Assassin’s Creed:Odyssey (PS4, PC, Xbox)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Sadness, 01.06.2018.

 1. Bruce_Wayne

  Bruce_Wayne

  Viestejä:
  274
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Medusa tuleen ja perkkinä 5 % aiheutetusta vahingosta tulee takaisin healthina. Sitten vain dodgetetaan pilareiden ympäri ja ammutaan tulinuolilla. Tuo oli oma taktiikkani.
   
 2. xarot

  xarot

  Viestejä:
  1 117
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos on pelannut Soulseja niin mikään noista ei ole Soulsin vähän heikoimpia vastustajia pahempi. Se pierupossu tosin otti muutaman yrityksen vaikka olin lähellä max leveleitä pääpelissä. En ollut kauheasti kyllä valmistautunutkaan.
   
 3. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  477
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Mitä sitten? Jos mitään, niin tuohan vain osoittaa miten huonosti nää super-bossit sopii tähän pelisarjaan. Aikaisemmin on joutunut vähän käyttään älliä ja taktikointia, hieman suunnittelemaan miten sen kohteen nitistää. Näissä taas pitää vaan tehdä se kombo miljoona kertaa ja hakata niitä tatteja sormet vereslihalle, että saa YHDEN vastustajan särki. Mutta kai tämä on sidoksissa tuohon Creedien muuttumiiseen hiippailusta mättöön, en ainakaan muista että näitä superbosseja olisi liiemmin ollut ennen Originsia, voin olla kyllä väärässäkin.

  Noi Soulsit ja sen tyyppiset on kyyllä liian autistisia ja masokistisia omaan makuun, en vaan nauti tuon tyyppisistä peleistä, jossa ne 'twitch'-skillit on se ainoa juttu, jossa toistetaaan ja toistetaan, kunnes menee läpi. Mikäs siinä jos muut nauttii ja osaa, minä haen kiksit muualta.
   
  Xiyng ja Docweird tykkäävät tästä.
 4. Docweird

  Docweird

  Viestejä:
  2 384
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ehdottomasti heikoin lenkki ja eniten "immersion breaker" nuo bossfightit. Suunta oli huono jo Originsissa, mikä muuten tuntui paremmalta peliltä omalla kohdalla.
   
  Perse-Arska tykkää tästä.
 5. jare77

  jare77

  Viestejä:
  47
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2017
  Ps4:llä kun menee peliin niin alkuvalikossa on tarjous että saisi season passin 50% alennuksella 26.8-1.9, sitten kun sitä klikkaa niin storessa hinta kuitenkin normi 39.95€ mutta ubisoftin storessa se on pc:lle puoleen hintaan?
   
 6. Docweird

  Docweird

  Viestejä:
  2 384
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 7. xarot

  xarot

  Viestejä:
  1 117
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En itsekään pomoista pitänyt ja niitä sai pätkiä liian kauan. Pomojakin eniten ärsytti pelissä se ettei suurin osa rivivihollisistakaan kuollut laakista. Siis jouskarilla myrkkynuolella ammut korvaan, ja ei mitään. Kauas on menty Ezio/Altair ajoista.
   
 8. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 460
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä niitä alkaa tippumaan kun Headshotille on 300+% ja predator shotille % lisänä :love:
  Mutta varjopuolena tässä ainakin itselleni on että kun käry käy jossain tukikohdassa niin sitten Kassandra ottaa jalat alle ja kovaa.
  Tämä toiseksi vaikeamalla vaikeusasteella, kasetti ei ihan riittänyt vaikeampaan.

  ite mietin kun kun peliä parjattu ettei ole stealthia niin itse olen varmaan pelin reilusti ylipuolet tapoista hoitanut stealthina(kehittänyt hahmoa kyllä siihen+Hunter) poislukien toki bossit tai muut pakolliset.

  Itse jos jotain huonoa pitäisi sanoa niin ettei ole oikeasti noin isossa mapissa mitään muita ajanvietto paikkoja kuin se areena missä taistellaan, luulisi että tuon ajan kreikassa olisi tekemistä ollut.

  Originsissa oli ne hevos kilpailut areenan lisäksi(?)
   
 9. -Dist

  -Dist

  Viestejä:
  176
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  No pelaapa pelkällä Assassin buildilla tämä peli. Vaikka kaikki kykypisteet laittaisit niihin skilleihin, ni ne "kovemmat" vastustajat tukikohdissa kuitenkaan kuole, hyvä kun puukko edes vähän kutittaa. En muista aiheuttaako vaikeustaso myös HP:n nousua koska itse pelasin vaikeammalla, ja silloin en ainakaan pystynyt salamurhata näitä kovempia jamppoja. Paitsi sitten pystyin, kun sain sen ominaisuuden varusteisiin joka oli muistaakseni 2x dmg mutta HP on rajattu 25% max HP:sta. Tämä taas tarkoitti sitä, että voin kyllä salamurhata melkein kenet tahansa mutta yksikin hipaisu ja heti kuolin. Tämän takia nämä superbossit sun muut olikin sitten ihan paskoja, et voi salamurhata niitä ja otat yhden osuman = game over.

  Niitä Misthioksia vai mitänenytoli jotka yritti tappaa sut, ei myöskään pystynyt salamurhata vaikka kaikki skillit tapissa. Pahimmat tulikin "huijattua" kuoliaaks ainakin pelin alussa, eli siten että työnsin ne joltain katolta alas. Tai toinen vaihtoehto oli Predator-nuolien spammaaminen kun vastustaja oli tarpeeksi kaukana .. Muutaman kun ammut naamaan, niin kuolee ennenkuin ehtii juosta luoksesi.

  Itse kyllä tykkään että tässäkin pelisarjassa on näitä RPG elementtejä, mutta nyt vähän menty liian pitkälle. Pelin nimi on kuitenkin Assassin's Creed .. mikä vitun AC jos et voi edes pelata peliä läpi ainoastaan hiippailemalla ja salamurhaamalla vastustajat?
   
  Xiyng tykkää tästä.
 10. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 460
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tätä varten pitää varusteet vaihtaa, itse vaihdan niihin battle tilanteisiin Hunter/Warrior sekoituksen bonareineen ja sama taisi olla myös niissä superbosseissa kanssa.

  Ubi veti herneen nenään Syndicaten jälkeen ja laittoi palikat uusiksi :p

  Toisin nimestä olisi voinut luopua tai tuoda jotenkin spin offina sarjan kylkeen mutta Assassins Creed taitaa olla vain franchisena niin kova nimi etteivät uskaltaneet ottaa riskiä myyntien takia.

  Ekaahan assassins creed peliähän kehitettiin alkuunsa Prince of Persia pelinä ja jossain välissä sitten muuttui nimikin ja tarinat.

  Edit: Juonellisesti sentää on Assassins ryhmän kanssa tekemistä:

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Viimeksi muokattu: 29.08.2019
 11. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 630
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Huoh, tuli hommattua tuo First Blade lisäosa ja munaravi jatkuu. :D

  Orkkiksessa olikin joku 120h mittarissa ennestään ja nyt pitkän tauon jälkeen taas liikkeelle.

  Uusi kultti nyt ainakin tapettavana.
   
  Bruce_Wayne tykkää tästä.
 12. Meik

  Meik

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Onko jollain exeä tai ohjeita joilla saisi nuo välivideot 32:9 muotoon? Koitin netistä etsiä mutta jokainen sivusto oli joko alaalla tai sittten tiedosto poistettu. Muuten näpsäkkä peli mutta mustat reunat vähän harmittaa.
   
 13. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 460
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Nytten keillä vielä riittää intoa niin nytten voi lähteä tutkimus matkalle kreikkaan:

  (omistamiseen riittää pelkästään pääpeli)
   
  Bruce_Wayne tykkää tästä.
 14. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 460
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Assassin's Creed Odyssey juhlii synttäreitä tuomalla juhliin kaikki vanhat viholliset

  Itse tuli aloitettua pari pv sitten vasta atlantic dlc mutta kerkeäsiköhän tuota noita hoidella, varmaan pitäs mennä odysseyn mappiin, en kerenyt uutista lukaisemaan vielä.
   
  Bruce_Wayne tykkää tästä.
 15. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 460
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Huh huh, joskus ajattelin että witcher 3 oli iso paketti lisäosiensa kera niin ubi tulee rinnalle ja ohi kirkkaasti(Se että kummassa oli laadukkaamat tehtävät hahmot tarinat, jääköön seuraavaan kertaan)

  174h oli pelimttarissa kun homma oli paketissa että itse voin sanoa että peli on "läpi"
  Witcher 3 meni alta 100h.

  Pelattavuus oli omaan käteen tiptop ja tykkäsin audio puolesta kanssa.
  Koska tuli nytten verrattua witcher 3 niin kyllähän assassins creed kalpenee hahmojen tarinoiden ja questien laadussa mutta pelattavuudessa sitten oltiikin pari vuosisataa edellä ja enkä ole koskaan kummoisesti pitänyt witcher 3 audio puolesta.

  Ja sitten toki varoituksen sana jos joku ei ole pelanut ja miettii miten neljäydin cpu suorituu pelin kanssa.
  Itse pelaan pelejä 50fps lukolla joten tämän mukaan mietteitä.
  Normaali tilanteissa cpu jaksoi ihan hyvin eli pysyi lukossa mutta isomissa tukikohdissa missä oli paljon AI ohjaamia vihuja ja varsinkin jos käry kävi että peli alkoi ohjamaan niitä pelaajan kimppuun ja vihuja oli parahmillaan lähelle kaksikymmentä niin kyllä minulla varmasti lähellä 30 rajapintaa kävi pahimillaan fps.
  Kaupungit kanssa ovat niitä "cpu killereitä", osassa kaupungissa ei niin pahoja mutta osassa tuntui hakkaavan rajottimeen tuon tuosta.
  Steam keskusteluiden mukaan edes 9900k ei kykene pitämään stablia 60fps.

  Mutta GPU osalta mielestäni peli on optimoitu hyvin kuhan kaartat vain Cloud ja Fog asetuksia ja pelistä saa oikeasti "kevyen" gpu:lle että omassa tapauksessani GTX970 ei ollut jarruna vaan neljäydin cpu.
  Ehkä pelin laadusta kertoo sekin että "tökkimiset" pystyi katsomaan läpi sormien mutta uusimman tomb raiderin kohdalla ei jaksanut.

  Koska olen huono pukemaan ajatuksia sanoiksi tässä niin sanon että tykkäsin kokonaisuudesta ja kyllä mä annan koko paketille sen 8/10
  Sellainen pieni vinkki jos ubin tekijöitä sattuisi lukemaan niin joskus vähemmän on enemmän ja seuraavan AC pelin kohdalla voi huoletta laajuutta pudottaa mutta laittakaa tarmo sitten tarinoihin ja tehtävien laatuun kuten CDPR teki Witcher 3 kanssa.

  [​IMG]

  Kassandra, olet eläkepäiväsi ansainut alaisuudessani.
   
 16. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  487
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Ostin tämän steamista kun oli tarjouksessa, mutta tekisi mieli nyt jo vaatia rahoja takaisin koska dialogeissa on jo monta kertaa ollut bugi, että puhe katkeaa kesken kaiken ja ukkeli ilmeilee ilman ääntä.

  Ja olikos sama Bugisoftin tiimi kehittämässä tätä, mikä mokasi AC Unityn julkaisun? :facepalm::tdown:
   
 17. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 460
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Missä kohdin?

  Itselläni homma toimi kuten piti
  Ja kyllä, black flagin tiimi kehitti orignsia ja unityn tätä.
  3->4 kehitys aika.
   
 18. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  487
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Dialogikohtauksissa missä joku pelihahmo puhuu jotain ja dialogi katkeaa kesken kaiken. Ehdin siihen kohtaan päästä missä mennään pelastamaan pikkutyttöä jostain rannalta, ja jo 4 kertaa katkennut jonkun jampan puhe kesken.

  Laitoin steamille jo hyvityspyynnön, jos vuoden vanhassa pelissä tulee heti alussa tämmöstä, niin antaa olla. Parempi ottaa rahat takas kun en oo vielä 2 tuntia pelannut, ja ei tulis pelikokemuksesta mitään jos tuo ongelma jatkuisi koko pelin ajan. Katotaan sitten uudestaan kun peli maksaa kympin.
   
 19. Paapaa

  Paapaa

  Viestejä:
  3 092
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En ole moiseen törmännyt. Jos ääni siis katkeaa, kuulostaa enemmän joltain äänipiirin ajuribugilta. Päivitä ne?
   
 20. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 630
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Ääniongelmat ovat ihan yleisiä Odysseyn kanssa ja alustasta riippumatta.

  Itsellä PS4 pätki peluun aikana välillä äänistä lähes kaikki pois, suurimman osan ajasta kyllä kuului. Lisäksi netti on täynnä äänifiksiohjeita mm. PC:lle, joten tosiaan laiskat devaajat kun ei näin vanhaan peliin saada ääniä toimimaan.
   
 21. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 460
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos ääniongelmalla haetaan tätä:


  Niin onnekas siinä mielessä ollut että lähes 180h aikana ei osunut kertakaan, ainoa mitä viime vuoden puolella kävi alussa oli kaatuilu ongelmat mutta sekin korjantui lähes sillä että käynnistää uplayn ja pelin exen adminina.
  Sama vaiva oli myös syndicatessa.
   
 22. Paapaa

  Paapaa

  Viestejä:
  3 092
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olen pelannut tätä noin 110h ja ei ole oikeastaan mitään bugeja osunut kohdalle. Tai en ainakaan muista. Varsin stabiili peli.
   
 23. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  487
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017


  Tuossa videossa näkyy niitä audiongelmia mistä puhuin.

  Kyllä tuota ite aluksi koitin googletella, mutta en löytänyt mitään ratkaisua.

  Steam muuten hyväksyi jo palautuspyyntöni ja maksoi rahat takaisin. Nopeaa toimintaa. :tup:
   
 24. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  789
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Näyttäisi että fps on aika reilusti alle 30