- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 14 856
Golden Longsista ei saa oikein hyviä uunissa eikä pöhöttimessä. Ne kuivuu ja nahistuu todella nopeasti kun ottaa lautaselle.Tuossa omassa on 5,5l kori ja vaikka sinne menee helposti 750g pussillinen ranskalaisia, niin ei noin suuren määrän kerralla tekeminen ole oikein helppoa ja niistä ei tahdo saada tasaisen kypsiä mitenkään. Puoli pussillista kun laittaa niin se on aika sopiva määrä ja tulee valmiiksikin järkevässä ajassa. Eli tuollaisella 3,5l saa yhden hengen ranut väännettyä, mutta eipä sinne sitten samaan aikaan juuri muuta mahdukaan. Ei välttämättä kynnyskysymys, mutta kannattaa ottaa huomioon.
Tuli testailtua taas ja kun laittaa puoli pussillista ja suihkii sopivasti öljyä, niin Golden Longs ranuilla pääsee yllättävän lähelle oikein rehtiä rasvakeittimellä tehtyjä ranuja. Nyt en kyllä osaa paistoaikoja sanoa kun mentiin ihan fiiliksellä, mutta ehkä 12-15min kokonaisuudessaan. Aluksi 175 astetta ja muutamat viimeiset minuutit 200 astetta.
Kokeileppa Avikoja joita ainakin Prismoista saa. Niistä saa hyviä ja pysyy lautasella pitkään rapeina eikä nahistu.