Amazon tilaaminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Purple, 23.10.2016.

 1. dominik

  dominik

  Viestejä:
  943
  Rekisteröitynyt:
  09.04.2018
  Varmaan sitä, että pääsee pohjoismaiset myyjät apajille. Toivon mukaan myös prime asiakkuus, jonka myötä ilmaiset postit ja parempia tarjouksia. Huonona puolena voi olla, että Saksan Amazonista ei enää ilmaisia posteja tarjoilla ja Suomikaupassa on kovemmat hinnat.
   
 2. Corex

  Corex

  Viestejä:
  754
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Menee offtopicin puolelle mutta mittasin tasajännitettä. Jännite ja kutina on heti alkuun isompi mutta kontaktin jälkeen tippuu minimaaliseksi. Boksin pitäisi syöttää sitä ~300V ledeille. Sattui tuttu sähkömies oleen maisemissa, niin tuuppasin nämä eteen. Kaveri mittaili 15s yleismittarilla ja selvitti jotain hakkurista yms. mistä en kauheasti tajunnut mitään. Analyysi oli että jäähdytyssiili oli maalattu reilulla kädellä pulverimaalilla ja muuntajaboksin kiinnitysruuvit ei saaneet ilmeisesti kontaktia maalin läpi siiliin. Pääsi syntymään potentiaaliero boksin ja siilen välille. Laitettiin lisä(maa)kaapeli boksista siiliin ja kas, 0V ja ei mitään.

  No nyt on rahat tilillä ja korjatut lamput käsissä, jopas kävi hyvin :greedy:
   
 3. et328

  et328

  Viestejä:
  409
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ostinpa warehouse dealista EVGA tietokoneen virtalähteen. "Used, very good condition with minor scratches" ne sanoivat. Myyjä ja toimittaja Amazon. Tänne saapui virtalähde (malli yms. toki oikeat) jossa on reippaasti pölyä sisällä ja piirilevyn mukaan tehty 2014...
   
 4. Antares_Ferox

  Antares_Ferox

  Viestejä:
  351
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pistä vain palautukseen. Itsellekkin käynyt vastaavasti. "Hyvä kuntoinen" onkin todellisuudessa ollut todella paljon (loppuun) käytetty tuote.
   
 5. et328

  et328

  Viestejä:
  409
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Kirjoitin Amazonin tukeen viestin ja pyytävät palauttamaan.

  Miten noiden palautuslappujen kanssa tehdään? Siis kun se on vain nettisivu mikä pitäisi tulostaa. Miksi ne ei ole pdf-muodossa? Vai tallennanko nuo sivun kuvat ja tulostan sopivaan kokoon?

  Kun tuon Postilla palauttaa, niin miten noiden lappujen kanssa pitäisi tehdä? Osoitelappu kiinni pakettiin, viivakoodi paketin sisälle ja tuo Invoice Postineidille ja laitetaan muovitaskussa pakettiin?
  Aavistan ongelmia tuon postituksessa...
   
 6. Jamboa

  Jamboa

  Viestejä:
  831
  Rekisteröitynyt:
  16.08.2017
  Laput ohjeiden mukaan pakettiin ja sisälle, mutta postista kuljetuksen joutuu ostamaan ->kuittia vastaan saa siitä rahat takaisin
   
  et328 tykkää tästä.
 7. Antares_Ferox

  Antares_Ferox

  Viestejä:
  351
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hmm, nyt en aivan tarkkaan muista. Mutta oli kyllä aika selvästi ilmoitettu siinä Amazonin sivuilta tulostettavassa palautuslapussa, mitkä liimataan/teipataan paketin kylkeen ja joku lappu sitten paketin sisään (kait lähinnä infoksi että mistä/keneltä palautus on).
  Kuitti postimaksusta talteen jos tarvitsee "näyttää" Amazonille kuitti maksusta. Itse seurasin Postin seurannasta milloin paketti saapui Amazonille ja ilmoitin aspaan että paketti on saapunut ja postimaksut olivat xx.xx euroa (ei tarvinnut esittää kuittia edes).

  Edit. @Jamboa kerkesi hitusen ennen :)
   
  et328 tykkää tästä.
 8. et328

  et328

  Viestejä:
  409
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Joo, nyt "löysin" tuon printtaus-napin tuolta Amazonin sivulta. Näytti tekevän suht järkevän kokoiset noista joten ei tarvitse kuvia tulostella. Täytyy liimailla/teippailla nuo pakettiin.
  Voihan minulla käydä tuuri ja Postissa on työntekijä joka on tuollaisen ennenkin nähnyt.
   
 9. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  1 018
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Et sä mitään tuuria tarvi. Postin kannalta:
  - siinä 1 lapussa lukee osoite
  - sinä annat fyffee, niin Posti ehkä toimittaa

  Muista laittaa se lipare jossa EAN koodi paketin sisään, jopa tuotteeseen kiinni. Aukovat aika vauhdilla, ja sillä ne löytää sun casen.
   
 10. Antares_Ferox

  Antares_Ferox

  Viestejä:
  351
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Samaa mietin itsekkin kun kiikutin Postiin ruhjotun näköisen paketin, mihin oli teipattu noita lippulappusia, mutta kyllä se Postineiti vaan niistä lapuista osoitteet ynm. tarvittavat infot otti ja pisti paketin menemään.
   
 11. et328

  et328

  Viestejä:
  409
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Joo, lipare on paketin sisällä maalarinteipillä kevyesti teipattuna kiinni tuotteen laatikossa.
   
 12. SheikYerbouti

  SheikYerbouti

  Viestejä:
  296
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Osaako joku sanoa, miten näkee Expedited Deliveryä valitessa toimittajan? Eilen tehty tilaus lähti UPS:llä, ja on saapumassa yhdessä vuorokaudessa perille (eilen 13:48 tein tilauksen ja paketti lähti Briteistä, tänään on jo toimituksessa Helsingissä) kun taas pari viikkoa sitten tehty tilaus tuli Postilla, jolla kesti kolme päivää toimitus.
   
 13. tuoppi´

  tuoppi´ Köyhä

  Viestejä:
  1 542
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Ei sitä näe tilausta tehdessä. Vasta kun tilaus lähtee.
   
  SheikYerbouti tykkää tästä.
 14. SheikYerbouti

  SheikYerbouti

  Viestejä:
  296
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sehän harmillista. Kiitoksia vastauksesta!
   
 15. et328

  et328

  Viestejä:
  409
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Tietokoneen virtalähteen palautus onnistui. 8 päivää postin matkassa, sitten 4 päivää käsittelivät ja eilen tuli ilmoitus hyvityksestä. Mutta ei ollut jo aiemmin ilmoittamiani palautuksen täysiä postikuluja lisätty siihen, oli vain se 8,40 eur. Vastasin Amazonin tuen aikaisempaan viestiin ja he lisäsivät loppusumman hyvitykseen.
   
  Antares_Ferox tykkää tästä.
 16. Cirrus

  Cirrus Miksei maailma toimi asmilla? Team Windows Team H2O

  Viestejä:
  1 181
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  En nyt muista mihin amazoniin palautit, mutta palajtuskuluista pitää aina tehdä erillinen palautusilmoitus kuitin kera amazonin ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Kulut palautetaan silloin heti ennen kuin edes palautus on perillä. Tätä siis Saksan amazonin kanssa koitettu jo muutaman kerran.
   
 17. et328

  et328

  Viestejä:
  409
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Saksan Amazoniin palautin. Ennen palautusta kirjoitin tuosta virtalähteen ongelmasta (pölyinen vanha laite) Amazonin tukeen ja he pyysivät palauttamaan. Vastasin viestiin ja lähetin palautuksen tehtyäni kuitin Postin maksusta. He pyysivät ottamaan uudelleen yhteyttä jos koko summaa ei palautettu. Eivät kertoneet mistään erillisestä sähköpostiosoitteesta jonne kuitti pitäisi lähettää.
   
 18. glomerulus

  glomerulus

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  No eipä pari viimeistä tilausta Amazonista ole menneet kuin Strömssössä. Eka paketti tuli UPS-n kyydissä, joka edeltävästi kyselee tekstiviestillä, että viedäänkö noutopisteeseen vai tuodaanko alkuperäiseen osoitteeseen. Koska mitään tarkempaa kellonaikatietoa ei annettu ja ottaen huomioon että olen puoli vurookautta pois mestoilta niin koin oddsit kohdata ninjakuriiri melko pieneksi. Kivat sille, että UPSin ainoa noutopiste tässä 120.000 asukkaan pitäjässä laitakaupungissa asuvassa huoltamossa, keskustasta puol tuntia julkisilla tai 5,5km pyöräillen. Hyvä ettei sinne viisumia tarvinnut hankkia.

  Toinen paketti postitettiin 20. lokakuuta, toimitusarvio 25.10 ja sain JJFI-alkuisen seurantakoodinkin. Seurannassa ei mitään elämää eikä ole näkynyt pakettiakaan. Yleensä näiden Postin seurantakoodilla olevien pakettien seuranta herännyt henkiin viimeistään parin-kolmen päivän sisällä postituksesta. Eihän tässä ihan kohtuuttoman kärsimättömiä olla muuta kuin että lahjapakettiin pitäis keretä. :vihellys:
   
 19. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 116
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  ups itellä aina ollu siinä eka viestissä A: toimitus 10-13 välisenä aikana tai b uusitoimituspäivä ja c uusi osoite . tuona aikavälillä tullu aina paketti ja oisjo melko ihme jos osais paripäivää etukätee sanoa vartin tarkkuudella moneltako on ovella.
   
 20. glomerulus

  glomerulus

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Asutko pk-seudulla? Eipä siinä mun saamassa UPS:n viestissä tarjottu mahdollisuutta vaihtaa osoitetta. Olisin voinut hyvinkin sen työpaikalle kääntää joka sekin samassa kaupungissa. Luulisi, ettei se olisi vaikeaa kun viesti tuli siinä vaiheessa kun paketti oli vasta Tanskassa. Luulisi, että UPS tekisi mahdollisimman helpoksi sen, että pääsevät eroon niistä paketeistaan vaan ei. Toimitus on verkko-ostamisen kulminaatio ja tässä nyt UPS:n ansisota asiakaskokemus jää varsin kehnoksi. Sekin on skeidaa, että sitä ei koskaan etukäteen voi tietää että kenen kyydillä se Amazonin paketti mahtaa saapua.
   
 21. Zigh

  Zigh

  Viestejä:
  1 183
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tulipa nyt sekin koettua, että Posti lähetti paketin takaisin Saksaan kun en ehtinyt sitä ajoissa konttorista noutaa :facepalm:
  Lähetys oli siis tuollainen träkkäämätön mistä tulee vain lappu postilaatikkoon. Jostain syystä se viipyi matkalla kolme viikkoa ja olin ehtinyt lähteä pariksi viikoksi reissuun juuri kun paketti oli tullut.

  No chatin kautta pyysin refundia ja sehän hoitui ihan sukkana :tup:
   
 22. Later

  Later

  Viestejä:
  51
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Kaksi viimeistä tilausta ovat tulleet Postin toimittamina Liettuasta. Onko Amazonilla varasto siellä mykyään?
   
 23. Anssi_H

  Anssi_H

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Ei. Postin seurannan ensimmäinen merkintä on kyllä monissa Amazon-paketeissa sieltä, mutta se ei tarkoita että paketit ovat sieltä lähtöisin. Vai jostain muustako päättelit että olisi Liettuasta?

  Amazonin omasta seurannasta tilaussivulta yleensä näkee, mistä paketit ovat lähteneet. Lisäksi pakettien alkuperäisten osoitekorttien alareunassa näkyy yksi tai useampi Amazonin varastokoodi (MDW2, MAN8, jne.), näistä vasemmanpuoleisin on paketin lähtövarasto (muut ovat välietappeja).
   
 24. antero

  antero

  Viestejä:
  2 871
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  On niillä varmaan aika paljon varastoja.

  Amazon Fulfilment Center & Warehouse Locations | hellotax

  Amazon plans to open new warehouse, create 2,800 jobs in Germany
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2019
 25. Later

  Later

  Viestejä:
  51
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Oikeassa olet. Kirjautumalla Amazonin sivuille selvisi, että Saksasta ovat lähteneet. Kaikissa aikaisemmissa tilauksissa lähettäjänä on ollut muistini mukaan DHL, Royal Mail tai UPS.
   
 26. et328

  et328

  Viestejä:
  409
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Aavistellen pahinta, olen seurannut Amazonista tuon virtalähteen listausta ja tänään sinne oli taas tullut Amazon Warehouseen käytettynä tuollainen. Eli vahvasti näyttää siltä, että ne laittoi tuon saman vanhan paskan uudestaan myyntiin... Uutena Amazon ei noita ole myynyt pitkään aikaan.
   
 27. antero

  antero

  Viestejä:
  2 871
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  e: Kesti taistella 6 tuntia että refund tuli
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2019
 28. dominik

  dominik

  Viestejä:
  943
  Rekisteröitynyt:
  09.04.2018
  Kai sinne parempia kuvia laitoit, kun ei tuosta kuvasta vielä mitään selkoa vuodosta saa.
   
 29. antero

  antero

  Viestejä:
  2 871
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Joo kyllä, vihdoin sain asian läpi. Toki voi olla kielimuuri tai noita tuotteita menee refundiin vain liikaa niin yrittävät vähentää sitä. Toki on vaikea näyttää toteen vuotavaa tuotetta muuten kuin märästä laatikosta kuvia ottamalla.
  Helpompi olisi ollu jos olisi täysin rikki. Nyt vain vuoti saumasta.
  Mutta oli silti uskomattoman vaikea refund.
  Kun pyysin erikseen palautus oikeutta tuotteelle jolla ei ole palautusoikeutta tuli refund.
  Pelkkä viallisesta valitus ei auttanu.
  3 pakkausta 6 hyvittivät jota pyysin.


  Itsellä on käsitys että ainakin emo amazonissa asiakaspalautusta myydään kerran ja sitten menee jonnekki liquidatiovaksi.
  esim. Amazon Liquidation Auctions Marketplace - Europe
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2019
 30. Jooo1

  Jooo1

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onkos kukaan saanut Amazon.de lähetyksiä, jossa suoraan postin JJFI seurantakoodi, perille?

  Itselle tuli ensimmäisellä kerralla tuo: "You ordered the item below, but the package was returned to us by the carrier. We've issued your refund."

  Seurantakoodi ei missään vaiheessa postin sivuilla toiminut.

  No nyt lähti vähän aikaa sitten toinen lähetys Amazonilta tuolla JJFI seurantakoodilla, ja toistaiseksi sekään ei näytä edenneen mitenkään. Amazonin seurantasivulla ainoa tapahtuma on "Package has shipped".
  Sen sijaan samasta tilauksesta toinen osa joka lähti DHL / Deutsche postilla on jo perillä. (siis sekin postin kuljettama Suomessa).

  Harmittaa kyllä jos tuo jää saamatta, oli warehouse deals-tuote melko hyvään hintaan jolle olisi jopa ollut oikeasti käyttöä, ja enää ei tietenkään ole saatavilla samaan hintaan.
   
 31. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  578
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Yksi tuli perille, mutta toisen seurantakoodi ei missään vaiheessa toiminut ja amazon palautti rahat kuukauden odottelun jälkeen.
   
 32. dominik

  dominik

  Viestejä:
  943
  Rekisteröitynyt:
  09.04.2018
  Juuri eilen tuli jjfi koodillinen perille. Ei sekään postin seurannassa näkynyt, kunnes tuli tekstari, että pakettisi on haettavissa.
   
 33. glomerulus

  glomerulus

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Itse tilasin 19.10 tavaraa, 20.10 tuli ilmoitus, että kamat postissa ja JJFI-seurantakoodi. Arvioitu toimituspäivä 25.10. Kun pakettia ei kuulunut eikä seurannassa mitään näkynyt, laitoin 29.10 viestiä aspaan. 30.10 tuli lakoninen sähköposti, että rahtiyritys on palauttanut pakettisi ja olemme palauttaneet rahasi. Aika skeidaa, luulisi että olisivat enemmän kiinnostuneita asiakkaan rahoista, laittaisivat tulemaan uudella kyydillä tms.
   
 34. Anssi_H

  Anssi_H

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Itsellä on 11 lähetystä lähetetty Postin JJFI-lähetyksenä. 1 ei tullut perille ja rahat palautettiin automaattisesti n. viikon jälkeen lähetyksestä.
  Loput ovat tulleet luvatussa ajassa perille.
   
 35. SuperPete

  SuperPete

  Viestejä:
  185
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Amazon lähetti kirjan. Oli sivut höyläämättä ja kolhuinen. Paketti takaisin lähettäjälle ja uusi tilalle. Kolhuja ei ollut, mutta sivut yhä höyläämättä. No, selvisi, että niiden kuuluukin olla höyläämättömät. Itse ottanut kierroksia aika paljon jo, että mitä ihmettä nyt.
   
 36. Satelite

  Satelite

  Viestejä:
  305
  Rekisteröitynyt:
  20.04.2017
  Mitä porukka mieltä. Yli 2 viikkoa ollut kello matkalla Saksan Amazonista. Nyt ois tarjolla refundin teko. Odottaako vai peruuko ja uutta tilausta menee?
   
 37. demas

  demas

  Viestejä:
  777
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Sori vahva OT, meinasin laittaa YV @Satelite ,mutta katsotaan jos joku muukin haluaisi kommentoida. Onko yleisiä kokemuksia kellojen tilaamisesta Amazon? Tai onko siihen jo täällä ketju? Kiinnostaisi esim 300-400€ hintainen kello tai olen myös miettinyt jotain piraattia jos niiden laadusta olisi takeita..jos siis laadukas kopio niin kyllä siitäkin voisi jonkin verran maksaa (siis piraatti olisi tietysti kalliimman kellon kopio, joku 1-2ke tms).
   
 38. Satelite

  Satelite

  Viestejä:
  305
  Rekisteröitynyt:
  20.04.2017
  No ittellä ihan perus herätyskello jossa tosin DCF-77 ohjaus eli puhutaan ehkä hieman eri kelloista.

  Pistin refund menee ekasta tilauksesta joka tuli käytännössä heti tilille. Ekan tilauksen seurannassa ei ole käytännössä tapahtunut mitään sitten lähetyksen.

  Uuden tilauksen laitoin expedited tilauksena ja Alko heti tapahtuu seurannassa. Ainoa mikä mietityttää on se että jääkö tämä postin hoiviin 2 viikoksi kun juuri lakon alkuun maanantaille lupailee toimittaa. Mikä firma nuo expedited toimitukset tuo perille Suomessa?
   
 39. Laiks

  Laiks

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Oma palautus amazoniin ollut nyt liikenteessä 21.10 lähtien, seuranta loppuu DHL varastoon Saksassa 29.10. Saa nähä kauan vielä menee, että paketti ilmestyy amazonille
   
 40. Anssi_H

  Anssi_H

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Veikkaan että toimitusskannaus jäänyt pois ja paketti on jo Amazonilla odottamassa käsittelyä (joka voi kestää parikin viikkoa).

  Vielä varmaan 1-2 vk lisää odottaisin ja sitten Amazonille kyselyä, todnäk. palauttavat rahat / merkitsevät palautetuksi postituskuittia vastaan.
   
 41. woodeye

  woodeye

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  31.08.2018
  Ensimmäinen ongelma Amazonin kanssa vuosikausiin. Paketti on mukama lähetetty aikaa sitten, mutta se on UPS:lla statuksella "rahtikirja luotu" eikä mitään tapahdu.

  Eli todennäköisesti hukkunut Amazonin päässä, aspa valehteli päin chatissa naamaa, että 5 sekunnin aikana ehti olla UPS:aan yhteydessä ja ongelma on heidän seurannassaan.

  Miten pitkään kannattaa odottaa, että alkaa vaatimaan tuosta rahoja takaisin?
   
 42. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  578
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sitten kun arvioitu toimitusaika ylittyy.
   
 43. juhaa

  juhaa

  Viestejä:
  574
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko sille annettu joku toimituspäivä?
  Mikä on tarkalleen "aikaa sitten"?
   
 44. Zemez

  Zemez

  Viestejä:
  86
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  mulla on sama tilanne DHL pakenin kanssa. Rahtikirjan luotu, ja sen jälkeen ei mitään. 4.11 luotu ja tänään piti tulla.
   
 45. woodeye

  woodeye

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  31.08.2018
  Tuo lähetys on ollut "rahtikirja luotu" -statuksella viikon ja nyt on mennyt jo toinen Amazonin arvioitu toimitusaika umpeen.

  Yleensähän paketti on siirtynyt Amazonilta UPS:lle korkeintaan päivän viiveellä. Mutta miten kauan kannattaa antaa olla paketin limbossa ennen kuin penää rahoja takaisin, pari viikkoa vai kuukauden?
   
 46. juhaa

  juhaa

  Viestejä:
  574
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Uudestaan yhteyttä vain aspaan, jos pariin kertaan mennyt jo arvio persiilleen.
   
 47. Mestaritonttu

  Mestaritonttu

  Viestejä:
  1 596
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Rahtifirmojen ongelmat näyttävät kasaantuvan juuri joulun alle. Jo toinen paketti parin vuoden sisään jonka DHL palautti takaisin Amazonille "vaurioituneena", juuri marras-joulukuussa.
   
 48. woodeye

  woodeye

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  31.08.2018
  Nyt Amazonille jumittunut tilaus on statuksella "tulee 15.11 - 21.11" ja statuksessa lukee että ota yhteyttä aspaan, jollei paketti ole perillä 22.11.

  Ne kenellä on ollut kadonneita paketteja, oletteko odottaneet tuon Amazonin ohjeen mukaan vai vaatineet veloituksen peruuttamista jo aikaisemmin? Eipä mitään muuta väliä kun että korttiveloitus olisi kiva saada pois roikkumasta uutta tilausta varten.

  Jumitus näyttäisi olevan Puolan Kolbaskowossa, suoraan Saksasta tulleissa paketeissa ei ole mulla ollut ongelmia.
   
 49. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 116
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  justha vasta vaihtu 15pv. eiköstoi ihan normia et näkyy toi saapumis väli ja jos ei näy ilmotettuna aikana ni sit otettava yhteyttä. itelle tullu aina tyyliin 2-3pv päästä tosta ensimmäisestä ilmoitetusta pv määrästä. eikai tainnu viime tilauksessa toi tracking palkkikaa liikkua mihinkään,mut paketti tuli.

  tänpäivän tilauksessa antovata melko reippaan aikavälin. 25.11-14.12
   
 50. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 266
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minulla tulee nykyään viikossa. On kyllä Primen kokeilujakso ja katsellaan, mitä sille teen, kun päättyy. Ainakin Expanse kiinnostaa Amazon Videosta ja Jack Ryan.