1. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet (LUE ENSIN!)

Tärkeä Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset

Viestiketju alueella 'Kauppa-alueen tiedotteet ja keskustelu' , aloittaja Ylläpito, 14.11.2016.

 1. PyleP

  PyleP

  Viestejä:
  145
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  niin, itsehän voin seuraavassa viestissäni väittää että käyttäjä @gnark~~~~ on myynyt minulle tiiliskiviä näytönohjaimen sijaan... toki tämä on täyttä puppua mutta Google ei unohda.
  Kuka tahansa samaa nimimerkkiä käyttävä joutuu vastuuseen valheistani, mutta kuinka moni ostajista on tarkistamaan väittämäni.

  Palautteen antamisesta ilman tapahtumaa en tiedä, se tosin pitää täysin paikkaansa että parhailla kusettajilla ei ole historiaa.. tuohan olisikin naurettavaa jos näin olisi
   
 2. Mane

  Mane

  Viestejä:
  508
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Turhaa ulinaa. Et missään vaiheessa ole maininnut että osat on LIIMATTU toisiinsa pysyvästi vaan ostaja oletti ne voi normaalisti purkaa osiin, joita mainitset. Vaikka olisitkin myynyt 16gb whattefuckever formaatin tallennustilaa sovitettuna 2,5" asemaan niin lähes jokainen normaalilla järjellä varustettu mainitsee tässä tilanteessa että kyseessä on joku joku erikeeper viritys.

  Jos LIIMA ei kuulu ko. adapteripaketin tai muun synttärisetin myyntipaketin mukana tuleviin vakiovarusteisiin niin jokainen taukki ymmärtää että silloin asia on erityismaininnan arvoinen.

  edit: Jaaha, taisin olla jo aikalailla hidas.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018
  kanslerioikein tykkää tästä.
 3. R1v3r

  R1v3r Tukijäsen

  Viestejä:
  834
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Kyllä tuon palautteen näyttää pystyvän laittaa ilman kauppojakin... :( Toisella foorumilla laitto ei onnistu ilman, että kommentoi myyjän/ostajan ketjuun.

  Mutta tämä mielestäni parempi. Tää ketju on hyvä, mutta helpoiten löytää palautteet nikin takaa :)
   
 4. aint2bright

  aint2bright Tukijäsen Team SER

  Viestejä:
  160
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Ajattelette nyt kaikki liian vaatimatonta lähestymistapaa tähän huijareitten kitkemiseen.
  Vaatikaa hyvät kanssa räpeltäjät, että täydellisillä yhteystiedoilla, tausta ja luotto tarkistuksella pelkästään pystyy rekisteröitymään :facepalm:
  :srofl:
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018
  El-Reino69 tykkää tästä.
 5. R1v3r

  R1v3r Tukijäsen

  Viestejä:
  834
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Menee jo OT, mutta olishan se kova, kun olis tuo Huudon tunnistautumismahdollisuus :D
   
  aint2bright tykkää tästä.
 6. peanpe

  peanpe

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2016
  Lapsellinen käyttäjä joka rupeat tekemään sähköpostihäirintää eikö ole uskallusta täällä kysyä niistä uretaaneista ja liimoista.kysy vaikka tuolla kauppapaikka osastolla
  Ottaako ohimoon kun en vastannut et saanut, minun sähköpostia/puhelinnumeroa

  Hei

  Onko täysin kunnossa, ei ureaa sisällä tai liimailtu kokonaisuus? Oli netissä varoiteltu että semmosia saattaa olla. :)Viestin lähettäjän sähköpostiosoite:
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018
 7. atobee

  atobee

  Viestejä:
  211
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Tätä pyysit ja pyytämääsi sait: "
  Käyttäjä IcePen ei näköjään osaa lukea mitä ostaa..rupesi jakamaan negaa kun ei saa tuota purettua koska olen varmistanut liimalla m.2 ssd pysymisen kotelon sisällä paikallaan.
  Kertokaa mielipiteenne millaista tavaraa minä möin tässä ja mitä olen kertonut mihin tämä asema sopii ja sen käyttötarkoitus. en omasta mielestäni ole myynyt tätä niin että m.2 aseman voisi irrottaa ja yhdistää se pelkästään emolevyyn,kun tuo on rakennettu on aivan sama millä se m.s on siellä kiinni kunhan se toimii ja pysyy"

  Mikä asiassa on noin vaiketa ymmärtää, että saat mitä tilaat?

  Omilla viesteilläsi olet kusennut muroihisi.
  Itse olisin vastaavassa tilanteessa purkanut kaupan ja maksanut kulut, toi itkeminen ja valittaminen ei tee sinulle kuin hallaa.
   
  rane58 ja Jezme tykkäävät tästä.
 8. peanpe

  peanpe

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2016
  Kyllä tämäasia on jo läpikäyty: Mutta jos myyntikohteitteni sabotointia haluatte tehdä kommentia vaan kauppapaikkaan, tai huutonettiin paraiten ostajat sieltä näkee mikä homma on, varmaan vituttaa kun torillakin myynnissä ei yleisö näe niitä kommentteja,eikä myöskään ole facebookissa.
   
 9. atobee

  atobee

  Viestejä:
  211
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Lopeta jo toi itkeminen, pyysit mielipiteitä kaupasta ja sait niitä.

  Edelleen jos olisin sinä; Tunnustaisin mokani ja peruisin kaupan maksaen ylinmääräiset kustannukset jos ostajalle ei sovi hyvitys hinnasta.
   
  rane58, FrozenJuice, Jezme ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 10. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 577
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En nyt kyllä ihan ymmärrä tätä viestiä. Eli mahdollisesti tämän foorumin käyttäjä joka on epärehellinen kaupankävijä mutta ei ole kertonut sinulle mitään tietoja on lähettänyt sinulle sähköpostia ja ilman mitään muuta tietoa päätit että sen sijaan että myisit / ostaisit mitään häneltä tuletkin nyt tänne kirjoittamaan varoituksen hänestä? Ilman että kerrot kuitenkaan mitään tarkempia tietoja?

  Nyt siis tiedämme varoa henkilöä joka kysyy YV:llä (tai sähköpostitse mutta ei myynti-ilmoituksessa) tarkempia tietoja? Tämän perusteella meidän pitäisi osata varoa häntä?

  Minusta tuo viestisi ei sisällä tarpeeksi informaatiota ja se että lisäksi mainitset jotain myöhemmin fb:stä ja torista ei oikeasti avaa tämän henkilön (jota meidän pitäisi epärehellisenä kauppiaana / ostajana varoa) nimimerkkiä tms. yhtään sen enempää.
   
 11. peanpe

  peanpe

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2016
  Siis minä en tiedä kuka tämä on,epäilys joku joka kuuluu tänne, lähetti tori.fi kautta tuollasen viestin. laitoin tänne sen että tulee rohkeasti kysymään myynneistäni älä lähettele pikateistulla sähköpostilla viestejä. minusta tämä niin raukkamaista toimintaa, vai onko hän niin tyhmä että luuli viestinsä näkyvän kaikille tori.fi käyttäjille.
  kirjoitin itse google hakuun peanpe näkyy vain tämäketju,mistä hän olisi tiennyt tuolla haulla hakea ellei oli etukäteen tätä keskustelua tiennyt siksi epäilykseni kohdistuu täällä olevaan henkilöön.
   
 12. atobee

  atobee

  Viestejä:
  211
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Yksinkertaista, joku ostaja guuglasi nimesi varmistakseen oletko luetettava myyjä. Vastauksen ostaja sai.

  SOVI ne tehdyt kaupat niin ei ole ongelmia, itse olet sotkusi tehnyt valittamalla negatiivisesta palautteesta.

  Ei kauppa voi tehdä vittuilemalla asiakkaalle.
   
  rane58 ja Taneli- tykkäävät tästä.
 13. peanpe

  peanpe

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2016
  Tuskin on googlannut mitään,tori myynti on aivan erinimellä. tahallista vittuilua tai yritystä poimia sähköpostiosoitteeni ja puhelinnumero. Jos hän siitä koneesta kiinnostunut on miksei kommentoinut kauppapaikkaan, no siksi kun olis näkynyt kuka henkilö on. no jus ja kun henkilö nämä näkee onko sitte onnellinen tai onko nyt paskanpää jäykkänä että mitä jos saankin selville kuka
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018
 14. atobee

  atobee

  Viestejä:
  211
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  OK, hyvää kaupankäyntiä tolla asenteella.
   
 15. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Toiset on valmiita menettämään maineensa reilun kympin takia... Voi kaupankäynti olla hiukka vaikeampaa tästä eteenpäin...
   
  rane58, Siikalahna, FireExit ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 16. SoyBean

  SoyBean

  Viestejä:
  290
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Voi olla että muistan väärin mutta eikö @peanpe :lla ollut kauppa jostain läppärin näppiksestä ja sekin muuttui pienestä asiasta isoksi?
   
  Ryynäsen Esko ja autonaamio tykkäävät tästä.
 17. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  361
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Jos on ihan eri nimellä torissa niin mistä on osannut yhdistää iotechin nimimerkin torin ilmoitukseen?
   
 18. Tapio_75

  Tapio_75

  Viestejä:
  240
  Rekisteröitynyt:
  20.11.2016
  Ei vaan, eiköhän @peanpe nyt oikeasti kannattaisi jo vetää omat johtopäätökset ja toimia niin kuin lupasit, eli parempi jättää se kaupanteko ihan suosiolla sellaisille tahoille, joilta se onnistuu ilman suurempaa säätämistä.

  Tosin siinä kohtaa kun aletaan jo väsäämään rikosilmoitusta, niin näiden kauppiaiden kohdalla tuskin ketään kokisi kovin suurta menetystä, vaikka ylläpito bannaisi koko tunnuksen?
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 14.08.2018
  rane58, Siikalahna, FireExit ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 19. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Käräjillä on hyvä selittää näistä ”kokonaisuuksista”.
   
 20. FrozenJuice

  FrozenJuice Make ATK Great Again Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  175
  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  @RumCake

  Liittyy kohteeseen Myydään - PS3 Slim 320gb + 2 ohjainta + 4 peliä *Helsinki*

  RumCake tarjosi ensin ketjuun 50 euroa, mihin tein yv:llä vastatarjouksen 60 euroa. RumCake suostui tähän ja ehdotin lauantaina noutoa seuraavalle päivälle eli sunnuntaille klo 16 aikaan. Yhteydenpitotavaksi ehdotin jatkossa viestittelyä puhelimitse. RumCake laittoi sunnuntaina puhelimitse viestiä olevansa tulossa neljältä hakemaan konetta kysellen vielä tarkempaa osoitetta. Annoin osoitteen ja pyysin laittamaan viestiä kun perillä. Noh, miehestähän ei tämän jälkeen ole kuulunut yhtään mitään eikä ole vastannut laittamiini viesteihin. Teki siis oharit eikä vastaa enää viesteihin. Ei mitään maata mullistavaa, mutta kyllähän tällainen aina päähän ottaa.
   
  hsalonen tykkää tästä.
 21. Varjovuori

  Varjovuori

  Viestejä:
  62
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  @SFL
  Sovittiin näyttiksestä kaksi viikkoa sitten kaupat ja maksoin saman tien kortin tilille. Pyysin myös, että paketin laittaessaan postiin, hän laittaisi minulle seurantakoodin tulemaan. Kaupat tehtiin alkuviikosta ja hän sanoi rahojen tulleen perille. Siinä kesti sitten pari päivää etsiä elektrostaattista pussia näyttikselle, ei siinä mitään, parempi että pakkaa kunnolla. Sanoi laittaneensa kortin tulemaan, mutta lähetyskoodia en saanut. Lähti viikonlopuksi mökille ja lupasi sitten samana sunnuntaina laitella koodin, kun oli kotiutunut. No ei tullut koodia. Odottelin pari päivää, josko kortti sitten kuitenkin tulisi. No ei tullut ei, eikä lähipostista löytynyt lähetystä nimellä. Yritin soittaa, mutta SFL ei vastannut. Sain miehen kiinni sähköpostilla ja hän sanoi puhelimen jääneen kotiin ja mies itse jossain hornan tuutissa (500km kotoa). Kuulemma paketti Numerolla -paketti, ja ehkä sitten tullut väärä numero. Sovittiin, että maksaa rahat takaisin kortista viimeistään nyt maanantaina, mutta mitään ei ole kuulunut. Pari päivää sitten viimeksi vastaili meileihin, että tänä maanantaina hoitaa asian.

  Odottelen nyt pari päivää ja jos ei ala kuulua, niin kai se on lähdettävä ilmoitusta tekemään. Toivottavasti kuitenkin kyseessä on surkeiden sattumusten sarja, joten jään odottelemaan @SFL yhteydenottoa. Päivittelen sitten, miten loppupeleissä kävi.