Darwin-palkintoehdokkaat (Darwin Awards)

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 686
Ketjun aloittajan tunnus poistettu, alkuperäinen keskustelunavaus:

---

Tämähän täältä vielä puuttuikin.

Darwin-palkinto (engl. Darwin Awards) on yhdysvaltalaisen tieteilijän Wendy Northcuttin keksimä, luonnontieteilijän ja evoluutioteorian isän Charles Darwinin mukaan nimetty internetissä myönnettävä ironinen palkinto. Se myönnetään Homo sapiens -lajin yksilölle, joka on poistanut perimänsä lajin geenipoolista "erityisen typerällä tavalla" ja parantanut näin ihmislajin pitkäaikaisia selviytymismahdollisuuksia. Perimänsä voi poistaa geenipoolista esimerkiksi kuolemalla tai steriloimalla itsensä. Mikäli tapahtuman aikana kuolee viattomia sivullisia (joiden perimä geenipoolissa olisi mahdollisesti ollut hyödyksi), palkintoehdokas hylätään. Kaupunkilegendojen päätymistä palkituiksi pyritään välttämään.[1]

Suomalaisia ehdokkaita palkinnon saajaksi on ollut kolme. Vuonna 1996 ehdokkaaksi pääsi mies, joka jäi ratapihalla kemikaalivaunun alle irrotettuaan sen junasta turvamääräysten vastaisesti junan liikkuessa.[2] Vuonna 2001 ehdokkaana oli mies, joka bensiinin loputtua yritti huonon sään aikana pysäyttää ohiajavan auton makaamalla keskellä moottoritietä.[3] Vuonna 2013 ehdokkaana oli suomalaismies, joka yritti purkaa Lapista löytämäänsä panssarintorjunta-aseen kranaattia aiheuttaen ammuksen osittaisen räjähdyksen. Lähiympäristön onneksi muut miehen keräilemät kymmenet ammuskilot eivät räjähtäneet.[4]

Wendy Northcutt on kirjoittanut aiheesta useita kirjoja, joista on suomennettu ainakin kaksi.[5][6]

Edellytykset
Jotta henkilö voisi päätyä ehdokkaaksi Darwinin palkintojen listalle, hänen on täytettävä joitakin ehtoja:[1]

  • Kuollut tai kyvytön lisääntymään
Ehdokkaalla saa olla aiempia lapsia, mutta hänen tulee olla tapahtuneen seurauksen steriili tai kuollut. Kunniamainintaan tarvitaan ainoastaan tilanne, jossa tällaiset seuraamukset olisivat olleet todennäköisiä.
  • Harkintakyvyn pettäminen
Ehdokkaan saavutuksen on oltava osoitus ainutlaatuisesta tai suorastaan sensaatiomaisesta ajattelemattomuudesta. Näin ollen tavanomaiset, mutta silti typerät toiminnot kuten esimerkiksi sängyssä tupakointi eivät kelpaa.[7] Vastakkaisena esimerkkinä tupakoinnin aiheuttama itsesyttymistapaus, jossa henkilön ihoa oli hoidettu tulenaralla parafiinipohjaisella voiteella ja henkilölle oli nimenomaan teroitettu tupakointikieltoa, on kelvannut ehdokkaaksi.[8]
  • Oma-aloitteisuus
Ehdokkaan on hankkiuduttava kohtalokkaaseen tilanteeseen oman toimintansa tuloksena. Siihen ei saa olla muiden henkilöiden myötävaikutusta.
  • Syyntakeisuus
Ehdokas ei saa olla tapahtumahetkellä alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Hänellä ei saa olla todettua mielenterveysongelmaa ja hänen on oltava täysi-ikäinen. Kuitenkin joissakin tapauksissa on mukana ollut ehdokkaita, jotka ovat juopuneita tapahtumahetkellä.
  • Varmistettavuus
Kohtalokkaan tapahtuman on oltava dokumentoitu niin, että se voidaan varmistaa todella tapahtuneeksi.
Darwin-palkinto – Wikipedia

Darwin Awards. Chlorinating The Gene Pool.

Tuossa muutama selfie darwini.

 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
40
Nuori nainen upposi jäihin auton mukana – toinen ehti hypätä jäälle - Aamulehti

Enni MansikkamäkiAamulehti
Nuori nainen menehtyi torstai-iltana Mänttä-Vilppulassa, kun henkilöauto upposi jäihin Vuollesalmen kohdalla. Autossa oli onnettomuushetkellä kaksi naista, joista toisen onnistui pelastautua jäälle auton ajautuessa sulaan kohtaan.

KMV-lehden tietojen mukaan naiset olivat vuonna 1997 syntyneitä mänttäläisiä.

Pelastuslaitos sai tiedon onnettomuudesta hieman ennen kello puoli kuutta torstai-iltana. Autosta pelastautunut nainen oli lähtenyt kävelemään jäällä. Pelastuslaitoksen yksiköt olivat vastarannalla harjoittelemassa, kun he kuulivat naisen avunhuutoja.

Onnettomuuspaikalle saapui useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja paikalla kävi myös kaksi helikopteria. Jäälle pelastautunut nainen kertoi pelastajille, että auto oli uponnut ja että toinen henkilö oli vielä todennäköisesti autossa. Nainen otettiin ensihoidon huomaan.
Pelastuslaitoksen pintapelastajat etsivät toista naista ja autoa vedestä. Auto oli kuitenkin niin syvällä, etteivät pintapelastajat pystyneet pelastamaan naista.

Tampereelta lähteneet sukeltajat saivat naisen ruumiin ulos autosta noin tunnin kuluttua hälytyksestä. Autoa ei vielä torstai-iltana nostettu järven pohjasta.

Päivystävän palomestarin Ville Vahalan mukaan jäillä ajaminen on alueella tavallista. Hän epäilee, että naiset saattoivat olla eksyksissä, sillä paikallisten tiedossa on, ettei Vuollesalmen kohdalla ole syytä ajaa autolla.

– Toivon, että ihmiset harkitsivat tarkasti ennen kuin lähtevät ajamaan jäille, sillä virtauspaikat voivat yllättää.

Palomestarin mukaan jäillä ajaminen on alueella tavallista :dead:
 

demu

Conducător & Geniul din Carpați
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
1 222
Täällä taas yksi ehdokas:
Malli jäi Teksasissa junan alle kesken kuvaussession poseeratessaan kiskoilla

Malli jäi junan alle kesken kuvaussession poseeratessaan kiskoilla

...
Fredzania Thompson, 19, oli keskeyttänyt opintonsa edistääkseen mallinuraansa. Hän oli viime viikon perjantaina kuvauksissa kotikaupungissaan Navasotassa Teksasissa, Houstonin luoteispuolella.

Thompson poseerasi kuvaajalle rautatiekiskoilla, korkeissa koroissa. Hän seisoi kaksien kiskojen välissä, kun toisesta suunnasta lähestyi juna.

Niinpä hän siirtyi pois lähestyvän junan kiskoilta. Vastakkaisesta suunnasta oli kuitenkin tulossa rahtijuna, jota hän ei huomannut. Thompson jäi junien väliin ja sai surmansa.

Hän oli vain muutama päivä aikaisemmin saanut tietää olevansa raskaana sulhaselleen.
...

Tässä kuva tuosta kohtalokkaasta kuvasarjasta
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 282
Kun ei kuvassa junaa vielä näy, olisikohan sähkösiirtoinen vaihde vahingossa siirtyessään saannut kengän koron jumiin niin, ettei nauhoja saannut ajoissa irti? Ehkäpä koko kenkäkin täytyi pelastaa...

Tietenkin jos on kuuro, niin ehkä darwin pisteistä hivenen häviää tähtiä, mutta jos olikin kuuloaisti tallellaan tai iPadit korvilla, niin hyville sijoille mennään.
 

a85

Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
792
Kuvan perusteella tuossa olisi kyllä suoraa ainakin toiseen suuntaan ja luultavasti myös toiseen suuntaan joten luulisi huomanneen junat jo hyvissä ajoin.

Varmaan täydet darvinipisteet saa siitä että on viime tippaan asti otettu kuvia ja sitten lähetty kompuroimaan kiireellä pois.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
906

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 235
Suomesta jätettiin darwin-hakemus toissapäivänä. Nuori mies (21) ja nainen (18) kyseessä, ex-seurustelupari.
Auto on ollut Audi A1. Vauhtia lienee ollut >150 km/h. Kuski on saattanut nykäistä käsijarrusta tuossa tilanteessa/vauhdissa, mikä tietysti oikeuttaa jo mitalisijoille näissä kisoissa.
Oma viimeinen automatkakin tuli kuvattua. Tupakinostoon lähdettiin aamuyöstä klo 03.00


Autoretki kartalla.Sama ajoreitti jonkun läpiajamana. Huomaa rikkoutunut puomi.

Jos ei tuosta ajovideosta käynyt vielä selville miksi tämä oli darwin autoilua niin vilkaiskaapa lähtövalmistelut.

MiaMarie @MiaMariee_
 
Viimeksi muokattu:

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
9 180
Noita periscope-tallenteita katselin eilen kun tämä tapaus tuli ilmi ja olihan siinä vahvaa suorittamista alusta lähtien.

Tyypit vetää viinaa ja ties mitä kamaa koko päivän samalla kun viiltelee itseään (tai siis tyttö ainakin) ja lähettää erilaisia "tuhoutuminen part 1 ja 2" -tyyliin nimettyjä videoita vähän väliä. Viiltelyiden jäljiltä tytöllä oli jalat ihan verillä tapahtumaa edeltävässä videossa ja tämä vähän suutahtaakin siinä kun joku kysyi asiasta.

Sitten kun lopulta joskus yöllä kolmen aikaan röökit uhkaavat loppua, päätetään lähteä hakemaan autolla lisää ja periscopessa yleisö vaan kannustaa ja arvuuttelee, että jokohan kohta rysähtäisi. Parin minuutin päästä vanha vihtahousu sitten kuittaa potin kotiin ja katsojien sossupoketarve on hetkeksi tyydytetty.

Onneksi ei mennyt sivullisia mukana. Ja ei, en laske sitä kyydissä ollutta tyttöä sellaiseksi, kun kerran itse halusi kyytiin ja molempien ajokunnottomuus oli kuitenkin 100% tiedossa.

Voin vain etäisesti kuvitella omaisten tuskaa kun näitä videoita ei saa netistä kuitenkaan ikinä pois, eikä tuollaista menoa voisi oman lapsen kohdalla koskaan katsoa tai käsittää ilman että pää räjähtäisi.

Btw. Renkaanjäljistä päätellen meni jarruttamatta mutkasta suoraan pöpelikköön ja lähtiessä olivat ilmeisesti ajaneet P-alueen puomin läpi. Väkisinkin tulee kaikesta tästä mieleen, että olikohan tuo jollakin tasolla jopa tahallinen teko?
 
Viimeksi muokattu:

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 235
Kuski oli sporttinen fitness-GYM nuorimies. LOL. Kylläpä vähän naurattaa kun tuota profiilia katsoo ja vertaa periscopessa olleeseen materiaaliin.

Varsinaista fitness meininkiä.

Kaius Kuoppasalmi (@kaiusnestorik) • Instagram photos and videos

Ei kait tuo Kaiuksen isä ole tässäkin tutkimuksessa vaikuttanut asiantuntija?

http://www.lintu.info/RATTIJUOPUMUS.pdf

Melko kornia isäpapalle jos on.

En kyllä ymmärrä mitenkä omaisten tuskaa jotkut videot lisäisivät? Miksi niitä pitäisi "saada netistä pois"? Outoa touhua minusta. No, tosiasia on, ettei niitä saa, ne ovat levinneet kaikenmaailman bestcore saiteille. Tuokin video.

Eihän tuossa sinänsä mitään gorea ole. Videolta ei näe edes kuolemista. Ellei sinulle kerrottaisi, että tuossa kuvataan viimeinen matka, et edes tietäisi että se on sellainen.

Vainajat eivät voisi vähempää välittää mitä videoita heistä on netissä ja omaiset, niin videoiden perään vinkuminen ei vähennä sitä nauramista tuolla känniääliöperseilylle. Se nyt on vaan kestettävä. Olisi kannattanut ehkä sitten koittaa katsoa paremmin jälkikasvunsa perään ja muita typeriä viisauksia.

Tahallisuus: en usko. Jos tuo oli joku itsemurha juttu, niin luulisi sitten videolla olleen sen kaltaista läppää että "heippa me lähetään nyt". Muijahan käskee hiljentämään. Oikei, se jäppinen on voinut itsemurhata itsensä? Ei se oikein vaikuta itsemurhahakuiselta. Innokkaalta elämäänhän tuo vaikuttaa, mimmi kämpillä ja kova hapotus menossa. Näyttämisenhalua tuo vain oli.

Kurvista ulosajaminen pöpelikköön ei myöskään ole kovin tehokasta itsemurhaamista. Nyt lopputulos tosin oli toivottu (?) mutta eihän siitä varma voi koskaan olla. Pöpelikössä on liikaa muuttujia joita kuski ei voi hallita ja lopputulos ei ole silloin välttämättä se mitä halutaan.

Yleensä haetaan jotain kiinteää, johonka törmätään, jottei vain jäis kitumaan.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
603
En kyllä oikein saa darwin materiaalia tosta kolarista vaikka katoin kaikki videot.
Toi 6k pornolehtiä on eeppinen xD
 

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 235
Entäs tämä FB päivitys vuodelta 2011?

upload_2017-6-9_22-5-15.png
 

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
9 180
En kyllä ymmärrä mitenkä omaisten tuskaa jotkut videot lisäisivät? Miksi niitä pitäisi "saada netistä pois"? Outoa touhua minusta. No, tosiasia on, ettei niitä saa, ne ovat levinneet kaikenmaailman bestcore saiteille. Tuokin video.

Eihän tuossa sinänsä mitään gorea ole. Videolta ei näe edes kuolemista. Ellei sinulle kerrottaisi, että tuossa kuvataan viimeinen matka, et edes tietäisi että se on sellainen.

Vainajat eivät voisi vähempää välittää mitä videoita heistä on netissä ja omaiset, niin videoiden perään vinkuminen ei vähennä sitä nauramista tuolla känniääliöperseilylle. Se nyt on vaan kestettävä. Olisi kannattanut ehkä sitten koittaa katsoa paremmin jälkikasvunsa perään ja muita typeriä viisauksia.
Aika tunteeton asenne.

En tiedä millaisia ihmisiä näiden vanhemmat olivat ja olivatko ylipäätään läheisiä, mutta aika vahvasti sekaisin heidän pitää silti päästään olla, jos ei noiden videoiden näkeminen tee pahaa. Jalat viiltelystä verillä ja pää kamasta sekaisin lähdetään viimeiselle matkalle, ei helkutti sentään voisi tuollaista menoa käsittää mitenkään jos olisi omia sukulaisia kyseessä ja vaikka ei jälkikäteen voisikaan vaikuttaa, niin kyllä siinä aika pitkään joutuisi miettimään että olenko itse toiminut oikein ja yrittänyt auttaa riittävästi jne.

Ulkopuolisena on tietenkin helppo sanoa että sitä saa mitä tilaa ja muita vastaavia latteuksia, mutta tarkoitinkin niitä vanhempia ja läheisiä, jotka katsovat tapahtunutta ihan eri vinkkelistä kuin me, joille tämä on vain yksi tapaus muiden joukossa ja tämän ketjun kontekstissa jopa toivottava lopputulos tapahtumalle.

Yleensä haetaan jotain kiinteää, johonka törmätään, jottei vain jäis kitumaan.
Totta, mutta tuossa kunnossa ei välttämättä ajattele loogisesti, saati sitten edes osu mihinkään kiinteään vaikka yrittäisikin.

Vaan taisipa tosiaan poitsulta lähteä Audi käsistä ihan vaan kun ei fps riittänyt enää päässä käsitellä lähestyvää mutkaa tuossa vauhdissa.
 

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 235
Aika tunteeton asenne.

En tiedä millaisia ihmisiä näiden vanhemmat olivat ja olivatko ylipäätään läheisiä, mutta aika vahvasti sekaisin heidän pitää silti päästään olla, jos ei noiden videoiden näkeminen tee pahaa. Jalat viiltelystä verillä ja pää kamasta sekaisin lähdetään viimeiselle matkalle, ei helkutti sentään voisi tuollaista menoa käsittää mitenkään jos olisi omia sukulaisia kyseessä ja vaikka ei jälkikäteen voisikaan vaikuttaa, niin kyllä siinä aika pitkään joutuisi miettimään että olenko itse toiminut oikein ja yrittänyt auttaa riittävästi jne..
Mikä ihmeen "tunteeton asenne"? Järkevä asenne. En ole väittänytkään, etteikö videot ole varmasti vanhemmille raskaita katsot. Tiedätkös mitä?

JÄTTÄÄPI KATSOMATTA! Tuskin ne tuolta netin suuruudesta vahingossakaan naamalle tulee, ellei sitten jonkun Bestcoren surffailu ole vanhemmilla isompikin harrastus?

Ei niitä videoita kyllä sen takia tarvitse netistä poistaa, että vanhemmilla tekee häijyä niiden katsominen? Vai?


Ulkopuolisena on tietenkin helppo sanoa että sitä saa mitä tilaa ja muita vastaavia latteuksia, mutta tarkoitinkin niitä vanhempia ja läheisiä, jotka katsovat tapahtunutta ihan eri vinkkelistä kuin me, joille tämä on vain yksi tapaus muiden joukossa ja tämän ketjun kontekstissa jopa toivottava lopputulos tapahtumalle.


Totta, mutta tuossa kunnossa ei välttämättä ajattele loogisesti, saati sitten edes osu mihinkään kiinteään vaikka yrittäisikin.

Vaan taisipa tosiaan poitsulta lähteä Audi käsistä ihan vaan kun ei fps riittänyt enää päässä käsitellä lähestyvää mutkaa tuossa vauhdissa.
Minusta nuo videot PITÄÄ jättää nettiin. Jos nyt vaikka joku nuori edes oppisi jotain, niin silloin niillä on joku hyödyllinenkin funktio.

Jos kaikki aina siivotaan vittuun, niin missä ne varoittavat esimerkit sitten on?
 

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
9 180
Mikä ihmeen "tunteeton asenne"? Järkevä asenne. En ole väittänytkään, etteikö videot ole varmasti vanhemmille raskaita katsot.
No jaa, sanoit että "en kyllä ymmärrä mitenkä omaisten tuskaa jotkut videot lisäisivät". Ehkä tarkoitit tuolla jotain muuta, mutta samapa se minulle on.

Minun tuskaa aivan varmasti lisäisi nähdä oma jälkikasvu tuossa kunnossa hetkeä ennen kuolemaansa, mutta blurris varmaan ajattelisi järkevän realistisesti ja ilman mitään korjattavaa että "kuoli saatana". :D

JÄTTÄÄPI KATSOMATTA! Tuskin ne tuolta netin suuruudesta vahingossakaan naamalle tulee, ellei sitten jonkun Bestcoren surffailu ole vanhemmilla isompikin harrastus?

Ei niitä videoita kyllä sen takia tarvitse netistä poistaa, että vanhemmilla tekee häijyä niiden katsominen? Vai?

Minusta nuo videot PITÄÄ jättää nettiin. Jos nyt vaikka joku nuori edes oppisi jotain, niin silloin niillä on joku hyödyllinenkin funktio.

Jos kaikki aina siivotaan vittuun, niin missä ne varoittavat esimerkit sitten on?
En minä ole niitä mistään siivoamassa, mutta veikkaan että näiden kahden vanhemmat varmaan haluaisivat, ihan vaan jotta pätkät eivät tulisi enää ikinä vastaan missään tilanteessa. En minä ole mitään muuta missään välissä tarkoittanutkaan. Ja kuten sanoin, internetistä ei mitään saa pois, varsinkaan tällaista ja sillä siisti.

Ja tuohon "tuskin ne videot vahingossa vastaan tulevat" väitteeseen sen verran, että jos nyt vanhemmat (tai näiden sukulaiset/tuttavat) yhtään tuppaavat internetissä surffailemaan, niin kaikenlaista kamaa siellä tulee vastaan hyvinkin yllättäen. Vaikka nyt sitten tämä ketju tms.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
906
Tämä menee opetusvideona jo maailmalla.... :nb:

Edit: linkki pois, ne ketkä haluavat niin löytävät t: Sysop
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 235
No jaa, sanoit että "en kyllä ymmärrä mitenkä omaisten tuskaa jotkut videot lisäisivät". Ehkä tarkoitit tuolla jotain muuta, mutta samapa se minulle on.

Minun tuskaa aivan varmasti lisäisi nähdä oma jälkikasvu tuossa kunnossa hetkeä ennen kuolemaansa, mutta blurris varmaan ajattelisi järkevän realistisesti ja ilman mitään korjattavaa että "kuoli saatana". :D
Tuskinpa ajattelisin. Mutta minä jättäisin ne videot katsomatta. Sinä? Väkisin vääntäisit itsesi internettiin ja katsoisit niitä 24h ja ulisisit, että "miksi ei ole pois otettu"?

Mikä muuten estää vanhempia lataamasta noita videoita koneilleen ja jatkamaan katsomispakkomiellettään, vaikka videot saataisiin pois netistä?

En minä ole niitä mistään siivoamassa, mutta veikkaan että näiden kahden vanhemmat varmaan haluaisivat, ihan vaan jotta pätkät eivät tulisi enää ikinä vastaan missään tilanteessa.
Huono peruste. Internetissä on paljon ikävää kamaa, joka "voi tulla vastaan jossain tilanteessa" eikä sitä saa sieltä pois toivoskelemalla. Eikä varmaan kuulukkaan saada.
 
Liittynyt
29.01.2017
Viestejä
1 437
Tämä menee opetusvideona jo maailmalla.... :nb:

-linkkipois- t. moderaattori
Olikohan vielä iskän auto? Aika uuden näköinen audi 20v janarilla.
Onneksi kumpikaan ei ilmeisesti ole sukuaan jatkanut, sen verran järjetöntä touhua molemmilta että hyvä päättää se noin.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
06.03.2017
Viestejä
467
En tykkää tanssia haudoilla, mutta en kyllä ymmärrä vanhempia, jotka antavat jälkikasvullensa rajattomat rahahanat palkaksi siitä, että joskus leikkaavat nurmikon tms.

Toi katuhomma on mennyt PK-seudulla vähän huonoon kuntoon, kun CV:tä epäonnistuneista myynneistä leveillään alaikäisille.

Osanotot läheisille.
 

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
9 180
Tuskinpa ajattelisin. Mutta minä jättäisin ne videot katsomatta. Sinä? Väkisin vääntäisit itsesi internettiin ja katsoisit niitä 24h ja ulisisit, että "miksi ei ole pois otettu"?
En nyt ymmärrä mitä jänkkäät ja miksi. En minä ole vaatinut videoiden poistamista yhtään mistään, mutta ymmärrän hyvin jo lasten vanhemmat eivät innostu ajatuksesta että ne pyörivät kaiken kansan retosteltavissa loputtomiin. En tosin tiedä millaisia näiden vanhemmat olivat ja välittävätkö ylipäätään tilanteesta, eli ihan vaan yleisella tasolla asiaa ajattelin.

En tietääkseni myöskään ole missään antanut olettaa että itselläni olisi samassa tilanteessa mitään fiksaatiota moisia videoita katsella, ainakaan muuten kuin ymmärtääkseni oman mielenrauhan kannalta, että mitä tapahtui ja miksi.

En tietenkään haluaisi lasteni häpäisevän itseään netissä videoiden muodossa, mutta tiedän myös ettei niitä videoita voi sieltä poiskaan saada. Ymmärrän silti ihan hyvin jos vanhemmat sitä tällaisessa tilanteessa haluavat ja yrittävät, olivat lapset ja välit näihin nyt sitten ihan millaisia tahansa.

Poliisihan muuten kommentoi jo heti alkuvaiheessa, että videoiden poisto ei onnistunut, kun Periscope on jenkkiläinen palvelu. En tiedä olisivatko halunneet ne pois tutkinnallisista syistä, vai oliko sitä joku jo silloin pyytänyt heiltä.

Mikä muuten estää vanhempia lataamasta noita videoita koneilleen ja jatkamaan katsomispakkomiellettään, vaikka videot saataisiin pois netistä?
Mitä ihmeen katsomispakkomiellettä?

Blurriksen vanha tuttu olkiukkotehdas siellä vissiin taas puksuttelee.
 

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 235
En nyt ymmärrä mitä jänkkäät ja miksi.
Blurriksen vanha tuttu olkiukkotehdas siellä vissiin taas puksuttelee.

Josko nyt itse katsot sitä omaa vanhaa viestintääsi tähän ketjuun ensin ennenkuin huutelet sieltä noita järjettömyyksiäsi muita syytellen. Vitun farisealainen.

"Jänkkäämiseni" johtui nimenomaan SINUN olkiukkoilustasi eli laittelit asioita suuhuni/päähäni.

Kuten tämäkin viesti. Perusteettomat syytöksesi sen kirjoittamisen tarpeen aiheuttivat, ei mikään muu.
 

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
9 180
Pastor eaten by crocodiles while trying to walk on water like Jesus - Daily Post Nigeria
A pastor who tried replicating the Biblical story of Jesus Christ walking on water has been eaten by crocodiles.

The pastor, identified as Jonathan Mthethwa, of the Saint of the Last Days Church, tried the demonstration at a river known as Crocodile River.

Mthethwa, from a local church in White River Mpumalanga died Saturday morning trying to demonstrate the biblical miracle to his congregants. According to The Herald Zimbabwe, he drowned into the Crocodile River and was seen by his church members getting eaten by 3 crocodiles.

Deacon Nkosi, a member of the church, told the newspaper, “The pastor taught us about faith on Sunday last week. “He promised he would demonstrate his faith to us today, but he unfortunately ended up drowning and getting eaten by 3 large crocodiles in front of us.
TLDR: Pastori yritti todistaa uskonsa kävelemällä Jeesuksen tavoin veden päällä Crocodile River -nimisellä joella. Ei onnistunut, krokotiilit söivät. :D

Edit.
Näköjään juttu ei ilmeisesti pidäkään paikkaansa, tai ainakaan sitä ei ole vahvistettu:
FACT CHECK: Was a Pastor Eaten by Crocodiles While Trying to Walk on Water?
 
D

Deleted member 3664

Vieras (tunnus poistettu)

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 235
Darwin-palkintoon ei riitä pelkkä kuoleminen oman typeryyden vuoksi.

Toteutuiko pastorin tapauksessa poistuminen geenipoolista?
 
D

Deleted member 3664

Vieras (tunnus poistettu)
Darwin-palkintoon ei riitä pelkkä kuoleminen oman typeryyden vuoksi.

Toteutuiko pastorin tapauksessa poistuminen geenipoolista?
Riittääpäs

Wikipedia sanoi:
Perimänsä voi poistaa geenipoolista esimerkiksi kuolemalla tai steriloimalla itsensä
Pitääkö tästäkin alkaa sun kanssa jonkun vängätä? Paljon parempi esimerkki Darwin palkinnolle kuin nuo teinit jotka ystävällisesti ilmoitit kisaan.
 

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 235
Pitääkö tästäkin alkaa sun kanssa jonkun vängätä? Paljon parempi esimerkki Darwin palkinnolle kuin nuo teinit jotka ystävällisesti ilmoitit kisaan.
Näköjään nykyään riittää. Ennen oli vaatimuksena "ei ole ehtinyt reprodusoimaan itseään".

No millä perusteella tämä nyt on sitten "paljon parempi esimerkki kuin nuo nuoret aikuiset, jotka ilmoitin mukaan kisaan?"
 
D

Deleted member 3664

Vieras (tunnus poistettu)
No millä perusteella tämä nyt on sitten "paljon parempi esimerkki kuin nuo nuoret aikuiset, jotka ilmoitin mukaan kisaan?"
Kännissä tötöily vs kävelen veden päällä koska jeesus tötöily. Ei mun silmissä oo kahta sanaa kumpi voittaa kun toisen tötöily perustuu satuolentoon.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 684
Sama ajoreitti jonkun läpiajamana. Huomaa rikkoutunut puomi.
Video näköjään jäi pois lainauksesta, mutta siitä saa aika hyvän käsityksen minkälainen paikka on kyseessä.

Iltapaskassa oli joku juttu että onhan sinne kynttilöitä viety.
 
Liittynyt
05.01.2017
Viestejä
119
Kaikki YK kettingit on paskannettu täyteen juupas-eipäs-äitisoli-mutkuusaki-mutkudemaritki-trumpmulkku-trumpjumalaa, niin aattelin että tuun Darwin-palkinto ketjuun nauramaan ihmisten faileille, kun tämä on varmaan sellanen ketju että tätä ei edes nämä oman persreikänsä ympärille muodostuneet supersankarit saa sotkettua.

Olin väärässä :(
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
573
Kaikki YK kettingit on paskannettu täyteen juupas-eipäs-äitisoli-mutkuusaki-mutkudemaritki-trumpmulkku-trumpjumalaa, niin aattelin että tuun Darwin-palkinto ketjuun nauramaan ihmisten faileille, kun tämä on varmaan sellanen ketju että tätä ei edes nämä oman persreikänsä ympärille muodostuneet supersankarit saa sotkettua.

Olin väärässä :(
Voi ei. Kannattanee poistua koko keskustelupalstalta jos pieni offtopic ottaa noin koville.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
1 266
Noniin, ja sinne se Darwin napsahti, kuten puolitoista vuotta sitten arvelinkin:
Pohjois-Korean vapauttama amerikkalaisopiskelija kuoli

Itse en kyllä paljon hirveämpää kohtaloa pysty kuvittelemaankaan. Kielitaidottomana ulkkarina hakattavana ja kidutettavana vieraassa maassa, jossa kaikki vihaavat sinua. Kenellekään et voi hyvästejä heittää, eikä kukaan ei voi tulla sinua auttamaan, vaikka kaikki tietävät missä olet. Joku sarjamurhaajan kellari tai natsi-saksan keskitysleiritkin kuulostavat paremmalta vaihtoehdolta kuin yksin avuttomana Pohjois-Korean kuolemansellissä. Leffamatskua.
Siksi en lähdekään ehdoin tahdoin tuonne spedeilemään. :dead:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 684
Woman fatally shoots boyfriend in YouTube stunt - CNN.com
Tyttökaveri ampui poikakaveria 0.5 cal desert eaglella rintakehään youtube klikkien toivossa. Välissä oli vain kirja, jonka piti pysäyttää luoti :facepalm:

Melkoisen tyhmä ihminen saa olla että valitsee temppuun isoimman laillisen käsiaseen minkä maapallolta löytää. Saa aika paksu opus olla että tuon pysäyttää
Aika käsittämätöntä, että molemmat olisi noin tyhmiä. Olisiko poikaystävä tehnyt eräänlaisen oman versionsa "suicide by cop"-tyyppisestä jutusta ja saanut tyttöystävän huijattua tekemään sen likaisen työn?
Aika tyhmä saa kyllä sekin olla, joka kylmiltään tuohon suostuu eikä ammu yhtä koelaukausta kirjaan huomatakseen ettei se nyt oikein taida luotia pysättää.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
196
Aika käsittämätöntä, että molemmat olisi noin tyhmiä. Olisiko poikaystävä tehnyt eräänlaisen oman versionsa "suicide by cop"-tyyppisestä jutusta ja saanut tyttöystävän huijattua tekemään sen likaisen työn?
Aika tyhmä saa kyllä sekin olla, joka kylmiltään tuohon suostuu eikä ammu yhtä koelaukausta kirjaan huomatakseen ettei se nyt oikein taida luotia pysättää.
CNN
Perez told police that Pedro convinced her it was a safe stunt by showing her a different book he had previously shot where the bullet did not go all the way through, according to the arrest report.
 

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 235
Woman fatally shoots boyfriend in YouTube stunt - CNN.com
Tyttökaveri ampui poikakaveria 0.5 cal desert eaglella rintakehään youtube klikkien toivossa. Välissä oli vain kirja, jonka piti pysäyttää luoti :facepalm:

Melkoisen tyhmä ihminen saa olla että valitsee temppuun isoimman laillisen käsiaseen minkä maapallolta löytää. Saa aika paksu opus olla että tuon pysäyttää

Onko se Juutuupa video jossain? Klikkauksia varmaan sataa nyt.


Aika tyhmä saa kyllä sekin olla, joka kylmiltään tuohon suostuu eikä ammu yhtä koelaukausta kirjaan huomatakseen ettei se nyt oikein taida luotia pysättää.
Jep, mutta siitä tulee nyt "palkinto" eli Amerikassa sentään tyhmyydestä sakotetaan.

Muija sai tapposyytteen niskaan ja saattaa saada jopa 10 vuotta linnaa. Oikein!
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
196
Onko se Juutuupa video jossain? Klikkauksia varmaan sataa nyt.
Jep, mutta siitä tulee nyt "palkinto" eli Amerikassa sentään tyhmyydestä sakotetaan.

Muija sai tapposyytteen niskaan ja saattaa saada jopa 10 vuotta linnaa. Oikein!
Ei ainakaan vielä ole videota vuodettu.

Kyllähän tässä kieltämättä haiskahtaa suicide by girlfriend tapaus. Youtubekin täynnä videoita jossa kyseisellä aseella ammutaan läpi vähän kaikesta tavarasta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
757
Melkoisen tyhmä ihminen saa olla että valitsee temppuun isoimman laillisen käsiaseen minkä maapallolta löytää. Saa aika paksu opus olla että tuon pysäyttää
Olen tuota Desert Eaglea kokeillut ja ei, en uskaltaisi sen eteen mennä pelkkä kirja suojanani :btooth:
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
1 266
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 684
Tää kuuluis ennemminkin "iltapaskojan paskoja otsikoita" -ketjuun. 14v teini nyt on tyhmä, sitä sattuu. Mutta Ilalehti yrittää otsikolla ja ekoilla lauseillaan luoda kuvaa, että kännykän räpläys kylpyammeessa olisi hengenvaarallista. Vasta myöhemmin käy ilmi, että kännykkä on ollut seinässä latauksessa (no tietenkin) samaan aikaan.
Mutta kun ei sieltä laturin johdostakaan pitäisi tulla kuin jotain viittä volttia. Quickshargella taitaa tulla 12 volttia. Ei siihen pitäisi kuolla.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 684
^Ei jännite tapa, vaan virta.
Kuinka paljon virtaa tuollainen laturi lykkää eteenpän? Voit ihan hyvin ottaa 12 voltin auton akun kummastakin navasti kiinni molemmilla käsillä. Tosin en välttämättä haluaisi olla ammeessa, johon se akku heitetään. En tiedä, mutta saattaapi paukahtaa ja heittää akkuhapot kaikkialle. Virtaa tuskin tulee tappavaa määrää.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
95 814
Viestejä
1 923 185
Jäsenet
40 561
Uusin jäsen
tumii

Hinta.fi

Ylös Bottom