Diablo 4

Liittynyt
08.11.2018
Viestejä
1 669
Minusta tämä muistuttaa nyt paljon diablo 3:sta, on aika helppoa pelata. Julkaisun aikana tämä tuntu tosi vaikealta ja aika usein sai kuolla kokoajan.
Hämmentävää, ite kyllästyin kun 90% pelistä oli "spammaa eri hyökkäysnappeja kunnes kaikki kuolee"

Ainoa kuolema tuli Lilith cheap shotista, Rogue ja heal per second / heal on hit / knockback kamat päällä, tainnut edes yhtään potionia tarvita.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
3 835
Tosiaan en ollut huomannut noista guideista mitä luin, että noi Lilithin alttarit ovat erikseen SC ja HC. Aloitin tästä syystä suoraan HC sorckilla. Toiseksi hahmoksi tein summoner nercon, mutta sitä en juuri ole pelannut, kai parempi skipata tuo kampanja sillä sitten kun pystyy. Itseasiassa nyt kun tarkastin pelistä, pystyi noilla kaikilla tuon skippaamaan. Mutta silti tuolla ekalla enemmän tai vähemmän "täytyy" se tehdä.

Otin tämän buildin Chain Lightning Sorcerer Leveling Guide - D4 Maxroll.gg

Seuraavaksi kai toinen ohje noita level >50 paragon vai mikä olikaan juttuja varten, koska tuo ei niitä käsittele ja mulla on jo noita pisteitä.

Tuo WT2 on kyllä uskomattoman helppo. Joskus ehkä vielä eilen(siis perjantai) paria pomoa vastaan tippui health lähellä nollaa, nyt tänään(lauantai) en enää ole edes healannut potioneilla yhtään. Hahmo on 51 ja olen hieman tehnyt noita ylimääräisiä pikkutehtäviä, kuitenkin enemmän yrittänyt keskittyä tarinan vetämiseen läpi jotta pääsisin edes WT3:lle. Tuossa on myös vähän outoa että noita chapter tehtäviä voi pelata sekaisin.

Esim. juuri hoidin Brol, the Tyrant King, ja tuo taistelu kesti noin minuutin. En edes ehtinut ultimatea käyttämään toista kertaa koska se latautuu 66 sekuntiin. Eikä healt vissiin tipu juuri lainkaan.

Ongelma on siis ettei vaikeustasoa voi vielä nostaa vaikka hahmo on kestävyydeltään todella OP, varmastikin korkeammalla vaikeustasolla noi viholliset oikeasti tekisi jotain. Toisaalta miten tätä pitäisi pelata kun noita levellejä tulee jatkuvasti vaikka yritänkin kohtuu suoraviivaisesti käydä noita päätehtäviä läpi.
 
Liittynyt
28.03.2019
Viestejä
267
Tämän lisäksi ainakaan itse en siihen ns. Levutus vaiheeseen ("pakollinen pahe") kaipaa erikseen mitään haastetta, joka hidastaisi jo entuudestaan prosessia. Haastetta sitten siellä Loppupelin puolella mieluusti.

Tavan tallaajalle olisi varmasti suotuisaa, jos esimerkiksi tarinan pystyisi tasapainottelemaan haastavan ja mielekkään välimaastossa.
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
534
103 lvl pitti meni eilen yksin läpi. En ole kyllä jaksanut edes kokeilla suurempia vielä, kun puuttuu niin paljon masterworkkeja, että hinkkaa mielummin noita 99lvl mitkä menee parissa minuutissa läpi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 254
Viestejä
4 311 395
Jäsenet
71 997
Uusin jäsen
Jokeribox

Hinta.fi

Ylös Bottom