1. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet (LUE ENSIN!)

Tärkeä Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset

Viestiketju alueella 'Kauppa-alueen tiedotteet ja keskustelu' , aloittaja Ylläpito, 14.11.2016.

 1. PyleP

  PyleP

  Viestejä:
  219
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  niin, itsehän voin seuraavassa viestissäni väittää että käyttäjä @gnark~~~~ on myynyt minulle tiiliskiviä näytönohjaimen sijaan... toki tämä on täyttä puppua mutta Google ei unohda.
  Kuka tahansa samaa nimimerkkiä käyttävä joutuu vastuuseen valheistani, mutta kuinka moni ostajista on tarkistamaan väittämäni.

  Palautteen antamisesta ilman tapahtumaa en tiedä, se tosin pitää täysin paikkaansa että parhailla kusettajilla ei ole historiaa.. tuohan olisikin naurettavaa jos näin olisi
   
 2. Mane

  Mane

  Viestejä:
  572
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Turhaa ulinaa. Et missään vaiheessa ole maininnut että osat on LIIMATTU toisiinsa pysyvästi vaan ostaja oletti ne voi normaalisti purkaa osiin, joita mainitset. Vaikka olisitkin myynyt 16gb whattefuckever formaatin tallennustilaa sovitettuna 2,5" asemaan niin lähes jokainen normaalilla järjellä varustettu mainitsee tässä tilanteessa että kyseessä on joku joku erikeeper viritys.

  Jos LIIMA ei kuulu ko. adapteripaketin tai muun synttärisetin myyntipaketin mukana tuleviin vakiovarusteisiin niin jokainen taukki ymmärtää että silloin asia on erityismaininnan arvoinen.

  edit: Jaaha, taisin olla jo aikalailla hidas.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018
  kanslerioikein tykkää tästä.
 3. R1v3r

  R1v3r Tukijäsen

  Viestejä:
  1 020
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Kyllä tuon palautteen näyttää pystyvän laittaa ilman kauppojakin... :( Toisella foorumilla laitto ei onnistu ilman, että kommentoi myyjän/ostajan ketjuun.

  Mutta tämä mielestäni parempi. Tää ketju on hyvä, mutta helpoiten löytää palautteet nikin takaa :)
   
 4. aint2bright

  aint2bright Tukijäsen Team SER

  Viestejä:
  218
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Ajattelette nyt kaikki liian vaatimatonta lähestymistapaa tähän huijareitten kitkemiseen.
  Vaatikaa hyvät kanssa räpeltäjät, että täydellisillä yhteystiedoilla, tausta ja luotto tarkistuksella pelkästään pystyy rekisteröitymään :facepalm:
  :srofl:
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018
  El-Reino69 tykkää tästä.
 5. R1v3r

  R1v3r Tukijäsen

  Viestejä:
  1 020
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Menee jo OT, mutta olishan se kova, kun olis tuo Huudon tunnistautumismahdollisuus :D
   
  aint2bright tykkää tästä.
 6. peanpe

  peanpe

  Viestejä:
  397
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2016
  Lapsellinen käyttäjä joka rupeat tekemään sähköpostihäirintää eikö ole uskallusta täällä kysyä niistä uretaaneista ja liimoista.kysy vaikka tuolla kauppapaikka osastolla
  Ottaako ohimoon kun en vastannut et saanut, minun sähköpostia/puhelinnumeroa

  Hei

  Onko täysin kunnossa, ei ureaa sisällä tai liimailtu kokonaisuus? Oli netissä varoiteltu että semmosia saattaa olla. :)Viestin lähettäjän sähköpostiosoite:
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018
 7. atobee

  atobee

  Viestejä:
  259
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Tätä pyysit ja pyytämääsi sait: "
  Käyttäjä IcePen ei näköjään osaa lukea mitä ostaa..rupesi jakamaan negaa kun ei saa tuota purettua koska olen varmistanut liimalla m.2 ssd pysymisen kotelon sisällä paikallaan.
  Kertokaa mielipiteenne millaista tavaraa minä möin tässä ja mitä olen kertonut mihin tämä asema sopii ja sen käyttötarkoitus. en omasta mielestäni ole myynyt tätä niin että m.2 aseman voisi irrottaa ja yhdistää se pelkästään emolevyyn,kun tuo on rakennettu on aivan sama millä se m.s on siellä kiinni kunhan se toimii ja pysyy"

  Mikä asiassa on noin vaiketa ymmärtää, että saat mitä tilaat?

  Omilla viesteilläsi olet kusennut muroihisi.
  Itse olisin vastaavassa tilanteessa purkanut kaupan ja maksanut kulut, toi itkeminen ja valittaminen ei tee sinulle kuin hallaa.
   
  rane58 ja Jezme tykkäävät tästä.
 8. peanpe

  peanpe

  Viestejä:
  397
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2016
  Kyllä tämäasia on jo läpikäyty: Mutta jos myyntikohteitteni sabotointia haluatte tehdä kommentia vaan kauppapaikkaan, tai huutonettiin paraiten ostajat sieltä näkee mikä homma on, varmaan vituttaa kun torillakin myynnissä ei yleisö näe niitä kommentteja,eikä myöskään ole facebookissa.
   
 9. atobee

  atobee

  Viestejä:
  259
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Lopeta jo toi itkeminen, pyysit mielipiteitä kaupasta ja sait niitä.

  Edelleen jos olisin sinä; Tunnustaisin mokani ja peruisin kaupan maksaen ylinmääräiset kustannukset jos ostajalle ei sovi hyvitys hinnasta.
   
  rane58, FrozenJuice, Jezme ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 10. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Premium-jäsen

  Viestejä:
  1 978
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En nyt kyllä ihan ymmärrä tätä viestiä. Eli mahdollisesti tämän foorumin käyttäjä joka on epärehellinen kaupankävijä mutta ei ole kertonut sinulle mitään tietoja on lähettänyt sinulle sähköpostia ja ilman mitään muuta tietoa päätit että sen sijaan että myisit / ostaisit mitään häneltä tuletkin nyt tänne kirjoittamaan varoituksen hänestä? Ilman että kerrot kuitenkaan mitään tarkempia tietoja?

  Nyt siis tiedämme varoa henkilöä joka kysyy YV:llä (tai sähköpostitse mutta ei myynti-ilmoituksessa) tarkempia tietoja? Tämän perusteella meidän pitäisi osata varoa häntä?

  Minusta tuo viestisi ei sisällä tarpeeksi informaatiota ja se että lisäksi mainitset jotain myöhemmin fb:stä ja torista ei oikeasti avaa tämän henkilön (jota meidän pitäisi epärehellisenä kauppiaana / ostajana varoa) nimimerkkiä tms. yhtään sen enempää.
   
 11. peanpe

  peanpe

  Viestejä:
  397
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2016
  Siis minä en tiedä kuka tämä on,epäilys joku joka kuuluu tänne, lähetti tori.fi kautta tuollasen viestin. laitoin tänne sen että tulee rohkeasti kysymään myynneistäni älä lähettele pikateistulla sähköpostilla viestejä. minusta tämä niin raukkamaista toimintaa, vai onko hän niin tyhmä että luuli viestinsä näkyvän kaikille tori.fi käyttäjille.
  kirjoitin itse google hakuun peanpe näkyy vain tämäketju,mistä hän olisi tiennyt tuolla haulla hakea ellei oli etukäteen tätä keskustelua tiennyt siksi epäilykseni kohdistuu täällä olevaan henkilöön.
   
 12. atobee

  atobee

  Viestejä:
  259
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Yksinkertaista, joku ostaja guuglasi nimesi varmistakseen oletko luetettava myyjä. Vastauksen ostaja sai.

  SOVI ne tehdyt kaupat niin ei ole ongelmia, itse olet sotkusi tehnyt valittamalla negatiivisesta palautteesta.

  Ei kauppa voi tehdä vittuilemalla asiakkaalle.
   
  rane58 ja Taneli- tykkäävät tästä.
 13. peanpe

  peanpe

  Viestejä:
  397
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2016
  Tuskin on googlannut mitään,tori myynti on aivan erinimellä. tahallista vittuilua tai yritystä poimia sähköpostiosoitteeni ja puhelinnumero. Jos hän siitä koneesta kiinnostunut on miksei kommentoinut kauppapaikkaan, no siksi kun olis näkynyt kuka henkilö on. no jus ja kun henkilö nämä näkee onko sitte onnellinen tai onko nyt paskanpää jäykkänä että mitä jos saankin selville kuka
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018
 14. atobee

  atobee

  Viestejä:
  259
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  OK, hyvää kaupankäyntiä tolla asenteella.
   
  eu2018 tykkää tästä.
 15. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  443
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Toiset on valmiita menettämään maineensa reilun kympin takia... Voi kaupankäynti olla hiukka vaikeampaa tästä eteenpäin...
   
  rane58, Siikalahna, FireExit ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 16. SoyBean

  SoyBean

  Viestejä:
  330
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Voi olla että muistan väärin mutta eikö @peanpe :lla ollut kauppa jostain läppärin näppiksestä ja sekin muuttui pienestä asiasta isoksi?
   
  Ryynäsen Esko ja autonaamio tykkäävät tästä.
 17. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  479
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Jos on ihan eri nimellä torissa niin mistä on osannut yhdistää iotechin nimimerkin torin ilmoitukseen?
   
 18. Tapio_75

  Tapio_75 Tukijäsen

  Viestejä:
  314
  Rekisteröitynyt:
  20.11.2016
  Ei vaan, eiköhän @peanpe nyt oikeasti kannattaisi jo vetää omat johtopäätökset ja toimia niin kuin lupasit, eli parempi jättää se kaupanteko ihan suosiolla sellaisille tahoille, joilta se onnistuu ilman suurempaa säätämistä.

  Tosin siinä kohtaa kun aletaan jo väsäämään rikosilmoitusta, niin näiden kauppiaiden kohdalla tuskin ketään kokisi kovin suurta menetystä, vaikka ylläpito bannaisi koko tunnuksen?
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 14.08.2018
  rane58, Siikalahna, FireExit ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 19. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  443
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Käräjillä on hyvä selittää näistä ”kokonaisuuksista”.
   
 20. FrozenJuice

  FrozenJuice Premium-jäsen Make ATK Great Again Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  487
  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  @RumCake

  Liittyy kohteeseen Myydään - PS3 Slim 320gb + 2 ohjainta + 4 peliä *Helsinki*

  RumCake tarjosi ensin ketjuun 50 euroa, mihin tein yv:llä vastatarjouksen 60 euroa. RumCake suostui tähän ja ehdotin lauantaina noutoa seuraavalle päivälle eli sunnuntaille klo 16 aikaan. Yhteydenpitotavaksi ehdotin jatkossa viestittelyä puhelimitse. RumCake laittoi sunnuntaina puhelimitse viestiä olevansa tulossa neljältä hakemaan konetta kysellen vielä tarkempaa osoitetta. Annoin osoitteen ja pyysin laittamaan viestiä kun perillä. Noh, miehestähän ei tämän jälkeen ole kuulunut yhtään mitään eikä ole vastannut laittamiini viesteihin. Teki siis oharit eikä vastaa enää viesteihin. Ei mitään maata mullistavaa, mutta kyllähän tällainen aina päähän ottaa.
   
  hsalonen tykkää tästä.
 21. Varjovuori

  Varjovuori

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  @SFL
  Sovittiin näyttiksestä kaksi viikkoa sitten kaupat ja maksoin saman tien kortin tilille. Pyysin myös, että paketin laittaessaan postiin, hän laittaisi minulle seurantakoodin tulemaan. Kaupat tehtiin alkuviikosta ja hän sanoi rahojen tulleen perille. Siinä kesti sitten pari päivää etsiä elektrostaattista pussia näyttikselle, ei siinä mitään, parempi että pakkaa kunnolla. Sanoi laittaneensa kortin tulemaan, mutta lähetyskoodia en saanut. Lähti viikonlopuksi mökille ja lupasi sitten samana sunnuntaina laitella koodin, kun oli kotiutunut. No ei tullut koodia. Odottelin pari päivää, josko kortti sitten kuitenkin tulisi. No ei tullut ei, eikä lähipostista löytynyt lähetystä nimellä. Yritin soittaa, mutta SFL ei vastannut. Sain miehen kiinni sähköpostilla ja hän sanoi puhelimen jääneen kotiin ja mies itse jossain hornan tuutissa (500km kotoa). Kuulemma paketti Numerolla -paketti, ja ehkä sitten tullut väärä numero. Sovittiin, että maksaa rahat takaisin kortista viimeistään nyt maanantaina, mutta mitään ei ole kuulunut. Pari päivää sitten viimeksi vastaili meileihin, että tänä maanantaina hoitaa asian.

  Odottelen nyt pari päivää ja jos ei ala kuulua, niin kai se on lähdettävä ilmoitusta tekemään. Toivottavasti kuitenkin kyseessä on surkeiden sattumusten sarja, joten jään odottelemaan @SFL yhteydenottoa. Päivittelen sitten, miten loppupeleissä kävi.
   
 22. Mane

  Mane

  Viestejä:
  572
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Aina kun tulee tuollaisia selittelyjä selittelyjen perään niin valitettavasti huonolta näyttää. "Puhelin jäi kotiin ja itse olen 500km päässä" ja muut aku ankan parhaat.
   
  VilEko, rane58, FireExit ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 23. Varjovuori

  Varjovuori

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Joo, kyllähän se niinkin on. Kauppias kuitenkin on saanut positiivisen palautteen täältä ja on vastaillut viesteihin. Odottelen nyt vielä ja toivon parasta, vaikka vähän pahaltahan tuo vaikuttaa.
   
 24. Hessu

  Hessu Team H2O

  Viestejä:
  3 348
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Voi myös olla, että otti pikavipin ja selittelee sitä sitten myöhemmin jollakin. Tätäkin on näkynyt viime aikoina. :shifty:
   
  mäggäri tykkää tästä.
 25. qnarkill

  qnarkill

  Viestejä:
  72
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Näitä varten on hyvä olla olemassa prepaid jolla voi testaa vastaako sieltä 500km päästä sittenkin.
   
  mäggäri tykkää tästä.
 26. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  4 694
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kauppaan liityvissä YV:eissä en vaatinut hintaa takaisin enkä kaupan purkua ainut mitä toivoin oli se että olisit rehellisesti myöntänyt että myynti-ilmoituksesi oli harhaanjohtava, tätä et tehnyt sen sijaan sain silmilleni seuraavalla tavalla

  alkaneen YV:n.

  Tuota YV:tä ennen olin antanut vain neutraalin palautteen ts olin vartavasten välttämyt maineesi heikentämistä (vaikka sille olisi ollut hyvä syy) eli negatiivinen palaute oli ihan suoraan oman käyttäytymisesi seuraus.


  Sen myönnän täysin että mokasin maksun suorituksen kanssa se tapahtui aivan liian hitaasti verrattuna siihen missäajasssa olin alunperin sanonut sen suorittavani.
   
  Viimeksi muokattu: 21.08.2018
  FireExit, Hammer Schultz, Siikalahna ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 27. Raxama

  Raxama Köyhä

  Viestejä:
  977
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En kyllä rehellisesti ymmärtänyt vittuakaan mitä noissa peanpen viesteissä luki, selkeästi se kaupankäynti on vaan vähän hankalaa joillekkin kun oleellisia asioita jätetään kertomatta, ja sitkun niistä tulee sanomista niin ruvetaan suoraan vittuilemaan ostajalle samalla kun hätäsesti foorumilla puolustellaan tätä kertomatta jättämistä ties millä tekosyillä joista ei edes ota mitään tolkkua kun kirjotustaito on jäänyt jonnekkin ala-asteen tasolle. Unohtamatta tietenkään oman virheen myöntämistä, parempihan se on inttää vastaan loppuun asti ja vetää itkupotkuraivarit ketjussa. Edelleenkin näemmä kaikenlaisia kenopäitä täälläkin pyörii, mutta onhan tää viimeaikojen kovin triiditappio vähään aikaan :kahvi:
   
  R9600, rane58, FireExit ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 28. Varjovuori

  Varjovuori

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Näinhän siinä sitten kävi. Nimimerkki @SFL osoittautui huijariksi. Rahat kelpasi ja nytten on alkanut minulle hiljaisuus. Miten paljon tyypistä saa paljastaa tietoja, ettei joku muu vaan menetä rahojaan? Osuuspankissa tili, myy esim. tuota EVGA 1070ti:tä myös Tori.fissä, jossa on kaverin käyttämä puhelinnumero. Majailee omien sanojensa mukaan Kuopiossa.
   
 29. AltEnd

  AltEnd

  Viestejä:
  214
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Et oikeastaan mitään. Voit raportoida kohteen missä kortti myynnissä, niin torin ylläpito poistaa ilmoituksen. Ei kun raapustelemaan sähköistä rikosilmoitusta.
   
 30. Varjovuori

  Varjovuori

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Voin myös näyttää todisteet ylläpidolle hänen rikollisesta toiminnastaan. Toivottavasti joku ylläpidosta ottaa yhteyttä, jotta saadaan edes nimerkki pois.
   
  rane58 tykkää tästä.
 31. Hessu

  Hessu Team H2O

  Viestejä:
  3 348
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Kannattaa aina raporttoida tuo oma viesti, missä on yleiset tiedot näkyvillä. Ylläpito huomaa näin nopeiten. Laitoin jo tuosta raportin :)
   
  Varjovuori tykkää tästä.
 32. Varjovuori

  Varjovuori

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Kiitos vinkistä!
   
 33. Mane

  Mane

  Viestejä:
  572
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Näyttää tämä huijaritouhu lähteneen senverran lapasesta taas että taidan itse ottaa ainakin sellaisen kauppatavan että jos ei alle 10 hyvää palautetta niin sitten osto ainoastaan noutona tai maksu vasta kun tavara saatu. Jälkimmäisen suhteen tosin uskon että kovin moni myyjä suostuu mutta ei kai tässä muutakaan voi kun kaiken maailman mulkut koittaa saada helppoa rahaa. On vaan niin vitun surullista tällainen.

  edit: voisi heittää lainauksen räbästä (kusettajille) että menkää töihin
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2018
  Desgorr, R1v3r ja Varjovuori tykkäävät tästä.
 34. Lane

  Lane

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Kannattaa tosin myös tiedostaa, että tätä ketjua seuraamalla tosiaan tulee kyllä vastaan vain ne ongelmatapaukset. Kuvittelisin, että lähes kaikki kaupat sujuvat kuitenkin kohtalaisen ongelmitta, sen verran aktiivinen kuitenkin tämä kaupankäyntiosio täällä. Toki kyllä ainahan se harmittaa jos ongelmatapaus omalle kohdalle sattuu mutta eiköhän sitä ihan perus varovaisuudella pärjää jo kohtalaisen pitkälle. Vilkaisee onko ne minkälaisesta kaupasta ne yksittäiset palautteet tulleet, jos vain yksittäisiä on, ja miten ne asettuu esim. rahallisesti sen oman suunnitellun kaupan kanssa tai muuta vastaavaa ja tekee niitä varoliikkeitä sitten sen perusteella.
   
 35. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  6 605
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Ilmeisesti useammalla nimimerkillä huijannut:

  Myydään - Silverstone Fortress FT02B

  Rikosilmoitusta menemään heti vaan. @Griffin
   
  Masturbo, rane58 ja Varjovuori tykkäävät tästä.
 36. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  2 909
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Pitää katsoa, jos arkena kerkeän..
  --------------
  Olihan tuolla noita varattu sille ja sille. Onkohan joku muukin erehtynyt maksamaan tuolle jotain...?
   
 37. Merkath

  Merkath

  Viestejä:
  875
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kas kun en tajunnut täältä aikaisemmin katsoa. Täällä siis sama jamppa myi Ryzen 2600:n parisen viikkoa sitten ja samanlaiset selitykset. Tännekin sanoi että saattoi mennä väärä numero pakettiin. Ei kun vaan rikosilmoitusta täältäkin tulemaan.
   
 38. Varjovuori

  Varjovuori

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Rikosilmoitus tehty, tehkäähän muutkin.
   
  rane58 tykkää tästä.
 39. gouca

  gouca

  Viestejä:
  244
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Kaupoista käyttäjän @karikotka kanssa jäi harvinaisen huono maku suuhun.

  Sunnuntaina pyysi myymään näyttiksen postiennakolla, koska palkka vasta keskiviikkona.

  Sovittiin puolittainen maksu etukäteen, mutta maksun saatuani aloin maanantaina saamaan parin lauseen viestejä, jossa kortin toimintaa epäiltiin ja kaupat haluttiin peruuttaa, ellen "vastaa parissa tunnissa."

  Selitin kortin toimivan hyvin, jonka jälkeen rauhoittui ja pahoitteli käytöstään.

  Tänään kortin ollessa melkein perillä, aloin taas saamaan uhkailuviestejä, että korttia ei haeta ellen perustele myyntiä tarkkaan.

  Tähän kuulemma syynä se, etten omistanut sitä yli kuukautta.

  Ilmoitin taas kortin toimivan hyvin, jonka jälkeen sain haukut, "koska minulla ei ole kanttia myöntää olevani varaton opiskelija."

  Taas tuli jotain puolivittuilevaa viestiä kortin saatuaan siitä, etten ansaitse anteeksipyyntöä näiden kohtausten jälkeen, kun sitä pyysin.

  Tldr: ole mukava, myy köyhälle postiennakolla, saa kiitokseksi epäilyjä, uhkailua ja vittuilua.

  Välttäkää hullua.
   
  VilEko, FireExit, Jahonnes ja 25 muuta tykkäävät tästä.
 40. mäggäri

  mäggäri

  Viestejä:
  1 016
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hah, ihan parraita nämä kysymykset "miksi myyt?" :rofl: Mutta kai tämäkin vain liittyy suomalaisuuteen, kysellään kaikkea ubertyperää miettimättä kysymystä sen tarkemmin. Ihan vain tavan vuoksi.

  Mitä akhmedin merkitystä sillä syyllä on, pitäisikö joka kerta atkia nurkista poistaessa kehitellä toinen toistaan uskomattomampia sankaritarinoita serrin seikkailuista?

  :srofl:

  Jatkossa @gouca ota 2x postarit ja vaikka 10e vaivanpalkkaa, mutta kulut nyt ainakin molempiin suuntiin etukäteen tilille. Nuo toisensuunnan postarit ja tuo 10e on helppo laskea pois noutohinnasta, ei tarvitse tehdä tilisiirtoja enää jälkikäteen, vaan hyvitys samantien kun noutaa tuotteen.
   
  Viimeksi muokattu: 29.08.2018
  BigNasty ja gouca tykkäävät tästä.
 41. Spartacus

  Spartacus

  Viestejä:
  1 006
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mitä helvetin helvettiä. Tuus @karikotka selittämään käytöksesi tänne.
   
  FireExit, rane58, Desgorr ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 42. Juhalius

  Juhalius

  Viestejä:
  588
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Eipä ole ihan eka kerta tuolla nimimerkillä kaikenlaiset sekoilut ja raivoamiset... Itse en tarkalleen muista mistä kauppoja väänsimme, ehkä ne jopa toteutui mutta sen muistan että hermojen päälle se otti...
   
  BigNasty, Skrapa, donpeksi ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 43. Hessu

  Hessu Team H2O

  Viestejä:
  3 348
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Mielestäni ihan pätevä syy laittaa puhdas negatiivinen palaute. Jos ei asiallisesti voi kauppojaan hoitaa niin silloin kannattaa olla tekemättä.
   
  rane58, gouca ja FrozenJuice tykkäävät tästä.
 44. jonesky12345

  jonesky12345

  Viestejä:
  1 655
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Noita huijaritapauksia varten suosittelen ehdottomasti seuraavaa lähestymistapaa. Jos olet ostamassa toiselta paikkakunnalta ja yhtään mikään herättää epäilyksesi, esim ei palautteita myyntiosiossa jne niin toimi näin:

  Hiero kaupat kuntoon, sovi postitteluista jne, mutta ennen maksua kerro, että satutkin itse suuntaamaan samalle paikkakunnalle kaverillesi ja voisit samalla noutaa tai vaihtoehtoisesti, että kaveri myyjän paikkakunnalta on tulossa sun luokse ja voisi noutaa. Myyjän reaktiosta saa osviittaa rehellisyydestä, eli jos ei ole aikeitakaan toimittaa sitä tavaraa niin keksii kyllä jotain noudon estävää tai sitä hankaloittavaa josta syystä postit olisi helpompi/parempi. Sitten voikin kaupat unohtaa samantien ja raportoida käyttäjän ylläpidolle.
   
  Mono ja rane58 tykkäävät tästä.
 45. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Premium-jäsen

  Viestejä:
  1 978
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuo menee ehkä hieman vainoharhojen puolelle jo. Toki kuten kirjoitit jos JATKUVASTI tulee syitä miksi noutaminen ei onnistu luultavasti huijari. Mutta esim. tyyppi joka on armeijasta lomilla ja sille käy vain viikonloput jolloin se olisi postittamassa tuotetta tms.. ..niin ei se automaattisesti ole huijari. Tai henkilö jolle ei käy että esim. päivästä joku tulee nopeasti noutamaan (kun on itse töissä) tms.

  Tosin yleensä kaikille käy paremmin se että toinen noutaa (ja saa rahat heti) kuin että joutuu säätämään postin kanssa. Eikä sitä noutoa tarvitse sopia omaan kotiinsa vaan esim. lähellä olevaan yleiseen paikkaan jos on epäluuloinen ja pelkää toisen vähintäänkin ryöstävän, ehkä myös murhaavan ja raiskaavan, sinut jos kotiinsa päästää.

  Sitten on erikseen tosin näitä joille käy ainoastaan postitus. Esim. murossa oli tyyppi joka jatkuvasti vähintään kerran viikossa lahjoitti elokuvan/pelin/CD:n mutta ainoastaan postilla (että sai 6½€ siitä ja hyvin luultavasti pääsi itse eroon ikimerkeistään). Tosin onko sillä sitten ostajalle väliä jos tuotteen saa.. ..lisäksi jos se kerrotaan selvästi myynti-ilmoituksessa. :hammer:
   
  FireExit ja hsalonen tykkäävät tästä.
 46. jonesky12345

  jonesky12345

  Viestejä:
  1 655
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  No normaali järjenkäyttö tuossakin on sallittua. Tuo on vaan hyvä keino testata olisiko tuotetta saamassa etenkin, jos sanoo myyjälle, että paikkakunnalla oleva kaveri noutaa kun myyjälle sopii. Jos myyjä toteaa, että homma ok, niin voinee aika hyvillä mielin todeta, että ehkä se postitus onkin parempi että mennään sillä.
   
  mddlfngz tykkää tästä.
 47. Moonstone

  Moonstone

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Itse suosin lähes aina myydessäni enemmän Postitusta. Paljon helpompi ajoittaa ja hoitaa postitus kuin alkaa matchaamaan aikatauluja. Postitettua saan kirjeen tai paketin kuitenkin 24h, kun taas treffit pitää saada järkättyä parin tunnin sisään jonakin päivänä. Epäsäännöllisen 3-vuorotyön huonoja puolia.
   
  Shikanjyo tykkää tästä.
 48. Desgorr

  Desgorr

  Viestejä:
  652
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Nyt kun tämän ideasi täällä paljastit, niin alkaa varmaan kohdallasi huijareillekin kelpaamaan nouto :cool:
   
  gouca tykkää tästä.
 49. karikotka

  karikotka

  Viestejä:
  17
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  koirat haukkuu karavaani kulkee
  goucalle kysymys mikset heti myöntänyt olevasi opiskelija ja kirjoitin et ymmärrän ettei 3/4Kw virtaa kuluttava näyttäri sovi opiskelijan kukkarolle
  olisit heti kertonut
  sanoit että sun syyt myydä ei kuulu muille mutta jos olit käyttänyt näyttistä vain kolme viikkoa ihmetytti et miksi heti kyllästyit tai miksi ostit vain kolmeksi viikoksi
  kiitti siitä tyynyliinasta mihin olit näyttärin käärinyt ja anteeksi ne kommentit tuosta profiilin piilottelusta kun vertasin sitä siihen että vähän sama kun kulkis uimahallin suihkussa uikkarit jalassa
   
 50. karikotka

  karikotka

  Viestejä:
  17
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  korjaus 750W virtalähde tdp 300w
   
  mäggäri tykkää tästä.