Tyypillisesti DNA rakentaa nuo tukiasemat niin, että ne sisältää MassiveMIMO 5G-antennin sekä 4G-antennin. Joskus tekevät pelkästään yhdellä 8x8 antennilla sekä 4G:n ja 5G:n
Lähetys voi toimia 4G:llä, 5G:llä tai näiden yhdistelmänä tukiaseman suuntaan. Sellaisena nyrkkisääntönä voisi sanoa, että silloin kun n78 3.5 GHz 5G-signaalin voimakkuus (RR RSRP) heikkenee -95dBm huonommalle puolelle niin lähetys alkaa siirtymään hiljalleen kokonaan 4G:n puolelle. Tämä tosin riippuu hyvin paljon siitä miten verkko on parametrisoitu eikä tarkkoja arvoja voi antaa.
4G:llä lähetys menee käytetyn päätaajuden (PCC) mukaan. Esimerkiksi jos kotipäätelaitteesi on kytkeytynyt tukiasemaan B20+B1+B3+n78 kombolla niin lähetys menee hankalissa signaaliolosuhteissa pelkästään LTE800 taajudella.
Asentaja on huomannut asennusvaiheessa, että signaalin voimakkus 5G:llä ei ole kovin hyvä, joten on tällöin arvannut, että upload menee matalammilla 4G-taajuuksilla, esim. B3, B20 tai B28. Riippuen siitä mikä laitteen PCC:ksi on valikoitunut. DNA priorisoi B28 (LTE700) aika helposti PCC:ksi.
DNA on rajoitetulla alueella Ala-Tikkurilassa siirtänyt 2100 MHz ja 700 MHz taajuudet pelkästään 5G-käyttöön. Tällöin myös upload voi mennä pelkästään 5G:llä myös hankalissa signaaliolosuhteissa, mikäli verkko ja päätelaite tukee taajuusyhdistelmiä.