinpeli sisältää lähestulkoon identtisen kaavan, mutta vaan pelimekaniikat itessään muuttuvat.

Eikä siinä, kai nää joillekkin edelleen uppoaa kun näitä vielä lykitään pihallekkin, mutta kuinkas monta samanlaista peliä saa julkasta ennenkun porukka alkaa olemaan vailla jotain tuoreempaa? Eikä kai siinäkään mitään, jos sama uudelleenlämmitelty ateria pienillä muutoksilla uppoaa vuodesta toiseen niin ei se kai multa ole pois, tai mahdollisesti on, riippuen haluaako ajatella asian niin et Ubisoftilla jouduttais jopa innovoimaan jotakin jatkuvan uudelleenlämmittelyn sijasta jos vaan valtaosa osais vaatia enemmän.

Tarinaan kai oltiin panostettu pikkasen enemmän, ainakin jonkinverran cutsceneä oli alkuunsa ja kasvoanimaatiot selkeesti jotenkin korostettuja. Miinusta tosin siitä et herran vuonna 2021 on cutsceneissä 30fps lukko. Vissiin se oli sit niitten kasvoanimaatioiden hinta. Mut muuten tälleen pintapuoleisen kosketuksen perusteella aika perus FC-huttua koko tarina, pahis tulee alistamaan, rupea yhden miehen armeijaks, tapa kokonainen armeija ja vähän päälle ja kylmää se pahis vielä lopuks. Kaikki vaan sen takia koska oot vaan yksinkertaisesti niin vitun kova äijä et pystyt tekemään kaiken lähestulkoon yksin. Ei nää yhden ukon voimafantasia-tarinat oo oikeen koskaan iskeny.

Eikä siinäkään, nää ubishitin pelit toimii varmaan aika hyvänä esimerkkinä siitä et kaikki pelit ei vaan oo kaikille. Ubisoftin tekeleet ei mulle tunnu tarjoavan oikeastaan mitään, pelattavuus on ok ja parhaimmillaan hyvä, mut suurin kompastus tulee siihen et se puutumus ja ittensä toisto alkaa siinä kymmenen tunnin nurkilla viimeistään, samalla kun peliä pitäs jatkaa vielä vähintään toinen samanpitunen pätkä, usein jopa vähintään 20h. Tarinalla ei tosiaan paljoa juhlita, ja lähtökohtasesti omasta kirjastosta löytyy pelaamattomia pelejä jotka takuuvarmasti tekee molemmat paremmin, ainakin omaan makuun suhteutettuna.

Mut jos ei muuta niin hyvän vakaustestin tästä sai. 3080 lapulla oli jännitekäyrä pikkasen liian aggressiivinen ja kippaili introon toistuvasti. Ensimmäinen peli joka kaatuilee näillä asetuksilla. Pykälä alaspäin ja homma skulaa.
Olin harkinnu et pelaisin FC 3 ekan kerran, mutta tämä viesti vakuuttaa minut siitä, että pelaan vain FC6. :D
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
347
Jahas ja sitten on Ubisoftin servut alhaalla. Saas nähdä milloin jatkaa lataamista.

edit: no taas jatkaa :)
edit: no ei ku pätkii vaa
 
Liittynyt
23.11.2018
Viestejä
643
Coopina näitä on tullut pelailtua ja niin tämäkin aloitettiin, ei kummoisia odotuksia, muttei paljon ole co-op pelejä tarjolla. Kolmisen tuntia pelattiin ja aika samanlaistahan tuo on kuin edelliset.

Meillä ainakin tuo moninpeli lagasi aika paljon, wihulaiset saattoivat teleporttailla vähän mihin sattuu sekä pelikaveri saattoi juosta laskuvarjo auki pari minuuttia ennen kuin se hävisi. Ihan nätin näköinen peli ja toimii yllättävän hyvin omalla peruna koneellakin joka on ihan positiivinen yllätys. :)
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
5 887
Jahas ja sitten on Ubisoftin servut alhaalla. Saas nähdä milloin jatkaa lataamista.

edit: no taas jatkaa :)
edit: no ei ku pätkii vaa
Taitaa olla vähän ruuhkaa tai sitten vaan tosiaan matalana. Heittää virhettä kun yrittää ladata:

1633601444436.png


Tuli napattua Ubisoft+ josko kerkeäisi kuukaudessa pelailemaan.
 
Liittynyt
12.11.2016
Viestejä
140
6 tuntia takana ja hyvin maistuu toistaiseksi. Taistelu on juuri sitä mitä odotinkin eli Ubi-muotista tehtyä peruskauraa surkealla tekoälyllä höystettynä. Massiivinen kartta, miljöö ja tarina välianimaatioineen saivat kuitenkin pitämään mielenkiintoa yllä. Tekemistä ja avattavaa riittää mutta saa nähdä kantaako loppuun asti.
 

omenanraato

Team Tesla
Liittynyt
22.10.2017
Viestejä
4 469
On toi kyl uskomatonta et 4k, kaikki kilkkeet ultralla, kaikki kilkkeet päällä ja 70-75fps, ton näköinen open world kuitenkin.

Maistuu! Odotin surkeaa, mutta tää on first Person Wildlands joten iskikin lujaa.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 047
Onko mitään vertailua fc:nv -> fc:6.

Jos on jotain nw tyyppistä niin kiinnostunut, jos fc5... no joo katsotaan sitten myöhemmin...
 

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 560
Juu ei tartte latailla...

edit: Lähti lataamaan, kun 10 kertaa rämppäsi latausnappia... o_O

Edit2: Latasi jopa 200Mt, kunnes jämähti... No ehkäpä sitten huomenissa pääsisi kokeilemaan. :poop:

1633627880383.png
 
Liittynyt
17.10.2017
Viestejä
890
Mitä videoita katsoin niin aika rasittavan kuuloinen tuo ääniefekti mikä tulee pääosumista, pelatessa saattaisi alkaa pidemmän päälle vituttamaan.

Muutenkaan peli ei kyllä houkuttele, ihan sitä samaa näyttää olevan mitä edellisetkin. Arvostelujen mukaan myös samat ongelmat mukana tässäkin.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
2 066
HD teksturit vaatii 11gb vramia. Ite kun laitan kaikki täysille, ottaa vaan vähän yli 6


Mitä mä missaan? reso 5120x1440
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 047
On kyllä julkaisijalla hieman miettimistä taas...

Osta ubisoftilta -> tee tili (tili on jo) -> et voi tehdä tiliä

Avaa Epic game store, osta peli ja laita lataukseen.

Kiitos epic.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 167
Onko mitään vertailua fc:nv -> fc:6.

Jos on jotain nw tyyppistä niin kiinnostunut, jos fc5... no joo katsotaan sitten myöhemmin...
Jos noista kahdesta pitää valita niin kallistuisin enemmän fc5 puolelle. En ole vielä päässyt alkusaarelta pois mutta mielestäni, vaikka onkin samaa jatkumoa fc3-fc4-fc5 pelillisesti niin kyllä tuo mekaniikka tuntuu vähän erilaiselta verrattuna aiempiin.

Tuli silloin aikoinaan hankittua tämä 20e hintaan foorumilta amd rewardsina eikä harmita, mutta nykyiseen täyteen hintaan ei kyllä kannata.

edit: Tulee heti mieleen mafia 3 kopiointi kun saa tilattua auton.
 
Viimeksi muokattu:

omenanraato

Team Tesla
Liittynyt
22.10.2017
Viestejä
4 469
Tuli silloin aikoinaan hankittua tämä 20e hintaan foorumilta amd rewardsina eikä harmita, mutta nykyiseen täyteen hintaan ei kyllä kannata.

edit: Tulee heti mieleen mafia 3 kopiointi kun saa tilattua auton.
Ite sain prossun mukana tän, mutta omaan makuun pitkästä aikaa ubin peli josta olisin voinut maksaa täyden hinnan. Todella kova ja juurikin se, että Wildlands oli todella kovaa menoa ja tää on juuri sitä jatkumoa. Ja tuo auton tilaus on nimenomaan kopioitu sieltä Wildlandsista. Kaikki muutkin mekaniikat luonnollisesti ubin omista peleistä. Tällä kertaa vaan onnistuttu ottamaan vähän joka pelisarjasta ne parhaat puolet.

Paitsi sivuvaunujen ja mönkijöiden ajomalli. Ai saakeli mitä kuraa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 167
Ite sain prossun mukana tän, mutta omaan makuun pitkästä aikaa ubin peli josta olisin voinut maksaa täyden hinnan. Todella kova ja juurikin se, että Wildlands oli todella kovaa menoa ja tää on juuri sitä jatkumoa. Ja tuo auton tilaus on nimenomaan kopioitu sieltä Wildlandsista. Kaikki muutkin mekaniikat luonnollisesti ubin omista peleistä. Tällä kertaa vaan onnistuttu ottamaan vähän joka pelisarjasta ne parhaat puolet.

Paitsi sivuvaunujen ja mönkijöiden ajomalli. Ai saakeli mitä kuraa.
Tuli pelattua wildlansia joskus pari vuotta sitten vähän kaveriporukalla mutta aika nopesti se alun jälkeen jäi, eli mulle tuo tilaamismekaniikka ei ole siltä puolelta tuttua. En tiedä kumpi on ensin julkaistu, mutta tässä tuo tilaaminen on ihan suora kopio mafia 3:sta, ja se on ihan hyvä juttu sinänsä että jos satut jäämään keskelle jotain persettä niin sinne saa jonkun kulkupelin.

Mutta liikaa tässä on kierrätetty fc 3, 4 ja 5 elementtejä jotta itse olisin aivan innoissani tästä kutosesta. Jos useampi noista aiemmista on jäänyt välistä niin tämä 6 varmasti tuntuu oikein hyvältä.

Ja sama jäähtyvän moottorin ääni tuntuu kopioitaneen sellaisenaan vitosesta...
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.03.2017
Viestejä
337
Pelailin aamulla ja päivällä tätä hieman, tosiaan kuten edellä jo kerroin niin täytenä FC-noviisina - koskaan ennen en ollut tähän pelisarjaan koskenut. Jotenkin äkkiseltään ei niin kovin vakuuttanut, tuntuma itse peliin oli jotenkin "vanhahtavan" oloinen 2021 peliksi. Ajattelin että noh - 2h rajapyykkiin asti on aikaa kokeilla peliä ja siitä voi rahat vielä ottaa takaisin, kun tosiaan ostin sen satasen Gold-version PC:lle kun tapana ollut pelata pelit läpeensä ja useampaan kertaan kun jonkun satun hankkimaan - mukaanlukien mahdolliset DLC:t. No siinä 2h tietämillä oltiin mentiin sen uraanisalkku-tehtävän ohi suurin piirtein ja pistin pelit paussille ja harkintaan. Mikään hätä ei ollut peliä päästä jatkamaan ja katselinkin tuossa illan tullen muutaman seuraamani streamaajan pelaamina ne samat alkuvaiheet ja miten he sen kaiken "näkivät". Hain vähän sellaista näkemystä miten kokea nämä pelit kun tiesin että molemmat olivat aikaisempia pelejä pelanneet paljonkin.

Joten päädyin lopputulokseen että pidän pelin, annan sille reilun mahdollisuuden. Raportoin sitten lisää kun ollaan paljon syvemmällä tässä kokemuksessa :tup:
 
Liittynyt
04.11.2016
Viestejä
88
HD teksturit vaatii 11gb vramia. Ite kun laitan kaikki täysille, ottaa vaan vähän yli 6
Mitä mä missaan? reso 5120x1440
Näyttövalikon arvaukset muistinkäytöstä eivät vastaa todellisuutta. 11GB näyttäisi olevan jonkinlainen varman päälle laitettu maksimi. En ole itse nähnyt yli 10GB käyttöä kuin ihan alussa, kun peli latailee asioita. Muuten käyttö pyörii siinä 9 gigan tienoilla 4K:lla ja vähän ultrasta kevennetyillä asetuksilla. Tämä noin 10h pelaamisen jälkeen, kun peli on vielä pelkkää viidakossa rymyämistä. Katsotaan sitten mitä tapahtuu, kun kaupunkitekstuureita aletaan latailla. Aika aktiivisesti se tuntuu myös siivoavan näyttömuistia, joten ehkä pysyy alle 10 gigan sittenkin.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 047
Tai sitten nuo HD graffat ei oikeasti ole päällä jos Vramia ei ole tjsp.
Eiköhän noita tutkita. En yllättyisi jos noissa olisi joku dynaaminen reso joka skaalailee

The report states that Far Cry 6 PC comes with an HD Texture Pack which weighs in at 35 GB. The HD Texture pack is stated to require at least 11-12 GB of VRAM to function properly but it looks like even the high-end GeForce RTX 2080 Ti couldn't load these textures properly. NVIDIA's GeForce RTX 3080 only packs in 10 GB of VRAM and while it has memory compression techniques to conserve bandwidth and capacity, that doesn't apply here for both high-end cards. In fact, the GeForce RTX 3060, RTX 3080 Ti, RTX 3090 might be the only graphics cards that will be able to run the texture pack due to their higher VRAM capacity.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 047
Noh, nyt on tutoriaali käyty läpi ja voi veljet...
Kaikki välivideot (joita tuo tutoriaali käytännössä on) on 30fps...

Ostin peliPc:n että voin katsella tätä konsolinytkytystä? Oikeasti päätä alkoi särkemään tuon katsominen.
Sitten kun pääset pelaamaan hetken niin fps kyllä on ~sata.

Pelistä itsestään ei vielä voi sanoa mitään, toivotaan toivotaan osastolle menee :hmm:
 
Liittynyt
06.01.2017
Viestejä
817
Kenelläkään havaintoa pienestä pelin nykimisestä? Oman fiiliksen mukaan pienen tauon jälkeen tulee noin 10fps droppi ja havaittavissa nykimistä. Fps kuitenkin vähintään sen +70 vaikka HD tekstuurit päällä.
 
Liittynyt
06.07.2017
Viestejä
447
Ehdin eilen kolmisen tuntia pelata, huomiot
-Jep, aika samalla kaavalla kuin 3 -> 4 -> 5 lähtien, mutta sytytti kyllä hetki hetkeltä enemmän, varmasti menee läpi ja tulevaisuudessa uudestaan
-oma SER on lähellä minimiä (4690K, 1060 6GB), mutta peli ehdotti High -asetuksia, ja niillä pyöriikin, ei nyt lukittuna 60fps, mutta 50-60 väliin. Näyttiksen ajurit vanhat, saattaa sieltä vielä vähän apuja tulla. Ei siis mielestäni suorituskykyongelmaa (pelaan siis 1080p)
-suurena ärsytyksenä edelleen tikkailla/uidessa/ajoneuvoissa FOV edelleen putoaa rajusti
-autoissa hiirellä freelook, hepalla taas hiiri ohjaa, en tykkää.

Eiköhän tuo tuossa siis vielä mene mainiosti, mutta jossain vaiheessa pelisarja kyllä kaipaisi suurempaa päivitystä
 
Liittynyt
27.03.2019
Viestejä
100
Jos tään ostaa Epiciltä, niin tarvitaanko Ubisoft connect silti pelin käynnistämiseen?
Syynä se, että mun koneessa ei Ubiconnect jostain syystä toimi, enkä viitti koko konetta uudelleen asentaa sen takia.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
311
Kenelläkään havaintoa pienestä pelin nykimisestä? Oman fiiliksen mukaan pienen tauon jälkeen tulee noin 10fps droppi ja havaittavissa nykimistä. Fps kuitenkin vähintään sen +70 vaikka HD tekstuurit päällä.
mulla stutterointiin autto uplay overlay pois laitto

Jos tään ostaa Epiciltä, niin tarvitaanko Ubisoft connect silti pelin käynnistämiseen?
Syynä se, että mun koneessa ei Ubiconnect jostain syystä toimi, enkä viitti koko konetta uudelleen asentaa sen takia.
tarvii
 
Liittynyt
21.11.2016
Viestejä
494
Onneksi peli ei ole kauhean raskas. Se hyvä puoli 4k60 näytössä on se, että voi laittaa kaikki asetukset tappiin ilman turhia nykimisiä. Mielestäni kuva voisi kuitenkin olla parempi tai realistisempi, varsinkin kun kyseessä uusi peli.

Kaipa tätä tulee tahkottua ReShadea odotellessa... joka tietysti laittaa koneen polvilleen. :(
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
231
-oma SER on lähellä minimiä (4690K, 1060 6GB), mutta peli ehdotti High -asetuksia, ja niillä pyöriikin, ei nyt lukittuna 60fps, mutta 50-60 väliin. Näyttiksen ajurit vanhat, saattaa sieltä vielä vähän apuja tulla. Ei siis mielestäni suorituskykyongelmaa (pelaan siis 1080p)
Uskaltaiskohan tätä testata 4790K + 980 Ti @ 1440p? Ei oo uus ATK vielä valmis ja kovasti kuumottais päästä jauhamaan :comp:
 

Sothis

★★★
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
611
Pitkästä aikaa vähäsen Far Cryn lumoissa. Kakkosesta tykkäsin erittäin paljon, sen jälkeen on ollut vaisumpaa. Nyt tämä kuutosen maailma vaikuttaa taas kutsuvalta ja mielenkiintoiselta. Kaikkiin pikku ärsytyksiin ei peleissä nykypäivänä voi takertua, koska sitten ei ole mitään pelattavaa...

Laitoin High-presetin graffoille. Omaan silmään jotenkin miellyttävämpi kuin Ultra, jossa ylikorostetut valot ja varjot saavat maailman näyttämään muoviselta. FPS cap ajurista päälle, koska pelin oma ei pysy päällä.
 
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
1 215
Eilen tuli vähän vajaa pari tuntia pelattua ja alkuun ei ihan hirveästi napannut. Huomiona, että ilmeisesti edelleen käytetään samaa vanhaa paskaa pelimoottoria, kun ei osaa Ryzenin ytimiä hyödyntää, 3080 käyttöaste 1440p resolla 80% ja fps 80-120 koska 5900X ei mukamas riitä tälle.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
830
Eilen tuli vähän vajaa pari tuntia pelattua ja alkuun ei ihan hirveästi napannut. Huomiona, että ilmeisesti edelleen käytetään samaa vanhaa paskaa pelimoottoria, kun ei osaa Ryzenin ytimiä hyödyntää, 3080 käyttöaste 1440p resolla 80% ja fps 80-120 koska 5900X ei mukamas riitä tälle.
Kyllä täällä ainakin rullasi gpu käyttöaste melko tapissa 1440p resolla 3080 ti + 5600x. Asetukset enimmäkseen ultralla.
 

omenanraato

Team Tesla
Liittynyt
22.10.2017
Viestejä
4 469
Eri ammotyypit vihollisille on erittäin ärsyttävä ominaisuus. Huomannut myös et vihujen respawnaus on naurettavalla tasolla. Vähän kun selkää kääntä johonkin pienempään roadblokkiin niin vihut respawnaa ja isoimpiin linnoituksiinkin spawailee randomisti selän taakse vihuja. Aika keskinkertaiset fiilikset toistaiseksi pelistä, mutta katsotaan rupeasiko maistumaan enemmän kunhan saa tunteja lisää pelikelloon. Lähinnä kuitenkin tuo eri ammotyyppien käyttäminen eri vihollisiin ärsyttää eniten. Ei passaa Far Cry peliin.
On tosiaan todella ärsyttävää, kun tyhjennät jonkun isommankin vihualueen. Sit käyt loottimassa sitä ni siel on sniputornissa uudet sniput jne. Miks ne ees ilmaantuu sinne, kun olen jo vallannut sen.
 
Liittynyt
23.11.2018
Viestejä
643
Eri ammotyypit vihollisille on erittäin ärsyttävä ominaisuus. Huomannut myös et vihujen respawnaus on naurettavalla tasolla. Vähän kun selkää kääntä johonkin pienempään roadblokkiin niin vihut respawnaa ja isoimpiin linnoituksiinkin spawailee randomisti selän taakse vihuja. Aika keskinkertaiset fiilikset toistaiseksi pelistä, mutta katsotaan rupeasiko maistumaan enemmän kunhan saa tunteja lisää pelikelloon. Lähinnä kuitenkin tuo eri ammotyyppien käyttäminen eri vihollisiin ärsyttää eniten. Ei passaa Far Cry peliin.
Tuollainenhan on ollut ennenkin. Nyt tosin ei voi lennosta vaihtaa vaan joutuu vähän taktikoimaan ja ottaa erilaisia panoksia eri aseisiin jos haluaa optimoida.

Hyvinhän kaikki nyt kuolla kupsahtaa armor piercing luodeilla joten ei siitä tarvitse väkisin ottaa ongelmaa.

Tuo spawmaaninen on kyllä todella ärsyttävää, jumppasin jotain luolaa päästä päähän ja aina wihut spawnannut samoihin paikkoihin ja joka kerta se yksi auto ajaa samaan seinään kun yrittää pysäyttää autonsa ja tulla tappelemaan. Pientä viilausta peli olisi vieläkin kyllä tarvinnut, odotellaan pätsiä..
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 464
Viestejä
4 162 986
Jäsenet
70 411
Uusin jäsen
domppaaaa

Hinta.fi

Ylös Bottom