F1 Yleiskeskustelu

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
12 077
Tässä vaiheessa vielä tosi kepeällä pohjalla koko skenaario. Jos ainoa peruste PF1:n arveluun Valtterista on se että he eivät tiedä muita kuskeja jotka olisivat rallia kokeilleet. Sinänsähän voisi olla kuka hyvänsä, ehkä Sargeant ensi vuonna jyskälässä tms.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
532
Ehkäpä Bottas jatkaakin uraansa ralliautojen parissa.

Koomisesti verrataan räkään:

Autourheilussa on 2000-luvulla nähty muutamia loikkauksia formuloista ralliin. Muun muassa Robert Kubica ja Kimi Räikkönen jättivät F1:n rallin takia mutta palasivat sittemmin formuloihin.

Windsorin mielestä Räikkösellä oli ongelmia sopeutua ralliautoiluun.

– Hän pärjäsi molemmilla kerroilla formula ykkösissä, mutta rallissa ei mennyt niin hyvin, Windsor sanoo.

– Mutta ehkä se oli vain ”Kimi-juttu”.
Hän ei halunnut kuunnella kartanlukijaa liikaa. Hän oli kuten formuloissakin, että ”antakaa minun ajaa”.

Bottas sopinee ralliauton rattiin erinomaisesti. Tottunut jo Tiffanyn komentoja vänkärin paikalta kuuntelemaan ja säntillisesti tottelemaan. Ehkäpä Tiffy toimii Valtsun kartturina alkuvaiheessa kun Vale opettelee ajamaan ralliautoa?

Miten mä muistin että Kimi ajoi rallissa ihan kelpo tuloksiakin? :hmm: En nyt tosin jaksa alkaa sen kummemmin googlettemaan.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
12 077
Ennemmin toivoisin Valtterin, jos näin käy, suuntaavaan tarmonsa/katseensa esim Indycariin, prototyyppeihin ja vaikkapa sinne aussien Supercarsseihin, jossa olisi toki myös komea nähdä suomalaisen ajavan koko kauden yms. Tosin siellä sitten taso on todella kovaa, suurin osa muualta tulevista yrittäjistä saisi kyllä kirkkaasti turpaansa sarjan vakiokuskeilta/lajiveteraaneilta.

Ralli olisi tosi meh-valinta Valtterilta, menestymistä ei voisi odottaa ja miksi sellaista pitemmän päälle haluaisi seurata.
 

emagdnim

=☠️=
Tukijäsen
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
10 687
Miten mä muistin että Kimi ajoi rallissa ihan kelpo tuloksiakin? :hmm: En nyt tosin jaksa alkaa sen kummemmin googlettemaan.
Juu muistaakseni vaihtelevasti meni, mut ku ralli meni nappiin, nii kyl joitai taaksekin jäi :D Ainaki Ken Block, Qassimi, Paddon.. ja tuliha Kimille yks ek-voittoki, jollain yleisöpyörityksellä.

En tiedä, että onko Windsorilla sitten oletus, että F1 kuski pärjää yhtä hyvin rallissa ku formuloissa. Ihan eri laji kuitenkin kysymyksessä...
Youtubessaki väittelin kerran yhden idiootin kans, joka vauhkos, että ei Kimi pärjänny ollenkaan parhaimmille (no shit) ja että iha paska oli :D Eikä uskonu tota ek-voittoakaan.


Näemmä Saksassa ja Jordaniassa 2011 oli kuudes.


e: Pitipä kaivella, Räikkösen ek-voitto :D
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
250 396
Viestejä
4 361 932
Jäsenet
72 623
Uusin jäsen
muroovajakitosote0

Hinta.fi

Ylös Bottom