1. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet (LUE ENSIN!)

Tärkeä Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset

Viestiketju alueella 'Kauppa-alueen tiedotteet ja keskustelu' , aloittaja Ylläpito, 14.11.2016.

 1. Obs2000

  Obs2000

  Viestejä:
  193
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Torissa on ehdottomasti kovimmat hinnat, jos päivystät ja saat ilmoituksen ilmestymisestä myyjän viidessä minuutissa kiinni. Mutta älkää nyt ihmeessä haksahtako postikauppoihin uusien tunnusten ja ylihalpojen hintojen kanssa. Ne ovat, sanotaan nyt luku persauksesta vedettynä, 80% kerroista kusetusta, kun ne muutama suomalaista huijaria tehtailevat ilmoituksia töikseen.
   
 2. Von dutch

  Von dutch

  Viestejä:
  521
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Torissa nyt yleensä käy niin että jos jotain halpaa tulee vastaan, alkaa tarjouskilpailu ja myydään sille joka tarjoaa eniten.
  Muutama poikkeus ollut jotka myynyt pyyntihinnalla, mutta useammin ilmoitettu "sain 5 yhteydenottoa 30min sisällä, katson kuka maksaa eniten" yms.
   
 3. madi

  madi

  Viestejä:
  85
  Rekisteröitynyt:
  19.07.2017
  En ole ennen joutunut missään foorumeilla tai fb:ssä kirjottamaan näihin osioihin, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Käyttäjä @Palf kanssa sovittiin kaupat mun Ryzen-koneesta. Kone oli jo menossa osiksi ja hän ilmoitti, että haluaa sen kuitenkin ostaa. Kävin ostamassa kopan koneeseen ja hain toisen näytönohjaimen yms. kasasin setin ja ajoin kouvolasta itä-helsinkiin hänelle tuomaan konetta. Noh, matkalla huomasin, että virtajohto jäi uupumaan koneesta ja se tuntui olevan este kaupankäynnille, joten sanoin, että lähden sitä Jätkäsaaren 24h-myymälästä hakemaan, se oli hänelle ok. Ei mitään, 2h myöhemmin kun pääsin takasin niin täysi radiohiljaisuus päälle ja ei vastata puheluihin tai viesteihin. Näiden ohareiden takia mulle tuli taloudellista vahinkoa yli 140 euron edestä, joten en voi hänen kanssaan minkäänlaista kaupankäyntiä suositella.
   
  mäggäri tykkää tästä.
 4. mäggäri

  mäggäri Team SER

  Viestejä:
  697
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  F2F kauppoihinkin oon toisinaan lisännyt sellaisen "postiennakkotapausetumaksun" :joy:, vaikka kuljen muutenkin Helsinkiin ja kaupat ostajan haluamassa paikassa X, niin 20eur vastaan tulen paikalle ja se vähennetään kauppahinnasta sitten.

  Justiinkin yllämainitun kaltaisen ohimarssien välttämiseksi joutuu tämmöisen tekemään, ellei sitten ostaja nouda luotani.

  Ei ihan kauheasti kiinnosta ajella reilu tunnin settiä hesen päiväruuhkissa, sekä venailla josko nyt kaupat tulee.
   
 5. madi

  madi

  Viestejä:
  85
  Rekisteröitynyt:
  19.07.2017
  Oppirahat on nyt maksettu kantapäänkautta ja jatkossa ei kuskata mitään mihinkään ;)
   
  Datsyuk13, Fozyzy, Tzandels ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 6. mäggäri

  mäggäri Team SER

  Viestejä:
  697
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sun tapaukses ei yks 20e riittäis kyl, vaan sellanen 100e ja loput F2F.
   
  madi tykkää tästä.
 7. volvo

  volvo

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Torikaupat vain noutona, ellei ole tuttu myyjä.
   
 8. Veetiboy

  Veetiboy

  Viestejä:
  11
  Rekisteröitynyt:
  25.08.2017
  .
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2017
 9. BigNasty

  BigNasty Tukijäsen

  Viestejä:
  69
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Henkilötietoja ei saa julkaista. Ketjun lukeneena olen huomannut ettei lupaa ole edes osittain näkyville tiedoille. Tästä on puhuttu ennenkin eikä vihreätä valoa ole annettu. Muokkaa viestiäsi ennenkuin saat sanomista.
   
 10. iNdo

  iNdo

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos lähdetään haukkumaan yhtä spesifiä kauppapaikkaa, olisi hyvä päättää viimeistään ennen viestin lähetystä että mitä niistä. :darra:
   
 11. DrCane

  DrCane

  Viestejä:
  11
  Rekisteröitynyt:
  16.09.2017
   
 12. Rantakemisti

  Rantakemisti Moderator Ylläpidon jäsen Premium-jäsen

  Viestejä:
  1 865
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Olet ihan oikeassa. Kirjoitin tästä juuri edellisellä sivulla ja iso ongelma on siinä, että foorumin ketjusta muodostuu henkilörekisteri johon kirjatut henkilöt eivät ole suostuneet. Vaikka kyseiset henkilöt olisivat rikkoneet lakia niin se ei oikeuta rikkomaan lakia laittoman henkilörekisterin muodossa. Suomen lain lisäksi tämä henkilötietojen jakaminen rikkoo myös foorumin omia sääntöjä. Joten ei jaeta niitä tässä ketjussa, muissa ketjuissa, profiilissa, kauppiaspalautteessa, chatissa eikä missään muuallakaan tällä foorumilla.

  Henkilötietolaki 523/1999 - Ajantasainen lainsäädäntö - FINLEX ®
   
  BigNasty tykkää tästä.
 13. Teemuks

  Teemuks

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Varoitus käyttäjästä @sl4yer94. Ostin häneltä näytönohjaimen täältä ja yhteydenpitoa riitti maksamisen jälkeen yhteen selittelyyn viivästymisestä. Sen jälkeen hän ei ole enää kirjautunut palstalle, eikä vastaa viesteihin/puhelimeen. Rikosilmoitus tehty.

  Edit: Näyttis saapui tänään. Yhtään viestiä myyjä ei vieläkään pistänyt. Suosittelen välttämään kauppoja hänen kanssaan.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2017
 14. eldorado

  eldorado

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Käyttäjästä @Kaimaz jäi paska maku kauppojen jälkeen. Ostin corsairin jäähyn, jonka piti olla moitteettomassa kunnossa vain kiinnikkeitä piti puuttua. Maksoin heti ja lähettikin ajallaan mutta jäähystä näki heti ettei ihan priimaa ole. Kennossa oli useita jälkiä että oli joko akkukoneella yritetty ruuvata vääristä kohdista tai sitten yritetty porata uusia reikiä. Molemmista flekteistä oli murtunut useita kiinnitysreikiä. Takuu piti olla verkkokauppa.comiin mutta kuittina sain vain screenshotin vimdatasta. Kerran vastasi kyselyyn näistä mutta sen jälkeen ei ole saanut enää yhteyttä, edellisessä viestissä kysyin hyvittääkö esim. rikkinäisistä flekteistä jotain mutta siihen ei enää vastannut vaikka oli foorumilla käynyt sen jälkeen. Nyt ei ole ollut kirjautuneena enää 9.10. jälkeen. Kyselin etukäteen tuotteen kunnosta ja takuista ja puhui näistä ihan paskaa.