Darwin-palkintoehdokkaat (Darwin Awards)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Sampsa, 17.01.2017.

 1. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 310
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Paljon helpompaa on puolustella tahoa, joka on hölmöillyt useita kertaluokkia vähemmän. Mitään ei olisi tapahtunut, jos tuolla ei oltaisi oltu luvatta. Se on se lähtökohta, josta lähdetään.
  Nyt täällä puolustellaan rikollista toimintaa (Luvaton paikan väärinkäyttäminen), jonka seurauksena lopulta väistämätön tapahtui ja nyt joku sattui sitten kuolemaan.

  Kannattaisi vanhempien HIEMAN opettaa jälkikasvuaan, minne saa mennä ja minne ei. Se, jos kaveri menee ei tarkoita sitä, että itse on tarvis mennä. Jos vanhemmat olisivat estäneet tuollaisen perseilyn, niin tuotakaan onnettomuutta ei olisi tapahtunut.
   
  rane58 tykkää tästä.
 2. HiekkaP

  HiekkaP Influensseri BANNED

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Vois kylvää kehä kolmoselle miinakentän
   
 3. HiekkaP

  HiekkaP Influensseri BANNED

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Kyllä kotikasvatus on tärkeää, mutta edelleen vituttaa nämä VAIJEREIDEN virittäjät. Niinkuin sanoin aikaisemmin on näitä kylvetty myös metsiin ja jälki on karua
   
 4. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Jos nyt katsastellaan tätä keissiä ihan täysin puolueettomasti, niin onhan kaikki tässä osasyyllisiä enemmän tai vähemmän. Itse tyttö, vanhemmat, tytön kaverit sekä sen vaijerin paikalle laittaneet.
   
  rane58 ja antm tykkäävät tästä.
 5. Kuvaaja

  Kuvaaja

  Viestejä:
  1 117
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Aika haukansilmä saa olla, että näkee 7 millisen vaijerin viidenkymmenen metrin päästä. Ilmeisesti supersankaria heikompi näkökykykin on sopivaksi katsottu eliminointi peruste.

  Käsityksesi aitauksesta on väärä. Rakennelma=/=rakennus. Alueella oleskelu kuuluu jokamiehen oikeuksien piiriin. Ei sitä voi kieltää ihan vain koska siltä tuntuu. Mäenlasku sen sijaan ei niihin kuulu. Nykyään alue on kaiketi suljettu aidalle, joten sinne ei ole asiaakaan.

  Toki mäenlaskijat hölmöilivät, mutta mäen ylläpitäjät rikkoivat lakia vakavin seurauksin. Siitä tuomiokin tuli. Yhden hälmöily ei ole toisen oikeus rikkoa lakia. Jos olisivat edes vaivautuneet merkitsemään vaijerin riittävästi, niin tuomiota ei olisi tullut. Yksinkertainen asia. Homma olisi ollut minuutissa hoidettu ja kustannus euron luokkaa. Ainoa syy jättää se tekemättä on laiskuus tai vahingoittamistarkoitus. Se, että asiaa ei hoidettu kuntoon edes useamman onnettomuuden jälkeen viittaa ihan pelkkään pahantahtoisuuteen. Tuomio olisi voinut olla paljon jyrkempikin.
   
 6. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 621
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Yritetääs pysyä asialinjalla
   
 7. Flashing Psychedelic Kid

  Flashing Psychedelic Kid

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Joo, lisää holhousta, sääntöjä ja kieltoja. Kenenkään ei tarvitse olla vastuussa tekemisistään.
   
 8. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 310
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Koska pimeällä menivät sinne laskemaan, niin hankalahan sitä vaijeria on silloin nähdä, olipa ihmisen näkökyky kuinka hyvä tahansa tai vaijeri vaikka 5 sentin paksuinen halko..

  Tottakai tuon mäen käytön ja sinne menemisen voi kieltää.
  Ihmisillä on nykyään todella kummallinen käsitys, jotta voi tunkeutua minne tahansa ja puuhastella siellä mitä tahansa ja sitten, kun sattuu (oman hölmöilyn seurauksena vieläpä), niin sitten alkaa nillitys ja muiden syyttely.

  En usko, että tuo mäki on esim puistoaluetta. Kysessä on ennemminkin tuotantokäytössä oleva firman tai yhdistyksen tms kaavoitettu tontti ( En usko, että tuota on rakennettu ilman asianmukaista kaavoittamista.) Jopa puistossa liikkuminen voidaan kieltää esim siksiaikaa, kun siellä rakennetaan jotain, sillä silloin kyseessä on rakennusalue.

  Tälläisella alueella ei saa oleskella "jokamiehenoikeudella". Lisäksi oikeudessakin oli todettu, että tuonne oli nimenomaan kielletty menemästä + aitoja + kylttejä, joten ihan laittomasti tuolla nyt noin alunalkaenkin siis oleskeltiin.. Tontin omistaja voi määrätä ehdot ja ajat, milloin tontilla saa olla ja sitä pitää jokaisen isin pikku kullannupun ja äitykän söpön päivänpaisteenkin noudattaa.
   
  rane58 ja Zacksa tykkäävät tästä.
 9. Kuvaaja

  Kuvaaja

  Viestejä:
  1 117
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Lukisit nyt edes sen oikeuden perustelun asiasta. "Jos vaijereiden käyttöä pidettiin välttämättöminä, ne olisi tullut merkitä selvästi, niiden aiheuttamasta vaarasta olisi tullut varoittaa selvästi, tai alueelle pääsy olisi tullut estää."

  Ei oltu merkitty selvästi, ei oltu varoitettu selvästi eikä alue ollut aidattu.

  Poliisitkin kävivät alueella aikaisemmin samana iltana eikä nuorisoa poistettu, koska heillä oli kaikki oikeus olla julkisella alueella. Se, että alue on rakennettu ei poista jokamiehen oikeuksia. Mäen käytön ja torniin kiipeämisen voi kieltää, koska ne ovat rakennelmia, mutta alueella oleskelua ei voi.

  Alue kuuluu Helsingin kaupungille. Tontin omistaja, edes firma, ei noin vain voi määrätä ihmisiä poistettavaksi julkiselta paikalta. Alueen pitää olla aidattu tai ainakin hyvin vartioitu, tai asutun alueen pihaa. Se ei ollut mitään niistä ja se on nähtävissä oikeuden perusteluissakin. Poikkeuslupaakin voi hakea, mutta sitä ei selvästikään oltu haettu eikä sitä olisi kyllä myönnetykään.

  Mikäli mäen omistajat ja huollosta vastaajat olisivat toimineet vastuullisesti, edes ihan minimin verran merkitsemällä vaijerin selvästi, he eivät olisi vastuussa tapaturmasta eikä asiassa olisi mitään epäselvyyttä. Mutta kun eivät toimineet, niin tuomiokin siitä sitten napsahti. Kyse ei ole luonnonvalinnasta tai nuorison huonosta käytöksestä, vaan mäestä vastaavien välinpitämättömyydestä ja/tai huolimattomuudesta sekä lain noudattamisesta.

  PS. Tuosta vaijerin paksuudesta on kahta versiota, toinen 4mm ja toinen 7mm. Olipa kyse kummasta hyvänsä, sellainen ei näy kymmenien metrien päähän. Siksi se olisi pitänyt merkitä selvästi.
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2018
  Gekko Kamen tykkää tästä.
 10. HiekkaP

  HiekkaP Influensseri BANNED

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Eihän mainitsemassasi rakennusalueella saa olla mitään vaarallisia virityksiä. Ovet rakennukseen on lukittu, kuilut suojattu ja isommat montut aidattu, juurikin sen takia jos sinne eksyy kutsumattomia vieraita
   
 11. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Onko pidemmän päälle järkeä koittaa väkisin estää näitä? En tiedä, paljonko olemme valmiita maksamaan siitä että saadaan muutama henki säästettyä vuosittain? Tyhmät ihmiset saavat itsensä hengiltä, niitä ei voi kokonaan estää.

  Joka vuosi kymmenet ihmiset hukkuu humalassa. Pitäiskö joka joen, järven ja meren kohdalle rakentaa aita?

  Maalaisjärjellä pärjää jo aika pitkälle. Vanhempien pitäisi taas ruveta sitä lapsilleen opettamaan.
   
  rane58, Wudur, Zacksa ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 12. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Kuinka paljon näitä tappovaijereihin kuolleita ihmisiä sitten on että oikein pitäisi kameravalvontaa sinne tunkea. Niitä kameroitahan ei missään tapauksessa rikottaisi.

  Tämä keissi on kyllä valitettava homma.
   
 13. E_Mustakari

  E_Mustakari

  Viestejä:
  527
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eikö tämä vaijerista jauhaminen ala vähitellen riittää.
  Kakara oli idiootti kun ei tarkistanut reittiä ennen laskemista. Mitään arvokasta ei menetetty.
   
  rane58, Wudur, Isebel ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 14. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Mun mielestä ei vaan ole järkeä tuhlata rahaa sekä resursseja muutaman idiootin hengissä pitämiseen.
   
  rane58 tykkää tästä.
 15. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 267
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei niitä varmaan näekkään pimeällä ilman valaistusta, ja se on oma valinta ottaa riski.
   
  rane58 tykkää tästä.
 16. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Niinkuin kysyin jo aikaisemmin, onko näitä tappoansoja ollut montakin vai?
   
 17. valurauta

  valurauta

  Viestejä:
  1 663
  Rekisteröitynyt:
  29.12.2016
  Aika kevyellä tuomiolla vastuulliset selvisivät, kun huomioi, että kyseessä ei ollut edes ensimmäinen vaijereihin kuollut:
  Herttoniemen turmamäessä jatkuvaa ilkivaltaa – myös onnettomuuksia sattunut
  Noin viisi vuotta sitten sattunut turma johti kuolemantapaukseen ja viime vuonna nähtiin läheltä piti -tilanne. Oksanen vahvistaa tiedot onnettomuuksista.

  – Kuolemaan johtanut tapaturma oli sellainen, että nuori oli ilmeisesti yrittänyt lähteä ylhäällä ylittämään mäkeä poikittain. Ylittäessään latua hän oli ilmeisesti liukastunut ja liukunut hyppyripöydällä olevaan vaijeriin.

  On ainakin turha väittää, etteivätkö vastuulliset olisi olleet perillä viritystensä hengenvaarallisuudesta.

  Näyttääpä siltä, että rinteessä olisi aiemmin ollut ketju mutta sen keskiosa olisi jossain vaiheessa korvattu ohuella vaijerilla. Miksi?
  [​IMG]
  Herttoniemen turma: Kuoleman aiheuttaneet vaijerit poistetaan kokonaan
  Olenpa edelleenkin sitä mieltä, että paksu ketju olisi olennaisesti vähemmän vaarallinen kuin pinkeä vaijeri.
   
  Kuvaaja tykkää tästä.
 18. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Yhden tapahtuman perusteella ei oikein voi mitään laajempia päätöksiä tehdä.  Asiaan liittyvää mietiskelyä:

  Rupesin miettimään tämän keskustelun myötä sitä että onko paapominen lopulta hyvä asia meidän nuorisolle? Se voi ensin kuulostaa hyvältä, mutta kun meidän jokaisen on lopulta jossain vaiheessa aikuistuttava ja kohdattava paha maailma, sekä vielä pärjättävä tässä maailmassa.

  Sen ymmärrän että pikkulapsia paapotaan, mutta teini-ikäisille on jo kerrottava maailman kylmät tosiasiat ja pikku hiljaa totutettava siihen että koska tahansa voi tapahtua ikäviä asioita. Kehenkään eikä mihinkään voi luottaa 100-prosenttisesti. Minua kyllä välillä hirvityttää etenkin nuorten tyttöjen sinisilmäisyys, sekä vanhempien piittaamattomuus. Nuorille pitää myös opettaa se että jokainen kantaa omien tekojensa seuraamukset.

  Netti, läppärit ja älypuhelimet ovat hyviä tavaroita, mutta niidenkin käyttöä pitää valvoa sekä rajoittaa. Ei ole kovin fiksua että nuoret istuvat laitteidensa ääressä koko päivän.

  Ehkä tää on vaan turhaa ulinaa "vanhalta" mieheltä, mutta kirjoitinpa nämä pohdintani tähän. :comp2:
   
  rane58 tykkää tästä.
 19. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 310
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Rakennusalueella voi olla vaikka mitä vaarallista. Siellä pyritään hoitamaan asiat siten, että alueella TYÖSKENTELY on turvallista. Kaikki työntekijät myöskin PEREHDYTETÄÄN työmaahan, ennenkuin uusi henkilö käy tekemään yhtään mitään. Perehdyttämiseen kuuluu myös vaaranpaikkojen mainitseminen. Lisäksi työmailla liikutaan määrätyt turvavarusteet päällä.

  Ulkopuoliliselle "mullon jokamiehen oikeus" idiootille voi helpostikin käydä höperösti, joten työmaille ei pidä mennä missään nimessä hölmöilemään. Tai siis yleensäkään ei pidä mennä, kuin töihin.

  Tämä kannattaa mainita teineille, jos on epäilystä illanviettopaikasta. Mutoin tulee Darvin setä taas käymään, kun joku teloo itsensä..
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2018
  rane58, emviiex ja jeppe82 tykkäävät tästä.
 20. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Jos näitä perusasioita pitää oikeesti selittää aikuisille ihmisille, niin me ollaan jo hävitty tää peli! :dead:
   
  rane58 ja emviiex tykkäävät tästä.
 21. HiekkaP

  HiekkaP Influensseri BANNED

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Kyllä ne kuopat ja kuilut suojataan juurikin näitä haahulijoita varten. Saattavat käydä ilta aikaan penkomassa vähän työkaluja sun muuta, mutta ei siellä kukaan halua mitään raatoja nähdä aamulla. Tekis mieli kyllä täräyttää pari valittua sanaa teistä kahdesta, mutta ei haluta lähtä sille tielle, jatketaan jonkun muun aiheen parissa:)
   
  anonyymi tykkää tästä.
 22. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Juu, mutta mikä ihmeen pakko sinne on mennä haahuilemaan? "Penkomassa vähän työkaluja", ja näitäkö pitäisi nyt sääliä sitten. Kasva nyt aikuiseksi jo.
   
  rane58 ja emviiex tykkäävät tästä.
 23. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 310
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Rakennustyömaat ovat aidattuja alueita (+kieltokyltit), ei siellä tarvitse olettaa ulkopuolisten tulevan hölmöilemään sinne. Ei sinne mitään erityisiä ansoja viritetä, mutta turvallisuustoimet tehdään vain työntekoa varten, eikä yleensä siksi, että joku typerys murtautuu sinne ja satuttaa itsensä. Monesti on kamerakyltit ja voi olla jopa kameroita valvomassa kalleimpia kohteita (työkaluja), mutta itse rakennustyömaalla on kyllä telomispaikkoja saatavilla vaikka kuinka.
  Joten jos sinne menee heilumaan, niin voi tulla raatokin.
   
  Pahviukko, rane58, Zydenius ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 24. hatih

  hatih

  Viestejä:
  617
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Eikö tuo jauhaminen ala olla kokonaisuudessaan jo off topicia tässä ketjussa. Sivukaupalla turhaa jankkaamista joka liittyy enää etäisesti ketjun aiheeseen. Vänkääjien viestit omaan ketjuun jossa saa jatkaa rauhassa?
   
  rane58 tykkää tästä.
 25. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Sinähän voit pistää uuden topicin pystyyn jos haluat?
   
 26. Rullakebab

  Rullakebab

  Viestejä:
  548
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tai sitten voi lisätä loppuun oman näkemyksen:

  1. Ihan oikein kun hilluivat väärässä paikassa.

  2. Laittomia ansoja.

  Ja palata topikkiin :)
   
  rane58 ja Kuvaaja tykkäävät tästä.
 27. Kuvaaja

  Kuvaaja

  Viestejä:
  1 117
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Täydellisesti summattu. Tätä on jauhettu jo viisi sivua! Ei tämä tästä parane ja ketjun ideakin on kertoa ihmisten hölmöilyistä. Jatkot vaikka tänne: Suomen oikeusjärjestelmän järjettömyys
  :):):)
   
 28. jonkka

  jonkka

  Viestejä:
  300
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä. Ja jos ei vielä tullut selväksi niin ihmiskuntaa enemmän vihaan vain lapsia.
   
 29. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 432
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Heh, vieläkö tästä väännetään :D

  Omaa typeryyttään laski vaijeriin paikassa, jossa oli luvattomasti, ja nyt kävi näin. Painotan, omaa typeryyttään. Kikkelis kokkelis, mitäs läksit.

  Ja ei taas sitä "tuohan on vielä lapsi" -korttia, kyllä minä tuon ikäisenä osasin ajatella missä voi sattua pahastikin.
   
  rane58 tykkää tästä.
 30. teppo mörkö

  teppo mörkö

  Viestejä:
  702
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  mikset enää osaa?
   
 31. akselic

  akselic

  Viestejä:
  2 267
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tän ketjun otsikon vois jo muuttaa koskemaan pelkästään tuota tapausta kun 7:stä sivusta 6 on pelkkää juupas-eipäs vänkäystä kyseisestä keissistä. Eiköhän se ole selvää nyt tässä vaiheessa kaikille että vaijerin laittaminen on ollut laitonta kun se on kerran oikeudessakin näin päätetty. Se onko kyseessä samaan aikaan nuorten tyhmyyttä/huolimattomuutta ei liene myöskään kiistelyn aihe.

  Nyt voitais joko tehdä tästä mäkitapauksesta uusi ketju ja siirtää viimeiset 5-6 sivua sinne tai lopettaa paskanjauhanta ja palata alkuperäiseen aiheeseen.
   
  rane58, superapina, Edqar ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 32. Kiila

  Kiila

  Viestejä:
  521
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Riippusillan kannatinvaijeri petti Repoveden kansallispuistossa – sillalla oli liikaa ihmisiä kerralla. Tässä on jo ainekset palkinnolle, vaikka tuskin tuossa tiputuksessa olisi keltään kenki lähtenyt. Sillan molemmissa päissä on kyltti, missä lukee:

  Yksi kerrallaan, älä keinuta.
  One by one, do not swing.

  Lehtijuttujen perusteella tuolla sillalla on ollut 9 idioottia samanaikaisesti, lapsia sekä aikuisia. Hienoa piittaamattomuutta ja esimerkin näyttämistä. Varmasti kehtaavat vielä vonkua jotain korvauksia valtiolta petäneen sillan vuoksi. Toivottavasti joutuvat korvaamaan sillan korjaustyöt ja muut tästä aiheutuneet kulut.
   
  Pahviukko, rane58, 80286 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 33. jeppe82

  jeppe82 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Eiköhän tänne kohta pölähdä porukkaa paikalle kohkaamaan tappoansoista.
   
  80286, Pahviukko, rane58 ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 34. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  573
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ihan järkyttävää piittaamattomuutta rakentajilta. Ei sitä voi olettaa että kaikki osaavat lukea, tai että ymmärtävät mitä lukevat. Sillan olisi pitänyt rakentaa niin ettei sinne pääse kuin yksi ihminen kerralla. Tai edes palkata vartija vahtimaan sillan käyttöä 24/7.
   
  Pahviukko, rane58, Wudur ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 35. Lotus Bartrams

  Lotus Bartrams

  Viestejä:
  62
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
   
 36. dominik

  dominik

  Viestejä:
  924
  Rekisteröitynyt:
  09.04.2018
  Mitähän tuossa yritettiin tehdä? Noutaa tuo karahka sisustuselementiksi?

  Oliko siinä jotain imua alaspäin, kun molemmat niin pohjaan painui?

  Kunnon idiootteja nuo sivullisetkin. Ei mitään tehty näiden auttamiseksi :facepalm:
   
 37. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 310
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Hukkuvaa ei ikinä pidä lähteä pelastamaan ilman apuvälineitä, tai se saattaa paniikissa hyvin helposti hukuttaa myös pelastajan.
  Jos noilla sivullisilla ei olut mitään välineitä, niin oli erittäin fiksua pysyä tuolta pois.
   
  rane58 ja kekkeruusi tykkäävät tästä.
 38. Shadowhunter

  Shadowhunter

  Viestejä:
  67
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olipas vittumainen video. Sinällä sivulliset teki viisaasti, etteivät hypänneet perään ilman minkään näköistä narua. Muuten olis kuollut enemmän kuin nuo kaksi.
  Paikalla oli selvästi voimakas pohjavirtaus joka imi ihmiset syvälle pinnan alle. Tuossa tilanteessa hukkuu voimakaskin uimari, vaikka olisi kokemusta virtapaikoista.

  Olen aika paljon sukeltanut eri virtapaikoissa ja tuollanen lähes kohtisuoraan imevä paikka on oikea kuolemanloukku. Tuollaista imua vastaan taistellessa omat voimat loppuvat ihan sekunneissa.
   
  rane58 ja anonyymi tykkäävät tästä.
 39. Rantakemisti

  Rantakemisti Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 709
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä, sisustuselementtiä olivat hakemassa. Kyseessä oli vielä paikalliset kaverit joiden pitäisi tietää miten vaarallinen tuo Niagara on.

  Two men who drowned in Niagara River identified
   
  rane58 tykkää tästä.
 40. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  5 574
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  OT:
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  rane58 ja anonyymi tykkäävät tästä.
 41. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 855
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Olen ehkä vähän kukkahattutäti, mutta minusta tuollaisia videoklippejä ei pitäisi postata kuin korkeintaan Rävellykseen. Eivät kuulu yleiselle keskustelufoorumille. Enkä edes katsonut, mutta jos sisältö on mitä luvataan, niin en menettänyt mitään.
   
 42. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 782
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miksi? Mun mielestä noita sais ajaa vaikka ysin uutisista ulos, jos vaikka totuus pääsis pahimpien maailmanhalaajien kuplaan sisään.
   
  Wudur, Pykkonen, rane58 ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 43. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 855
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Välillä uutisissa onkin vaikka mitä. Mutta toi nyt on oma mielipiteeni ja oli se sentään spoiler-tagin takana ja kuvauksen kanssa, joten sen puolesta meni ihan oikein. Ei tule kenellekään yllätyksenä mitä linkin takana on.
   
 44. Raskolnikov

  Raskolnikov

  Viestejä:
  297
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuo video ei sisällä gorea, ei siitä edes erota kunnolla mitään.

  Surullinen tarina. Tästä uutisoitiin jokin aika sitten, eikös noita ollut muutama muukin tuossa porukassa, jotka sitten selvisivät?

  Voin kyllä sanoa, että en ikinä aio matkustaa mihinkään "stan"-päätteiseen valtioon.
   
  rane58 ja ttjm tykkäävät tästä.
 45. jonkka

  jonkka

  Viestejä:
  300
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Katso niin huomaat ettei siinä näy yhtään mitään. Jos ei tietäisi mistä on kyse, tuo on pelkkä rakeinen video U-käännöksestä.
   
 46. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 115
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Sehän pitäisi hukkuvaa lähestyä takaapäin ja vetää päästä tai hiuksista pintaan. Silloin ei pääse hukkuva vetämään pelastajaa refleksienomaisesti pinnan alle.

  Hukkuva yrittää vetää jostain syystä käsillään edestä kaikkea alaspäin ja työntää samalla itseään ylöspäin.Vähän kuin jotain tikapuita yrittäisi kavuta ylöspäin.

  Tuossa videolla oli vedessä tuollainen iso luokkaa 30 senttiä halkaisijaltaan ja alle metrin mittainen puupalikka. Jos olisi sen tajunnut auttaja ottaa avuksi niin mahdollisesti kukaan ei olisi hukkunut.
   
  Viimeksi muokattu: 22.08.2018
  Gize tykkää tästä.
 47. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  5 574
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Muistaakseni niitä oli yhteensä neljä ja kaikki tapettiin.
   
 48. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 782
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eikö se joku jannu selvinny ku oli jääny porukasta?
   
 49. Raskolnikov

  Raskolnikov

  Viestejä:
  297
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mitenköhän noi kolme selvinnyttä ovat päässeet pakenemaan tuosta tilanteesta?

  Eivät ole saaneet kunnolla kumottua, ja pääsivät polkemaan karkuun, vai onkohan saaneet vain osumaa ja jääneet tienvarteen virumaan eikä hyökkääjät ole kiinnittäneet heihin huomiota? Nopeasti vaan tuikanneet joitakin noista ja paenneet paikalta?

  Lähinnä ihmetyttää, miten elossa tuonkaltaisen hyökkäyksen jäljiltä, jos noilla kerran tuliaseita ja veitsiä ollut.

  2 American cyclists killed in attack claimed by ISIS
   
  rane58 tykkää tästä.
 50. teppo mörkö

  teppo mörkö

  Viestejä:
  702
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miten pyöräilijöiden kuolema tahallisen yliajon seurauksena liittyy ketjun otsikkoon?