Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ddude
  • Aloitettu Aloitettu
Verkkokupassa OBH Nordican muutama Airfryer tarjouksessa tai "tarjouksessa" (sama hinta valmistajan sivuilta alennuskoodin kanssa) ja 100 päivän kokeiluajalla. Sehän on postimaksuja vaille sitten ilmainen jos palauttaa? Kaksi korinen malli tuli klikattua koriin, viimeinen niitti oli tuo neljästäkymmenestä alkava lämpötilan säätö eli kuvittelen kuivaavani sieniä ensi syksynä. Onko kokemuksia airfryerin käytöstä kuivaamiseen? Ei voine vaan kaataa koria täyteen ja painaa nappia?
Minulla on iso kasviskuivuri, mutta halusin Philips XXL HD9650 -airfryerin tuunata pienempien määrien kuivaamiseen. Ostin Philipsin verkkokaupasta kaksi korin pohjaverkkoa, ja Motonetista hain ruostumattomia M4-ruuvitarvikkeita. Näin pystyn kuivaamaan kahdella tasolla, laitteen korin pohjaverkolla ja sen päälle tulevalla toisella verkolla. Päällimmäinen verkko on estämässä kuivattavien ainesten nousun lämpövastuksiin. Sain tämän rakennelman juuri valmiiksi, enkä vielä ole sitä ehtinyt kokeilla.

Lisäksi tilasin Saksan Amazonilta metallisia varrastikkuja, joihin pujotettuna voi kuivata esim. banaaniviipaleita, joista tulee tosi herkullisia, ihan eri luokkaa kuin kaupoissa myytävät tuotteet:)

IMG_6397.JPG
IMG_6400.JPG
 
Viimeksi muokattu:
Kuumeneeko Philipsin airfryerit pohjasta? Mietin että sulaako laminaattityötaso jos ei laita esim. leikkuulautaa väliin.
 
Oma XXL nököttänyt toista vuotta samassa kohdassa eikä tasossa ole pienintäkään jälkeä havaittavissa.

Käytännössä kun äsken pönttöä siirtelin kokeeksi niin kyljet oli vielä vähän lämpimät mutta pohja huoneenlämpöinen, puolisen tuntia aikaisemmin paistettu sämpylät 180 astetta ja viisi minuuttia. Mulla myös muovinen leikkuulauta laitteen ja sivuseinän välissä "puristuksissa" (säilössä siis) eikä leikkuulauta ole moksiskaan vaikka tuossa on tuntikin välillä pöhistelty tavaraa yhtäsoittoa.
 
Itse revin tänään Philips XL:n osiin kun alkoi iljettää tuo sisällä olevat rasvapaska.

Aika vihamielinen purettava, voisivat vähän panostaa siihen että vastuksen saisi helpommin tuolta irti puhdistettavaksi.

Rikoin vähän etupaneelia kun jäi yksi ruuvi avaamatta ennen rungon aukaisua :facepalm:, mutta onneksi ei pahemmin, tuskin näkyy pahasti sen jälkeen kun tuon laittaa takaisin kasaan.
 
Kuumeneeko Philipsin airfryerit pohjasta? Mietin että sulaako laminaattityötaso jos ei laita esim. leikkuulautaa väliin.
Pohjan tai kuoren kuumeneminen ei varmaan ole ongelma, mutta poistuva kuuma ilma sulatti Kenwoodin kulhon roiskesuojan. Uusi löytyi onneksi Amazonista kohtuullisella hinnalla. Kyseessä ei ollut tosin Philips, mutta kannattaa tuotakin varoa ahtaalla pöydällä.
 
Itse revin tänään Philips XL:n osiin kun alkoi iljettää tuo sisällä olevat rasvapaska.

Aika vihamielinen purettava, voisivat vähän panostaa siihen että vastuksen saisi helpommin tuolta irti puhdistettavaksi.

Rikoin vähän etupaneelia kun jäi yksi ruuvi avaamatta ennen rungon aukaisua :facepalm:, mutta onneksi ei pahemmin, tuskin näkyy pahasti sen jälkeen kun tuon laittaa takaisin kasaan.
Kuinka moni on lähtenyt tähän hommaan?

Ja onko vinkkejä, että mistä pöhistimistä saisi osat irti helpommin puhdistusta varten? Jos aika joskus philipsistä jättää, niin pitäisi valita helppohoitoisempi. Ei tuonne vastuksen väleihin pääse koko konetta purkamatta ja sieltä se sitten savuttaa rasvakäryä ikuisesti…
IMG_5241.jpeg
 
Eikös näissä periaatteessa osteta uusi jos liian paskainen. Eivät kuitenkaan niin hinnakkaita ole. Plus vakuutus ei kai tykkää jos kämppä palaa väsäilyn takia.
 
Kuinka moni on lähtenyt tähän hommaan?

Ja onko vinkkejä, että mistä pöhistimistä saisi osat irti helpommin puhdistusta varten? Jos aika joskus philipsistä jättää, niin pitäisi valita helppohoitoisempi. Ei tuonne vastuksen väleihin pääse koko konetta purkamatta ja sieltä se sitten savuttaa rasvakäryä ikuisesti…
IMG_5241.jpeg
En ole kyllä jaksanu moiseen alkaa vaikka hilirimpsis nököttäny jo neljä vuotta ja silloin tällöin vastuksiin roiskunu jotain kun liha/broisku paisunu ja hetken käryttää mutta nopeesti loppuu ja eikun kovaa ajoa. Vastus kuitenkin käy niin kuumana että muutamassa minutissa palaa paskat pois eikä enää kärytä.
 
Edullisin airfryer yhdelle millä kannattaisi lähteä hommaa testaamaan? Esim tämä ei jotenkin vakuuta
Kulz 33€
Edit: Olisko tämä hyvä ensimmäiseksi Vehkeeksi
 
Viimeksi muokattu:
Edullisin airfryer yhdelle millä kannattaisi lähteä hommaa testaamaan? Esim tämä ei jotenkin vakuuta
Kulz 33€
Edit: Olisko tämä hyvä ensimmäiseksi Vehkeeksi
Näyttää aika pieneltä. Huomioitava se, että jos kasaa paksusti tavaraa kippoon niin lopputulos ei ole rapea, hyvä tai nopeasti valmis vaikka sekottaisi kesken uunituksen. Isoinkin air fryer on todellisuudessa aika pieni.
 
Näyttää aika pieneltä. Huomioitava se, että jos kasaa paksusti tavaraa kippoon niin lopputulos ei ole rapea, hyvä tai nopeasti valmis vaikka sekottaisi kesken uunituksen. Isoinkin air fryer on todellisuudessa aika pieni.
Noin pienellä ei edes kannata aloittaa airfryerilla kokkaamista, koska kokemus voi olla pettymys ja kokkausharrastus loppuu lyhyeen.
 
Nyt muutama viesti sitten esittelemäni airfryerin kuivurirakennelman toimivuus on testattu banaaneilla. Metallisiin grillitikkuihin meni kuutta banaania vastaava määrä, mutta todellisuudessa siihen tarvittiin päätyosien yms. hukkapalojen takia seitsemän banaania. Ylemmälle ritilällekin olisi vielä yksi grillitikullinen mahtunut, jos olisin sen nostorenkaisen suojaritilän ottanut nostokahvallisen ririlän sijaan. Eli kahdeksan banaania pitää seuraavalla kerralla ostaa. Kuivuriin menneiden banaanien alkupaino oli noin 750 g ja loppupaino noin 150 g. Isomman kuivurini täyttämiseen tarvitaan taas seitsemän kiloa banaaneja :)

Aluksi - ei liian kypsät ja pehmeät - banaanit pitää viipaloida pari kolme kerrallaan. Isommat määrät pehmenevät liikaa ennen kuin ne ehtii pujottaa grillitikkuihin. Viipalointi 3..4 mm:n paksuisiksi viipaleiksi onnistuu helpoiten mandoliinilla - ja tietenkin viiltosuojatut hanskat käsissä! Nyt tein 4 mm:n viipaleita. Sitten vaan banaanitikut airfryerin ritilöille, ja airfryer pöhisemään 45 asteella. Kuivauksessa ei pitäisi tätä korkeampia lämpötiloja käyttää, koska tarkoitus on kuivata eikä paistaa aineksia. Kuivaukseen kului aikaa seitsemän tuntia, ja airfryer oli saunan lauteilla, jottei koko huusholli olisi ollut banaanintuoksuinen.

Kuivauksessa ei aineksia tarvitse korppukuiviksi kuivattaa, vaan kosteutta voi jäädä noin 15 %, jolloin homehtuminen estyy. Eikä noita kuivattuja banaaneja ole kiva nautiskella kivikovina, vaan sellaisena toffeen tuntuisina ne ovat parhaimmillaan. Olen erilaisten sienien ja kasvisten lisäksi kuivaillut lihoja ja erilaisia leikkeleitä eväiksi. Kananmunankin kuivaaminen onnistuu. Kerran kokeilin lohipalojen kuivaamista, mutta tulos ei ollut kovin miellyttävä, sillä niistä tuli rakenteeltaan styroksia muistuttavia ällötyksiä :) Muutenkaan näin rasvaiset kuivatut ainekset eivät kauaa säily, mutta voi niitä tietenkin seuraavien päivien tarpeisiin retkille kuivata. Ja esim. ihan tavallisen kaupan palvikinkun viipaleista tulee kuivattuna oikein hyvän makuisia naposteltavia!

IMG_6409.JPGIMG_6406.JPGIMG_6411.JPGIMG_6412.JPG

Lisäys: tarkastelin kulutustietojani ja päättelin, että tuo kuivaus 45° ja 7 h vei alle 2 kWh, eli ei loppujen lopuksi kovinkaan paljon.
 
Viimeksi muokattu:
Koetin tehdä pakastecroissantteja air fryerissä.

1705679076580.png


Croissanttini on yleensä isompi ja nyt se ei noussut kunnolla. Mitään apuja tilanteeseen?
 
Huomenna laitan 3 päivää 10% suolavedessä mausteiden kanssa lilluneen kasslerpalan pöhisemään.
 
Tänään kassua ja pottumuusia.

Liha oli 2½ vrk suolavedessä lillumassa laakerinlehtien, valkosipulin sekä timjamin kanssa

kuvakollaasi.jpg
 
Tänään kassua ja pottumuusia.

Liha oli 2½ vrk suolavedessä lillumassa laakerinlehtien, valkosipulin sekä timjamin kanssa

kuvakollaasi.jpg
Eikös tuosta tullut jo ihan tönkkösuolaista? Kalaa suolataan 10% suolaliemessä 20-60 min, ja vaikka on ohuempi lihaltaan kuin kassler, niin taitaisi minulta jäädä syömättä kaksi vuorokautta samanlaisessa liemessä suolattu liha.

 
Monta mielipidettä mutta oma ja muutamia kuvia ja reseptejä tänne laittanut.

Olen tykännyt uunimallisesta princess 182065 airfryerista ja se on ollut jo yli kolme vuotta käytössä.

• Helppo puhdistaa
• 10 valmista ohjelmaa
• 10 litran tilavuus
• Sisävalo ja ikkuna josta näkee kypsennyksen aikana sisälle
• Pyörivä kori ranskalaisille
• Voi kypsentää monella tasolla samaan aikaan
• Onnistuu myös kuivaaminen
• Lämpötilan voi säätää 40–200°C asteen välille
• Mahtuu kokonainen broileri tai noin 3 kiloinen kinkku paistumaan
• Voi ostaa erikseen pyörivän kanavartaan

Olipa pettymys tämä laite.
Ranskalaisia piti hämmentää vaikka kuinka paljon ettei pellin keskellä olevat pala. Laidoilla olevat oli taas liian raakoja.

Näkisin että sellainen boksimallinen on kätevämpi laite.
Ei jatkoon
 
Eikös tuosta tullut jo ihan tönkkösuolaista? Kalaa suolataan 10% suolaliemessä 20-60 min, ja vaikka on ohuempi lihaltaan kuin kassler, niin taitaisi minulta jäädä syömättä kaksi vuorokautta samanlaisessa liemessä suolattu liha.

Ensimmäinen kokeilu ja ensi kerralla vähennän suolan määrää reilusti tai olen kokonaan suolaamatta ja annan pelkästään mausteiden imeytyä sisälle.

Yritän pelastaa tänään lihan keittämällä kattilassa tai muuten menee roskiin.

Kerran kyllä pitää vielä joskus kokeilla.
 
Olipa pettymys tämä laite.
Ranskalaisia piti hämmentää vaikka kuinka paljon ettei pellin keskellä olevat pala. Laidoilla olevat oli taas liian raakoja.

Näkisin että sellainen boksimallinen on kätevämpi laite.
Ei jatkoon
Millä tasolla paistoit ja missä lämpötilassa?

Omat ranut yleensä keskitasolla 180 asteessa.
 
Eikös tuosta tullut jo ihan tönkkösuolaista? Kalaa suolataan 10% suolaliemessä 20-60 min, ja vaikka on ohuempi lihaltaan kuin kassler, niin taitaisi minulta jäädä syömättä kaksi vuorokautta samanlaisessa liemessä suolattu liha.

Tavallisessa uunissa kun olen kassleria tehnyt olen noin 2.5kg palaa suolannut 2 vrk. jääkaapissa. Hienoa merisuolaa ripotellut lihan pintaan niin paljon kun on pysynyt pinnassa ja lopuksi käärinyt kelmun sisään. Pari kertaa kääntänyt jääkaapissa, niin suolaantuu tasaisesti. Hyvää on tullut.
 
Itellä kassler yön yli jääkaapissa karkeassa merisuolassa. On suola riittänyt. Meinasin jo eilen kauhistella tuota LD:n vesisuolauksen aikaa. Tuolla saa kuivalihaankin liikaa suolaa.
 
Joo pieleenhän se suolaaminen meni, mutta virheistä oppii.

Paloittelin lihan kuutioiksi ja on nyt kattilassa kiehumassa.

Meinasin vaihtaa veden ainakin kerran ja katsoa saako tuota enää pelastettua.
 
Sain pelastettua lihat keittämällä ne kolmeen kertaan ja vaihtamalla kahteen kertaan uudet vedet.

Suolan poistaminen onnistui niin tehokkaasti, että liemeen piti laittaa vielä lihaliemikuutio.

Tästä tulikin sitten karjalanpaistia ilman naudanlihaa.

Sain tuhrattua tänään koko komeuden luomiseen yli 8 tuntia, mutta pottumuusia ei tarvinnut enää kuin lämmittää mikrossa :lol:

Mutta arvatkaa onko mureaa lihaa :)

FotoJet.jpg
 
Cosori PRO III dual blaze todella hyvä. 600g tuoreita pottuja mahtui yhtenä kerroksena pohjalle. Ihan joka puolelta samanlainen pinta potuissa vaikka en kertaakaan sekoittanut kypsennyksen aikana. Kuvan lopputulos otti 25minuuttia. Lämpönä 196C. Jos haluaa minimoida karsinogeenit niin potut olivat kypsiä 22 minuutin kohdalla. 3g oliiviöljyä laitoin pottuihin.

Verrattuna edelliseen laitteeseen ei huonoja puolia cosorissa. Isompi kori, ylä ja alapuolella vastukset, isompi teho. Tekee nopeammin ja paremman lopputuloksen uusi laite. Uskaltaisin väittää ettei ole pelkkää markkinahumpuukia laittaa myös alapuolelle vastus. Helpottaa tasaisen lämmön ja paremman lopputuloksen aikaansaamisessa.

1705838479551.png
 
Viimeksi muokattu:
Cosori PRO III dual blaze todella hyvä. 600g tuoreita pottuja mahtui yhtenä kerroksena pohjalle. Ihan joka puolelta samanlainen pinta potuissa vaikka en kertaakaan sekoittanut kypsennyksen aikana. Kuvan lopputulos otti 25minuuttia. Lämpönä 196C. Jos haluaa minimoida karsinogeenit niin potut olivat kypsiä 22 minuutin kohdalla. 3g oliiviöljyä laitoin pottuihin.

Verrattuna edelliseen laitteeseen ei huonoja puolia cosorissa. Isompi kori, ylä ja alapuolella vastukset, isompi teho. Tekee nopeammin ja paremman lopputuloksen uusi laite. Uskaltaisin väittää ettei ole pelkkää markkinahumpuukia laittaa myös alapuolella vastus. Helpottaa tasaisen lämmön ja paremman lopputuloksen aikaansaamisessa.
Onko tuo sama laite kun esimerkiksi Verkkokaupan Cosori dual blaze? Siellä tuossa nimessä ei ole mitään PRO III mainintaa, eikä edes Cosorin omilla kotisivuilta sellaista löydy.

Mikä laite sinulla oli ennen tätä?
 
Onko tuo sama laite kun esimerkiksi Verkkokaupan Cosori dual blaze? Siellä tuossa nimessä ei ole mitään PRO III mainintaa, eikä edes Cosorin omilla kotisivuilta sellaista löydy.

Mikä laite sinulla oli ennen tätä?
Tämä laite
1705840185111.png


Aikaisempi laite oli instant vortex plus 4. Suurin vika vortex 4:ssa pieni koko ja siitä seuranneet ongelmat.

Vanhemmilla on philipsin xxl millä pöhistelin viime kesän. Ostaisin cosorin ennemmin kuin philipsin. Oli 50/50, että ostanko philipsin vai cosorin. Uteliaisuus kahta lämpöelementtiä kohtaan voitti. Ei onneksi uteliaisuus tällä kertaa kostautunut.
 
En ole kyllä jaksanu moiseen alkaa vaikka hilirimpsis nököttäny jo neljä vuotta ja silloin tällöin vastuksiin roiskunu jotain kun liha/broisku paisunu ja hetken käryttää mutta nopeesti loppuu ja eikun kovaa ajoa. Vastus kuitenkin käy niin kuumana että muutamassa minutissa palaa paskat pois eikä enää kärytä.
Mulla kyllä vehje alkaa säännöllisesti piipata savuttaessaan ja vetää shutdownit, ilmeisesti ylikuumenemisen tai savutuksen takia.
 
Tämä laite
1705840185111.png


Aikaisempi laite oli instant vortex plus 4. Suurin vika vortex 4:ssa pieni koko ja siitä seuranneet ongelmat.

Vanhemmilla on philipsin xxl millä pöhistelin viime kesän. Ostaisin cosorin ennemmin kuin philipsin. Oli 50/50, että ostanko philipsin vai cosorin. Uteliaisuus kahta lämpöelementtiä kohtaan voitti. Ei onneksi uteliaisuus tällä kertaa kostautunut.
Tuosta tuplaelementistä on varmasti hyötyä. Onhan noilla hieman hintaeroa Philipsiin, mutta jos/kun omasta aika jättää, niin pidän tämmösen mielessä.
 
Tuosta tuplaelementistä on varmasti hyötyä. Onhan noilla hieman hintaeroa Philipsiin, mutta jos/kun omasta aika jättää, niin pidän tämmösen mielessä.
Amazonissa 215$ philips xxl. Hintaeron ymmärtää, kun toinen on premiumimpi merkki. Varmaan kiina-aspektikin cosorissa painaa. Kiina/taiwan, high tech vientikiellot(gpu:t/ai). Moni saattaa kiinalaitteita boikotoida niin pakko pitää hinta houkuttelevana.

1705842347652.png
 
Koetin tehdä pakastecroissantteja air fryerissä.

1705679076580.png


Croissanttini on yleensä isompi ja nyt se ei noussut kunnolla. Mitään apuja tilanteeseen?
Minkälaisilla asetuksilla? Pirkka voicroissantteja pakasteena tuli tehtyä tuolla omalla halppis Princessillä ja kyllä croissantit paisui aika lailla normaalisti. Pari jäi pienemmäksi, mutta saman ilmiön olen huomannut myös normiuunissa tehtynä, että en sitten tiedä onko kyseessä laadunvaihtelu vai mitä lie johtuu. Pussissa ohje on 180astetta/20min, taisin itse käyttää 160 astetta ja 15 min.
 
Minkälaisilla asetuksilla? Pirkka voicroissantteja pakasteena tuli tehtyä tuolla omalla halppis Princessillä ja kyllä croissantit paisui aika lailla normaalisti. Pari jäi pienemmäksi, mutta saman ilmiön olen huomannut myös normiuunissa tehtynä, että en sitten tiedä onko kyseessä laadunvaihtelu vai mitä lie johtuu. Pussissa ohje on 180astetta/20min, taisin itse käyttää 160 astetta ja 15 min.

Minäpä haen noita Citymarketista. Koetin kahta eri tapaa. Ensin suoraan airfryeriin ja 180 astetta / 12min. Tuli melkein liiankin kypsää.

Sitten oli 30min paisumassa airfryerissä ja 165C / 10min. Siitä tuo tulos yllä. Ihan kypsiä olivat.

Mutta koetetaan Pirkkaa ja katsotaan sitä. Olisi vaan fantastista, jos saisi aamulla tuoreen croissantin ja ei tarvitsisi kaupassa käydä. Tämä oli eka kokeilu.
 
Laittaisin kinkkua ja juustoa kroisanttien väliin ja voitelisin pinnan kananmunalla.

Paistaisin 180°C asteessa noin 7-8 minuuttia tai sen aikaa kunnes pinta on saanut vähän väriä.
 
Minäpä haen noita Citymarketista. Koetin kahta eri tapaa. Ensin suoraan airfryeriin ja 180 astetta / 12min. Tuli melkein liiankin kypsää.

Sitten oli 30min paisumassa airfryerissä ja 165C / 10min. Siitä tuo tulos yllä. Ihan kypsiä olivat.

Mutta koetetaan Pirkkaa ja katsotaan sitä. Olisi vaan fantastista, jos saisi aamulla tuoreen croissantin ja ei tarvitsisi kaupassa käydä. Tämä oli eka kokeilu.
Ainakin nuo Pirkan omat on onnistuneet ihan suoraan pakkasesta airfryeriin heitettynä, että saattaa merkillä olla vaikutusta. Ovat vielä suht. edullisiakin, että ei ole kallis kokeilu. Tuo 160/15min oli mielestäni ehkä hieman liian pitkä aika. 170/10min voisi olla toimivampi, mutta tuokin on vähän laitteesta kiinni ja siitä kuinka paistuneita niistä haluaa.

Myös Vaasan Kotiuunin Minicroissantit ovat aika hyviä, mutta hankalia täytettäväksi koonsa vuoksi.

Laittaisin kinkkua ja juustoa kroisanttien väliin ja voitelisin pinnan kananmunalla.

Paistaisin 180°C asteessa noin 7-8 minuuttia tai sen aikaa kunnes pinta on saanut vähän väriä.
Kinkkua ja juustoa laitan uunista pois oton jälkeen, ennen uuniin laittoa on aika nihkeää noissa pakasteissa. Tietysti jos odottaa että ovat sulaneita ja sitten rullaa auki ja lisää tavarat sisälle. Kananmunaa en ole kokenut tarpeelliseksi laittaa, kun ottavat muutenkin herkästi väriä, mutta voisihan sitä joskus kokeilla.
 
Vaikka oma uusi kiertoilmauuni käytännössä tekee yhtä nopeaa ja yhtä hyvää jälkeä kuin entinen Philipsin Airfryer, olen huomannut, miten joskus kaipaa tuota pöhötyspömpeliä. Jotenkin en viitsisi lämmittää uunia pienen asian, kuten esimerkiksi kylmentyneiden Hese-ranskalaisten takia. Toisaalta välillä kokatessa kaipaan toista uunia. Vaikka tässä uunissa voi paistaa useampaa tasoa samanaikaisesti, se ei ole vielä niin fiksu, että jokaiselle tasolle voisi säätää oman lämpötilansa.

Eilen sitten hieman extempore päätin tilata tuon Cosori Dual Blaze -vehkeen, kun joku mainitsi siitä täällä, ja vähän googlettelin laitetta. Saapa nähdä, huomaako eroa Philipsin pönttöön. Eipä ilmeisesti pitäisi ainakaan haitata, vaikka väliravistelut unohtuisivatkin :)
 
Viimeksi muokattu:
Olipa pettymys tämä laite.
Ranskalaisia piti hämmentää vaikka kuinka paljon ettei pellin keskellä olevat pala. Laidoilla olevat oli taas liian raakoja.

Näkisin että sellainen boksimallinen on kätevämpi laite.
Ei jatkoon
Tässähän on se ranskiskori mukana mikä pyörii kypsentämisen aikana? Toiminut ainakin oolannin perunoilla täydellisesti
 
Gigantti

Tällainen huomenna hyvässä alessa. Olisikohan hyvä ostos?
Ei 3.5l airfryer ole täysin onneton litrakoko mutta airfryereita joissa on pyöreä kori kannattaa välttää koska niihin ei saa mahdutettua yhtä paljon ruokaa kuin neliönmuotoisiin koreihin. Väitän että tuohon ei mahtuisi esimeriksi neljää täytettyä paprikaa kuten Xiaomin pienimpään airfryeriin mahtuu vaikka litrakoko on täysin sama.
 
Tuossa omassa on 5,5l kori ja vaikka sinne menee helposti 750g pussillinen ranskalaisia, niin ei noin suuren määrän kerralla tekeminen ole oikein helppoa ja niistä ei tahdo saada tasaisen kypsiä mitenkään. Puoli pussillista kun laittaa niin se on aika sopiva määrä ja tulee valmiiksikin järkevässä ajassa. Eli tuollaisella 3,5l saa yhden hengen ranut väännettyä, mutta eipä sinne sitten samaan aikaan juuri muuta mahdukaan. Ei välttämättä kynnyskysymys, mutta kannattaa ottaa huomioon.

Tuli testailtua taas ja kun laittaa puoli pussillista ja suihkii sopivasti öljyä, niin Golden Longs ranuilla pääsee yllättävän lähelle oikein rehtiä rasvakeittimellä tehtyjä ranuja. Nyt en kyllä osaa paistoaikoja sanoa kun mentiin ihan fiiliksellä, mutta ehkä 12-15min kokonaisuudessaan. Aluksi 175 astetta ja muutamat viimeiset minuutit 200 astetta.
 
Tuossa omassa on 5,5l kori ja vaikka sinne menee helposti 750g pussillinen ranskalaisia, niin ei noin suuren määrän kerralla tekeminen ole oikein helppoa ja niistä ei tahdo saada tasaisen kypsiä mitenkään. Puoli pussillista kun laittaa niin se on aika sopiva määrä ja tulee valmiiksikin järkevässä ajassa. Eli tuollaisella 3,5l saa yhden hengen ranut väännettyä, mutta eipä sinne sitten samaan aikaan juuri muuta mahdukaan. Ei välttämättä kynnyskysymys, mutta kannattaa ottaa huomioon.

Tuli testailtua taas ja kun laittaa puoli pussillista ja suihkii sopivasti öljyä, niin Golden Longs ranuilla pääsee yllättävän lähelle oikein rehtiä rasvakeittimellä tehtyjä ranuja. Nyt en kyllä osaa paistoaikoja sanoa kun mentiin ihan fiiliksellä, mutta ehkä 12-15min kokonaisuudessaan. Aluksi 175 astetta ja muutamat viimeiset minuutit 200 astetta.
" suihkii sopivasti öljyä " Mitä öljysuihkutinta käytät ja onko ollut hyvä? Amazonista katsellut noita niin monissa on valituksia, että ei minkäänlaista oikeaa suihkua tule, tukkeutuvat yms.
 
Mites tää tarjous tuote? Onko kokemuksia..


Tulisi ensimmäiseksi airfryeriksi ja 2 hengen talous.
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
262 476
Viestejä
4 558 123
Jäsenet
74 971
Uusin jäsen
Maikkol

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom