• Live: io-techin pikkujoulu- ja hyväntekeväisyysstriimi tänään alkaen klo 19. Pelataan io-techin toimituksen kesken PUBGia ja tavoitteena saada 10000 euroa täyteen Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen! Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>

Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ddude
  • Aloitettu Aloitettu
Tuossa omassa on 5,5l kori ja vaikka sinne menee helposti 750g pussillinen ranskalaisia, niin ei noin suuren määrän kerralla tekeminen ole oikein helppoa ja niistä ei tahdo saada tasaisen kypsiä mitenkään. Puoli pussillista kun laittaa niin se on aika sopiva määrä ja tulee valmiiksikin järkevässä ajassa. Eli tuollaisella 3,5l saa yhden hengen ranut väännettyä, mutta eipä sinne sitten samaan aikaan juuri muuta mahdukaan. Ei välttämättä kynnyskysymys, mutta kannattaa ottaa huomioon.

Tuli testailtua taas ja kun laittaa puoli pussillista ja suihkii sopivasti öljyä, niin Golden Longs ranuilla pääsee yllättävän lähelle oikein rehtiä rasvakeittimellä tehtyjä ranuja. Nyt en kyllä osaa paistoaikoja sanoa kun mentiin ihan fiiliksellä, mutta ehkä 12-15min kokonaisuudessaan. Aluksi 175 astetta ja muutamat viimeiset minuutit 200 astetta.
Golden Longsista ei saa oikein hyviä uunissa eikä pöhöttimessä. Ne kuivuu ja nahistuu todella nopeasti kun ottaa lautaselle.

Kokeileppa Avikoja joita ainakin Prismoista saa. Niistä saa hyviä ja pysyy lautasella pitkään rapeina eikä nahistu.
 
Mites tää tarjous tuote? Onko kokemuksia..


Tulisi ensimmäiseksi airfryeriksi ja 2 hengen talous.
Ennemmin Philips Essential Airfryer HD9252/90 - Gigantti verkkokauppa
 
Mites tää tarjous tuote? Onko kokemuksia..


Tulisi ensimmäiseksi airfryeriksi ja 2 hengen talous.
Just tuossa aiemmin siitä kommentteja..
 
Jaa niinpä olikin mutta siinä ei ollut linkkiä vaan luki pelkkä gigantti niin ei pistänyt silmään kun pikaluin viimeiset 10 sivua.

Toi Philips on paljon kalliimpi niin ei oikein vielä nappaa kun luultavasti tämmöiset jää kaappiin parin kerran jälkeen. Toki voihan sitä innostua kun kokeilee.
 
Jaa niinpä olikin mutta siinä ei ollut linkkiä vaan luki pelkkä gigantti niin ei pistänyt silmään kun pikaluin viimeiset 10 sivua.

Toi Philips on paljon kalliimpi niin ei oikein vielä nappaa kun luultavasti tämmöiset jää kaappiin parin kerran jälkeen. Toki voihan sitä innostua kun kokeilee.
Jos ostat kunnon vehkeen niin tuskin jää kaappiin. Huono ja halpa toki menee kaappiin.

Pöhötin on paras keksintö mitä keittiö on nähnyt vuosikymmeniin.
 
" suihkii sopivasti öljyä " Mitä öljysuihkutinta käytät ja onko ollut hyvä? Amazonista katsellut noita niin monissa on valituksia, että ei minkäänlaista oikeaa suihkua tule, tukkeutuvat yms.
Maku Gastro Öljy/etikkasuihkepullo 100 ml | Prisma verkkokauppa Tuollaisen ostin, oli muistaakseni jokusen euron halvempi paikallisesta Halpa-Hallista. Ei tuolla öljyn kanssa mitään sumua saa aikaiseksi, mutta ranskalaisten ja nugettien öljyämiseen toimii. Aika pistemäisesti öljy sieltä tulee riippuen miten kovaa painelee, kovemmalla painalluksella vähän suihke tulee leveämmin. En tiedä onko ruuanlaitossa käytettävien öljyjen välillä eroa viskositeetissä miten paljon, että tulisiko joku toinen öljy sumumaisemmin ulos. Nyt käytössä Keijun rypsiöljyä. Kyllä tuolla ihan sumua sai aikaseksi veden kanssa, kun tuli pullo pesaistua ennen käyttöönottoa.

Golden Longsista ei saa oikein hyviä uunissa eikä pöhöttimessä. Ne kuivuu ja nahistuu todella nopeasti kun ottaa lautaselle.

Kokeileppa Avikoja joita ainakin Prismoista saa. Niistä saa hyviä ja pysyy lautasella pitkään rapeina eikä nahistu.
En tiedä mitä tein "väärin", kun nuo pysyi oikein rapeana jäähdyttyäänkin eikä mielestäni ollut lainkaan kuivia :hmm: Mutta pitääpä testata noita Avikoja joskus :tup:
 
Maku Gastro Öljy/etikkasuihkepullo 100 ml | Prisma verkkokauppa Tuollaisen ostin, oli muistaakseni jokusen euron halvempi paikallisesta Halpa-Hallista. Ei tuolla öljyn kanssa mitään sumua saa aikaiseksi, mutta ranskalaisten ja nugettien öljyämiseen toimii. Aika pistemäisesti öljy sieltä tulee riippuen miten kovaa painelee, kovemmalla painalluksella vähän suihke tulee leveämmin. En tiedä onko ruuanlaitossa käytettävien öljyjen välillä eroa viskositeetissä miten paljon, että tulisiko joku toinen öljy sumumaisemmin ulos. Nyt käytössä Keijun rypsiöljyä. Kyllä tuolla ihan sumua sai aikaseksi veden kanssa, kun tuli pullo pesaistua ennen käyttöönottoa.


En tiedä mitä tein "väärin", kun nuo pysyi oikein rapeana jäähdyttyäänkin eikä mielestäni ollut lainkaan kuivia :hmm: Mutta pitääpä testata noita Avikoja joskus :tup:
Noi Golden Longsit on metkoja kun mulla ainakin ne on heti tuoreeltaan hyviä, mutta joko ne menee muutamissa minuteissa nopeasti löysäksi tai sitten kuivaks vähänkään paiston jälkeen. En muista että muilla ranuilla olis samaa ongelmaa ja AF melkein kaikista tulee hyviä ja pysyy hyvinä, mutta erityisesti Avikot on suosikkeja. Tuoreeltaan melko lähellä oikeita rasvakeitettyjä.
 
Mistäs tuollaisia Avikoja saa, en muista että olisi tullut kaupoissa vastaan.
 
En ihmettelisi vaikka tikkurilassa olisi ei-oota. Vantaalla/tiksin alueella käytännössä ketjuista riippumatta kaikki kiinnostava aina loppu tai ei valikoimissa.
 
EVOn sumutinpullot mulla käytössä. Ei tuollaisella saa tiheää hienojakoista sumua, mutta ajaa asiansa ja toimii aina. Reilusti kahva pohjaan niin tulee hyvä sumu ja melkolailla tarkasti 1g öljyä. Kaloreita jos laskee niin 1g/ruiskaus on kiva tieto. Amazonista ostin sumuttimet. Sumutinpullosta tulee ruiskastua myös paistinpannulle munakasta tehdessä. Hyvin rasvaa koko pannun yhdellä tai kahdella painalluksella.

71dRhCHP+wL._AC_SL1500_.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Airfryeria hankkiessa sen tilavuudesta ei kannata tinkiä, sillä kuten olen aikaisemmin sanonut, liian pieni laitos saattaa lentää nopeasti kaapin perälle jos toteaa koon riittämättömäksi ruokia valmistaessa.
 
Airfryeria hankkiessa sen tilavuudesta ei kannata tinkiä, sillä kuten olen aikaisemmin sanonut, liian pieni laitos saattaa lentää nopeasti kaapin perälle jos toteaa koon riittämättömäksi ruokia valmistaessa.
Juuri näin. Eikä tehoissa kannata pihistellä. Itsellä oli kriteerinä että kokonainen broisku mahtuu. Ja se on ollut kahdelle oikein sopiva koko.
 
Mites tää tarjous tuote? Onko kokemuksia..


Tulisi ensimmäiseksi airfryeriksi ja 2 hengen talous.

3.5 litraa on yhdelle, joka haluaa vatsansa täyteen. Saattaa mennä kahdelle todella nirsolle. 4.5l kahdelle, niin että nälkä lähtee. 6.5l on 3-4 hengelle. Air Fryer vaatii, että siinä pääsee ilma kunnolla kiertämään. Suurin virhe minkä tekee on ostaa tilavuudeltaan liian pienen. Muuten saat sekoitella ruokaa jatkuvasti. Tässä ketjussa todettu varmasti useampaan kertaan.

Ja varmasti sitä mennään ostamaan se pieni ja halpa ja sitten toteamaan yllä oleva.
 
Jaa niinpä olikin mutta siinä ei ollut linkkiä vaan luki pelkkä gigantti niin ei pistänyt silmään kun pikaluin viimeiset 10 sivua.

Toi Philips on paljon kalliimpi niin ei oikein vielä nappaa kun luultavasti tämmöiset jää kaappiin parin kerran jälkeen. Toki voihan sitä innostua kun kokeilee.


Tässä tuo vanha ja parempi (Imo) malli hyvässä alessa. 69e + veroero.
 
3.5 litraa on yhdelle, joka haluaa vatsansa täyteen. Saattaa mennä kahdelle todella nirsolle. 4.5l kahdelle, niin että nälkä lähtee. 6.5l on 3-4 hengelle. Air Fryer vaatii, että siinä pääsee ilma kunnolla kiertämään. Suurin virhe minkä tekee on ostaa tilavuudeltaan liian pienen. Muuten saat sekoitella ruokaa jatkuvasti. Tässä ketjussa todettu varmasti useampaan kertaan.

Ja varmasti sitä mennään ostamaan se pieni ja halpa ja sitten toteamaan yllä oleva.
Ostakaa isoin, silä voi tehdä nuo pienet annokset ja hiukan isoimmat myös. Tuo hinta ostettaessa vs. käyttövuodet ette tule säästämään euroakaan.
Oma mielipide, ei ole verrattavissa aromipataan tai leipäkoneeseen, eli hyvä lisä ruuan valmistukseen.
 
Olis hakusessa kahden hengen talouteen airfryer ja koittanut pläräillä joitakin, mutta kaipaisi kans suosituksia. Mietitty ~satasen hintaan, mahdollisesti enempikin jos wörä. Kokemuksia näistä ei aiemmin, joten siksi noin satku. Pari mitä katsellut:


Ainakin olisivat 4l, mutta ehkä riittävä, ehkei kuten yllä tuli ilmi. Samaa sarjaa löyty parikymppiä enemälläkin. Mistä muista suosituksia vai lähteekö jommallakummalla noista tai russellin hieman isommalla?
 
Ostakaa isoin, silä voi tehdä nuo pienet annokset ja hiukan isoimmat myös. Tuo hinta ostettaessa vs. käyttövuodet ette tule säästämään euroakaan.
Oma mielipide, ei ole verrattavissa aromipataan tai leipäkoneeseen, eli hyvä lisä ruuan valmistukseen.
Vähän offtopic, mutta täällä leipäkone hankittuna vuosi sitten ja edelleen käytössä. Ostettiin lähinnä gluteenittoma leivän tekoon, mutta sen verra hyvät normaalit leivät oppinu tekemää että montaa kertaa ei ole tuon vuoden aikana leipää tullu ostettua. Lähinnä ruisleipää.
Tokiha tuossa jännitti että jää nurkkaan seisomaan, mutta gluteeniton leipä niin kallista ja tuo niin helppo ja kätevä että toistaseksi pyörii jatkuvasti.
Pointti lähinnä että tuote on niin turha/kätevä kuin käyttäjä sen kokee olevan ja sitä käyttää
 
Vähän offtopic, mutta täällä leipäkone hankittuna vuosi sitten ja edelleen käytössä. Ostettiin lähinnä gluteenittoma leivän tekoon, mutta sen verra hyvät normaalit leivät oppinu tekemää että montaa kertaa ei ole tuon vuoden aikana leipää tullu ostettua. Lähinnä ruisleipää.
Tokiha tuossa jännitti että jää nurkkaan seisomaan, mutta gluteeniton leipä niin kallista ja tuo niin helppo ja kätevä että toistaseksi pyörii jatkuvasti.
Pointti lähinnä että tuote on niin turha/kätevä kuin käyttäjä sen kokee olevan ja sitä käyttää
Mä sain kaverilta leipäkoneen vuodelta 1987 :D Hyvin pelittää vieläkin. Hommasin sen lähinnä taikinan tekoon ja siihen sitä 90% käytänkin mutta kyllä leipääkin tulee silloin tällöin tehtyä mutta en ole mikään leivän suurkuluttaja muutenkaan.
 
[offtopic]
Mulla oli aikoinaan tämmöinen R2D2 mallinen leipäkone ja nyt harmittaa vietävästi, kun menin antamaan sen tuttavalle.

Nyt jälkikäteen ajateltuna olisin pitänyt mielelläni kaapissa jo pelkästään tuon muotoilun takia :lol:
[/offtopic]

s-l1600.jpg
 
Moni ostaa sen airfryerin siitä syystä, että sillä saa tehtyä "terveellisempää" ruokaa. Sitten kun sitä on hetken käyttänyt ja paino ei lähtenytkään laskuun, niin laite päätyy kaapin perälle. Ymmärrän, että terveellisyys on hyvä keino saada tuotetta myytyä, mutta oikeasti tuota pitäisi myydä ajansäästöllä. Huomattavasti nopeampaa tehdä ruokaa tuolla vs uunissa ja myöskin vaivattomampaa kuin pannulla. Säästää myös sähkölaskussa, mutta turha odottaa, että sillä maksaisi itsensä.
 
Moni ostaa sen airfryerin siitä syystä, että sillä saa tehtyä "terveellisempää" ruokaa. Sitten kun sitä on hetken käyttänyt ja paino ei lähtenytkään laskuun, niin laite päätyy kaapin perälle. Ymmärrän, että terveellisyys on hyvä keino saada tuotetta myytyä, mutta oikeasti tuota pitäisi myydä ajansäästöllä. Huomattavasti nopeampaa tehdä ruokaa tuolla vs uunissa ja myöskin vaivattomampaa kuin pannulla. Säästää myös sähkölaskussa, mutta turha odottaa, että sillä maksaisi itsensä.
Aina tuotteiden myynti on perustunut mielikuviin.
 
Moni ostaa sen airfryerin siitä syystä, että sillä saa tehtyä "terveellisempää" ruokaa. Sitten kun sitä on hetken käyttänyt ja paino ei lähtenytkään laskuun, niin laite päätyy kaapin perälle. Ymmärrän, että terveellisyys on hyvä keino saada tuotetta myytyä, mutta oikeasti tuota pitäisi myydä ajansäästöllä. Huomattavasti nopeampaa tehdä ruokaa tuolla vs uunissa ja myöskin vaivattomampaa kuin pannulla. Säästää myös sähkölaskussa, mutta turha odottaa, että sillä maksaisi itsensä.
No ohan se terveellisempää kuin se verrokki eli normifriteerauskeitin. Mutta itse lähinnä vertaan uuniin enkä oikeaan frittikeittimeen.
 
Moni ostaa sen airfryerin siitä syystä, että sillä saa tehtyä "terveellisempää" ruokaa. Sitten kun sitä on hetken käyttänyt ja paino ei lähtenytkään laskuun, niin laite päätyy kaapin perälle. Ymmärrän, että terveellisyys on hyvä keino saada tuotetta myytyä, mutta oikeasti tuota pitäisi myydä ajansäästöllä. Huomattavasti nopeampaa tehdä ruokaa tuolla vs uunissa ja myöskin vaivattomampaa kuin pannulla. Säästää myös sähkölaskussa, mutta turha odottaa, että sillä maksaisi itsensä.

lohkopotut tuoreista perunoista 75kcal/100g sisältäen about 0.5g oliiviöljyä. Mä teen 600g pottua + 3g öljyä settiä
pakasteranut 137kcal/100g Mummon aidot poimutetut Ranskanperunat 750g - Mummon
Uppopaistetut ranut yli 300kcal/100g

Pelkkä tuoreen perunan käyttäminen pakasteranujen/uppopaistettujen tilalta melkoinen nettovoitto energiamäärässä. Lisäpisteet, jos ostaa kuorellisia pikkupottuja. Ravinteita kuorissa.

Ei air fryer tee automaattisesti parempia valintoja, mutta paljon se mahdollistaa. Ennen air fryer aikaa tuli hyvin vähän syötyä tuoreet pikkupotut(kuorineen), bataatti, myskikurpitsa, vihreät pavut jne. Vuokranantajan tarjoama uuni niin hidas ja muutenkin huono ettei sillä jaksa tehdä perunoita tms. Air fryer 22 minuuttia eikä vaadi esilämmitystä.
 
Viimeksi muokattu:
"Mainostan" OBH Nordican 100 päivän tyytyväisyystakuuta vielä näille "kun se jää kumminkin sinne kaapin perälle". Postit joutuu palautuksesta maksamaan eli sen verran kokeilu tulisi maksamaan, jos kiinnostus lopahtaa. Verkkokupan hinnat näyttävät olevan kilpailukykyiset ja sieltä näkee suoraan missa laitteissa on tuo 100 päivää, OBH Nordican sivuilta löytyy 31.1. voimassaoleva koodi, jolla saa -30%, mutta vaikeampi erotella nuo 100 päivän palautusoikeudella olevat. (Alkuperäinen pakkaus pitää säilyttää mahdollista palautusta varten). Meille tuli OBH Nordica Dual Easy Fry Grill airfryer 8,3l En tiedä miten tuo grill tuossa eroaa normikäytöstä, on erilainen ritilä ainakin ja esilämmitys. Kanafileet ainakin olleet parempia kuin pannulla paistaessa (kuivatessa :) ) eikä tule niin pahoja käryjä. Plussana: ei ole erillistä koria vaan molemmissa kipoissa on pohjalla ritilä (tiskaus). Miinuksena: samat ritilät, joiden alle esim. ranuja karkaa muutama ravistellessa.
 
Itse heitin kaapin perälle oman 6.5 litraisen OBH Nordica Easy Fry XXL airfryerin ja hankin tilalle Xiaomin Pro airfryerin enkä ole katunut. Isoin ongelma on siinä että ei tuossa OBH Nordicassa pysty tekemään mitään kasviksia, ranskalaisia tai mitään muutakaan vähän pienempää koska ne tippuu sinne ritilän alle jota on todella vaikea irroittaa kuumana ollessa. Ritilän käsin tiskaaminen on myös hiukan hankalampaa kuin ''normaalin'' ritilän putsaus.

Toki jos airfryer tulee pääasiassa lihojen valmistamiseen niin olen huomannut tuon OBH Nordican grilliritilän olevan todella hyvä koska ilma kiertää kunnolla korissa eikä ruokaa tarvitse välttämättä edes kääntää jos käyttää grilliominaisuutta (joka on käytännössä vain 15min esilämmitys 220c asteessa). Silti olen sitä mieltä että laitteen mukaan olisi pitänyt laittaa alunperin normaali tiheämpi ritilä ja myydä vaikka erikseen tälläistä erikoistuotetta niille jotka haluaa grilliritilän.
 
.....Silti olen sitä mieltä että laitteen mukaan olisi pitänyt laittaa alunperin normaali tiheämpi ritilä ja myydä vaikka erikseen tälläistä erikoistuotetta niille jotka haluaa grilliritilän.
Tässä kaksipesäisessä pienemmässä on sellainen peltilätkä ja ohjekirjan mukaan isommassakin voisi olla eli ilmeisesti tästä on grillitönkin versio, mutta siinä pienemmässä olevista sormenrei'istä olen onnistunut saamaan pari ranua pohjalle kanssa. Ei ole (vielä) alkanut liikaa vaivaamaan tuo, mutta voisihan sinne laittaa semmosta silikoniverkkomattoa (Kiinasta), kun jotain pienempää silppua pöhöttelee. Täytyykin tilata.

Edit: noita papereita muuten tulikin jo tilattua, tiedä sitten estävätkö ne ilmankiertoa.
 
^^^ongelmatapauksiin voisi kokeilla tilailla tämmösiä tai vastaavia lappuja, niin ei putoile tavarat ritilästä ja putsauskin voisi helpottua:

Nämä airfryeriin tarkoitetut leivinpaperit on siitä vähän huonoja koska ne ei usein riitä reunoihin saakka kunnolla ja ruokaa sekoittaessa ne menee helposti lyttyyn tai liikkuu sen verran että ruoat valuu pois sen päältä. Silikoninen "leivinpaperi" on toiminut ihan kohtalaisesti tuossa tarkoituksessa koska se on hiukan jämerämpää tavaraa eikä mene kasaan niin helposti.
 
Nämä airfryeriin tarkoitetut leivinpaperit on siitä vähän huonoja koska ne ei usein riitä reunoihin saakka kunnolla ja ruokaa sekoittaessa ne menee helposti lyttyyn tai liikkuu sen verran että ruoat valuu pois sen päältä. Silikoninen "leivinpaperi" on toiminut ihan kohtalaisesti tuossa tarkoituksessa koska se on hiukan jämerämpää tavaraa eikä mene kasaan niin helposti.
Mä käytän leivinpapereita vain kun on sellaista tavaraa mitä ei tarvii heilutella ja liikutella, kuten isot lihakimpaleet, broileri ja jotku paneroidut kalapalat missä riittää muutaman kerran kääntäminen.
 
Mä käytän leivinpapereita vain kun on sellaista tavaraa mitä ei tarvii heilutella ja liikutella, kuten isot lihakimpaleet, broileri ja jotku paneroidut kalapalat missä riittää muutaman kerran kääntäminen.
Joo ns. normaalissa airfryerissa ei ole mitään järkeä käyttää noita leivinpapereita esim. ranskalaisia tehdessä mutta OBH:n airfryerissä (Easy Fry XXL) se on hiukan pakollista tai ranskalaiset löytyy ritilän alta.
 
Joo ns. normaalissa airfryerissa ei ole mitään järkeä käyttää noita leivinpapereita esim. ranskalaisia tehdessä mutta OBH:n airfryerissä (Easy Fry XXL) se on hiukan pakollista tai ranskalaiset löytyy ritilän alta.
Nojuu, itellä XXL ja käytän paperia kun voi koska ritilä on niin kulunu että siihen tarttuu kaikki kiinni. Pitäis ostaa uus.
 
Nyt tuli cosairi dual blaze kone ja keretty testinä paistaa kokonainen kana ja tehdä lihapullat. Nuiden paistossa ei nyt vielä eroja vs. phillips, mutta onhan tuo ihan kätevä että ei tartte käänellä/sekottaa välissä.
Myös putsaaminen huomattavasti helpompaa kuin phillipsissä josta isot propsit. Olikin ehkä ärsyttävin ominaisuus phillipsissä tuo sen putsaaminen ja sen haasteet. Lopulta tuo tais kerätä sen verra rasvaa sisäänsä että haisi koko kämpää lähi kipsalta, ihan sama mitä paisteli.
Hyvä ostos oli, tais 160€ olla posteineen
(Elämäni ehkä ensimmäinen ja viimeinen ruokakuva)
 

Liitteet

  • IMG20240129181539.jpg
    IMG20240129181539.jpg
    196,2 KB · Luettu: 154
Täällä OBH Nordican ritilän päällä tämmöinen silikonialusta niin ei ranskalaiset yms tipu grilliritilän läpi, reilun kympin maksoi CDON:sta ja hyvin ajaa asiansa. Kuvasta poiketen käänsin vielä 90 astetta niin peittää nuo ritilän nostokohdatkin.

20240129_152530.jpg
 
Vanha AF alkaa olemaan vaihtokunnossa
(Emerio airfryer AF125024)

Olisiko joku näistä hyvä seuraaja?




Vai suoraan vaan Philipsiä? :hmm:
 
Vanha AF alkaa olemaan vaihtokunnossa
(Emerio airfryer AF125024)

Olisiko joku näistä hyvä seuraaja?




Vai suoraan vaan Philipsiä? :hmm:
Vanhemmilla philipsin XXL. Mulla cosorin kahdella lämmityselementillä oleva. Mun käytössä cosori on parempi kuin philips
 
Vanha AF alkaa olemaan vaihtokunnossa
(Emerio airfryer AF125024)

Olisiko joku näistä hyvä seuraaja?




Vai suoraan vaan Philipsiä? :hmm:

Suoraan Princessiä

Princess Aerofryer Oven -kiertoilmakypsennin/miniuuni 139,99
 
Mistä tuo vaaleanpunainen 3 burgerpihvin alusta on? Vaikutti kätevältä.
Sillä olen tehnyt munakkaita sekä burgerpihvejä ja on koon puolesta yksi parhaista hankinnoista viime aikoina.

Tuossa ylempänä on kuvaa miten valmistin brgr pihvit.
 
Vanhemmilla philipsin XXL. Mulla cosorin kahdella lämmityselementillä oleva. Mun käytössä cosori on parempi kuin philips
Pisti äsken silmään että Gigantin sivuilla tuolle Cosorille luvataan viiden vuoden takuu, kun Verkkokaupassa ja Saksan Amazonissa kaksi vuotta.
 
Pisti äsken silmään että Gigantin sivuilla tuolle Cosorille luvataan viiden vuoden takuu, kun Verkkokaupassa ja Saksan Amazonissa kaksi vuotta.
Liekkö gigantin tiedoissa virhe. Tuotteen mukana tulleessa takuukortissa luki että 2vuoden takuu. Ellei gigantilla jokin erikoiserä 5v takuulla ja muutaman kympin lisähinnalla vs amazon esim.
 
Liekkö gigantin tiedoissa virhe. Tuotteen mukana tulleessa takuukortissa luki että 2vuoden takuu. Ellei gigantilla jokin erikoiserä 5v takuulla ja muutaman kympin lisähinnalla vs amazon esim.
Ei Gigantilla ole 5v takuu vaan valmistajalla. Gigantilla on 2v takuu.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 466
Viestejä
4 557 781
Jäsenet
74 971
Uusin jäsen
Maikkol

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom