1. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet (LUE ENSIN!)

Tärkeä Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset

Viestiketju alueella 'Kauppa-alueen tiedotteet ja keskustelu' , aloittaja Ylläpito, 14.11.2016.

 1. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä oikeassa threadissa ollaan, jos sääntöjä ei ole noudatettu. Itse olisin iskemässä bannivasaralla ja ohjaamassa muille foorumeille noita sankareita, jos olisin moderaattori. Onneksi en ole.

  Mieti, jos minä alkaisin pitämään jotain ostajia ärsyttävinä ja ilmoittaisin vaikka BigNastylle, että "En myy sinulle, vaikka tarjosit HP:n, koska en arvosta sinua. Pistä vaikka satanen lisää, niin ehkä voin harkita."
   
  MikaMM, Taneli- ja Kokkola tykkäävät tästä.
 2. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kuulostaa ihan joltain naisvaltaisen alan/kauluspaitalacostetoimistoporukan ämmäilynillitykseltä, jos joku pääsee netissä niin ihon alle että menee tuollaiseksi lapselliseksi syrjintätouhuksi. Nythän oli kyse yksinomaan siitä että myyjä katosi maan alle. Mutta mikäli olisikin mainitsemaasi keharointia kauppatapahtumassa, ensimmäisellä kerralla 1kk ban ja sitten 3kk ja vuosi kolmannesta kerrasta. :kippis:
   
 3. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos myyjä ei vaan halunnut myydä ja oli liian vässykkä sanomaan sitä suoraan?

  Viimeeksi kun oli ärsyttävä ostaja (postiennakkoa, tinkimistä, viiveitä, "varaa tää mulle"), niin nostin vaan hintapyyntöä ja hänen rahansa eivät riittäneet ja ymmärsi ostaa muualta.

  Edelleen olen sitä mieltä, että jos kauppapaikan säännöt ei kelpaa, voi mennä ostamaan/myymään muualle, eikä tarvitse tulla takaisin.

  --

  PS. Myynti-ilmoituksiin saa sähköposti-ilmoitukset päälle, kun käyttää niitä ketjun työkaluja. Ei tarvii missata myyntejä.
   
 4. Konstu

  Konstu

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  11.06.2017
  Moro!

  Tutkin työkseni mm. näitä nettirikoksia. Tässä muutama ohje rikosilmoituksen täyttämiseen, jos olet jo JOUTUNUT huijatuksi.

  HUOM. Seuraavat ohjeet annan yksityishenkilönä, en siis virkavallan edustajana. En ota minkäänlaista vastuuta mahdollisista ongelmatilanteista joihin joudut.

  Jos mietit viitsisikö tehdä rikosilmoitusta vai ei, TEE. On erittäin mahdollista, että olet yksi kymmenistä tai sadoista kyseisen huijarin uhreista ja tekijä on tärkeä saada vastuuseen.

  Voit tehdä rikosilmoituksen netissä Poliisi - Sähköinen rikosilmoitus Sähköinen järjestelmä on kuitenkin usein ruuhkainen ja ilmoituksesi saattaa pahimmillaan seistä jonossa viikkoja, ennen kuin siitä edes tehdään varsinaista poliisiin tietokantaan merkittyä rikosilmoitusta. Jos tunnet, että asia on kiireellinen tai haluat muuten vain oikaista nettijonon ohi, mene paikalliselle poliisiasemalle tekemään rikosilmoitus kasvotusten palvelevan konstaapelin kanssa.

  Rikosilmoitus kannattaa täyttää huolellisesti ja kielelliseen ulkoasuun kannattaa uhrata pari minuuttia. Tulee usein vastaan netti-ilmoituksia, jotka on täytetty sellaisena ajatuksen virtana, että pitää ottaa henkimaailmaan yhteyttä saadakseen juonen päästä kiinni.

  Omat yhteystiedot, PUHELINNUMERO.

  Kaupan toisen osapuolen eli epäillyn tiedot, sikäli kun ne tiedät.

  Mitä ostit, milloin, mitä nettikauppaa/foorumia käytit.

  Mille tilille maksoit, eli kaupan toisen osapuolen kokonainen tilinumero. Tämä nopeuttaa juttujen sarjoitusta ja epäiltyjen jäljittämistä huomattavasti ja saattaa edesauttaa rahojesi takaisin saamista.

  Jos olet alle 18-vuotias, täytä myös vanhempasi yhteystiedot ilmoitukseen, vaikka olisitkin tehnyt kaupan täysin itsenäisesti. Ne joudutaan muuten selvittämään jälkeenpäin.

  Liitteeksi seuraavat:

  Tilisiirtotosite/kuitti! <--Tämä on TÄRKEIN liite. Eli kuitti/ruutukaappaus/ym. tosite, mistä näkyy miltä tililtä siirsit, minkä verran ja mille tilille. Nettipankin tilitapahtumatosite käy hyvin.

  Myyjän kanssa käymäsi sähköpostikeskustelut. Näillä voi olla näyttöarvoa.

  Alkuperäinen myynti-ilmoitus tai ruutukaappaus siitä, jos on.

  Nämä ohjeet koskevat siis poliisin kanssa asiointia ja virallisen rikosilmoituksen täyttämistä. Toisen ihmisen (edes huijariksi epäillyn) henkilökohtaisten tietojen levittämistä muissa ympyröissä en suosittele, pahimmillaan siinä voi itsekin syyllistyä rikokseen.

  Toivottavasti yllämainituista asioista on jollekin jotain hyötyä. Ainakin näillä neuvoilla saatat nopeuttaa rikosasiasi käsittelyä. Saa tehdä stickyn jos koetaan tarpeelliseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
  Catrik, Trumpetti, w1ltzu ja 31 muuta tykkäävät tästä.
 5. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 428
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos ym. on aito niin hyvä että ns. asiantuntijakin mukana.
   
 6. VSPTT

  VSPTT

  Viestejä:
  416
  Rekisteröitynyt:
  31.12.2016
  Sen verran selkeä ja hyvä ohje, vaikuttaa myös hyvinkin aidolta joten ehdottomasti stickyksi @Sampsa
   
  mti, Sinister ja MikaMM tykkäävät tästä.
 7. krapu

  krapu

  Viestejä:
  314
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Huono kauppakokemus käyttäjän @copter kanssa. Sovittu kaupat 28.5.2017 kotelosta ja maksu vahvistettu 30.5.2017 olevan tilillä. Tässä on nyt mennyt yli pari viikkoa kaupoista. Koteloa ei ole näkynyt. Yhteydenpito ollut todella heikkoa eikä näytä asia kiinnostavan yhtään.

  edit: rahat palautettu.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 8. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Taitaa tyypillä olla kiire rbotin kanssa, kun se juuri tuolloin tuli ulos. Ei tämä tietenkään korjaa tilannetta, mutta ymmärrän itse, että joskus on kiire.

  Isojen/särkyvien asioiden postitus vaatii lisäksi paljon valmisteluita, niin aina ei vaan löydy aikaa.

  edit: täällä vaan sanomassa, että copterin kanssa on itsellä vain hyviä kokemuksia, vaikka nyt kävi näin noissa kaupoissa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2017
 9. Fightinglove

  Fightinglove

  Viestejä:
  1 115
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Mutta sovitteko toimitusajasta? Ainakin itsellä kussut posti huomattavasti viimeiset puoli vuotta. Tilailen paljon tavaraa postitse ja nykyään paketit keskimäärin matkalla jopa(!) 3vkoa ja osa paketeista palautunut kauppoihin muka siksi ettei ole noudettu postista, kun en ole koskaan saanut ilmoitusta!

  Ja voihan olla, että tuo kaveri esim laittanut tavaran matkaan ja lähtenyt kesälomille? Tietenkin aika välinpitämätöntä toimintaa olisi, mutta esim torista löytyy kyllä 'hihhuleita' joka lähtöön omien kokemusten mukaan.

  muoks: en totta vitussa puolustele ketään. Vaikka viestiäsi lainasin, puhuin yleisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2017
 10. krapu

  krapu

  Viestejä:
  314
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  2½ viikkoa on enemmän kuin kohtuullinen aika postittaa tuote varsinkin tai tarjoutua palauttamaan rahat jos ei tuotetta laita postiin. Ja kyllä, tiedän että kyseinen henkilö on varmaan rehti ja reipas, sekä kauppapalautteistakin näkee. Mutta tämä vain valitettavasti kuuluu tänne ketjuun... huonot kauppakokemukset.

  En lähtisi puolustamaan asiassa julkisesti ketään jos et tiedä mitään taustoja/mistä on puhuttu. Hoidan asiat asiaankuuluvan henkilön kanssa, kiitos.

  "Koska tapanani ei ole koskaan ollut hoitaa kauppoja huonosti taikka harrastaa millään tapaa epärehellistä toimintaa, niin teenpä siten että lähetän kotelon ilmaiseksi @krapulle rahojen palauttamisen lisäksi."

  edit: rahat palautettu tästä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 11. Superheke

  Superheke

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Käyttäjä Nuhapumppu tuntuu myyvän mutta tuotteita ei tahdo saada postiin ei sitten millään, kannattaa välttää suosiolla tätä myyjää. Päivittelen tähän jos saan jotaki kautta joko rahat tai tuotteen.

  Nyt siis useampi kauppa roikkumassa samanlailla hänellä.

  EDIT:

  Nuhapumppu kaikesta huolimati ihan legit myyjä, tuote tuli alkuperäisessä pakkauksessaan ja olettaisin olevan täysin mint-kuntoinen koska pakkausta ei ollut avattukkaan.

  Tässä kaupankäynnissä tehtiin vain se virhe että kiireistä johtuen ei pidetty yhteyksiä ostajaan, meni monta päivää ennen kuin kuului yhtään mitään ja väljäämättä alkoi tuntumaan siltä että nyt kustiin linssin.

  Kaikki kuitenkin bueno ja toivon mukaan myyjä oppii tästä kerrasta.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2017
 12. Nuhapumppu

  Nuhapumppu

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Laitetaas tännekkin. Tosiaan jäi roikkumaan kaks lähetystä mitä en yksinkertaisesti kerennyt viemään töiden takia postiin. Tiedän että erittäin paskasti hoidettu homma ja ei pitäs olla mikään syy, pitäs hoitaa paremmin ja jatkossa näin tulee tapahtumaankin. Vielä kerran pahoittelut tästä.
   
 13. volvo

  volvo

  Viestejä:
  62
  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Ite en kyllä lähetä edes koiran syömiä villasukkia jos en saa koko nimeä, ihme saatanan touhua.
   
 14. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 190
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Hei @krapulle ja kaikille muille kiinnostuneille. Valitettavasti tämä kauppa ei omalta osaltani mennyt todellakaan putkeen, sen voin ihan suoraan myöntää. Kaupoista sovittiin todella nopeasti sen jälkeen kun laitoin tuotteen myyntiin ja ostin myös etukäteen Matkahuollon (tarjouksessa olleen) pakettitoimituksen oston kohteena olleelle kotelolle. Valitettavasti työkiireet niin rbotin kuin myös "oikeiden" töiden kanssa pitivät itseni todella kiireisenä aina juhannukseen saakka. Tästä johtuen en tuotetta valitettavasti saanut lähetettyä tai muuten toimitettua järkevässä aikataulussa ja tästä syy on ainoastaan minun.

  Viimeiseen muutamaan viikkoon en täällä foorumilla ole pahemmin kerennyt käymään ja näin en myöskään ollut huomannut minulle laitettuja yksityisviestejä aiheesta taikka tätä keskustelua. Ostaja laittoi minulle tekstarin ennen juhannusta, jonka seurauksena olen hyvittänyt ostosumman + sovitut rahdit takaisin ostajalle, sekä olen myös informoinut ostajaa tästä yksityisviestitse, kuten myös puhelimitse käymällä aiheesta keskustelun ostajan kanssa jossa ym. seikat on käyty lävitse.

  Koska tapanani ei ole koskaan ollut hoitaa kauppoja huonosti taikka harrastaa millään tapaa epärehellistä toimintaa, niin teenpä siten että lähetän kotelon ilmaiseksi @krapulle rahojen palauttamisen lisäksi.

  Hyvää kesän jatkoa itse kullekin!
   
  boeg, Aaltoliike, Jevuli ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 15. uuuu8888

  uuuu8888 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  29.07.2017
  eli maksat enempi, vaikka kalliimmal ku kaupasta, älä osta puista ihonea, ite ostan heti jos halval saa
   
 16. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Koska sinulta ostaessani en todennäköisesti saa ostamaani tavaraa ollenkaan:
  Myyty - AMD A4-4000 : Iitti, laitettu lahjoitetaan osioon.

  (en kritisoi tuon myyjää, vaan tässä tapauksessa ostajaa)
   
 17. hp-hp-hp

  hp-hp-hp

  Viestejä:
  65
  Rekisteröitynyt:
  05.07.2017
  Moderaattori hoiti asian, laittoi ilmoitukseni lukkoon, niin ei pääse viestejään enää laittamaan.
   
 18. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Allaolevalla tapauksella ilmeisesti 0x onnistuneet kaupat, kolme palautetta, joskin ei kovin mairittelevaa luettavaa: https://bbs.io-tech.fi/trader/history?user_id=13744

  Myydään - Ryzen 5 1600 Hämeenlinna-Helsinki

  :cigar:


  @dukki tuus vähän jutteleen

  Tässäpä päivän komediapala:

  (mutubbs PeliAnkka)

  Kovasti ostamassa R5 1600 kiveä, tuo maksunseutu vaan niin kovin tuhruinen. Aikalailla n. 40 viestiä vaihdeltu asian tiimoilta, vaikkakin normi kauppa selviää yleensä korkeintaan viidellä viestillä. Lupauksia, lupauksia, vaan ei mitään konkreettista.

  Kaverin tultua privaani, ensimmäiseen vastaukseeni hänelle kirjoitin seuraavaa:

  "Emmä usko että mulla mielenkiinto riittää sun härväämiseen, kai ymmärrät että jatkuva juupaseikuööehkä ei välttämättä tee palautteille kovin hyvää. :D

  Pukinmäestä kivi löytyy. Tai sitten jatkan myyntiä. Yhdentekevää mulle."
  Kuten arvelin jo ensimmäisessä viestissä, eihän tuo sönkkö saa mitään aikaiseksi. Kaiken muun oheen sovittiin että nouto klo 18 päärautatieasemalta, no rytmitän päivän 3 muuta F2F-kontaktia hänen aikataulunsa mukaan. Kun oli ensimmäisenä sopimassa sille päivälle, niin mentiin hänen ehdottaman kellonlyömän ja treffipisteen mukaan. Kuulemma juna Järvenpää-Helsinki myöhässä... Tässä vaiheessa nauroin jo ääneen kun asiasta ilmoittelee klo 17:45, junia menee 30min välein ja eihän junissa edes lippuja myydä - ylipäätään mitään lippua ole ollut ostettunakaan mihinkään vuoroon (kyllä, sen voi käyttää vaikka +-2h lähtöhetkestä). Täysin hupiukko.
  Kaikenlisäksi laitoin kalastuskamat nippuun että olen klo 18 tapaamisessamme, josta saan myöhästymisinfoa tekstarina klo 17:45 _kysyttyäni ensin että joko matkalla_.  Tekstari yms selittelytulva on valmista MT-kamaa.

  Viimeisin eilen klo 18.03 että laitan maksun puolentunnin sisään. Mitä mieltä raati, joko puolituntia on mennyt? :psmoke:


  Nautin tästä. :rofl:
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2017
  spacecat, acxer, Kaiser Soze ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 19. RintZ

  RintZ Team Luumu Köyhä

  Viestejä:
  779
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ilmeisesti meni hieman vastapuolen tunteisiin tämä vuodatus :rofl:

   
  Yolavi, Aaltoliike, Chloe ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 20. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nojoo, ei ollut aikaa venailla tällä kertaa. johtuen useamman muun kanssa sovituista treffeistä. Yleensä toki varton vaikka tunnin, ei ole kiire mihinkään, koska en elä itsekään kello kaulassa. Tilanteet kun elävät. Tällä kertaa vaan oli kyseessä herran itsensä ilmoittama ajankohta ja paikka. :rofl:
   
  MattilanJake tykkää tästä.
 21. Miika

  Miika

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Samalla linjalla jatkuu ja annoin siitä neljännen palautteen.
   
  Chloe ja mäggäri tykkäävät tästä.
 22. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olikos meillä niitä myyntiosaston modeja, vai onko kiinnostus loppunut kaitsemiseen kun titteli saatu? :vihellys:
   
 23. RintZ

  RintZ Team Luumu Köyhä

  Viestejä:
  779
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Myyntihyllyn modet jäi kaikki mutupakettiin :joy:
   
  Yolavi ja Chloe tykkäävät tästä.
 24. hp-hp-hp

  hp-hp-hp

  Viestejä:
  65
  Rekisteröitynyt:
  05.07.2017
  Ei oikea paikka kysyä. Miten myyntiosastoa pääsi valvomaan. Siinä menisi samalla, kun tulee käytyä kaupankäyntiä hoitamassa.
   
 25. Von dutch

  Von dutch

  Viestejä:
  1 455
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Näyttää ottavan vaan korotonta pikavippiä
   
  hsalonen ja mäggäri tykkäävät tästä.
 26. Rantakemisti

  Rantakemisti Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 708
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko myyntipuolella joku tietty ketju jota pitäisi moderoida? Nyt pitää taas muistaa, että foorumille puskee tuhansia viestejä ja on täysi mahdottomuus seurata kaikkia keskusteluja. Tämän takia foorumilla on raportoi-nappi, jota oikeasti kannattaa käyttää kun vastaan tulee asiattomia viestejä / käyttäjiä. Tämä on varmin tapa saada moderaattoreiden huomio. Yritämme lukea foorumia mahdollisimman laajasti ja seurata monia ketjuja, mutta kaikkialle ei ehdi ja jotkut ketjut jäävät vähemmälle huomiolle.

  Käyttäjän @dukki kauppiaspalautte ei näytä kovinkaan edustavalta ja tämähän on koko kauppiaspalautteen idea. Tämän pohjalta muut käyttäjät osaavat valkata kauppakumppaninsa paremmin. Kaikki ovat ilmeisesti saaneet rahansa takaisin?

  Edit. @Sampsa tuli muuten mieleen että kauppiaspalaute on jossain määrin epälooginen verrattuna muihin foorumeihin. Monilla foorumeilla epäonnistuneesta kaupasta tulee minusta ja onnistuneista plussaa. Nykyinen järjestelmä näyttää vain palautteiden määrän ottamatta huomioon onko palautteet positiivisia vai negatiivisia.
   
  Aaltoliike, Asmola, MikaMM ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 27. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 428
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kannattaa tosiaan odottaa ainakin että rahahommat on kunnossa ennen kuin bannaa. Paskaa jos ei saa tuuhioon yhteyttä enää nimittäin. Murossa tätä näki välillä aikanaan.

  BTW Rantakemisti, olet kyllä oikeastikin hyvä mode. Jatka samaa rataa. Leppoisuus ja asiallisuus menee just sopivasti 50/50. :tup:
   
  spacecat tykkää tästä.
 28. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 844
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tässä täytyy olla samaa mieltä. Eikö ole parempi että on ns. tunnettu paha jonka tietää ja näkee kauppiaspalautteista sekä suoraan täältä. Myy paljon mutta ei ikinä toimita ja käyttää rahoja omana pikavippinään vs. että kyseinen käyttäjätili bannattaisiin ja hän tekisi uuden tunnuksen millä homma jatkuisi mutta käyttäjät eivät tietäisi varoa?

  En tietysti sano että kumpikaan on toivottavaa mutta mitä voidaan tehdä? IP banni pysyvästi? Aika helppo kiertää? Estää kaikki gmail/hotmail/yahoo/luukku.com jne. osoitteet.. ..ei erityisen hyvä idea.
   
  esqo tykkää tästä.
 29. SoyBean

  SoyBean

  Viestejä:
  413
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei tuo bannaus ole järin tehokas estokeino kun tekee saman tien uuden tilin, tosin uusi tili siinäkin vaiheessa tulee kun rupeaa tarpeeksi olemaan negatiivisia palautteita.
   
 30. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 428
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kunhan porukka saanut massit takaisin niin permabannille ääni täältä.
   
 31. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Heh, lähinnä aattelin sopivan lyhyttä, viikon lomaa.
   
  Chloe tykkää tästä.
 32. PaskaTykki

  PaskaTykki

  Viestejä:
  180
  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Olisiko mahdollista pistää foorumeille jonkunlainen puhelin varmistus? Rekisteröitymisen aikana pitää pistää oma puhelinnumero johon tulee varmistus viesti, ja kyseistä puhelinnumeroa voi käyttää vain kerran. Sitten jos saa bannit niin ei pysty samalla puhelinnumerolla rekisteröityä.

  Eikös noita banneja voi jaella sillalailla, että ei voi pistää mitään viestiä myynti tai ostos puoleille, mutta yksityisviestejä voisi antaa, niin voi sopia rahojen palautusta.
   
  mäggäri tykkää tästä.
 33. Kerosiini

  Kerosiini

  Viestejä:
  772
  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Tehoon jäisi ehkä vähän toivomisen varaa kun kaupasta saa prepaideja vitosella.
   
 34. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ne joilla tuo tilanne on muutenkin niin kintaalla, niin luulempa ettei ihan kovasti kiinnosta hakea yhtenään femman simmejä. Sillä kun sais myös 5 olutta. :eek:


  Ei ole iso raha toki, mutta mielestäni ihan hyvä hidaste olisi tuo.
   
 35. Kerosiini

  Kerosiini

  Viestejä:
  772
  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Eiköhän ne narkit sun muut sankarit innostu sen vitosen jostain kaivamaan jos silmissä loistaa joltain kusetettu satanen. Mutta voisihan tuo kyllä hidastaa sunnuntaikusettajia ja muita sähläreitä.
   
  Kaiser Soze tykkää tästä.
 36. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Täältä kyllä EI tuolle tunnistautumiselle. Mieluummin raju sääntöjen muutos, ja kaikista kauppa-alueen kaupoista voidaan kerätä asiakasluettelo, joka voidaan kokonaan/osittain julkaista muille rekisteröidyille käyttäjille. Tällä vaan haen homppu-tyylistä ihan häpeärekisteriä, joka näkyisi sisäänkirjautuneille käyttäjille. Nimi ja kaupunki, sensuroimattomana. Ja käyttäjälle mahdollisuus puolustautua, ettei käy kuten minulle, että saa ikuisen negatiivisen palautetteen ja nimensä listoille, kun ei kahdessa arkipäivässä saa tuotetta postiin..

  Muuten mielestäni kauppiaspalautteet ovat hyvät. Kaikki selkeimmät huijarit karsiutuu heti ja en tee etäkauppoja ollenkaan myyjien kanssa, jolla ei ole palautetta ja jotka ovat rekisteröityneet viime aikoina. MuroBBS:stä poiketen, nyt sentään uskallan ostella jotain semikallista vaikka sillä MobilePayllä keskemmällä Suomea kauppaa käyneeltä myyjältä, koska kaikki muut ostajat ovat ostoksensa saaneet (ja palaute näin ollen positiivista).

  --

  Minulla kyllä ei ole mitään ratkaisua, jos ostaja onkin se huijari ja @mäggäri tulee junalla tapaamiseen, johon toinen ei jaksa sittenkään tulla, eikä maksella mitään ennakkoon. Sitten käy riehumassa @mäggäri :n kauppathreadissa, kun siitä tuli aiheellisesti negatiivista palautetta tännekin. Jos olisin moderaattori, ei kyllä olisi jäänyt varoitukseen.
   
 37. arcane

  arcane

  Viestejä:
  806
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Auttaisi edes vähän, kun tuo kauppiaspalaute näkyisi selvemmin ja helpommin.

  Jotta näen esim. käyttäjän kauppiaspalautteen, joudun menemään profiiliin, profiilin kautta "käyttäjän saama kauppapalaute", ja vieltä erikseen tutkimaan ostot/myynnit, jotta näen onko käyttäjä saanut negatiivisia, neutraaleja vai posiitivisia palautteita.

  Joku +11/2/-1 tapa voisi aika paljon selkeämpi tapa nähdä, miten kauppiaspalautteet ovat jakautuneet.
   
 38. Von dutch

  Von dutch

  Viestejä:
  1 455
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Huuto.netin tapaan positiivisien määrä vihreällä. Punaisella negat..

  Vaikka tuohon nimimerkin alle tjsp.
  Lukua klikkaamalla aukeaa palautteet esim.

  Edit: Kun tilaa ainakin näyttää noille Team SER ym. logoille.
  5 (positiivinen)
  17 (negatiivinen)
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2017
  Chloe tykkää tästä.
 39. SoyBean

  SoyBean

  Viestejä:
  413
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuo olisi hyvä niin näkisi heti kannattaako edes tehdä kauppaa.
   
 40. RintZ

  RintZ Team Luumu Köyhä

  Viestejä:
  779
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä nyt menee (on mennyt jo) offtopiciksi, joku työkalut hallitseva mode voisi siirrellä.

  Fillaritorilla vuosia käytössä ollut palautesysteemi on ollut hyvä.

  upload_2017-8-6_0-36-10.png
   
  Yolavi tykkää tästä.
 41. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 428
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tälle kannatus jos vaan Xenforo mahdollistaa moisen.
   
 42. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 428
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Prepaid since 2010 ja edelleen puhdas rikosrekisteri.

  Lähinnä siksi kun tuli pentuna kustua luottotiedot. Ei se aina rosvoa tarkoita.
   
 43. Kerosiini

  Kerosiini

  Viestejä:
  772
  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  En mielestäni sanonut että prepaideja käyttää vaan rikolliset, vaan että jos yksi numero menee bannien myötä lukkoon toisen saa melkoisen helposti.
   
 44. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 428
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juujuu, mulla vaan ihan siis pysyvänä käyttönumerona ollut.

  Tajusin toki pointin vaikka blondi olenkin. :tup:
   
 45. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 300
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Onko kukaan Tuon Ankan:n tuttuja:
  Oikea nimi:
  An**** Ah*****
  Tili:FI20***...21

  Selvitin pakettia postista, aspan kautta, muttei löytynyt.. Pyydettyä seurantanumeroa ei laittanut..

  Joko posti kusee tai sitten ei ole vienyt pakettia.. Ei näköjään ole ollut paikallakaan..
  Sijainti on kait Kuopio?
  Myydään - MagicCool 3x180mm RADI

  Näköjään on käynyt kauppoja täällä, onko kellä tarkempia tietoja, jotta voisi soitella jne..
   
 46. Von dutch

  Von dutch

  Viestejä:
  1 455
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  ^^ niin on kauppaa tehnyt, katoitko millä historialla? :D
   
 47. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016

  Laitoin privaakin, mutta ajatuskatkos. :D Ei liittynytkään sun tapauksees.
   
 48. Von dutch

  Von dutch

  Viestejä:
  1 455
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  mäggäri tykkää tästä.
 49. Rantakemisti

  Rantakemisti Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 708
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En nyt ymmärrä tai en osaa yhdistää kaikkia langanpäitä. Miten tämä Muron kauppias liittyy käyttäjään @dukki
   
 50. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toivottavasti ei ole liian korkeaa matematiikkaa, mutta makusteles suussas PeliAnkka ja dukki sanoja. :joy:

  Ja multa nyt löytyy ihan faktatkin tarjota privoina kummaltakin voorumilta.  Toki, antaa kaverin harrastaa ja ajeluttaa muita ympäri kyliä. Ihmiset kun kiihottuu erilaisista asioista, dukki tuosta ja jotkut paljaista olkapäistä, osa vuorostaan nilkoista. :rofl: